1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Zenuwpijn tijdens GHB verslaving?

Discussie in 'GHB' gestart door Augustis, 3 jul 2012.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Augustis

  Augustis Newbie

  Hallo beste mannen,

  Ben nu enkele maanden GHB verslaafd en ik gebruik elke 2 uur 3.5ml.

  Laatste tijd is mij opgemerkt dat het laatste half uur, wanneer het effect dus helemaal is uitgewerkt, ik zenuwpijnen heb. Een soort van irritante speldenprikjes met name op de handen. Niet relaxt dus! Komt dit vaker voor?

  ik heb over 2 weken mijn eerste gesprek met mijn verslavingsarts van Novadic, maar ik wil absoluut niet nog meer afglijden (om de 1,5 uur nemen)..

  Ik ben hier heel erg onbekend mee dus elk advies of andere hulp is zeer welkom!
   
 2. Tirzana

  Tirzana Newbie

  Hallo, ik ben Tirzana en heb een jarenlange GHB verslaving achter de rug. Ik herken dan ook je klachten van die spelden alsof je zenuwen weer tot actie of leven proberen te komen, kleine steken bij mij overal op het lichaam en een heel eng en naar gevoel is het wat mij voornamelijk overkwam als de gHB uitwerkte. Geen reden er niet mee te stoppen maar eng is het wel. Ik weet niet of het kwaad kan. Ik denk omdat gHB zo je lichaam verlamt je zenuwen ook verlammen en weer tot leven komen denk ik. Ik heb een jaar op Novadic Kentron gezeten in vught en beter kan je ze niet hebben. Je zult elke drie uur een dosis van ongeveer vijftien milliliter krijgen ook snachts en dat word in ongeveer twee weken rustig afgebouwd. Het zijn echte specialisten met passie voor hun werk. en een goed omgeving bieden met verpleegkundigen psychiaters en huisartsen en psychologen. Ze hebben ook echt begrip en respect voor je. Novadic staat ook hoog aangeschreven. Ik heb helaas een ernstige psychose en al drie jaar stemmen in mijn hoofd over gehouden aan de GHB. Ik hoop dat je je nu niet meer alleen voelt in je klachten en je niet zorgen maakt om Novadic, ze geven therapien natrajecten zorg. Alles. En ik loop mijn leven lang al bij de hulpverlening waar ik niet zo tevreden over ben geweest. Ik wens je veel sterkte. En onthou; Je moet het zelf willen anders val je vanzelf weer terug. Verwacht depressieve gevoelens en angstklachten. Vraag gerust hun om hulp en wees eerlijk dat waarderen ze en heb je alle vrijheden en vertrouwen om er nog wat gezelligs van te maken. Je leert ook anderen kennen en het is vrij intiem contact. Wees eerlijk over je gebruik ook al val je eens terug en doe het omdat het nodig is. Voor jezelf. GHB is alleen sporalisch leuk anders ben je alleen maar afhankelijk van de drugs je normaal te voelen.. Ik was ook manisch had stuipen en slapeloosheid voor maanden. Ik was er anders niet meer geweest.. Ik hoop dat ik je geholpen heb en mail me gerust.. tirzana2012@hotmail.com
   
 3. Maicol

  Maicol Experimenterende gebruiker

  Dit heb ik ook, gestopt met g en vervangen met zopiclon en lorazepam. Nog steeds die prikkels van de afkick. Word er wakker van. Wie o wie heeft 't antwoord?
   
 4. Revolutionair

  Revolutionair Bewuste gebruiker

  Ik heb ook een keer te vaak te snel achter elkaar gebruikt. Weer een kwartje en dan stoppen en dan weer een halve liter en dan weer stoppen en dan weer een kwartje..
  Maar met te weinig tussen pauze.
  Toen kreeg ik ook enorme zenuwepijn.

  Ben er ook meteen mee gestopt!
  Over op de pillen en de g weg gegooit en gelijk heel lang niet meer genomen.

  Waarom zou je nog door gaan als je zulke klachten krijgt van drugs? Denk daar goed over na.
  Ik knap daar echt van af en hoef het meteen ook niet meer. Klinkt logisch, maar dat is het ook.

  Waarom blijf je hem door tikken als je er steeds slechter door voelt?
  Gewoon de pillen er in en afkicken!
  Geen smoesjes meer en weg met die g.
  Zo simpel is het..
   
 5. Maicol

  Maicol Experimenterende gebruiker

  Kan het uberhaupt wel met de medicatie dat ik heb? Zopiclon, mirtazipine en temazepam? Ik krijg van mijn hulpverlening te horen dat ik moet afbouwen met ghb en naar mijn dealer moet gaan om het te blijven kopen tot ik ben afgebouwd. Ik geloof dat er een andere mogelijkheid moet zijn. ik krijg dus geen diazepam omdat ik moet afbouwen. Het gevaar in het afbouwen zit 'm in het gemak dat je terug valt. Als er een gezellig avondje is, dan neem ik al snel wat meer en daar heb ik de volgende dag last van als ik mijn afbouw schema aanhoud. Mensen kunnen wel zeggen dat je een ijzersterk karakter nodig hebt om niet terug te vallen, maar als je geen alcohol drinkt en je vrienden zijn bij je, dan gaat dat hoe-dan-ook vanzelf. Kan je zeggen dat t niet zo is, maar toch werkt dat zo. Ik gebruik nu 3 ml per 2.5 uur. Ik word 's nachts wakker voordat de 2.5 uur voorbij is, maar ik hou mij aan die 2.5 uur. Ik bouw 10 procent per dag af. Dus niet 10 procent van het totaal, maar 10 procent per dag bekeken. Ik heb veel last van zenuwprikkels, visuele trillingen, schimmen zien, wakker worden met een zware bruis in mijn hoofd (als ik zo'n avondje teveel heb gehad 3 ml per uur), en trillingen in mijn ledematen en eigenlijk wel over 't hele lijf.
   
 6. JohnnyDoe

  JohnnyDoe Experimenterende gebruiker

  Dacht ik voornamelijk iets te maken met je vitamine-b & natrium/mineralen gehaltes en evt status van andere mineralen. Bovengemiddeld en/of langdurig ghb gebruik rommelt met een aantal belangrijke waardes in je lichaam - oa. magnesium/kalium/natrium (welke grote rollen spelen in bewegen en zenuwen) maar met volle zekerheid durf ik dat nog niet als oorzaak aan te wijzen, dus wordt vervolgd als niemand me voor is!
   
  Laatst bewerkt: 12 jul 2019
 7. Maicol

  Maicol Experimenterende gebruiker

  Ja ik vraag me inderdaad echt af of die speldenprikjes op de huid en het prikkelgevoel in het hoofd valt onder ernstige afkickverschijnselen. Na mijn laatste dosis, 2ml per 2.5 uur, slaap ik zo'n beetje 6 uur. Ik word wakker van die zenuwpijntjes. Mijn hartslag is goed, mijn bloeddruk is beter dan wanneer ik de hele dag heb lopen afbouwen..dus na 6 uur slapen gaat alles beter, behalve die prikkels. Ik zou ook wel graag willen weten wat dit nou precies is. Als het niets is om bang voor te zijn dan stel ik mijn dosis uit tot er andere klachten optreden waar ik nog geen weet van heb.
   
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...