1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Welke drugs laat sigarreten 10 x lekkerder smaken

Discussie in 'Drugs' gestart door Diablo69, 10 sep 2019.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. Diablo69

  Diablo69 Newbie

  Zoals in de titel al staat. Welke drugs laat sigarreten nou lekkerder smaken. Met mdma op is het zo lekker om te roken , met coke ook wel en met keta weer geen behoefte aan.
  Welke drugs vinden jullie dat een sigaretje zijn smaak aardig stimuleert??
   
 2. KropSla

  KropSla DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Gewoon alcohol maakt sigaretten ineens al aantrekkelijker voor mij haha. Maar met 2CB smaken ze ook oprecht beter, vergelijkbaar met MDMA, voor mij althans :wink:
   
  Mezelf vindt dit leuk.
 3. Fenrir

  Fenrir DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Hoe verschillende drugs mijn rookervaring beïnvloeden:

  Beter
  MDMA
  Alcohol
  LSD

  Neutraal
  6-APB
  4-HO-MET
  Ketamine
  2F-DCK
  Speed

  Minder beter
  2C-B
  Psilocybine
   
  KropSla en Mezelf vinden dit leuk.
 4. Mezelf

  Mezelf Wijs gebruiker

  Coke, M en alcohol zorgen er voor dat ik snel naar peuken grijp maar of ik het nou echt lekker vind? Misschien wel bij alcohol dan.
  Stickies vind ik altijd bij alles lekker, maar vooral bij psychedelica :yum:.
  2C-B laat het wel altijd heel anders smaken. Niet perse lekkerder ofzo
   
 5. BraboF

  BraboF Experimenterende gebruiker

  Ik heb nog nooit van mijn leven echt gerookt...soms eens een sigaretje op een feestje.
  Maar laatst op MDMA toch zo ontiegelijk genoten van de sigaretten. Heb de hele dag staan roken^_^
   
  Diablo69 vindt dit leuk.
 6. Rupsen God ❤

  Rupsen God ❤ Bewuste gebruiker Tripreporter

  Ik kan echt niet begrijpen hoe mensen kunnen roken bij dissociatieven en psychedelica.. Ik vind het bij die groepen echt totaal niet interessant, een beetje vies zelfs eigenlijk. Ik ben inderdaad meer van wiet roken bij psychedelica, net als @Mezelf En dan met name bij paddo's/truffels. Mijn vriend en ik maken van te voren standaard een aantal joints klaar als we een trip nachtje hebben op natuurlijke psychedelica - Ik blow vrijwel nooit omdat ik wiet niet heel erg interessant vind, maar op truffels/paddo's ben ik zowat een kettingroker wat aan gaat cannabis. Het is echt ons "overlevingspakket" zogezegd.
  Ik rook met name heel veel tabak tijdens MDMA, speed, alcohol en cocaïne. Vooral bij MDMA. Ik rook altijd menthol, en bij MDMA is dat echt magisch. Het is echt verschrikkelijk lekker, en geeft de trip toch net iets "extra's" (onder andere zwaar verrookte longen de volgende ochtend, hoest hoest!)
   
 7. Purplext

  Purplext Bewuste gebruiker

  Met alcohol, speed, coke, mdma, ket allemaal heerlijk. Met lsd ga ik helemaal los, steek de 1 met de ander aan, echt verschrikkelijk.

  2-cb kan ik me niet herinneren, 15 jaar geleden voor het laatst gebruikt. Evenals paddo's/truffels. Toen ik dat 2 jaar geleden weer een paar keer deed was ik gestopt.
   
 8. Fenrir

  Fenrir DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Roken op psychedelica is bij mij ook geen favoriet, behalve dus LSD om de een of andere reden. Wat Purplext zegt, de een na de ander. Denk dat het deels door opgekropte energie komt, maar het smaakt me dan ook gewoon beter ¯\_(ツ)_/¯
   
 9. Rupsen God ❤

  Rupsen God ❤ Bewuste gebruiker Tripreporter

  Hmm ja bij mij gaat ook de een na de ander op, maar dan laat ik ze meestal alleen branden omdat ik de rook die er vanaf komt zo bijzonder vind.. al die kleuren :sweatsmile: De smaak is verder gewoon best wel vies op psychedelica. Alsof het een rauw iets is dat de puurheid van (bijvoorbeeld) LSD even komt verstoren. Het is ook meer iets wat mentaal is denk ik.
   
  Ralou en Fenrir vinden dit leuk.
 10. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Alcohol sowieso. Ik rook helemaal niet en geef ook niks om tabak, maar dronken gaat het soms ineens los. Het smaakt dan ineens serieus ergens naar.
   
 11. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Daar is @StimsalaBanne het duidelijk niet mee eens, haar shaggies smaakte op LSD naar mannen met snorren naast auto's langs snelwegen.

  ¯\_(ツ)_/¯
   
  StimsalaBanne, Mezelf en Fenrir vinden dit leuk.
 12. Fenrir

  Fenrir DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Haha, dat pareltje was ik vergeten! Zo smaken mijn sjekkies dus als ik truffels of 2C-B op heb.
   
  StimsalaBanne en Roze Olifant vinden dit leuk.
 13. Sjappiewappie

  Sjappiewappie Experimenterende gebruiker

  ''Minder beter'' really bro, did you just say that?

  En even over het topic, waarom zou je willen dat je sigaret lekkerder gaat smaken? Je bent dan al van plan een drug te nemen dat je goed laat voelen blijf dan toch van die onzin af o.o .

  Het stinkt, is niet lekker, bij regelmatig gebruik heeft het niet eens effect... nooit begrepen waarom zowat de helft van de bevolking verslaafd is kunnen raken aan roken.
   
 14. Fenrir

  Fenrir DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Ik rook niet omdat ik iets gebruikt heb, soms smaakt een sigaret gewoon nog beter als ik onder invloed ben. Dat het slecht voor me is snap ik ook wel.
  Er zijn heel veel redenen waarom roken zo verslavend is, overwegend geestelijk verslavend. Het is niet gek dat mensen het moeilijk vinden om te stoppen. De echte vraag is: waarom beginnen mensen met roken? In mijn geval omdat ik als puber graag stoer wilde zijn.
  Jep. Dat heb je goedt gezien.
   
 15. Sjappiewappie

  Sjappiewappie Experimenterende gebruiker

  Waarom mensen beginnen met roken is uiteindelijk een overbodige vraag geworden. Ik herinner me nog hoe iedereen als kind in de lagere school zei dat roken echt fout is en ze het nooit zouden proberen. Maar jongeren vinden het leuk om op te vallen en dingen te doen die ze niet horen te doen. Zo komen de meesten er al met 14-15 jarige leeftijd eens mee in contact en blijven ze er mee doorgaan.

  Ik ben zelf iemand die snel aan iets verslaafd raakt, was zelfs verslaafd aan xtc terwijl dit niet bekend staat als een geestelijk of lichamelijk verslavende stof. Heb ooit 3 maanden gerookt (10 sigaretten per dag gemiddeld), niet om stoer te doen maar om proberen te begrijpen waarom bijna het merendeel van de mensen dit doet.

  Nooit gesnapt en was daarna ook gewoon gestopt. Nu al 5 jaar geen sigaret meer aangeraakt, ik word al misselijk van de geur.

  Wel wanneer mensen in een pretpark roken in de wachtrij, of in een bushokje of zoiets dergelijks, haal ik het uit hun handen en gooi ik het weg. Mensen die roken in een nabije straal van niet-rokers moeten echt eens gaan reflecteren over hun bestaan.
   
  Fenrir vindt dit leuk.
 16. Pollewop

  Pollewop Bewuste gebruiker

  Empathy!! Een big pack gaat helemaal op, samen met pakjes kauwgom. Geen idee wat het is maar het kijken naar het opwellen van de top als je een hijs neemt, het inhaleren is te wauw (zitten zuchten met MDMA) uitblazen en krinkeltjes maken. En als je even in een comedown zit steek je een nieuwe aan en kom je zo ff weer terug in de flow.. Ik rook niet, maar dan joh...!!
   
  Expex vindt dit leuk.
 17. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Alcohol. Dan ging ik standaard kettingroken. Geen drugs, maar ook online gamen deed me laten kettingroken.

  Ben nu zo goed als gestopt, op af en toe een joint savonds laat na dan.
   
 18. Twirley Bird

  Twirley Bird Bewuste gebruiker

  alcohol sowieso natuurlijk door de werking in het brein. Zit nu aan de elektrische vape vind dat beter als sigaretten minder stank en geen teer. En veel goedkoper die liquids kosten (bijna) niets.
   
 19. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @Twirley Bird
  Liquids vapen is minstens zo ongezond, je riskeert een nieuwe longziekte wellicht door de PG, het nieuws staat er vol mee de laatste tijd. De eerste sterfgevallen zijn al een feit.

  Het vapen van de kruiden zelf is een veel beter alternatief.
   
  Twirley Bird, Mezelf en mod4fun vinden dit leuk.
 20. mod4fun

  mod4fun Belezen gebruiker

  Alcohol zorgt ervoor dat nicotine sneller wordt afgebroken en je dus hierdoor sneller weer de 'high' nodig hebt van de nicotine. Met alcohol ben ik een serieuze schoorsteen, zeker als andere mensen meedoen en je niet wordt bestempeld als een 'smerige roker'.

  Daarnaast dacht ik dat alcohol THC weer sneller afbreekt en andersom, maar ik heb nu ff geen onderbouwing daarvoor.
   
 21. Revolutionair

  Revolutionair Bewuste gebruiker

  Met alcohol en coke rook ik hele pakjes weg..
  Hier ben ik het helemaal mee eens.
  Bij Keta vind ik sigaretten al vies en met LSD helemaal dan besef ik hoe vies het is.
  Terwijl ik een verstokte roker ben.
   
  Rupsen God ❤ vindt dit leuk.
 22. Rupsen God ❤

  Rupsen God ❤ Bewuste gebruiker Tripreporter

  Ik heb me eigenlijk altijd afgevraagd of LSD microdoseren effectief kan zijn in het proces van stoppen met roken.. Net als dat ketamine (in lichte dosering) bewezen effectief is bij depressies samen met therapie natuurlijk. Zou je met LSD, al dan niet in een herhaalde microdosering, verslavingen kunnen behandelen? Best een interessant iets.. Hetzelfde geldt voor het microdoseren met psylocybine.
   
  Revolutionair vindt dit leuk.
 23. Revolutionair

  Revolutionair Bewuste gebruiker

  Ja keta is zeker een antidepressiva dat is naar mijn idee gewoon zeker.
  Lsd helpt mij sws in het leven met dingen beseffen en op een rij zetten maar ik heb daar een hele zware trip voor nodig minimaal 200mg.

  Ik heb ook interesse in micro dosering en vind dat super interessant.
  Maar ik heb het dus geprobeerd met Lsd maar na een paar dagen was ik zo moe van alle prikkels en alles werd me gewoon te veel.
  Misschien heb ik het verkeerd aangepakt...
  Of het is gewoon niks voor mij dat kan.

  Maar roken is echt een nare KUT verslaving.
  Ik ben op het punt dat ik het helemaal niet meer zo lekker vind en andere mensen die naar rook stinken zelfs vies vind (heel ironisch) maar mijn pogingen tot stoppen niet helpt.
  Maar ben ik aan de keta dan steek ik een sigaret op en vind het gewoon vies en vraag me af waarom ik rook. Maar als ik dan weer nuchter ben moet ik mijn sigaretje weer hebben s'ochtends bij de koffie.
  Terwijl ik aan het stoppen ben ga ik gewoon weer naar de winkel een pakje kopen.
  Maar rook al 25 jaar dus ik moet die gewoontes afleren zoals bij de koffie.

  Maar goed ik denk dat het met een micro dosering bij sommige mensen wel zou kunnen.
   
 24. Snelle peppie

  Snelle peppie Experimenterende gebruiker

  Sowieso x pure m en speed, ik steek de ene na de andere op dan.
  Met speed en wiet is het ook lekker, alleen kun je bijna oneindig smoken en ben je echt stoned op het moment dat je dan blowd en daarna voel ik me vaak vaag/gedachteloos.
   
 25. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Ik kan me echt niet voorstellen hoe roken op speed lekker kan zijn. :tongueout: Ik vind alles (inclusief dingen die ik normaal lekker vind) afschuwelijk smaken op speed, laat staan zoiets als tabak.
   
  StimsalaBanne vindt dit leuk.
 26. StimsalaBanne

  StimsalaBanne DF Stuff Medewerker Moderator Tripreport Analist Tripreporter

  Mdma,3-mmc en combinaties ook wel. Met speed vind ik het niet bijzonder, en rook ik nauwelijks (ook door geen tijd voor)
   
 27. StimsalaBanne

  StimsalaBanne DF Stuff Medewerker Moderator Tripreport Analist Tripreporter

  Lollo, Dat vergeet ik nooit meer inderdaad!

  Zelfs nu kan ik die "smaak" nog voor me halen... :grimacing:
   
  Roze Olifant vindt dit leuk.
 28. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  C45DAE4B-4D33-4379-8D44-505BE6A47463.png

  Hahaha.
   
  StimsalaBanne vindt dit leuk.
 29. Snelle peppie

  Snelle peppie Experimenterende gebruiker

  Haha dat niet persé, vaak is het meer de zin om te roken.
   
 30. LDYL

  LDYL Newbie

  Toen ik voor het eerst Cocaine probeerde waren mijn letterlijke woorden: "WAUW! Dit is de aller lekkerste sigaret die ik ooit in mijn leven heb gerookt!!!". En zo bleef ik een tijdje in herhaling vallen. Ik kon er gewoon niet over uit!

  Tijdens MDMA vind ik het overigens ook altijd heerlijk, alhoewel ik dan ook vaak moet worstelen met een soort kokhalzen tijdens het inhaleren? Ik ben niet misselijk maar op de een of andere manier gebeurt dit wel altijd.

  Ik rook altijd mint sigaretten. Als ik een nachtje doorhaal rook ik gerust twee pakjes leeg, echt heel slecht! Dit draagt hoogstwaarschijnlijk ook bij aan de kater :upsidedown: .
   
 31. Socialrealist

  Socialrealist Belezen gebruiker

  Alcohol.


  Met xtc is het een uitdaging om hem überhaupt aan te steken die avond, en ook aan de goeie kant..
  Geweldig vond ik dat vroeger.
  Als het dan lukte was de beloning van het sigaretje overweldigend
   
 32. BadassPsycho

  BadassPsycho Experimenterende gebruiker

  Bijna elke drug behalve keta. Met paddos of lsd smaakt het heel sterk, niet perse lekker of vies maar gewoon anders.
   
 33. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Valt LSD hier even door de mand als ordinaire plezierdrug die walgelijke gewoonten lekker maakt. :confused: Psilo once again keeps it real. :sunglasses:

  :wink: Nee, ik ben eigenlijk wel verbaasd. Op LSD stootten ongezonde dingen mij juist af. Ik wil er alleen maar gezonde dingen door eten.
   
  Fenrir vindt dit leuk.
 34. PsyTekZ

  PsyTekZ Badass junkie Tripreporter

  Met de meeste psychedelica is een peuk toch echt niet lekker. Die middelen laten dubbel en dik merken dat het gewoon ongezonde meuk is die je beter opzij laat liggen.

  Uppers en Amfetamines worden uit een hoop ongezonde brij geproduceerd dat peuken er wel samen mee hand in hand lijken te gaan.

  Beetje soort zoekt soort verhaal ^^ .
   
  Zeelanddude en Mindless vinden dit leuk.
 35. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Ik vond sigaretten tijdens mdma/xtc altijd zalig! Moest echt opletten dat ik niet de ene met de ander zowat aanstak. Kreeg heel erg zin te roken. Joints ook.
  En bij alcohol rookte ik ook mega veel. Je mocht toen nog in de kroeg roken, sigaretten automaat in de hoek dus tja..
   
 36. Fenrir

  Fenrir DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Same, behalve tabak dus ¯\_(ツ)_/¯
   
  Mindless vindt dit leuk.
 37. Perenijsje

  Perenijsje Bewuste gebruiker

 38. Neo-Shulginist

  Neo-Shulginist Bewuste gebruiker

  Sinds ik ben gestopt met roken vind ik sigaretten echt fucking smering. Ik heb nog wel eens kleine hijsjes joints of chillum gerookt met tabak maar ik vind het echt niet meer te pruimen. Gore kankerstokjes die je gedachten kapen. Nee dank je. Zelfs niet als ik drugs op heb.
   
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...