Wiet in Duitsland

Gabbertje

Wijs gebruiker
Hoi DF'ers,

Ik ga over 2 maanden een weekje op vakantie in Duitsland, en zou daar graag nog van mijn dagelijkse jointje willen genieten in de prachtige natuur die Duitsland genoeg te bieden heeft.

Nu heb ik zelf al wat op Google lopen zoeken maar heb niet echt een duidelijk antwoord gevonden op mijn vraag. Ik vind voornamelijk alleen dat medicinale wiet is toegestaan, nu is mijn vraag of ik als recreatieve wiet roker ook legaal daar mijn jointje mag roken?

Het is ook deels tegen mijn zware rugklachten en tegen mijn ADHD maar heb hiervoor nooit een recept van wiet gehad. Dit is puur uit eigen initiatief.

En al is recreatieve wiet gebruik in Duitsland toegestaan, hoeveel kan/mag ik legaal mee naar duitsland nemen? Het laatste waar ik zin in heb is op me vakantie een ritje naar het politie bureau.

Ik hoor het graag!

-Gabbetje:stoned:
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
Ik heb ooit meegemaakt dat we een controle kregen met de auto in Duitsland. Ze vonden de resten van een joint in de asbak en zeiden dat die nog warm was (wat dus gewoon niet waar was) en de chauffeur moest mee naar het bureau. Paar uur heeft ie vastgezeten. Hij moest later ook nog voorkomen maar hij is niet gegaan.
 

Gabbertje

Wijs gebruiker
Dan houd ik het op een nuchtere vakantie, was ook niet van plan om risico's te nemen hahaha. Legalisering van wiet gaat momenteel zo hard dat ik had gehoopt dat het bij Duitsland ook al zover was.
 

Iskra

Bewuste gebruiker
Misschien kun je een postbus openen daar waar je op vakantie gaat. Stuur je er van tevoren een paar grammen naar toe.

Beetje omslachtig haha.
 
Bovenaan