Welke drugs zal ik proberen? Help!!!!

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

Sannetje

Experimenterende gebruiker
Hey hoi,

Dus. Ik zit met het volgende "probleem". Ik ga vaak naar techno feestjes. En 1 keer in de 2 maand gebruik ik xtc(vanwege serotine gedoe enzo). In de feestjes er tussen ging ik eerder nuchter, wat niet erg is maar ik vind het jammer dat ik niet op het zelfde level zit als mensen om me heen (mensen aan de drugs) en ik word gauw moe van het continu dansen.
Dus heb ik een keer speed geprobeerd, wat me best wel tegen viel maar ik weet ook niet zeker of dit super goeie speed was.. Ik kreeg het via via..
En ik heb een keer coke geprobeerd. Coke is amazing voor 15 minuten en dan word ik helemaal grumpy en zit ik op mn horloge te kijken of ik al weer naar de wc kan om een nieuw hoopje me neus in te boren. En daarbij is het me echt veel te duur.

Wat ik me af vraag is er nog iets dat ik kan proberen voor op feestjes, iets dat niet op mn serotonine zit.

2cb en LSD lijken me toch wat te heftig voor op een feestje en het idee dat ik dat nog nooit gedaan heb enzo. Of ik moet t verkeerd hebben.

Ik ga binnenkort weer speed proberen in de hoop dat t dit keer wat meer met me doet maar ben bang dat t tegen valt..

Iemand die nog iets weet ? Vind t zo leuk nieuwe dingen te proberen maar geen idee wat.

Groetjes mij !
 

Tijdloos

Badass junkie
Tripreporter
Ik vraag me af waarom het erop lijkt dat veel mensen op feesten wel drugs 'willen of moeten' gebruiken om het leuk te hebben. Zeer zorgwekkende ontwikkeling mijn advies zou zijn ga lekker plezier maken met wat drank en soft drugs.

Geen idee hoe oud je bent maar geef je brein de kans zich goed te ontwikkelen.

Ik ben (bijna) altijd nuchter op feesten en houd juist mijn maten in de gaten of ze niet te veel ketamine speed coke mdma ether GHB ga zo maar door. Voel me soms net een oppasser maar dan een stapje verder.

Ik vind het heel jammer dat velen geen leuk feest hebben zonder harddrugs. Hoop dat dit weer een beetje hersteld kan worden. Het brein is pas rond je 21e jaar volledig ontwikkeld. Niet dat je daarna gelijk los moet gaan maar een goede zelfdiscipline moet je wel hebben anders gooi je je eigen glazen in.


Maar ik dwaal af hou het op wiet of hasj met drank is mijn advies als je toch wat gaat gebruiken.
Sorry als dit verkeerd overkomt maar bij deze vraag moet ik terugdenken aan 14 jarigen die al soms MDMA nemen.

Veel plezier toegewenst!
 

Sannetje

Experimenterende gebruiker
Sorry ! Ik wou zeker niet zo over komen. Ben trouwens 21 jaar.

Ik kan echt goed zonder drugs gebruik het ook zeker niet vaak en vind het geen must. Wat ik wel vind is dat het heel leuk en interessant kan zijn zolang je er verantwoordelijk mee om gaat. Ik rol me ogen ook me oogkas uit als iemand me zegt dat hij 4 xtcpillen heeft weggekaant en stoer doet. Ik kom nooit verder dan 4 kwartjes want less is more toch. En ik doe het echt eens in de 2 maanden. Speed en coke allebij maar 1 keer gedaan vond t allebij best kut. Ik wil gewoon meer dingen proberen en meemaken. Ik vind het fijn om dat te doen op feestjes waar andere mensen dit ook doen, geeft een gevoel van verbondenheid en heeft me de leukste vrienden opgeleverd.

Helaas, drank vind ik niks, ik vind het verschrikkelijk. En wiet is helaas ook niks voor mij, na een paar hijsjes trek ik lijkbleek weg en word ik misselijk.

Sorry als ik over kwam als 14 jarig kut kind dat zichzelf wil verpesten ofso. Ik wil alleen maar dingen ontdekken en proberen en leren. Met mate en verantwoordelijkheid.
 

Tijdloos

Badass junkie
Tripreporter
@Sannetje Mooie leeftijd!

En goed van je dat je een zelfdiscipline hebt waar velen jaloers op zijn. Een lage dose 2-cb zou een optie zijn (15mg) . Dan heb je vrolijke kleuren en een warm laagje overal omheen. Met wat euforie zonder een grote mindfuck dat je niet meer weet of je koffie moet inademen of pluggen of wat dan ook ; alleen moe na die avond maar dat zal je toch al zijn en van trippen slapen de meesten heerlijk als het is uitgewerkt .

Maar moet je eigenlijk wel een beetje ervaring voor hebben dat je weet wat je te wachten staat.

Wat denken de andere DF'ers?
Of lage dose keta als je dat fijn vind?
 

Bas

Wijs gebruiker
Ik zou pep opnieuw proberen, maar dan inderdaad voor goede kwaliteit gaan. Niet dat ik iedereen pep aan wil smeren, maar ik denk dat je je er wel in kan vinden, oftewel speed. Ik heb onlangs een festival nuchter mee gemaakt (alleen een paar biertjes en op de after een jointje (blowen doe ik zelden) en het was wel aangenaam, een keer nuchter. Op het volgende festival wil ik weer pep gebruiken, maar dan minder dan dat ik normaal gesproken doe & met zuiverder pep. Dus ik raad dit wel aan.

2-cb zou ik ook wel kunnen aanraden & inderdaad 15mg wat Tijdloos al zegt.
 

Sannetje

Experimenterende gebruiker
Bedankt voor de tips en het meedenken. Heb inderdaad research gedaan naar 2cb en op een lage dosis zou dit voor mij denk ik prima kunnen werken. Ik ben er erg benieuwd naar, ik spreek binnenkort een vriendin die me wat ervaringen kan vertellen en dan denk ik er goed over na.

Als ik nieuwe drugs probeer of überhaupt druggs doe doe ik dit altijd met mn "liefje". Omdat we het beste uit elkaar naar boven halen en we ons nooit onveilig of angstig of onzeker voelen omdat we samen zijn. Dus ik ga het ook alleen proberen als zij hier ook klaar voor is, wat ik hoop haha. Maar ik zal deze optie/dit idee voorleggen en goed researchen. Erg interessant!

Xxxx
 

Tripbeer

Newbie
Ik weet niet of je nogsteeds opzoek bent naar advies voor drugs om te proberen maar ik kan zelf altijd heel erg genieten van een paar goede scheppen ket.
Echter zou ik dit niet voor het eerst op een feest proberen want Ket op feestjes is niet iederen zn roeping.
 

Prison

Bewuste gebruiker
3-MMC en 6-APB kan ik beiden adviseren. Het zijn wel RC dus lees je goed in van te voren. Hierbij zit je echter wel aan de pauze van 3 maanden vast (bij 6-apb).
 

Rebell

Wijs gebruiker
Hey, ik snap het wel zit je daar helemaal nuchter en iedereen is wappie om je heen dat krijg je al snel weer zin in een pilletje. Terwijl je weet dat het nog geen tijd is.

Ketamine is een leuke drugs als je hem juist kan doseren.
Je gaat veel kletsen en word snel enthousiast.
En als je met meerdere keta doet kan het super gezellig worden op weer een hele eigen manier.
Maar het lastige is dat je niet te veel moet nemen, kleine beetjes.
Ketamine van een sleutel snuiven is moeilijk je moet het echt op je hand leggen en zien.
En keta moet je ook echt helemaal verpoederen zeker als het staafjes zijn.

Als je het niet kent zou ik het toch eerst in een thuis zetting doen om er mee leren om te gaan.
Het is echt super leuk!
 

Sannetje

Experimenterende gebruiker
Ik weet niet of je nogsteeds opzoek bent naar advies voor drugs om te proberen maar ik kan zelf altijd heel erg genieten van een paar goede scheppen ket.
Echter zou ik dit niet voor het eerst op een feest proberen want Ket op feestjes is niet iederen zn roeping.

Hey! Ja ik wil met wel een keer proberen maar dan gewoon thuis en rustig aan. Van alles wat k weet van met lijkt het me niet "mijn soort druggs". Maar ben zeker nieuwsgierig en wil het proberen :)
 

Sannetje

Experimenterende gebruiker
Keta is dus een veel genoemde aanrader. Ga het zeker een keer proberen ben wel benieuwd. Heb vorige maand tijdens ade keer flink aan de pep gezeten en dat beviel me ook wel ! Ik heb even een druggs pauze maar ga in december 2cb proberen bij iemand thuis, ben heel benieuwd haha
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan