Vriendschap tussen een man en vrouw kan dat?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Jumping Jack

Bewuste gebruiker
Ik ga dit uitleggen in mijn verhaal waar ik nu in zit en wat mijn bevindingen zijn.
En hoe het er aan toe gaat in deze relatie die wel extreem is.
Daarnaast doe ik hier ook een boekje open over mijn sex leven.


Ik had via vakantieveilingen een 3 daagse assortiment gewonnen in een goed hotel voor maar 39 euro per nacht.
Dat is een prikkie alleen niet echt iets wat ik nodig had. Ook nog in mijn eigen stad.
Maar ja soms zit ik in de nacht mee te bieden op allerlei veilingssite uit verveling. En omdat mensen in de nacht slapen kaap ik zoveel dingen voor een prikkie weg dus super verslavend. Ik heb verschillende apps om op dingen te bieden.

Oke dan maar een kleine vakantie in me eigen stad. Ik er heen met mijn koffer mijn nieuwe xbox meegenomen want er hing een 50" LG tv in de kamer die goed was voor gamen.
De eerste dag samen met mijn beste vriendin in de kamer hadden we ghb gekocht en speed zijn we film gaan kijken en muziek gaan luisteren. Ik heb een JBL Extreem dat is echt een super vette box die ik in het park gebruik als we daar met een groep zitten. Maar super handig ook in dit soort situaties. Wel een overkill aan geluid voor een hotel ik heb 3 waarschuwingen gehad voor geluids overlast 😅 yerwijl dat ding maar op 25% staat maar de bas dreunt door de muren en ik ben natuurlijk de hele nacht wakker met mijn drugsgebruik.

Eerste dag harstike gezellig met mijn beste vriendin. Maar we hebben dus al 10 jaar een vriendschap en dat komt omdat we nooit sex hebben gehad dus dat ga ik ook niet doen want je weet dat er geen relatie uit kan komen dus dan maak je de vriendschap kapot.

Maar wel boter geil door de G en pep ik had al 6 weken niks gebruikt dus hij viel wel lekker.
Toch weer een akward situatie om naast me beste vriendin te slapen in bed met een flinke stijve waar ik niet van af kom en we liggen vaak wel tegen elkaar aan en zij voelt hem ook wel vaker. Ze heeft wel een aantal keer aangegeven in het verleden dat ze instemt met sex als ik een stijve heb. Maar ik doe het niet want het is zonde van de vriendschap.

Waar ik aan wil toevoegen dat haar netwerk echt ziekelijk groot is zij kent zoveel mensen en spreekt met zoveel mensen af.
Dat ik via haar al tientallen avontuurtjes heb gehad met verschillende meisjes.
Wat dus ook een goede stimulatie is om het niet te doen anders denk ik dat het toch wel was gebeurd omdat zij er ook mee instemt.

Mijn beste vriendin is super knap haar lichaam is super lekke ze heeft een perfecte puntige D cup met een mooie dikke tepel erop met een zandloper figuur en een perfect kontje wat het knap lastig maakt als ik G op heb en we in elkaar liggen gekropen.
Ik ben ook aangetrokken tot haar figuur, dat kan ook niet anders want dan was ik gewoon een homo want ze heeft het allemaal.
En natuurlijk heb ik haar helemaal vast gehouden, zo vaak, en alles zo vaak in me handen gehad.
Maar ik ben al wat ouder en heb behoorlijk wat vrouwen gehad in het verleden en daardoor hoef ik niet perse op elke vrouw te springen die lekker is en heb dus een aantal vrouwelijke vrienden daaraan over gehouden.

Ik heb dus vriendschappen met vrouwen,
het kan als eentje absent blijft.
Maar of het echt kan en klopt?

Nee is het antwoord.

Zij is dus echt verliefd geworden op mij omdat elke man normaal wel op haar wil springen ze heeft daarbij ook nog een mooi koppie dus ze heeft dus ook echt allemaal en ja mannen bespringen vrouwen toch echt als ze de kans hebben en zeker een meisje zoals haar, die echt echt mooi is.
Meestal hebben een man en een mooie vrouw een vriendschap omdat de vrouw nooit met hem naar bed zou gaan en hem als echte vriend beschouwd. En hij speelt het spelletje wel mee maar als de kans daar is dan doet hij het toch wel.
Als ze echt lekker is.
Daar zijn de meeste mannelijke en vrouwelijke vriendschappen op gebouwd.
Omdat de vrouw er voor kiest het niet te doen.

Maar omgekeerd als jij er echt voor kiest om het niet te doen dan word de vrouw meestal weer verliefd op jou.
Zeker als ze mooi is en dan kent ze dat niet dat een man niet wil en krijgt ze ook echt respect voor je op een andere manier.
Daar zit ik nu in, ik heb 3 vriendinnen die diep van binnen echt verliefd op mij zijn geworden en dat komt natuurlijk door de goede diepe band die we hebben maar ook door de afwijzing van sex die ik kenbaar heb gemaakt toen het zover kwam. Maar bij mijn beste vriendin is het echt erg.
Een afwijzing van een man voor een mooie vrouw die normaal wel elke man in bed kan krijgen kan er voor zorgen dat ze tot over de oren verliefd op je word. Dat heeft er mee te maken dat ze dus nooit met mannen zo een goede band heeft als wat ze nu met mij heeft en super knap is dus ze begrijpt niet waarom ik niet wil. Want uiteindelijk dan kiest een man normaal toch snel voor de sex.
Dan word je ineens interessant.
En dan word het ook alleen maar erger in zo een situatie speelt heel erg het bekende verschijnsel dat mensen wel met meerdere dingen hebben! Dat ze juist willen hebben wat ze niet kunnen krijgen en hierbij is dat denk ik altijd het geval. Als je een van de eerste mannnen bent die echt niet wil maar wel een band aangaat die diep is dan kan iemand daar niet tegen die normaal altijd der zin krijgt en altijd de controle heeft over dat wel of niet gaat gebeuren.

Maar mijn uitleg bij haar is simpel ik heb veel vaste relaties gehad in mijn leven en ben ook best redelijk jalourse en heb een dominant trekje dat ik toch wel de dominante ben in de relatie.
En dat werkt heel goed als zij zich veilig voelt bij een man die de dominante is en dus ook op zoek is naar zo een relatie.
Zij voelt zich wel veilig bij mij maar ik ken haar ze liegt over dingen en ze doet uiteindelijk toch wel waar ze zin in heeft en zo kan ik niet in een relatie zitten.

Hier een voorbeeld wat zij doet. Zij is een interesante persoonlijkheid omdat zij dus een close vriendschap opbouwd met tientallen mensen in een jaar en dat doet ze haar hele leven lang al de relaties onderhoud ze ook.
Daardoor heeft zij een gigantisch netwerk en goede vriendschappen dat echt ongekent is.
Ik ken niemand die dat heeft of überhaupt kan onderhouden.
Daarnaast wijst zij juist weer bepaalde mannen af die vaak heel rijk zijn en vaak dus ook hun zin krijgen en daar heb je dus ook de zelfde situatie maar dan dat ze helemaal gek op haar zijn maar zij houd hun aan als vrienden.
Ze is super onvoorspelbaar dat ze tegen me zegt, een op andere dag 'hey een vriend van mij heeft een ticket gekocht voor me dus ik vertrek morgen naar Spanje' terwijl ik de hele week 24/7 met haar ben geweest, komt ze ineens daarmee. En weg is ze. Dan hebben we gewoon elke dag contact en dan app ik haar en dan stuurt ze me foto's van een geweldig strand met te gekke bomen.
Dus ik vraag haar waar dat is, zegt ze Hawai??
Is ze dus naar Hawai gevlogen na Spanje om met een vriendin daar een weekje te verblijven ook uit het niets.
Dat flikt ze ook gewoon bij al haar vriendjes, nou ik kan daar niet mee leven dat mijn vriendin ineens zomaar vertrekt naar het buitenland zonder dat echt inzichten heb met wie ze precies is en wat ze daar doet.
Nu maakt het me niks want het is me vriendin niet en ze date ook gewoon met jongens natuurlijk in die 10 jaar wat de ene keer mij me niks doet maar als ik hem niet mag of zie zitten word ik ook vreemd genoeg jalourse...
Dat durf ik wel toe te geven en ze weet het ook en dan krijgt hij ook met mij te maken...
Ik kan er ook daadwerkelijk voor zorgen dat ze hem afwijst als ze weet dat ik gek word..
En dat is dan vreemd genoeg niet vriendschappelijk maar toch een soort claim op haar hebben want ik gedraag mij dan alsof ze wel mijn meisje is en dat vind zij geweldig.
En om te benadrukken ik ben echt niet verliefd op haar dat is zeker. Maar toch is het jalours zijn er dan weer wel, als ik hem niet zie zitten want bij sommige vind ik het prima en voel ik niks. Dat geeft ook aan dat het echt weer een vreemd dingetje van mij is, want ik zie haar wel graag in een goede relatie als ik hem zie zitten.
Dus toch weer meer als een grote broer met een vriendje achtige jaloezie.

Hun willen nooit vrienden met mij zijn want ik ben die beste vriend die in de weg zit als je een relatie met een meisje begint 😅
En ze zijn altijd jalourse op de band die ik met haar heb die beter is dan hun ooit kunnen hebben met haar en ze zien dat.
Meestal eindigt dat altijd met dat ze me haten en proberen ze te stoken tussen ons, wat echt geen enkel effect heeft want zij gaat mij dan gewoon appen en hem uitlachen.
En dat het hun eerder uit elkaar drijft dan ons dus dat is geen goed idee, en dat word vaak snel duidelijk en dan veranderd hun gedrag naar mij vaak snel.
Maar ze blijven altijd wel in mijn gezicht normaal tegen mij doen omdat ze weten dat ze altijd voor mij zou kiezen als er een probleem ontstaat.
Zij is dus zo als ze ruzie krijgt met haar vriend belt ze me gewoon op voor zijn neus en dan zegt ze
'kan je een taxi sturen want ik kom vanacht bij jou slapen'
En dat kan natuurlijk altijd, ze kan altijd bij mij slapen ook al ben ik niet thuis.
Maar dat is wel een bepaalde statement
Als ik een nieuwe vriendin heb accepteer ik het niet dat zij een mannelijk vriend boven mij zet.
Mij lukt het qltijd gelukkig nog om dat te veranderen maar ik zou niet verder kunnen met wat zij dus doet en ik snap dat ze me vaak haten. Maar je leert iemand zelf hoe ze met je omgaan door bepaalde dingen in het begin te accepteren als je met iemand een relatie start en ik doe dat dus niet. Dit wat ik zeg is heel cruciaal voor de toekomst dat werkt ook met vriendschappen zo daarom blijft de een de hele relatie dominant en de ander vaak altijd de onderdaan dat word al vroeg in het begin van het contact van een relatie vast gelegd en is bepalend voor de toekomst wat op een op ander manier niet meer terug te draaien is (dit is interesante psychologie wat je in de studies leert en dan ook gaat toepassen in je leven als je bewust bent hoe het werkt)

We zijn een jaar samen geweest 24/7 elke dag samen koken en of bij haar thuis slapen of bij mij in het zelfde bed tegen elkaar aan.
Maar dus nooit sex gehad waardoor zij dus een gevoel voor mij heeft ontwikkeld waardoor ik altijd op nummer 1 sta bij haar.
Terwijl dat bij mij niet zo is bij haar omdat ik immers niet die gevoelen voor haar heb als zij voor mij heeft, als ik nu af en toe een vriendinnetje heb zet ik die op nummer 1 en dan heb ik vaak meteen een aantal weken ruzie met haar als ik een nieuwe relatie begin en altijd!
En zij kan niet normaal doen tegen die meisjes met wie ik ga.
Ze opent meteen de aanval en ook echt kei en keihard... Om een voorbeeld te noemen: ze weet al dat ik 2 weken een nieuw meisje heb maar ik hou het nog een beetje verborgen omdat ik weet dat ik ruzie met haar ga krijgen.
Dan komt ze ineens met een vriend van me mee met een sluw plannetje zodat het onverwachts is, terwijl mijn nieuwe vriendin nog in me bed ligt.
Dan komt ze binnen en loopt ze naar de slaapkamer en dan ziet ze haar en dan schreeuwt ze ' waar heb je die dan vandaan van de wallen? Ze lijkt wel een hoer' maar op zo een geweldadige manier en dan weg loopt en zware ruzie met mij gaat maken.
Dat meisje met wie ik was pikt echt geen shit van niemand maar ze liet zich gewoon hoer noemen door mijn beste vriendin en durfde in die situatie ff niks te zeggen omdat ze opvatten dat wij toch een relatie hadden gehad en schrok zo van haar reactie dat ze het gevoel had dat ze dus mij had afgepakt van haar en daarom haar boosheid accepteerde.
En zich eerder schuldig voelde dan boos was maar dat kan zij ook heel goed want dit is manipulatie van de bovenste plank.
En dat is een van die dingen die ze dan doet waar je aan dat soort momenten kan zien hoe erg ze verliefd op me is.

Een ander ding wat er speelt in deze relatie is dus in mijn voordeel maar ingewikkeld.
Zij is dus een meisje die dingen voor elkaar heeft en dus een groot deel van haar leven in verschillende landen zit en vrienden heeft die ook echt daadwerkelijk miljonair zijn en eigen hotels hebben en dat soort dingen.
Daardoor heeft zij heel veel vriendinnen die naar haar opkijken omdat ze super aantrekkelijk is een een extra vagante persoonlijkheid heeft, dus dat is logisch dat veel meisjes haar interessant vinden.

Dus wat denk je dan wat er gebeurd?
Mijn beste vriendin vraagt echt mijn advies om alles wat ze moet doen.
Hoe ze moet reageren op bepaalde mensen hoe ze bepaalde zaken moet oplossen etc.
Dus die vriendinnen die naar haar opkijken die merken dat meteen op.
En die begrijpen onze relatie ook niet echt dat wij zo close zijn maar nooit iets hebben gedaan.
Dus dat maakt mij meteen een interessant figuur 😜 ook vaak bij een hele hoop meiden die mij anders helemaal niet zouden zien staan.
En ze komt elke keer weer met andere meiden op de proppen en die dan ineens weer een tijdje haar vriendinen zijn.
En een ding begrijpen ze meteen allemaal..
Dat is als ze mij gaan benaderen op een bepaalde manier dan is dat achter de rug om van mijn beste vriendin.
Dan merk ik meteen dat de spanningen oplopen als we alleen zijn.
En ja ik ben dus ook een man en heb dus wel controlle als ik dat wil maar ik ben ook gewoon een geilerd en hou van sex met nieuwe vrouwen dus doe veel aan one night stands.
Dus ik maak daar gebruik van en ga dus bv stoeien met een vriendin als ik merk dat er spanningen zijn als we alleen zijn, om het ijs te breken en te laten zien dat ik ook bereid ben om stiekem met hun gek te doen.
En dat is echt al tientallen keren geëindigd op sex maar altijd stiekem in al die jaren.
Zoals ik al zei, ze voelen allemaal aan dat als ze iets willen dat het stiekem moet.
Daarmee impliceren ze dus ook dat ze signalen opvangen dat zij verliefd op mij is.
Dan hebben we leuke gesprekken en zijn speels en uitdagend met elkaar, maar zodra mijn beste vriendin terug komt stopt dat meteen.

Een keertje had ik een meisje haar huisgenootje waar dit ook zo mee ging maar zij maakte elke kans dat ze met me alleen was gebruik om te laten zien dat ze me leuk vond...
Dus dan ging mijn vriendin naar de wc en dan stond ze meteen op en dan ging ze voor me staan op de bank heel erg speelse gedrag vertonen uit te dagen.
Haar pakte ik gewoon gelijk bij haar kut bij de eerste paar tekenen dat ik zag en begon haar vies te zoenen.
Dat durf ik normaal ook nooit zoiets want dat gaat best ver maar bij haar was het anders.
En dan kwam ze uit de wc en dan lieten we meteen los en deden we meteen alsof er niks aan de hand was.
Dat ging steeds verder en dat was wel een van de geilste ervaringen ooit omdat het stiekeme gehalte zo groot was en we het tot het uiterste dreven. Dat als we even alleen waren ging ik haar vingeren en zij mij snel aftrekken en dan zodra er iemand aan kwam weer doen alsof we niks deden.
Ze is me vriendin niet dus ik bedrieg haar niet maar ze word gek als ze me met een ander ziet.
Tot het zelfs zo ver ging dat we hele snelle vluggertjes deden als we ff in een kamer alleen waren en ik ook echt binnen een paar minuten kon komen omdat het zo geil was wat we deden en er een enorme spanning op zat omdat we dit echt al zo vaak deden dat we echt elke keer net niet werden betrapt.
Zulke sex is echt de beste sex als je het gevoel hebt dat het verboden is maar je bedriegt er niet niemand mee maar je pakt riscovolle momenten dat je gepakt kan worden.
Uiteindelijk heeft ze het na 2 maanden verpest en was ze dronken en kwam ze bij mij op schoot en begon ze me te zoenen voor haar neus.
Mijn beste vriendin explodeerde zo hard dat ze me haar huis uit wou zetten maar toen ben ik gewoon met haar huisgenootje naar haar kamer gegaan en hebben we sex gehad.
Ze heeft dat meisje aan de einde van de maand er gewoon uit gezet.
Dat is best wel heftig, maar wat ze deed was niet slim en moest ze echt niet doen dat wist ze...

Dit was ook wel het leukste verhaal om te vertellen maar er is zoveel gebeurd dat is allemaal niet te vertellen.

Moraal van dit hele verhaal?
Er word altijd eentje verliefd ik wist dit al uit mijn jeugd heb dit vaker meegemaakt omdat ik verliefd werd vaak toen omdat ik dus werd afgewezen dan.. Als je close komt als man en vrouw dan word degene die afgewezen word voor sex verliefd.
En dat noemen velen een goede vriendschap maar stiekem is er altijd een die heimelijk naar de ander verlangt, dus echt een vriendschap is het dan ook weer niet, misschien van een kant maar de andere heeft een crush.
Een echte vriendschap komt van 2 kanten en dat is dat dan niet als iemand hoopt dat er een moment komt dat er toch wat gaat gebeuren.

Ik heb nog een part 2 aan dit verhaal en dat begon bij dat hotel dag 2.
Mijn eerste escort in me leven en nooit meer..

Ik wil dit verhaal ook nog even kwijt want ik ga dit niet met mensen die close zijn met me bespreken 😅 dus enjoy my flaws!

Oke mijn beste vriendin gaat de volgende dag weg. We hebben weer bij elkaar gelegen in de nacht en de pep en de ghb hadden me zo geil gemaakt weer, dit keer het was niet normaal. Zelfs als ik out was gegaan en 2 uurtjes en daarna weer wakker werd lag ik weer met me dikke pik, op dat soort momenten is het dus gewoon normaal dat mijn stijve pik gewoon tussen haar billen zit we lepelen altijd als we samen slapen.
Soms ga ik bij haar liggen en dan druk ik meteen mijn stijve tussen haar billen en dan krijg ik meteen een dodelijke blik van oke gaan we weer maar je wilt niet neuken.
Ergens word ze boos maar vind ze het ook fijn en vallen we zo in slaap.

Bij het begin van onze vriendschap ging dit een keertje zo dat was de eerste keer, toen stopte ik mijn stijve tussen haar billen onder de ghb en toen zei ze je mag doen wat je wilt hoor...
Toen ben ik opgestaan heb een gtje getikt en ben terug gekomen heb ik mijn broek uit gedaan en daarna haar broek en ging weer tussen haar billen liggen en toen ging ik out.
Helemaal weg 2 uurtjes en toen ik wakker werd zat ze op het randje van het bed mij echt kwaad aan te kijken. Dit was al 1 jaar in onze vriendschap en had toen al besloten dat ik geen sex met haar wou en ik zou het wel doen op dat moment toen, maar ik ging out. Was ik even blij zeg toen ik wakker werd. En ze wist het daarom was ze boos. Op een of andere manier komen we altijd weer in die situatie terecht dat ik met mijn stijve tussen de billen lig maar er gebeurd niks en het is een geaccepteerd iets.
Ik lig ook wel vaker zo en hou haar tiet dan vast als we zo samen liggen zij heeft echt heerlijke tieten ik denk dat het de perfecte zijn zover dat kan, en ze is mid 30 dus dat is bijzonder dat een vrouw puntige D's heeft in haar 30ste want normaal gaan zware tieten al begin 20 hangen en bij haar staan ze gewoon overeind dus ja in onze vriendschap genieten we een klein beetje van elkaar zonder echt sex te hebben.

Dus wat was er nou gebeurd dit keer was mijn geilheid niet te stoppen na 6 weken nuchter stroomde die pep en die ghb direct naar me pik en heb 8 uur lang met me stijve tegen haar aan gelegen en hij ging niet weg en ook weer met haar tiet in me hand.
Had er dit keer ook wel mee zitten spelen en drukte me pik wel vaker stevig tussen haar billen wat ik allemaal normaal nooit doe.
We liggen meestal wel zo maar doen alsof het niet sexueel is en gewoon zo samen liggen al jaren maar deze nacht heb ik wel op haar liggen rijden.de ene keer was ze wakker en de andere keer lag ze out en ze vond het ook gewoon fijn merkte ik en deed of het de normaalste zaak van de wereld was we praten af en toe wat en ze geeft geen kick. Ze dacht laat maar gaan.
Toen ze weg was merkte ik op dat ik iets van 4 uur lang aan me pik aan het trekken was en kwam niet klaar ik was zo geil dat de vel van me pik irritatie kreeg van het trekken.

Ik heb een vriendinnetje proberen over te halen waar ik een sex relatie mee heb om naar het hotel te komen maar ze kon niet.
Daarna 2 meisjes geprobeert die ik kende waar ik wel het gevoel bij heb dat het ooit wat kan worden.
Maar niks lukte en dat allemaal tussen het trekken door.
Toen dacht ik ineens, weet je wat...
Ik had een meevaller deze maand en veel geld op me rekening en ik wou een escort bestellen dit keer.
Ik heb mijn hele leven geen hoeren geneukt omdat ik 15 jaar geleden ooit een hoer had geneukt voor het eerst.
Maar omdat ik echt een relatie man ben neuk ik met passie ik zoen veel en kus het lichaam en raak het op een bepaalde manier aan.
Ik neuk met veel liefde en maak niet echt gewoon harde porno er zit altijd wel een touch bij.
En die hoer toen zei elke keer: ik wil niet dat je me overal op me lichaam zoent ik ben je vriendin niet! Na dat ze 3x had gezegd ik ben je vriendin niet! Had ik mijn condoom af gedaan en zei ik dat ik hier geen zin in had en ben weg gegaan.
Dat was dus niks voor mij een hoer neuken.
Ten alle eerste ik neuk niet met condoom! Kan daar niks mee vind dat niet lekker ik heb wel een 20 one night stands gehad in een jaar nooit een condoom gebruikt maar wel 3x laten testen.
Ik test geslachtziekte test altijd elk jaar omdat ik nooit een condoom gebruik of echt een sletje heb geneukt waar ik daarna echt een verplichting voel om te testen.
Daarnaast wil persoonlijk en geen transactie.

Niemand neukt met condoom!
Echt niemand zoals ik net zei dat ik wel eens 20 one night stands per jaar had gehad toen ik veel uit ging nam ik dan een meisje mee naar huis.
En geloof me dat ik denk ik 3x in me leven heb meegemaakt dat een meisje vroeg of ik condoom om ging doen.
En dit is echt waar 3x in me leven dat is niet meer toeval dat is gewoon een feit dat het bijna niet word gebruikt.
En zeg nou eerlijk hoe vaak heb je zelf nou condooms gekocht in je leven?

Maar ik heb nog nooit een geslachtziekte gehad!
Ik weet ze dus uit te kiezen ☺
Een vriend van mij heeft al 3x glamidia gehad en gonoroe en nog een paar dingen. Elke keer weer wat. Wat een mazzel heb ik daar mee.
En wel vaker echt een sletje geneukt dat ik dacht nu heb ik wat.

Soms ben ik elk weekend los gegaan achter elkaar en daar zaten wat viezeriken bij!
Dan ga ik testen en als ik dan altijd lees HIV dan zit ik altijd toch in spanning.
Stel je voor dat je HIV oploopt.
Heeft iemand anders dit ook?
Elke keer als ik test zit ik in spanning tot ze bellen en die spanning begint pas als ik heb getest en daarna heb ik weer schijt en neuk ik van alles zonder condoom want neuken is bij mij nou eenmaal vlees op vlees.

Ik ben zeker 5 uur lang bezig geweest met een hoer uitzoeken ik heb zoveel sites bezocht en alle vrouwen bekeken, ik dacht ik ga geen onpersoonlijke uitzoeken. Eentje met veel fotos en het liefst een video erbij en ik kijk naar de ogen of het een lieve meid is of al een keiharde hoer door het werk.
Daarna ga ik appen en vragen stellen en aangeven dat ik wil tongzoenen en knuffelen.
Ja dat zeg ik knuffelen met een hoer 😂
Ik laat meteen merken dat ik een persoonlijke ervaring zoek en in de app kom je er wel sneller achter vaak bij een organisatie krijg je een pimp of madam op de app die de hele tijd achter elke zin babe zegt of dat soort dingen dat haak ik al snel af.

Eindelijk eentje gevonden op kinky.nl
Was een lastige zoektocht er staan honderden vrouwen op maar er zitten veel lelijke tussen maar de site is goed want er staat een app nummer bij en je hebt dus meestal meteen contact met het meisje zelf.
Dus na 5 uur zoeken en appen eentje gevonden ik merkte dat ze lief was en ze was ook super mooi maar in haar ogen zag je ook een mooie en lieve vrouw geen hoer.

Besteld en laten komen.
Ze kon meteen na een uurtje komen.
Ik had wel de hele dag lopen trekken en was al 2 dagen aan de pep en g en op het einde kwam ik eindelijk klaar.
Maar omdat mijn energie level zo laag was kwam er al bijna niks uit en zat ik te bibberen na het klaarkomen. Ik ken dit wel te lang wakker en teveel mastruberen. Te veel g en pep. Slechte combinatie. Toen twijfelde ik of ze nog moest komen maar ze was al onderweg en dacht als ik haar vast heb dan komt het wel goed.

Ze kwam aan en ze was duur ik weet niet of ik een prijs mag noemen maar ze was een van de duurdere prijs klasse ik wou een goede hebben en mooie meid en had haar zorgvuldig uigezocht.

En ja dit was een goede ze was echt mooi een bijzonder meisje alles was perfect.
Ze was intiem ze kwam heel close meteen zoals je dat hebt als je iemand ontmoet die je leuk vind.
Dit was perfect we gaan de kamer in en ze begint zich uit te kleden en vraagt wat ik wil.
Ik vond dat niet fijn en vond het raar om zo een leuk meisje te ontmoeten en dan zo te beginnen.
Dus ik praat wat met haar ze blijkt toch wel relax en geïnteresseerd in een korte introductie om elkaar een beetje te leren kennen en toen kwam ze op me en ze deed het goed heel goed ze kwam zoenend en vol passie lieve kusjes en bewegingen die je maakt als je echt geil bent.

But guess what?

Er zat nul komma nul leven in me pik.
Maar echt helemaal niks me ballen waren helemaal opgetrokken dus daar zat sws niks meer in en in me pik zat geen druppel bloed hij was op zijn kleinst.
Ook niet fijn als je je pik voor het eerst zo laat zien op zijn kleinst ik heb een gemiddelde pik.
Maar wel een bloed pik en geen vlees pik vlees pikken zijn al vol en daar komt wat bloed bij een die groeit niet vier keer zijn lengte een bloed pik heeft dat wel die moet het van zijn bloed hebben en als je dus een situatie hebt dat je een hele slechte bloedsomloop hebt gaat er niks naar je pik toe want je hart en organen hebben het meer nodig op dat moment en is je pik op dat moment maar een zielig klein dingetje en laat dit net gebeuren nu ik honderde euros uitgeef om een meid te laten komen voor het eerst in me leven.
We gingen maar een beetje met elkaar spelen en er werd veel gekust ze was knuffelig en itiem maar er kwam geen beweging in.

Dit was de beste hoer die je kon wensen ze was alles zo mooi dat ze die x factor heeft en daardoor iets dat ze echt mooi was een perfect lichaampje niet en groot en niet te klein.
Lief, intiem, heel sensueel en gaf je gewoon de girlfriend ervaring en ik krijg hem dan niet omhoog.
Dat was echt veel geld dat ik uit het raam had gegooit en echt zonde om zo iemand te laten komen voor een beetje knuffelen. Die nacht 8 uur lang met een stijve pik gezeten en ik kreeg hem niet weg. Ik had nooit moeten komen voor dat ze kwam dat was mijn laatste beetje energie.

Dus tweede poging met een hoer is weer niks geworden. Het is gewoon niks voor mij dat ik dus gedwongen op dat moment een stijve moest krijgen.
Ik ben wel bekend met dat het gebeurd maar dan heb ik een meid die gewoon bij me is en wanneer ik voel dat ik kan dan ga ik gewoon op mijn eigen tijd en kan ik zelfs uren neuken.
Ik kom niet zo snel.

Dus dit is gewoon niks voor mij....
Nooit meer..
 
Laatst bewerkt:

Kwatzakottel

Bewuste gebruiker
Wat is je bloedgroep, pik? Want je kunt wel kokbekken over je bloedpik, maar dan willen
we ook de groep weten. A? B? O? Positief? Negatief?

Uit je verhaal blijkt dat die meid je pimp is.
Kun je als mannelijke ho seks hebben met je pimp, ja dat kan man.
En dat is dan gewoon vriendschappelijk, zeg maar.
Maar jij bent B is het niet, jij moet er een LANG verhaal van maken.
Heb ik gelijk of niet?
 
L

Lid 153446

Gast
Weet je wat ik er vooral in lees is dat mensen altijd willen krijgen wat ze niet hebben, tot ze het hebben.
En bij sommige dingen, over haar grote netwerk en dat ze haar zaakjes zo goed voor elkaar heeft, lijkt wel of je heel erg naar haar op kijkt?
Kan het verkeerd lezen hoor.

Wat versta jij onder vriendschap?
Lees wel dat je leuke dingen doet samen. Daarna kom ik toch wel vaak tegen dat 1 van jullie d'r weer vandoor gaat. En sterker nog, dat er dingen gebeuren waardoor de ander een k*t-gevoel over houdt.

En wat is verliefdheid voor jou?
Ik lees in je verhaal veel geile dingen, geile lust; en net zoveel bezitterigheid over-en-weer en jaloezie...

A definition of love is caring for someone else's well-being at least as much as your own.
(Dat je het kan boeien, hoe het met een ander gaat minstens zoveel als om hoe het met je zelf gaat... losjes vertaald.

Jullie lijken wellicht wel heel erg op elkaar, jij en die vriendin.
 

Trippy langkous

Badass junkie
Ten eerste: wat een verhaal, had wel iets korter gemogen van mij.

En het lijkt dat je toch iets meer voor haar voelt dan vriendschap? Je zegt dat het gewoon vriendschappelijk voor je is, maar ik vind dat je toch best veel over haar praat en je zegt dat je ook jaloers word. Je kunt toch meer voor iemand voelen zonder dat je het zelf door hebt, hier kun je later pas achter komen (spreek uit ervaring).

En over dat geen gebruik van condoom: wat als iemand niet aan de pil zit, besluit je dan ook geen comdoom te gebruiken?
 

Jumping Jack

Bewuste gebruiker
Haha ja ik was aan de ghb en pep en ik had er zin in om een verhaal te schijven en dat liep dus helemaal uit de hand.

Ten eerste bevestigen mensen mijn vraag toch echt. Met dikke NEE!
Ik had haar allang geneukt
Uiteraard, een x sex is zoveel beter als een goede vriendschap
En het lijkt dat je toch iets meer voor haar voelt dan vriendschap?
Zo zie je maar dat het altijd op sex uitdraait voor mensen en wat ik doe niet echt vaak voor komt.
En nee als ik verliefd ben op iemand dan kan ik haar niet met een ander zien. Ik ben echt jalourse en als ze een nieuwe goede vriend heeft kom ik over de vloer en heb haar wel vaker zien zoenen en dat is prima.
Dat zou ik anders niet aan kunnen.
Weet je wat ik er vooral in lees is dat mensen altijd willen krijgen wat ze niet hebben, tot ze het hebben.
En bij sommige dingen, over haar grote netwerk en dat ze haar zaakjes zo goed voor elkaar heeft, lijkt wel of je heel erg naar haar op kijkt?
Het is leuk om met iemand bevriend te zijn die jou naar plekken brengt waar jij nooit zou komen.
Mensen in je leven brengt die je normaal ontmoet en ik dus meisjes ontmoet die ik anders nooit ontmoet.

Dus zij maakt mijn lever rijker en extreem veel.
Ik heb ook vrienden die thuis zitten te blowen de hele dag. We komen nergens ik ontmoet niemand via hun we zijn gewoon goede vrienden. Maar maken mijn leven op geen enkele manier rijker.

En ze is niet mijn pimp we hebben wel een vriendschap die we leuk vinden overal eten en uitgaan waar we allebei van genieten maar zij is als vrienden veel interessanter dan andere mensen en zo is dat ontstaan dat ik dat liever heb dan een paar keer sex.

Beste jongen jullie zijn geen van beide en hebben een zeer ongezonde manipulerende relatie met elkaar die enkel slecht kan aflopen!!
Dus ongezond is dit niet en maak ik dingen mee dus die ik anders niet meemaak.
We zitten al op 10 jaar en we moesten dus ergens doorheen en ik schrijf nu natuurlijk al die dingen op waar we tegenaan liepen.
Buiten die dingen hebben we het leuk en zien we elkaar graag en doen we van alles.
En op dit moment is het wel duidelijk dat het zo blijft zoals het is en ja dat gaat dus niet zomaar.

A definition of love is caring for someone else's well-being at least as much as your own.
(Dat je het kan boeien, hoe het met een ander gaat minstens zoveel als om hoe het met je zelf gaat... losjes vertaald.

Jullie lijken wellicht wel heel erg op elkaar, jij en die vriendin
En natuurlijk hou ik echt van haar want als je 10 jaar vrienden bent en je houd niet van iemand dan klopt er iets niet.. Maar echte verliefdheid heb ik vaker gehad en dat zou ik bij haar niet kunnen vinden en is er nooit geweest.

We lijken echt totaal niet op elkaar!
En wat ik vertelde allemaal is nu wel voorbij ook wel van haar kant.
Nu heeft ze zich er bij neergelegd.
En ja ik beschreef mijn lusten die ook normaal zijn man en ook gezond gelukkig.
En dat is waar ik weer doorheen moest.
En over dat geen gebruik van condoom: wat als iemand niet aan de pil zit, besluit je dan ook geen comdoom te gebruiken?
Nooit gedaan en ik heb geen kinderen.
Nooit een geslachtziekte gehad.
Komt misschien ook wel wat geluk bij kijken hoor.
Maar had graag van meedere gehoord hier of ze nou echt een condoom gebruiken.
Dat een meisje het nooit vraagt en verschillende vrienden van mij zeggen het zelfde....
Kan geen toeval zijn
 
Laatst bewerkt:

De Zeemeerman

Badass junkie
Sorry ik was ook niet echt helder toen ik reacties schreef gisteravond 🥴
Antwoord op de vraag: ja natuurlijk kunnen man en vrouw gewoon vrienden zijn! Je valt toch niet op iedereen.
In jullie geval is er wel meer als vriendschap, lustgevoelens en jaloezie, het klinkt erg verwarrend maar als het werkt voor jullie... 😄

Je hebt dus onbeschermd sex met vrouwen ?!?
Mijn hemel waar zijn jullie dan mee bezig zeg! 😳
Nog geen meisje zwanger gemaakt , nou dat kon nog wel eens gebeuren en anders ben je misschien niet vruchtbaar... 😑

HIV komt nog steeds voor en is ongeneeslijk !! Besef jij wel wat dat betekent ?!

Jullie klinken allebei alsof je nog erg kinderachtig en onvolwassen gedraagt en geen verantwoordelijkheid kunt of wil nemen
 

Dopemonster

Badass junkie
Wat de fuck man, wat een verhaal joh😂🤣
Vond het toch wel leuk om te lezen aangezien het echt een bizar verhaal is, zou net een film kenne wezen echt waar😆
Weet je zeker dat je geen liefdens gevoelens voor haar hebt? Misschien onbewust en ontken je dit en hou je jezelf voor de gek.
Maar ff om het goed te begrijpen, het is gebruikelijk en komt regelmatig voor dat je met je beste vriendin samen in bed ligt met je pik tussen haar billen terwijl je haar tieten vasthoud en zo vallen jullie dan in slaap?
Ik raad je aan om eens met een psycholoog te gaan praten man denk dat er direct een dubbele vervolg afspraak geplant word...🤔
 

Jumping Jack

Bewuste gebruiker
Je hebt dus onbeschermd sex met vrouwen ?!?
Mijn hemel waar zijn jullie dan mee bezig zeg! 😳
Nog geen meisje zwanger gemaakt , nou dat kon nog wel eens gebeuren en anders ben je misschien niet vruchtbaar... 😑
Ik heb wel eens meegemaakt dat er een morning after pil werd geslikt.
En iedereen kan wel onschuldig doen maar als ik zoveel sex heb soms een tijdje lang waarom vraagt geen een vrouw dat?

Jullie klinken allebei alsof je nog erg kinderachtig en onvolwassen gedraagt en geen verantwoordelijkheid kunt of wil nemen
Dit is gewoon wauw. Kinderachtig? Zonder uitleg? Praat gewoon even normaal ja! Anders ga ik met jou helemaal geen discussies aan.
 

Jumping Jack

Bewuste gebruiker
Weet je zeker dat je geen liefdens gevoelens voor haar hebt? Misschien onbewust en ontken je dit en hou je jezelf voor de gek.
Lust en liefde is toch wel wat anders he.. hahaha
Ik ben blij dat ik gezond ben en dat het gebeurd. En ja dat is een stukje wat niet zou kunnen waar dit verhaal dus uit voort komt en ik het ging vertellen. Met de vraag.. Goed opgemerkt.
 

Jumping Jack

Bewuste gebruiker
Jullie klinken allebei alsof je nog erg kinderachtig en onvolwassen gedraagt en geen verantwoordelijkheid kunt of wil nemen
Weet je wat eigenlijk zijn je reacties naar mij allemaal respectloos hier en neerbuigend alsof je veel beter bent.

Maar prima hoor ik ken je niet ik vertel gewoon apart maar leuk verhaal uit mijn leven.
Maar jij bent blij dat je zulke lui niet kent, laten we het hier bij houden en hoef ik ook geen uitleg voor wat jij kinderachtig vind etc. Bye 👋🏼
 

Dopemonster

Badass junkie
Lust en liefde is toch wel wat anders he.. hahaha
Ik ben blij dat ik gezond ben en dat het gebeurd. En ja dat is een stukje wat niet zou kunnen waar dit verhaal dus uit voort komt en ik het ging vertellen. Met de vraag.. Goed opgemerkt.
Precies wat je zegt liefde en lust..... en vergeet niet dat je die 2 dingen nog wel eens kunt verwarren. Hoe ik het zie je blijft liever vrienden dan een paar keer sex hebben met elkaar wat logisch is, omdat je weet dat die sex relaties vastlopen en stukgaan net als lust verwaterd. En als je om haar geeft wat je duidelijk in je post laat merken is het logisch dat je voor de logische keuze gaat voor de langdurige relatie. Maar wil je wel meegeven de band die jullie hebben.... die komt weinig voor en als zelfs mensen om jullie heen dat opmerken.... dat zegt toch wat. Als je het aan mij vraagt betekend ze denk ik meer voor jou dan je bewust bent. Vraag jezelf ook eens af waarom je bij de ene vent wel jaloers word en bij de andere vent niet, omdat de persoon niet deugt of omdat je bij de ene zeker weet dat jullie band voor haar belangrijker blijft dan die persoon? Anyway succes kerel en ik weet niet of ze nog steeds verliefd op je is maar jullie moeten daar denk ik wel eens over praten.
 

Jumping Jack

Bewuste gebruiker
Vraag jezelf ook eens af waarom je bij de ene vent wel jaloers word en bij de andere vent niet, omdat de persoon niet deugt of omdat je bij de ene zeker weet dat jullie band voor haar belangrijker blijft dan die persoon?
Wel een interessante bevinding.
Iets om over na te denken of dat zo werkt.
Maar alsnog ik zou ik het willen en is alles prima zo en zoals ik al aangaf waren dit de momenten van 10 jaar en gaat het niet altijd zo.
Praten heeft geen nut zij zou ontkennen, dat heeft te maken met trots en dat is normaal.

We zien elkaar veel minder als eerst alleen nog om leuke dingen te doen ergens en heb ik sws iemand leren kennen waar we bij de laatste keer sex best wel verliefd werden...
Dus ik ben nu heel ergens anders.
Wat weer het begin is van iets leuks merk ik dus ook weer tijd voor een nieuw avontuur 🙂
 
L

Lid 153446

Gast
We lijken echt totaal niet op elkaar!
En wat ik vertelde allemaal is nu wel voorbij ook wel van haar kant.
Nu heeft ze zich er bij neergelegd.
En ja ik beschreef mijn lusten die ook normaal zijn man en ook gezond gelukkig.

die seks is ook gezond maat.

maar lijken jullie echt niet op elkaar?

je houdt voor stuk van dezelfde dingen.
jullie houden sowieso van neuken met veel verschillende mensen.
allebei wil je geen vaste relatie met elkaar.

jullie zouden eigenlijk gewoon 's kunnen proberen. maar maakt mij niet uit man gaat om waar jullie twee blij van worden.
 

Purplext

Badass junkie
die seks is ook gezond maat.

maar lijken jullie echt niet op elkaar?

je houdt voor stuk van dezelfde dingen.
jullie houden sowieso van neuken met veel verschillende mensen.
allebei wil je geen vaste relatie met elkaar.

jullie zouden eigenlijk gewoon 's kunnen proberen. maar maakt mij niet uit man gaat om waar jullie twee blij van worden.

Ze zijn beiden bang dat het misgaat, daarom deze omgangsvorm als tussenoplossing. Zo komt het op mij over.

Liever half niks, dan helemaal niets.
 
L

Lid 153446

Gast
Doe eens effe rustig man. Lange lappen flaptekst, verliefd, krijg hem niet omhoog, en maar doorsnuiven.

Verliefdheid wordt ZWAAR overgewaardeerd.
Net als gevoelens.

Gaat er om wat je doet / Wat zij doen. En dat mogen ze met z'n 2-en uitmaken.

We voelen hier allemaal vanalles dat uit een poedertje, een pilletje of een drankje komt... Dus gevoelens zijn gewoon chemische processen in je hoofd.
 

Syl

Badass junkie
terwijl mijn nieuwe vriendin nog in me bed ligt.
Dan komt ze binnen en loopt ze naar de slaapkamer en dan ziet ze haar en dan schreeuwt ze ' waar heb je die dan vandaan van de wallen? Ze lijkt wel een hoer' maar op zo een geweldadige manier en dan weg loopt en zware ruzie met mij gaat maken.

Dus dan ging mijn vriendin naar de wc en dan stond ze meteen op en dan ging ze voor me staan op de bank heel erg speelse gedrag vertonen uit te dagen.
Haar pakte ik gewoon gelijk bij haar kut bij de eerste paar tekenen dat ik zag en begon haar vies te zoenen.
Dat durf ik normaal ook nooit zoiets want dat gaat best ver maar bij haar was het anders.
En dan kwam ze uit de wc en dan lieten we meteen los en deden we meteen alsof er niks aan de hand was.

En zij kan niet normaal doen tegen die meisjes met wie ik ga.
Ze opent meteen de aanval en ook echt kei en keihard... Om een voorbeeld te noemen: ze weet al dat ik 2 weken een nieuw meisje heb maar ik hou het nog een beetje verborgen omdat ik weet dat ik ruzie met haar ga krijgen.

Ze is me vriendin niet dus ik bedrieg haar niet maar ze word gek als ze me met een ander ziet.
Wat ik duidelijk mis in jullie "vriendschap" is toch wel wederzijds respect en vertrouwen in elkaar.
Maar dat is iets wat voor mij persoonlijk iets heel belangrijks is in een vriendschap.
 

De Zeemeerman

Badass junkie
Ik ben er doorheen gekomen zonder pep maar oef wat een vaag verhaal man!
Klinkt zeer ongezond allemaal ben blij dat ik deze lui niet ken 😵
Sorry dit was wel erg kortaf van mij, ik ken het hele verhaal niet en je vriendengroep past niet bij mij maar wel bij jou, ik bedoelde het zeker niet alsof ik mezelf beter acht dan jullie :flushed:
 

Trippy langkous

Badass junkie
Dit is gewoon wauw. Kinderachtig? Zonder uitleg? Praat gewoon even normaal ja! Anders ga ik met jou helemaal geen discussies aan.
Nou is kinderachtig misschien een beetje overdreven, maar hij heeft wel een klein beetje een punt. Als je samen sex hebt moet je samen de verantwoordelijkheid nemen een condoom te gebruiken als de vrouw niet aan de pil zit, en niet alleen de vrouw zelf..
 

Casaan

Badass junkie
Tripreporter
Ik ga dit uitleggen in mijn verhaal waar ik nu in zit en wat mijn bevindingen zijn.
En hoe het er aan toe gaat in deze relatie die wel extreem is.
Daarnaast doe ik hier ook een boekje open over mijn sex leven.


Ik had via vakantieveilingen een 3 daagse assortiment gewonnen in een goed hotel voor maar 39 euro per nacht.
Dat is een prikkie alleen niet echt iets wat ik nodig had. Ook nog in mijn eigen stad.
Maar ja soms zit ik in de nacht mee te bieden op allerlei veilingssite uit verveling. En omdat mensen in de nacht slapen kaap ik zoveel dingen voor een prikkie weg dus super verslavend. Ik heb verschillende apps om op dingen te bieden.

Oke dan maar een kleine vakantie in me eigen stad. Ik er heen met mijn koffer mijn nieuwe xbox meegenomen want er hing een 50" LG tv in de kamer die goed was voor gamen.
De eerste dag samen met mijn beste vriendin in de kamer hadden we ghb gekocht en speed zijn we film gaan kijken en muziek gaan luisteren. Ik heb een JBL Extreem dat is echt een super vette box die ik in het park gebruik als we daar met een groep zitten. Maar super handig ook in dit soort situaties. Wel een overkill aan geluid voor een hotel ik heb 3 waarschuwingen gehad voor geluids overlast 😅 yerwijl dat ding maar op 25% staat maar de bas dreunt door de muren en ik ben natuurlijk de hele nacht wakker met mijn drugsgebruik.

Eerste dag harstike gezellig met mijn beste vriendin. Maar we hebben dus al 10 jaar een vriendschap en dat komt omdat we nooit sex hebben gehad dus dat ga ik ook niet doen want je weet dat er geen relatie uit kan komen dus dan maak je de vriendschap kapot.

Maar wel boter geil door de G en pep ik had al 6 weken niks gebruikt dus hij viel wel lekker.
Toch weer een akward situatie om naast me beste vriendin te slapen in bed met een flinke stijve waar ik niet van af kom en we liggen vaak wel tegen elkaar aan en zij voelt hem ook wel vaker. Ze heeft wel een aantal keer aangegeven in het verleden dat ze instemt met sex als ik een stijve heb. Maar ik doe het niet want het is zonde van de vriendschap.

Waar ik aan wil toevoegen dat haar netwerk echt ziekelijk groot is zij kent zoveel mensen en spreekt met zoveel mensen af.
Dat ik via haar al tientallen avontuurtjes heb gehad met verschillende meisjes.
Wat dus ook een goede stimulatie is om het niet te doen anders denk ik dat het toch wel was gebeurd omdat zij er ook mee instemt.

Mijn beste vriendin is super knap haar lichaam is super lekke ze heeft een perfecte puntige D cup met een mooie dikke tepel erop met een zandloper figuur en een perfect kontje wat het knap lastig maakt als ik G op heb en we in elkaar liggen gekropen.
Ik ben ook aangetrokken tot haar figuur, dat kan ook niet anders want dan was ik gewoon een homo want ze heeft het allemaal.
En natuurlijk heb ik haar helemaal vast gehouden, zo vaak, en alles zo vaak in me handen gehad.
Maar ik ben al wat ouder en heb behoorlijk wat vrouwen gehad in het verleden en daardoor hoef ik niet perse op elke vrouw te springen die lekker is en heb dus een aantal vrouwelijke vrienden daaraan over gehouden.

Ik heb dus vriendschappen met vrouwen,
het kan als eentje absent blijft.
Maar of het echt kan en klopt?

Nee is het antwoord.

Zij is dus echt verliefd geworden op mij omdat elke man normaal wel op haar wil springen ze heeft daarbij ook nog een mooi koppie dus ze heeft dus ook echt allemaal en ja mannen bespringen vrouwen toch echt als ze de kans hebben en zeker een meisje zoals haar, die echt echt mooi is.
Meestal hebben een man en een mooie vrouw een vriendschap omdat de vrouw nooit met hem naar bed zou gaan en hem als echte vriend beschouwd. En hij speelt het spelletje wel mee maar als de kans daar is dan doet hij het toch wel.
Als ze echt lekker is.
Daar zijn de meeste mannelijke en vrouwelijke vriendschappen op gebouwd.
Omdat de vrouw er voor kiest het niet te doen.

Maar omgekeerd als jij er echt voor kiest om het niet te doen dan word de vrouw meestal weer verliefd op jou.
Zeker als ze mooi is en dan kent ze dat niet dat een man niet wil en krijgt ze ook echt respect voor je op een andere manier.
Daar zit ik nu in, ik heb 3 vriendinnen die diep van binnen echt verliefd op mij zijn geworden en dat komt natuurlijk door de goede diepe band die we hebben maar ook door de afwijzing van sex die ik kenbaar heb gemaakt toen het zover kwam. Maar bij mijn beste vriendin is het echt erg.
Een afwijzing van een man voor een mooie vrouw die normaal wel elke man in bed kan krijgen kan er voor zorgen dat ze tot over de oren verliefd op je word. Dat heeft er mee te maken dat ze dus nooit met mannen zo een goede band heeft als wat ze nu met mij heeft en super knap is dus ze begrijpt niet waarom ik niet wil. Want uiteindelijk dan kiest een man normaal toch snel voor de sex.
Dan word je ineens interessant.
En dan word het ook alleen maar erger in zo een situatie speelt heel erg het bekende verschijnsel dat mensen wel met meerdere dingen hebben! Dat ze juist willen hebben wat ze niet kunnen krijgen en hierbij is dat denk ik altijd het geval. Als je een van de eerste mannnen bent die echt niet wil maar wel een band aangaat die diep is dan kan iemand daar niet tegen die normaal altijd der zin krijgt en altijd de controle heeft over dat wel of niet gaat gebeuren.

Maar mijn uitleg bij haar is simpel ik heb veel vaste relaties gehad in mijn leven en ben ook best redelijk jalourse en heb een dominant trekje dat ik toch wel de dominante ben in de relatie.
En dat werkt heel goed als zij zich veilig voelt bij een man die de dominante is en dus ook op zoek is naar zo een relatie.
Zij voelt zich wel veilig bij mij maar ik ken haar ze liegt over dingen en ze doet uiteindelijk toch wel waar ze zin in heeft en zo kan ik niet in een relatie zitten.

Hier een voorbeeld wat zij doet. Zij is een interesante persoonlijkheid omdat zij dus een close vriendschap opbouwd met tientallen mensen in een jaar en dat doet ze haar hele leven lang al de relaties onderhoud ze ook.
Daardoor heeft zij een gigantisch netwerk en goede vriendschappen dat echt ongekent is.
Ik ken niemand die dat heeft of überhaupt kan onderhouden.
Daarnaast wijst zij juist weer bepaalde mannen af die vaak heel rijk zijn en vaak dus ook hun zin krijgen en daar heb je dus ook de zelfde situatie maar dan dat ze helemaal gek op haar zijn maar zij houd hun aan als vrienden.
Ze is super onvoorspelbaar dat ze tegen me zegt, een op andere dag 'hey een vriend van mij heeft een ticket gekocht voor me dus ik vertrek morgen naar Spanje' terwijl ik de hele week 24/7 met haar ben geweest, komt ze ineens daarmee. En weg is ze. Dan hebben we gewoon elke dag contact en dan app ik haar en dan stuurt ze me foto's van een geweldig strand met te gekke bomen.
Dus ik vraag haar waar dat is, zegt ze Hawai??
Is ze dus naar Hawai gevlogen na Spanje om met een vriendin daar een weekje te verblijven ook uit het niets.
Dat flikt ze ook gewoon bij al haar vriendjes, nou ik kan daar niet mee leven dat mijn vriendin ineens zomaar vertrekt naar het buitenland zonder dat echt inzichten heb met wie ze precies is en wat ze daar doet.
Nu maakt het me niks want het is me vriendin niet en ze date ook gewoon met jongens natuurlijk in die 10 jaar wat de ene keer mij me niks doet maar als ik hem niet mag of zie zitten word ik ook vreemd genoeg jalourse...
Dat durf ik wel toe te geven en ze weet het ook en dan krijgt hij ook met mij te maken...
Ik kan er ook daadwerkelijk voor zorgen dat ze hem afwijst als ze weet dat ik gek word..
En dat is dan vreemd genoeg niet vriendschappelijk maar toch een soort claim op haar hebben want ik gedraag mij dan alsof ze wel mijn meisje is en dat vind zij geweldig.
En om te benadrukken ik ben echt niet verliefd op haar dat is zeker. Maar toch is het jalours zijn er dan weer wel, als ik hem niet zie zitten want bij sommige vind ik het prima en voel ik niks. Dat geeft ook aan dat het echt weer een vreemd dingetje van mij is, want ik zie haar wel graag in een goede relatie als ik hem zie zitten.
Dus toch weer meer als een grote broer met een vriendje achtige jaloezie.

Hun willen nooit vrienden met mij zijn want ik ben die beste vriend die in de weg zit als je een relatie met een meisje begint 😅
En ze zijn altijd jalourse op de band die ik met haar heb die beter is dan hun ooit kunnen hebben met haar en ze zien dat.
Meestal eindigt dat altijd met dat ze me haten en proberen ze te stoken tussen ons, wat echt geen enkel effect heeft want zij gaat mij dan gewoon appen en hem uitlachen.
En dat het hun eerder uit elkaar drijft dan ons dus dat is geen goed idee, en dat word vaak snel duidelijk en dan veranderd hun gedrag naar mij vaak snel.
Maar ze blijven altijd wel in mijn gezicht normaal tegen mij doen omdat ze weten dat ze altijd voor mij zou kiezen als er een probleem ontstaat.
Zij is dus zo als ze ruzie krijgt met haar vriend belt ze me gewoon op voor zijn neus en dan zegt ze
'kan je een taxi sturen want ik kom vanacht bij jou slapen'
En dat kan natuurlijk altijd, ze kan altijd bij mij slapen ook al ben ik niet thuis.
Maar dat is wel een bepaalde statement
Als ik een nieuwe vriendin heb accepteer ik het niet dat zij een mannelijk vriend boven mij zet.
Mij lukt het qltijd gelukkig nog om dat te veranderen maar ik zou niet verder kunnen met wat zij dus doet en ik snap dat ze me vaak haten. Maar je leert iemand zelf hoe ze met je omgaan door bepaalde dingen in het begin te accepteren als je met iemand een relatie start en ik doe dat dus niet. Dit wat ik zeg is heel cruciaal voor de toekomst dat werkt ook met vriendschappen zo daarom blijft de een de hele relatie dominant en de ander vaak altijd de onderdaan dat word al vroeg in het begin van het contact van een relatie vast gelegd en is bepalend voor de toekomst wat op een op ander manier niet meer terug te draaien is (dit is interesante psychologie wat je in de studies leert en dan ook gaat toepassen in je leven als je bewust bent hoe het werkt)

We zijn een jaar samen geweest 24/7 elke dag samen koken en of bij haar thuis slapen of bij mij in het zelfde bed tegen elkaar aan.
Maar dus nooit sex gehad waardoor zij dus een gevoel voor mij heeft ontwikkeld waardoor ik altijd op nummer 1 sta bij haar.
Terwijl dat bij mij niet zo is bij haar omdat ik immers niet die gevoelen voor haar heb als zij voor mij heeft, als ik nu af en toe een vriendinnetje heb zet ik die op nummer 1 en dan heb ik vaak meteen een aantal weken ruzie met haar als ik een nieuwe relatie begin en altijd!
En zij kan niet normaal doen tegen die meisjes met wie ik ga.
Ze opent meteen de aanval en ook echt kei en keihard... Om een voorbeeld te noemen: ze weet al dat ik 2 weken een nieuw meisje heb maar ik hou het nog een beetje verborgen omdat ik weet dat ik ruzie met haar ga krijgen.
Dan komt ze ineens met een vriend van me mee met een sluw plannetje zodat het onverwachts is, terwijl mijn nieuwe vriendin nog in me bed ligt.
Dan komt ze binnen en loopt ze naar de slaapkamer en dan ziet ze haar en dan schreeuwt ze ' waar heb je die dan vandaan van de wallen? Ze lijkt wel een hoer' maar op zo een geweldadige manier en dan weg loopt en zware ruzie met mij gaat maken.
Dat meisje met wie ik was pikt echt geen shit van niemand maar ze liet zich gewoon hoer noemen door mijn beste vriendin en durfde in die situatie ff niks te zeggen omdat ze opvatten dat wij toch een relatie hadden gehad en schrok zo van haar reactie dat ze het gevoel had dat ze dus mij had afgepakt van haar en daarom haar boosheid accepteerde.
En zich eerder schuldig voelde dan boos was maar dat kan zij ook heel goed want dit is manipulatie van de bovenste plank.
En dat is een van die dingen die ze dan doet waar je aan dat soort momenten kan zien hoe erg ze verliefd op me is.

Een ander ding wat er speelt in deze relatie is dus in mijn voordeel maar ingewikkeld.
Zij is dus een meisje die dingen voor elkaar heeft en dus een groot deel van haar leven in verschillende landen zit en vrienden heeft die ook echt daadwerkelijk miljonair zijn en eigen hotels hebben en dat soort dingen.
Daardoor heeft zij heel veel vriendinnen die naar haar opkijken omdat ze super aantrekkelijk is een een extra vagante persoonlijkheid heeft, dus dat is logisch dat veel meisjes haar interessant vinden.

Dus wat denk je dan wat er gebeurd?
Mijn beste vriendin vraagt echt mijn advies om alles wat ze moet doen.
Hoe ze moet reageren op bepaalde mensen hoe ze bepaalde zaken moet oplossen etc.
Dus die vriendinnen die naar haar opkijken die merken dat meteen op.
En die begrijpen onze relatie ook niet echt dat wij zo close zijn maar nooit iets hebben gedaan.
Dus dat maakt mij meteen een interessant figuur 😜 ook vaak bij een hele hoop meiden die mij anders helemaal niet zouden zien staan.
En ze komt elke keer weer met andere meiden op de proppen en die dan ineens weer een tijdje haar vriendinen zijn.
En een ding begrijpen ze meteen allemaal..
Dat is als ze mij gaan benaderen op een bepaalde manier dan is dat achter de rug om van mijn beste vriendin.
Dan merk ik meteen dat de spanningen oplopen als we alleen zijn.
En ja ik ben dus ook een man en heb dus wel controlle als ik dat wil maar ik ben ook gewoon een geilerd en hou van sex met nieuwe vrouwen dus doe veel aan one night stands.
Dus ik maak daar gebruik van en ga dus bv stoeien met een vriendin als ik merk dat er spanningen zijn als we alleen zijn, om het ijs te breken en te laten zien dat ik ook bereid ben om stiekem met hun gek te doen.
En dat is echt al tientallen keren geëindigd op sex maar altijd stiekem in al die jaren.
Zoals ik al zei, ze voelen allemaal aan dat als ze iets willen dat het stiekem moet.
Daarmee impliceren ze dus ook dat ze signalen opvangen dat zij verliefd op mij is.
Dan hebben we leuke gesprekken en zijn speels en uitdagend met elkaar, maar zodra mijn beste vriendin terug komt stopt dat meteen.

Een keertje had ik een meisje haar huisgenootje waar dit ook zo mee ging maar zij maakte elke kans dat ze met me alleen was gebruik om te laten zien dat ze me leuk vond...
Dus dan ging mijn vriendin naar de wc en dan stond ze meteen op en dan ging ze voor me staan op de bank heel erg speelse gedrag vertonen uit te dagen.
Haar pakte ik gewoon gelijk bij haar kut bij de eerste paar tekenen dat ik zag en begon haar vies te zoenen.
Dat durf ik normaal ook nooit zoiets want dat gaat best ver maar bij haar was het anders.
En dan kwam ze uit de wc en dan lieten we meteen los en deden we meteen alsof er niks aan de hand was.
Dat ging steeds verder en dat was wel een van de geilste ervaringen ooit omdat het stiekeme gehalte zo groot was en we het tot het uiterste dreven. Dat als we even alleen waren ging ik haar vingeren en zij mij snel aftrekken en dan zodra er iemand aan kwam weer doen alsof we niks deden.
Ze is me vriendin niet dus ik bedrieg haar niet maar ze word gek als ze me met een ander ziet.
Tot het zelfs zo ver ging dat we hele snelle vluggertjes deden als we ff in een kamer alleen waren en ik ook echt binnen een paar minuten kon komen omdat het zo geil was wat we deden en er een enorme spanning op zat omdat we dit echt al zo vaak deden dat we echt elke keer net niet werden betrapt.
Zulke sex is echt de beste sex als je het gevoel hebt dat het verboden is maar je bedriegt er niet niemand mee maar je pakt riscovolle momenten dat je gepakt kan worden.
Uiteindelijk heeft ze het na 2 maanden verpest en was ze dronken en kwam ze bij mij op schoot en begon ze me te zoenen voor haar neus.
Mijn beste vriendin explodeerde zo hard dat ze me haar huis uit wou zetten maar toen ben ik gewoon met haar huisgenootje naar haar kamer gegaan en hebben we sex gehad.
Ze heeft dat meisje aan de einde van de maand er gewoon uit gezet.
Dat is best wel heftig, maar wat ze deed was niet slim en moest ze echt niet doen dat wist ze...

Dit was ook wel het leukste verhaal om te vertellen maar er is zoveel gebeurd dat is allemaal niet te vertellen.

Moraal van dit hele verhaal?
Er word altijd eentje verliefd ik wist dit al uit mijn jeugd heb dit vaker meegemaakt omdat ik verliefd werd vaak toen omdat ik dus werd afgewezen dan.. Als je close komt als man en vrouw dan word degene die afgewezen word voor sex verliefd.
En dat noemen velen een goede vriendschap maar stiekem is er altijd een die heimelijk naar de ander verlangt, dus echt een vriendschap is het dan ook weer niet, misschien van een kant maar de andere heeft een crush.
Een echte vriendschap komt van 2 kanten en dat is dat dan niet als iemand hoopt dat er een moment komt dat er toch wat gaat gebeuren.

Ik heb nog een part 2 aan dit verhaal en dat begon bij dat hotel dag 2.
Mijn eerste escort in me leven en nooit meer..

Ik wil dit verhaal ook nog even kwijt want ik ga dit niet met mensen die close zijn met me bespreken 😅 dus enjoy my flaws!

Oke mijn beste vriendin gaat de volgende dag weg. We hebben weer bij elkaar gelegen in de nacht en de pep en de ghb hadden me zo geil gemaakt weer, dit keer het was niet normaal. Zelfs als ik out was gegaan en 2 uurtjes en daarna weer wakker werd lag ik weer met me dikke pik, op dat soort momenten is het dus gewoon normaal dat mijn stijve pik gewoon tussen haar billen zit we lepelen altijd als we samen slapen.
Soms ga ik bij haar liggen en dan druk ik meteen mijn stijve tussen haar billen en dan krijg ik meteen een dodelijke blik van oke gaan we weer maar je wilt niet neuken.
Ergens word ze boos maar vind ze het ook fijn en vallen we zo in slaap.

Bij het begin van onze vriendschap ging dit een keertje zo dat was de eerste keer, toen stopte ik mijn stijve tussen haar billen onder de ghb en toen zei ze je mag doen wat je wilt hoor...
Toen ben ik opgestaan heb een gtje getikt en ben terug gekomen heb ik mijn broek uit gedaan en daarna haar broek en ging weer tussen haar billen liggen en toen ging ik out.
Helemaal weg 2 uurtjes en toen ik wakker werd zat ze op het randje van het bed mij echt kwaad aan te kijken. Dit was al 1 jaar in onze vriendschap en had toen al besloten dat ik geen sex met haar wou en ik zou het wel doen op dat moment toen, maar ik ging out. Was ik even blij zeg toen ik wakker werd. En ze wist het daarom was ze boos. Op een of andere manier komen we altijd weer in die situatie terecht dat ik met mijn stijve tussen de billen lig maar er gebeurd niks en het is een geaccepteerd iets.
Ik lig ook wel vaker zo en hou haar tiet dan vast als we zo samen liggen zij heeft echt heerlijke tieten ik denk dat het de perfecte zijn zover dat kan, en ze is mid 30 dus dat is bijzonder dat een vrouw puntige D's heeft in haar 30ste want normaal gaan zware tieten al begin 20 hangen en bij haar staan ze gewoon overeind dus ja in onze vriendschap genieten we een klein beetje van elkaar zonder echt sex te hebben.

Dus wat was er nou gebeurd dit keer was mijn geilheid niet te stoppen na 6 weken nuchter stroomde die pep en die ghb direct naar me pik en heb 8 uur lang met me stijve tegen haar aan gelegen en hij ging niet weg en ook weer met haar tiet in me hand.
Had er dit keer ook wel mee zitten spelen en drukte me pik wel vaker stevig tussen haar billen wat ik allemaal normaal nooit doe.
We liggen meestal wel zo maar doen alsof het niet sexueel is en gewoon zo samen liggen al jaren maar deze nacht heb ik wel op haar liggen rijden.de ene keer was ze wakker en de andere keer lag ze out en ze vond het ook gewoon fijn merkte ik en deed of het de normaalste zaak van de wereld was we praten af en toe wat en ze geeft geen kick. Ze dacht laat maar gaan.
Toen ze weg was merkte ik op dat ik iets van 4 uur lang aan me pik aan het trekken was en kwam niet klaar ik was zo geil dat de vel van me pik irritatie kreeg van het trekken.

Ik heb een vriendinnetje proberen over te halen waar ik een sex relatie mee heb om naar het hotel te komen maar ze kon niet.
Daarna 2 meisjes geprobeert die ik kende waar ik wel het gevoel bij heb dat het ooit wat kan worden.
Maar niks lukte en dat allemaal tussen het trekken door.
Toen dacht ik ineens, weet je wat...
Ik had een meevaller deze maand en veel geld op me rekening en ik wou een escort bestellen dit keer.
Ik heb mijn hele leven geen hoeren geneukt omdat ik 15 jaar geleden ooit een hoer had geneukt voor het eerst.
Maar omdat ik echt een relatie man ben neuk ik met passie ik zoen veel en kus het lichaam en raak het op een bepaalde manier aan.
Ik neuk met veel liefde en maak niet echt gewoon harde porno er zit altijd wel een touch bij.
En die hoer toen zei elke keer: ik wil niet dat je me overal op me lichaam zoent ik ben je vriendin niet! Na dat ze 3x had gezegd ik ben je vriendin niet! Had ik mijn condoom af gedaan en zei ik dat ik hier geen zin in had en ben weg gegaan.
Dat was dus niks voor mij een hoer neuken.
Ten alle eerste ik neuk niet met condoom! Kan daar niks mee vind dat niet lekker ik heb wel een 20 one night stands gehad in een jaar nooit een condoom gebruikt maar wel 3x laten testen.
Ik test geslachtziekte test altijd elk jaar omdat ik nooit een condoom gebruik of echt een sletje heb geneukt waar ik daarna echt een verplichting voel om te testen.
Daarnaast wil persoonlijk en geen transactie.

Niemand neukt met condoom!
Echt niemand zoals ik net zei dat ik wel eens 20 one night stands per jaar had gehad toen ik veel uit ging nam ik dan een meisje mee naar huis.
En geloof me dat ik denk ik 3x in me leven heb meegemaakt dat een meisje vroeg of ik condoom om ging doen.
En dit is echt waar 3x in me leven dat is niet meer toeval dat is gewoon een feit dat het bijna niet word gebruikt.
En zeg nou eerlijk hoe vaak heb je zelf nou condooms gekocht in je leven?

Maar ik heb nog nooit een geslachtziekte gehad!
Ik weet ze dus uit te kiezen ☺
Een vriend van mij heeft al 3x glamidia gehad en gonoroe en nog een paar dingen. Elke keer weer wat. Wat een mazzel heb ik daar mee.
En wel vaker echt een sletje geneukt dat ik dacht nu heb ik wat.

Soms ben ik elk weekend los gegaan achter elkaar en daar zaten wat viezeriken bij!
Dan ga ik testen en als ik dan altijd lees HIV dan zit ik altijd toch in spanning.
Stel je voor dat je HIV oploopt.
Heeft iemand anders dit ook?
Elke keer als ik test zit ik in spanning tot ze bellen en die spanning begint pas als ik heb getest en daarna heb ik weer schijt en neuk ik van alles zonder condoom want neuken is bij mij nou eenmaal vlees op vlees.

Ik ben zeker 5 uur lang bezig geweest met een hoer uitzoeken ik heb zoveel sites bezocht en alle vrouwen bekeken, ik dacht ik ga geen onpersoonlijke uitzoeken. Eentje met veel fotos en het liefst een video erbij en ik kijk naar de ogen of het een lieve meid is of al een keiharde hoer door het werk.
Daarna ga ik appen en vragen stellen en aangeven dat ik wil tongzoenen en knuffelen.
Ja dat zeg ik knuffelen met een hoer 😂
Ik laat meteen merken dat ik een persoonlijke ervaring zoek en in de app kom je er wel sneller achter vaak bij een organisatie krijg je een pimp of madam op de app die de hele tijd achter elke zin babe zegt of dat soort dingen dat haak ik al snel af.

Eindelijk eentje gevonden op kinky.nl
Was een lastige zoektocht er staan honderden vrouwen op maar er zitten veel lelijke tussen maar de site is goed want er staat een app nummer bij en je hebt dus meestal meteen contact met het meisje zelf.
Dus na 5 uur zoeken en appen eentje gevonden ik merkte dat ze lief was en ze was ook super mooi maar in haar ogen zag je ook een mooie en lieve vrouw geen hoer.

Besteld en laten komen.
Ze kon meteen na een uurtje komen.
Ik had wel de hele dag lopen trekken en was al 2 dagen aan de pep en g en op het einde kwam ik eindelijk klaar.
Maar omdat mijn energie level zo laag was kwam er al bijna niks uit en zat ik te bibberen na het klaarkomen. Ik ken dit wel te lang wakker en teveel mastruberen. Te veel g en pep. Slechte combinatie. Toen twijfelde ik of ze nog moest komen maar ze was al onderweg en dacht als ik haar vast heb dan komt het wel goed.

Ze kwam aan en ze was duur ik weet niet of ik een prijs mag noemen maar ze was een van de duurdere prijs klasse ik wou een goede hebben en mooie meid en had haar zorgvuldig uigezocht.

En ja dit was een goede ze was echt mooi een bijzonder meisje alles was perfect.
Ze was intiem ze kwam heel close meteen zoals je dat hebt als je iemand ontmoet die je leuk vind.
Dit was perfect we gaan de kamer in en ze begint zich uit te kleden en vraagt wat ik wil.
Ik vond dat niet fijn en vond het raar om zo een leuk meisje te ontmoeten en dan zo te beginnen.
Dus ik praat wat met haar ze blijkt toch wel relax en geïnteresseerd in een korte introductie om elkaar een beetje te leren kennen en toen kwam ze op me en ze deed het goed heel goed ze kwam zoenend en vol passie lieve kusjes en bewegingen die je maakt als je echt geil bent.

But guess what?

Er zat nul komma nul leven in me pik.
Maar echt helemaal niks me ballen waren helemaal opgetrokken dus daar zat sws niks meer in en in me pik zat geen druppel bloed hij was op zijn kleinst.
Ook niet fijn als je je pik voor het eerst zo laat zien op zijn kleinst ik heb een gemiddelde pik.
Maar wel een bloed pik en geen vlees pik vlees pikken zijn al vol en daar komt wat bloed bij een die groeit niet vier keer zijn lengte een bloed pik heeft dat wel die moet het van zijn bloed hebben en als je dus een situatie hebt dat je een hele slechte bloedsomloop hebt gaat er niks naar je pik toe want je hart en organen hebben het meer nodig op dat moment en is je pik op dat moment maar een zielig klein dingetje en laat dit net gebeuren nu ik honderde euros uitgeef om een meid te laten komen voor het eerst in me leven.
We gingen maar een beetje met elkaar spelen en er werd veel gekust ze was knuffelig en itiem maar er kwam geen beweging in.

Dit was de beste hoer die je kon wensen ze was alles zo mooi dat ze die x factor heeft en daardoor iets dat ze echt mooi was een perfect lichaampje niet en groot en niet te klein.
Lief, intiem, heel sensueel en gaf je gewoon de girlfriend ervaring en ik krijg hem dan niet omhoog.
Dat was echt veel geld dat ik uit het raam had gegooit en echt zonde om zo iemand te laten komen voor een beetje knuffelen. Die nacht 8 uur lang met een stijve pik gezeten en ik kreeg hem niet weg. Ik had nooit moeten komen voor dat ze kwam dat was mijn laatste beetje energie.

Dus tweede poging met een hoer is weer niks geworden. Het is gewoon niks voor mij dat ik dus gedwongen op dat moment een stijve moest krijgen.
Ik ben wel bekend met dat het gebeurd maar dan heb ik een meid die gewoon bij me is en wanneer ik voel dat ik kan dan ga ik gewoon op mijn eigen tijd en kan ik zelfs uren neuken.
Ik kom niet zo snel.

Dus dit is gewoon niks voor mij....
Nooit meer..
Verhaal niet gelezen, antwoord is JA
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan