• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Weekendje weg ipv festival: Goede camping?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

TweeChocoladeBiertjes

Experimenterende gebruiker
Hey allemaal!

Met mijn vriendengroep (ca 8-10 personen) zou ik het weekend van 28-31 augustus naar Mysteryland gaan. Nu dat festival van de baan is wilden we als alternatief plan gaan kamperen en een beetje een eigen 'mini-festival' neerzetten, het liefste op een beetje rustige camping waar we de ruimte hebben om eigen muziek te draaien (hoeft niet per se bij de tenten, als we een klein stukje strand of bos hebben zijn we ook al blij). Qua drugsgebruik wordt enkel 2CB en XTC (en alcohol) overwogen, geen andere dingen.

Nu ben ik aan het kijken voor leuke locaties maar ik dacht: hier zullen genoeg mensen zijn die wel eens met een groepje zijn gaan kamperen met als (gedeeltelijk) doel om iets te gebruiken, dus ik ben benieuwd of jullie suggesties hebben voor een leuke locatie! Het gaat dus om een camping of locatie, het liefste een beetje in de natuur of bij het strand, waar we rustig onze eigen tenten neer kunnen zetten en waar we redelijk ongestoord het naar ons zin kunnen hebben. Weten jullie iets? Alvast bedankt!

En als dit niet het goede subforum is voor zoiets verplaats het maar, wist niet echt waar ik hem anders kon plaatsen :P
 

Neo-Shulginist

Wijs gebruiker
Ik zou eens kijken op de kop van Walcheren (Domburg, Westkapelle, Zoutelande) of Schouwen-Duiveland (Renesse, Nieuw-Haamstede, Westenschouwen), of op Ameland, of Terschelling.

Je kan vaak op dat soort locaties ook een huisje huren met zijn allen. Dan heb je een privétuintje, kan je binnen met nog wat extra privacy muziek draaien en bieden de duinen een toevluchtsoord waar je rustig een beetje kunt rondwandelen. Kamperen kan natuurlijk ook, maar dan heb je over het algemeen wat minder privacy,
 

VJ_LSD72

Experimenterende gebruiker
Ja natuurhuisje... jij en 10 miljoen nederlanders die dit jaar in eigen land op vakantie gaan azen op die dingen. Zoek gewoon achteraf een mooie rustige plek om te feesten en waar niemand er last van heeft.
 

Ganggang💯

Badass junkie
Ja man erg, echt serieus daar wil je toch niet dood gevonden worden. Trouwens bij Forest Glamping ook niet. Geen vuur bij je hut, muziek draaien zal wel uit den bozen zijn. Drugsgebruik zullen ze ook wel niet tolereren.
Dit inderdaad. Commercieel en burgerlijk geneuzel.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan