• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Nieuwe profielberichten

Status : bijkomen.. en aansterken met lekker eten. En wat slaap af en toe.. Een drukke week voor de boeg
So when the devil wants to dance with you, you better say never Because a dance with the devil might last you forever
Goedenavond Cheiron,

Is het mogelijk om met jou in contact te komen over microdosering?
Ik wil hier nu niet een heel verhaal gaan schrijven dus misschien is het mogelijk om via skype of whatsapp verder te kletsen? Ik wil eventueel naar utrecht rijden om met jou in contact hierover te komen.

Met vriendelijke groet,

Fred B.
Een koning hoort zijn land te regeren, een DF-koning zijn digitale territorium. Meer cynische kutopmerkingen en ophef s.v.p.
 • Like
Waarderingen: MacLeod
Exceptional Insight
Exceptional Insight
Haha, ik waardeer je bemoedigende woorden. Helaas (of gelukkig, eigenlijk) vergt het echte leven vandaag de dag bijzonder veel tijd en energie. Mocht ik me in de toekomst weer eens voor langere tijd vervelen, kom ik vast wel weer terug (:
Poly-gebruiker, momenteel afbouwend van Methadon ( voorheen 160mg, nu 35 mg)Elke mg minder=er 1.
17 jaar- ervaren gebruiker- gebruik nu 2 jaar en rond de 0,5 tot 1,5 gram per week- ex verslaafde- ben nu een matige gebruiker- DJ Technoize
We choose not randomly each other. We meet only those who already exists in our subconscious. - Sigmund Freud
(ex)ghb-verslaafde, behalve een drankje en stukje spacecake heel af en toe, doe ik momenteel niks
Bovenaan