• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

2cb en mdma verdelen over een dag

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

Sannetje

Experimenterende gebruiker
Ik ga binnenkort een weekend met vrienden naar een zomerhuisje. De zaterdag willen we drugs gebruiken maar ik ben nu aan t puzzelen wat ik het beste kan doen.

Ik wilde eigenlijk mdma gebruiken en daarna keta erbij doen. Maar heb me nu bedacht ook eigenlijk 2cb te willen doen.

Wat kan k dan t beste doen. Smiddags beginnen met mdma en savonds aan de 2cb beginnen. M en 2cb tegelijkertijd gebruiken. Of eerst trippen op 2cb smiddags en savonds mdma... Wil als ik daar dan nog zin in heb aan het einde van alles nog keta bij aan plakken in de comedown.

Van mdma gebruik ik nooit echt heel veel. Als ik xtc zou gebruiken zou dit verveeld over de dag een halve of 3 kwartjes zijn. 2cb neem ik ongeveer 20 mg normaal, maar nu in combinatie zou ik eerder een halve nemen.

Heb al heel vaak xtc/mdma gebruikt. 2cb ook een aantal keer. Gaat altijd goed, los van de misselijkheid die ik bijna altijd wel ervaar maar waar ik geen problemen mee heb. Hoort er een beetje bij voor mij.

Iemand ervaring met een tijdsplanning voor deze combi ?
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan