1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

X/Ritalin/andere drugs

Discussie in 'Drugs' gestart door Djordy63, 7 apr 2019.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. Djordy63

  Djordy63 Newbie

  Goedenavond,

  Op de planning staan redelijk wat feestjes, waaronder 3 dagen Defqon (duurt nog even).

  Sinds vorig jaar februari met de X begonnen. Tot nu toe 4x gedaan. Ook ben ik van plan om dit het Defqon weekend te gebruiken. Echter lijkt het me niet slim om dit 3 dagen te doen, en wil graag wat anders proberen voor wat meer energie.

  Nu heb ik van vrienden gehoord dat Ritalin goed werkt (wil niet direct aan de speed/pep). Wat weten jullie van deze combinatie? Ik zou dit dan bijvoorbeeld gebruiken in de avond naast m'n x om wat meer energie te hebben, of bijvoorbeeld op dag 1 te gebruiken en pas dag 2 en 3 aan de x.
   
 2. De Dunne

  De Dunne Badass junkie Donateur

  2 dagen xtc is niet verstandig. Buiten het feit dat 2 dagen achter elkaar heel slecht voor je brein en lijf is zal het op dag 2 niet veel meer doen.
  Ritalin werkt anders als speed. Ook is Ritalin in hoge dosering net zo slecht voor je als speed. En een hoge dosering heb je nodig als je Ritalin recreatief wil gebruiken. Van Ritalin ga je snel teveel nemen omdat het veel subtieler is als speed. Sowieso is de combi xtc en amfetamine een extra belastende en schadelijke combi.
  Beter dag 1 en 2 wat biertjes en een jointje of iets en dag 3 lekker aan de xtc.
   
  KropSla en Fenrir vinden dit leuk.
 3. Als je de ritalin neemt en je bent hier niet ervaren mee zou ik sws niet meer dan 30mg nemen, zeker niet in combinatie met x. Zelf nog niet uitgeprobeerd, maar miss is een ritaatje wel leuk voor de "come down" vn de xtc wat draaglijker te maken? Anders miss als "voorgerechtje" en afsluiten met de xtc om snachts lkkr door te gaan? Op de rita zuipen is ook leuk, maar ook weer oppassen geblazen!! Al is het dat altijd met drugs, natuurlijk. In ieder geval oppassen met uppers combineren, dit weekend 6 rita's van 30mg gecombineerd met wat coke en men hart vond dit alles behalve prettig. Hoogste hartslag die ik gemeten had was 162/m. Doe je t toch, zeker genoeg (water) drinken, vooral op feestjes. En als je de kans hebt, laat eens weten hoe je space was. Rita en x nog niet gecombineerd namelijk
   
 4. Phenibut is ook een leuk gezond(er) en bovendien legaal alternatief. Wel amper door te slikken, gelijk kotsneigingen van die smaak, mag er niet aan denken ong hetzelfde effect alleen veeel minder
   
 5. Djordy63

  Djordy63 Newbie

  Oke oke, ik ben inderdaad van mening dat ik op vrijdag gewoon wat biertjes weg tik. Maar die andere 2 dagen wil ik toch wel wat drugs doen (ik heb een hekel aan joint, dus wat wordt m niet haha). Ik lees inderdaad overal dat 2 dagen x of 4F niet goed is ivm serotonine. Maar wat zou ik dan eventueel wel kunnen doen deze 2 dagen? Over X; Ik heb vrijwel nooit een dip gehad (was wel moe, maar dat komt door de nachtfeesten haha).
   
 6. Djordy63

  Djordy63 Newbie

  En wat is dit voor soort 'legale' drug? Oppepper of juist wat anders?
   
 7. Djordy63

  Djordy63 Newbie

  Ik zou het dan ook puur als opppeper gebruiken. Waar ik aan zat te denken was vrijdag dan alcohol, zaterdag X en de zondag (vanaf de middag) ritalin voor de energie.
   
 8. Accuraat

  Accuraat Experimenterende gebruiker

  Ik sluit mij hier helemaal mee aan.
  Ritalin combineren met XTC is sowieso niet verstandig omdat, het beide middelen zijn die werken op het dopamine-systeem.
  Dit kan leiden tot overstimulatie, vooral omdat je geen ADD hebt en van te voren geen Ritalin hebt gebruikt.
   
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...