• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Xtc op sensation

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Ik ben van plan om samen met een vriendin op sensation te gaan gebruiken, nou waarschuwde een andere vriendin mij dat er drugshonden zijn daar en dat je het dus echt niet naar binnen krijgt.
Vraag mij dus af of dat klopt en zo ja of er manieren zijn om het toch mee naar binnen te krijgen?
 

mick swagger

Belezen gebruiker
Ik zou me niet superdruk maken over drugshonden, heb weleens gehoord dat er niet superveel drugshonden zijn in Nederland. Schijnt heel erg duur te zijn om zo'n dier op te leiden tot drugshond en die kunnen ze zeker beter ergens anders bij inzetten, denk aan schiphol of de havens. Bij sensation zou onlogisch zijn, daar lopen duizenden mensen met drugs rond, dan zou zo'n hond daar gek worden. :openmouth:

Wel heb ik eens gehoord dat er honden zijn die angst herkennen, stel ze vertrouwen het niet en je wordt er uitgepikt en dan moet je op een rij staan en waarschijnlijk slaat zo'n hond dan aan als je erg angstig bent. Een maatje van me heeft dat ooit meegemaakt, overigens wel op een ander feest dan sensation.

Zakje pillen gewoon bij de string in, een bh willen ze nog weleens naar voren trekken. En andere plekken worden vaak wel nagekeken.
 

kokosmakroon900

Bewuste gebruiker
gewoon in je onderbroek stoppen en gaan. drugshonden zijn er niet om de hierboven genoemde reden, en ''angsthonden'' is misschien mogelijk maar lijkt mij sterk. Mijn ervaring is dat de meeste controles worden uitgevoerd tegen wapens. Drugs maakt niet zoveel uit, zolang je het gewoon verstopt. Ze mogen toch niet in je onderbroek of in je BH voelen.

Ik dacht een keer gehoord te hebben dat er 12 drugshonden in Nederland zijn, en die gaan ze echt niet bij een of ander festival inzetten.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan