• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Website met informatie omtrend: 'study drugs' (net zo als rollsafe.org)

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Beste Forumleden,

Ik ben net nieuw op dit forum, en heb onder de naam FrozenChemical op drugsforum.info een eenmalig trip report geschreven.
Check de post hier: https://drugsforum.nl/threads/xtc-na-r-ala-allebij-1-x.57531/

Maar de reden, dat ik mij heb aangemeld op dit forum, is niet om een tripreport te schrijven, maar om jullie in te lichten over mijn project.
Ik wil namelijk een kleine, maar wel informatieve website maken, die een beetje lijkt op die van rollsafe.org. Alleen dan omtrend het gebruik van 'study drugs'.

Wat versta ik onder Study Drugs?:
Alles wat het studeren kan verbeteren/helpen/stimuleren & motiveren.
 1. Amfetamine
 2. Methylfenidaat
 3. Research Chemicals (Verwant aan de bovenste twee)
 4. Noopept
 5. Aniracetam
 6. Modafinil
En eventueel meerdere...

Ik vroeg me af, of jullie nog suggesties hadden, en ook wil ik graag weten of jullie mijn idee nuttig vinden

Zodra ik een domeinnaam heb, verhuis ik mijn wordpress installatie van mijn eigen website, naar de nieuwe dommeinnaam, en maak ik het openbaar.

Ik hoor het graag :)
 

inner_search

Badass junkie
Post je topic best in het subforum medewerking gevraagd.

Verder wil ik wel wat vragen beantwoorden voor je als je ze me stelt in de vorm van een enquête , maar hen geen zin om voor de 100st keer men levensverhaal (Of studentenleven) uit te gaan leggen.
Want ik heb bitter weinig goede ervaringen met middelen(mis)gebruik om studie/werk te bevorderen.
 

Salvia

Bewuste gebruiker
Ik vind het zeker een nuttig idee. Hoe meer informatie over dergelijke drugs te vinden is (m.b.t. studeren), hoe minder snel het gebruik mis kan gaan en mensen ook wat verantwoordelijker omgaan met zulke middelen, vooral omdat het dus met een productieve insteek is. Ik veronderstel dat je onder amfetamine en modafinil ook dexamfetamine en armodafinil verstaat, of niet? Zelf gebruik ik nu ook armodafinil voor het studeren (75mg, een half tablet) en ben ik van plan om modafinil ook te testen als armodafinil niet effectief genoeg blijkt te zijn op mijn huidige dosis en te heftig om een volledige dosis.
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan