• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Wiet op Mysteryland

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Hoihoi,

Ik ga dit jaar voor het eerst naar Mysteryland, en ik wil graag een paar jointjes meenemen.
Mijn vraag:
Zijn er drugshonden? En in hoevere wordt er gecontroleerd op drugs?

Thanks alvast :) !
 

De Dunne

DF-koning
iloveweed123 zei:
Hoihoi,

Ik ga dit jaar voor het eerst naar Mysteryland, en ik wil graag een paar jointjes meenemen.
Mijn vraag:
Zijn er drugshonden? En in hoevere wordt er gecontroleerd op drugs?

Thanks alvast :) !
Nee hoor, drugshonden gebruiken ze niet op festivals. Die zijn veel te duur en te schaars. De controle is redelijk maar niet echt streng. Kijk, sta je al met doppen van hier tot Tokyo in de rij dan pikken ze je der uit. Ik ga je niet vertellen hoe je t mee moet nemen want dat mag hier denk ik niet.
Ze kijken in je tas en in de spullen in je tas en fouilleren je Maar niet heel streng in alle kleine 'gaatjes'. Ligt er ook aan hoe je je gedraagt of je grondig word nagekeken. Maar Mysteryland is zeker niet streng. Ik ben daar meerdere keren geweest en wel veel meer dan een jointje mee naar binnen gekregen. Veel plezier!


Edit: eens had ik zelf, volgens mij was dat Mysteryland, een joint in mijn tas in een buisje. Die griet van de beveiliging pakt t eventjes vast en stopt t zo weer in mijn tas en het mocht mee. Maar zo een risico zou ik niet nemen, ik denk dat het een uitzondering was.
 

oortjes

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Stop het bij je kruis. Over wiet zullen ze stukken minder moeilijk doen dan harddrugs mocht dat je geruststellen. Tenzij je 1kg meeneemt natuurlijk.
 

Psychedelibee

Badass junkie
Oppersjamaan
Emeritus Mod
Tripreporter
Check voor de zekerheid ook even het huisregelement, sommige festivals staan wiet wel toe maar geen joints. Als wiet wel mag hoef je ook niet moeilijk te doen met het naar binnen krijgen.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan