wat is de juiste ph waarde van ghb

Discussie in 'GHB' gestart door bloempjuh, 19 okt 2010.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. bloempjuh

  bloempjuh Newbie

  wat is de juiste ph waarde van ghb? 6 of 7
   
 2. De Sjeik

  De Sjeik Bewuste gebruiker

 3. Winehouse

  Winehouse Badass junkie

  7, is dan ongeveer net als kraanwater
  Beter te zuur dan te basisch trouwens.....
   
 4. SjitHeppens

  SjitHeppens Belezen gebruiker

  UIt de literatuur op internet maak ik op dat er in een GHB oplossing sprake is van een voortdu-rend heen-en-terug reageren tussen GHB en GBL. Naarmate de pH lager is, reageert GHB meer terug naar GBL, en naarmate de pH hoger is wordt die GBL weer meer GHB. Het gevoelseffect zal niet veel verschillen, maar GBL is minder vriendelijk voor je slokdarm dan GHB. Ikzelf houd een pH tussen 8 en 9 aan.
  GHB lost op in water, GBL niet. Als het mengsel een (geel) kleurtje heeft en (kleurloze) GBL bevat, kun je zien dat deze na verloop van tijd bovenop de GHB oplossing gaat "drijven", zoals olie op azijn drijft. Stel dat je een voorraad GHB oplossing hebt staan die GBL bevat. Dan loop je, als je niet schudt vóór het inschenken van een "dopje", de kans dat je pure GBL inneemt!
   
 5. Hashja

  Hashja Bewuste gebruiker

  Dit klopt niet helemaal. Het ligt aan de synthese van de GHB of er sprake is van een evenwichtsreactie (het heen en weer reageren van GHB en GBL) of niet.
  Er zijn verschillende manier van synthese. De meest voorkomende is hydrolyse van de uitgangsstof, en dit kan op 2 manieren. Zuur gekatalyseerd, of base gekatalyseerd. Bij de zure versie ontstaat er een evenwicht tussen GHB en GBL, maar bij de base versie ontstaat er volledig GHB.

  Bron: http://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/ghb.html
   
Laden...

Deel Deze Pagina