1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Vraagje 2CB

Discussie in 'Research Chemicals' gestart door Mappie88, 3 okt 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Mappie88

  Mappie88 Newbie

  Goedenavond :)

  Ik heb flink wat 2CB topics doorgespit maar kon dit nergens vinden. Binnenkort ga ik voor het eerst 2CB doen met een vriendin thuis. Al jaren krijg ik mijn ‘feest artikelen’ van dezelfde dealer, in het begin veel laten testen maar het blijkt altijd goed te zijn. Ik kijk nu altijd even op die lijst van Jellinek, welke specifieke pillen nu in omloop zie die gevaarlijk kunnen zijn en nu zie ik daar dus gewoon de 2CB die ik gekregen heb!

  Er staat: Bevat 2-broom-4,5 dimethoxyfem. En andere onbekende middelen. Dit is een 2CB variant waarvan effecten en risico’s niet bekend zijn, gebruik wordt afgeraden.

  Elders lees ik dat veel 2CB nu op deze manier gemaakt wordt vanwege stof tekorten. Ik ben even benieuwd of er hier mensen zijn die hier wat meer van weten :)? Zeker voor mn eerste ervaring wil ik me uiteraard veilig voelen en zeker weten dat het goed spul is.
   
 2. KropSla

  KropSla DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Je hebt geen idee of dat de pillen zijn die je hebt gekregen, want hoe je pillen eruit zien, zegt niets over wat erin zit. Het kunnen díe specifieke pillen zijn, maar net zo goed andere pillen met wél 2CB of juist met andere schadelijke stoffen. Er zijn meerdere testpunten in Nederland, ga er even langs en lever een pil in. Je bent hooguit een pil kwijt omdat deze misschien naar het lab opgestuurd moet worden, maar je weet tenminste wat je slikt (dosering en stof). Go go go. Zeker als je er al vaker geweest bent, weet je prima hoe het in zijn werk gaat, en dat het een kleine moeite is in vergelijking met wat de negatieve gevolgen kunnen zijn als je een keer de mist in gaat.

  En áls na testen nou blijkt dat deze werkzame stof erin zit, die je eerder noemt, wordt er alsnog afgeraden dit te nemen als je op zoek bent naar een 2CB-achtig effect.
   
  De Dunne en Mezelf vinden dit leuk.
 3. Mappie88

  Mappie88 Newbie

  Klopt! Ik zag een plaatje van een identieke pil maar zegt niet alles inderdaad. Ik zal ze komende week even langsbrengen maar was nieuwsgierig of andere mensen ook ervaringen hebben hiermee.

  Als ik de tekst van je linkje even snel lees dan lijkt het alsof 2CB momenteel helemaal afgeraden wordt.
   
 4. Mezelf

  Mezelf Wijs gebruiker

  In je links staat: "DMPEA heeft weinig effecten. Over de effecten van hexamethyleenbenzamide is niets bekend. Deze stoffen zullen waarschijnlijk minder schadelijk zijn dan 2C-B, maar dit is niet met zekerheid te zeggen, dus wordt gebruik ontraden."

  Minder schadelijk? In hoeverre is er überhaupt aangetoond dat 2C-B schadelijk is?
  Niet perse vraag naar jou hoor Kropsla :wink:
   
 5. Pollewop

  Pollewop Bewuste gebruiker

  Ga even langs het testcentrum. Staat je pil op de lijst en heeft het de “juiste” kleur dan krijg je je pil netjes terug. Er wordt alleen maar wat stof van je pil geschraapt om te testen. Je kan aan de buitenkant niet zien wat er in zit. Testen is gratis en anoniem dus gewoon doen!
   
 6. Mappie88

  Mappie88 Newbie

  Heb ze laten testen zojuist, en de zuurtest gaf overduidelijk aan dat het geen 2CB is! Ben erg benieuwd wat er wel in blijkt te zitten :).
  Kwam nog niet voor in de database, opgestuurd en we gaan het zien!
   
  Mezelf vindt dit leuk.
 7. Chillax

  Chillax Belezen gebruiker

  Ik had ook 2CB pillen die geen 2CB waren. Volgens mij is 2CB momenteel wel de meest voorkomde drug waarmee geknoeid wordt... Ook op dit forum al veel voorbij zien komen. Zou aanraden altijd alles te laten testen, ook al koop je al jaren bij dezelfde dealer.
   
 8. Rosie

  Rosie Belezen gebruiker

  Absoluut! Altijd testen, dan weet je het zeker.
  Het is anoniem en gratis. Raad het iedereen aan.
   
 9. Cerberus

  Cerberus Newbie

  In die testcentra sturen ze wel niet iedere pil naar het lab. Soms kijken ze gewoon visueel naar de vorm, en voeren ze er testje op door reagens op enkele korrels van de pil laten druppelen. En daar zit het probleem die ik heb. Ik heb momenteel van die roze Cornetto 2C-B. Vorige maand gekocht. Maar als ik eens het document van de testservices raadpleeg (deze lijst van soms vervuile pillen: https://ti-redalert.e-dev.nl/api/index.cfm?act=print.doc) dan zie ik dat er batches zijn van die soort die deze stof bevat:

  2-broom-4,5-dimethoxyfenethylamine

  In plaats van de echte 2C-B:
  4-broom-2,5-dimethoxyfenethylamine

  Je ziet al direct de venijnigheid. Heb eens wat opgezocht over deze 2-broom-4,5-dimethoxyfenethylamine (6-BR-DMPEA) en ik lees dat deze in de test ook opkleurt net alsof het 2C-B is, omdat het er super goed op lijkt, alleen subtiel andere vorm van molecule. Maar deze fake 2C-B blijkt niet pshchoactief en kan zelfs slaapverstorend zijn, en verder is er amper tot geen onderzoek gedaan naar de risico's van deze stof.

  Iemand tips wat ik kan doen, anders dan een proefkonijn zoeken om te testen of mijn pillen uit een goeie of slechte batch komen? :grin:
   
  Laatst bewerkt: 21 okt 2019 om 15:52
 10. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @Cerberus
  weggooien?

  Ach, je bent zeker niet de enige, want de 2cb markt is momenteel hopeloos vervuild met die 2-broom-4,5-dimethoxyfenethylamine.
   
 11. Cerberus

  Cerberus Newbie

  Nee ik ben niet zeker dat ik de fake 2C-B heb hé. Ik vraag me gewoon af hoe ik het kan weten als zelfs druppels van het reagens het niet kunnen weten. En dat is wat ze meestal doen in de testservices. Of weten ze het wel? Da's beetje mijn onduidelijk geformuleerde vraag. Ik ben zelf nog niet geweest naar de testservice wegens ik woon niet in Nederland. Maar als blijkt dat zij je dat wel zeggen zou ik dat kunnen overwegen. Maar als zij daar gewoon die druppels op gieten waardoor ik het nog niet weet heeft het natuurlijk geen zin.
   
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...