Recente inhoud door verwondering

 1. verwondering

  De drugs die je liever niet thuis hebt liggen

  Hier ook hoor, het restant 3-MMC in de prullenbak gekieperd. Weg met die zooi. Cathinonen komen er niet meer in. Lachgas in huis hebben is ook niet verstandig, dat gaat op.
 2. verwondering

  Verandering wet internationale post

  Ik had er al over gehoord ja. Wéér een zoveelste maatregel om onze vrijheid nog verder in te perken. Alles moet geregistreerd en in de gaten gehouden worden.
 3. verwondering

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Ik heb wel ruime ervaring met de sardines van dezelfde vendor. Kosten nog geen 60 cent, en zitten ook verpakt in blik, met daaromheen nog eens een kartonnen doosje zodat je het ongezien overal mee naartoe kunt smokkelen. Handig.
 4. verwondering

  Psy Fi 2020

  Drugs.
 5. verwondering

  Jou onweerstaanbare drugs

  3-MMC vind ik te lekker, zeker gesnoven. In korte tijd heb ik het twee keer misbruikt, rond de kerst een keer en na oud en nieuw een keer. Beide keren ongeveer een gram in totaal, over een periode van 20 à 30 uur. Terwijl ik me juist had voorgenomen even rustig aan te doen met de...
 6. verwondering

  TvdM Oktober 2019

  Whoops, ik zie dit nu pas! Leuke verrassing! :nevergonnagiveyouup: Bedankt voor het stemmen! :hearteyes::upsidedown: Nu moet ik komend jaar toch maar weer eens wat interessante tripjes gaan meemaken. :)
 7. verwondering

  Welke drugs gebruik jij op dit moment?

  Is dat zo, @Mezelf? :yum: :nevergonnagiveyouup:
 8. verwondering

  Deel je inzicht!

  Buurman en Buurman-taferelen. Maar uiteindelijk wordt het toch nog wat. Ducttape doet wonderen. Ajeto!
 9. verwondering

  Favoriete RC

  Op dit moment zijn ETH-LAD en DPT mijn favorieten. DPT omdat het een kortdurende trip is die je makkelijk onverwacht kunt inplannen. En die toch, afhankelijk van de dosering, erg heftig kan zien en je soms flink met je neus op de feiten kan drukken. ETH-LAD omdat het een heel energieke...
 10. verwondering

  Topcrimineel Ridouan T. opgepakt in Dubai

  Hier kunnen bedrijven alles kopen. De legale criminelen...
 11. verwondering

  6APB Liquid

  Ik lees dit zo vaak! Ik ken zo al drie Nederlandse vendors die nog gewoon 6-APB op voorraad hebben. En dan tel ik die met die liquid nog niet eens mee. Even een beetje zoeken, en je vindt het zo.
 12. verwondering

  Dagboek van verslaafde die afkickt van speed

  Zulke sites (ninefornews en vele anderen) zijn zelden scheutig met bronvermelding. Bijna alles wat zij schrijven is dan ook puur sensatie. Ik beweer niet dat de mainstream media altijd een juist en volledig beeld geven, integendeel. Maar de complotsites moet je met een hele dikke korrel zout...
 13. verwondering

  Plaats je concrete korte termijn goede voornemen(s)

  Misschien heb je het elders wel uitgelegd en heb ik er overheen gelezen. Maar wat hoop(te) je met het no-fap te bereiken? En heeft het het gewenste effect?
 14. verwondering

  Vraagje over de ket

  Was wel lachen ja. En jij maar denken dat we hopeloos verdwaald waren. Je wilde aan iedereen de weg vragen. :wink: :yum: Zelf was ik ook niet helemaal nuchter. Nog wat aan het natrippen en een beetje tipsy. Tripsy. Leuke herinneringen. :thumbsup3: :nevergonnagiveyouup:
 15. verwondering

  Synesthesie - plaats je ervaringen :)

  Leuk topic om te bumpen. :) Cijfers en letters hebben voor mij kleuren. En tijdens een trip wil ik muziek nog weleens visueel voor me zien. Het krijgt dan allerlei vormen, stuitert op en neer, vloeit weg, waait over, stijgt op en voert me mee.
Bovenaan