• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Wat luister je nu?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Chimera

Bewuste gebruiker
Dit topic doet het vaak wel goed, ook leuk om eens wat nieuwe bands op te doen trouwens.Nine Inch Nails - Eraser

\m/ rock on!
 

Chimera

Bewuste gebruiker
Aan je :grin: te zien is het een goeie band.. Dus ik ben gelijk maar 6 cd's aan het downen :sunglasses:

Ik luister mijn laatste en dan ben ik out of here

Pluizig en Blauw - Koekkiemonster :beer:
 

Chimera

Bewuste gebruiker
Ik luister van Chopin naar Slipknot, zolang het muziekaal of textueel goed inelkaar zit, vind ik het vaak goed. Dus geen house oid.. bah bah

Diablo - Hollow Point

Ikke werken :wave:
 

matthijs

Badass junkie
ik luister nu naar http://3voor12.vpro.nl/3voor12/index.jsp > webradio Outer Limits. Bij de Luisterpaal hebben ze vaak ook leuke cds. En je kunt allerlei live optredens bekijken op die site. Een aanrader
Ja geweldige site he, voor als je van alternatieve muziek houdt. Ik luister momenteel naar babyshambles, de band van pete doherty, die mafkees die samen met elton john optrad tijdens life aid. Is eigenlijk nogal kut...teveel crack gerookt....
Ik luister de laatste tijd weer veel naar the pixies, maar ook veel hiphop, duvelduvel enzo :grin:
 

Chimera

Bewuste gebruiker
Ik had wat anders verwacht van die band, maar het is wel lekkere muziek thanks


Korn - Somebody Someone
 

Mac...

Badass junkie
sensation black. Pas 3 maanden op me pc staan en nog nooit geluisterd, dus vond ik het nu wel eens tijd worden. Moet echt supervet zijn, maar hoor het nog niet.
 

Krs

Bewuste gebruiker
kanye west - golddigger vind dat echt een geweldig nummer en vraag me niet waarom :P
 

spacekonijn

Badass junkie
mathijs zei:
Hmmm...nou ik moet zeggen....ik heb ook stukken liever Prince dan hardcore :grin:
ik vind het allebij niet echt :hearteyes:


soms is hardcore wel leuk om ff helemaal gek te doen maar snap nooit hoe mensen dat langer dan 30 minuten volhouden hehe
 

roaren*

Bewuste gebruiker
Matafix - Big City Life .. moet je es dln egt mooi nummer.. het doet me echt nadenken over alle diepzinnige dingen :)
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan