• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Welk (natuurlijk) middel voor stomende seks?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Fruitvlieg

Experimenterende gebruiker
Ik heb geen middel nodig om geil te worden, want dat ben ik eigenlijk heel vaak OF heel snel als mijn vriend naar me kijkt ofzo... maar toch mis ik dat beetje alcohol soms in de sex game.

Ik ben sinds een dikke twee maanden gestopt met drinken en snuiven en dat voelt hartstikke goed! Ik heb nog steeds stomende seks, maar ik mis soms dat losse wat je krijgt van alcohol. Net die remmingen wat meer los en die (pijn) grenzen wat verder, zodat ik het keiharde gedeelte langer vol hou en nog geiler vind. Nu is mijn vraag: wat kan ik in de plaats nemen van drank? Ik wil gezien mijn leefstijlverbetering geen middelen die echt slecht voor je zijn of waar je een dikke kater van krijgt (pep, coke, xtc, ghb, etc.). Wat kunnen de medeforummers me aanraden?
 

Eik

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Tripreporter
Welke middeltjes extra geil maken en goed combineren met sex is volgens mij echt mega persoonlijk. Ik sta er elke keer weer van te kijken hoe uiteenlopend de antwoorden zijn. Voor mij persoonlijk werken alcohol, MDMA en psilocybine als libidoverlagers terwijl LSD en cannabis bij mij echt libidoverhogend werken (mooie manier om te zeggen dat ik er vaak geil van wordt)... :tongueclosed:

Volgens mij een kwestie van een beetje experimenteren. Het voordeel van cannabis en LSD is overigens wel dat het niet al te ongezond is... :hearteyes:
 

De Dunne

DF-koning
Bij smartshops verkopen ze nog wel eens middeltjes. Alleen of die echt werken? Natuurlijke lust opwekkers in capsules of drankjes. Zelf nooit geprobeerd maar je kan het er wel kopen. Zoek eens online bij een smartshop of je iets vind.
Ik zelf wordt van alcohol op zich wel wat “sletterig” maar seks zelf is Wordt niks voor mij. Andere hardere middelen wel maar die wil je niet nemen. Blow je wel eens? Als je sporadisch wiet rookt (bij dagelijks gebruik vervalt dat) wordt je der behoorlijk geil van. Langer door gaan zou ik niet weten maar wiet ontspant wel, dus ook je spieren in je lichaams holtes. Misschien kun je dan t harde ruige langer volhouden.
Verstandig hoor nu met je stop van drank en snuiven. Twee maanden is idd al een heel eind. Knap! Hou vol!
 
Laatst bewerkt:

Probleem

Experimenterende gebruiker
Wiet wiet wiet! Dit maakt voor mij sexuele ervaringen zo intens! Dit raad ik aan
 

Rupsen God ❤

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Ik ben ook een groot voorstander van wiet combineren met seks :sunglasses: Maakt de ervaring super intens. Maar voor iedereen is het weer anders natuurlijk, voorkeuren bij seks is persoonlijk.
 

Sally Tessio

Bewuste gebruiker
Tripreporter
GBL, zeker als je je slokdarm ook een stomende nacht gunt.
Geintje, niet doen.

GHB is oprecht een goed middel voor je doelstelling, mits goed gedoseerd ook wat gezondheidsoverwegingen betreft - alleen zeer zout, dus je natrium intake gaat door het plafond. Dat spul zou ik iemand echter nooit aanraden vanwege de verslavingsfactor en zeker niet als je al insinueert dat je recent wat lifestyle changes hebt moeten maken.

Honest opinion? Don't push the envelope. Je hebt schijnbaar nog steeds stomende seks, dus wat wil je nog meer?
Als het puur gaat om remmen los kunnen laten dan kun je dat op natuurlijke manieren ook nog wel doen. Doe eens een taaie yoga work-out van een uur en plof zwetend naast elkaar neer. Kwartiertje blijven liggen, lekker ruim ademhalen, je hoofd leegmaken en daarna het bed induiken. Of zoals @HoMaar! aangaf; doe iets creatiefs of rek het voorspel zo lang mogelijk op.
Er zijn tientallen wegen naar Rome (lees: een keihard orgasme).
 

Jmths

Badass junkie
Tripreporter
Geile geitenwiet (bestandsdeel Icariin) is een vrij bekende.

Lage dosering 2C-B of 5-MeO-MiPT kan eventueel ook wel helpen gok ik.
 

Mezelf

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Geile geitenwiet (bestandsdeel Icariin) is een vrij bekende.

Lage dosering 2C-B of 5-MeO-MiPT kan eventueel ook wel helpen gok ik.
Lage dosis 2C-B kan ik bevestigen. Met 2C-B is het een zeer intense ervaring met een nog intensere orgasme!
 

Jmths

Badass junkie
Tripreporter
Phenibut deed ook zeker wat voor mij maar sluit wat minder goed aan de op vraag aangezien het iets minder ideaal is voor de gezondheid. DOC had ook effect voor mij maar dan zit je meteen vast aan een vrij lang en stevig tripje.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan