• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Wie gaan er ook naar thunderdome?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Kleine J

Experimenterende gebruiker
Wie gaan er de 26e ook lekker naar thunderdome? Ik heb al wat gehaald om wakker te blijven, want duurt gewoon tot 7 uur 's ochtends. Ik zie de meeste mensen niet zo ff snel een nachtje doorhalen als ze compleet nuchter zijn en er al een paar uurtjes hakken op hebben zitten. Heeft iemand hier wel eens op een feestje het nachtje nuchter doorgehaald? Laat ff weten in de reacties hieronder, want ik ben wel benieuwd (met nuchter bedoel ik natuurlijk legaal nuchter, dus met uitzondering van 2 biertjes om naar huis te rijden)
 

Bas

Wijs gebruiker
Geen Thunderdome voor mij dit jaar, is me iets te commercieel! Al ga ik wel buurten bij de preparty & afterparty. :mrgreen:
 

Ikbeneenfiets

Belezen gebruiker
Geen Thunderdome voor mij dit jaar, is me iets te commercieel! Al ga ik wel buurten bij de preparty & afterparty. :mrgreen:
Ze hebben ook zalen met beetje oldschool of terror of industrial! Je hoeft niet bij de mainstage te staan. Dat is toch niet allemaal commercieel te noemen toch. Vooral van die zaal met industrial ga ik echt helemaal watertanden.

Fiets
 

Ikbeneenfiets

Belezen gebruiker
Ja ik heb die line up bekeken. Daar hebben ze nog de echte helden uit de oude thunderdome's. Gek dat ze bij thunderdome niet zo'n zaal hebben. Maar geen industrial daar dat is wel jammer.
 

MDMAZING

Badass junkie
Ik ga thunderdome. Volgend weekend ook DR peacock in concert. Ik heb al genoeg nacht feesten nuchter doorgehaald, maar dat is wel drama. Rond 04:00 05:00 kak je toch echt goed in. Maar meestal gewoon pep
 
 • Like
Waarderingen: Bas
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan