1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Bekende verloren door drugs?

Discussie in 'Drugs' gestart door Tutje, 1 aug 2002.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. Tutje

  Tutje Newbie

  Iemand een kennis/ bekende verloren door drugs?
  Ben je daardoor zelf gestopt? Of de wens te stoppen? :cry:
   
 2. Drazzic

  Drazzic Bewuste gebruiker

  Nee gelukkig niet, maar ik denk ook dat ik eerst goed na ga denken of ik nog wel verder wil als het zou gebeuren. Ik denk niet dat ik dan nog veel zou gaan gebruiken.
   
 3. looyke

  looyke Experimenterende gebruiker

  Ik ben niet echt een vriend verloren, als in overleden aan drugs...
  Maar wel is 1 van me beste vrienden doorgedraaid door de drugs zal ik maar zeggen, 2 jaar geleden...
  Hij is naar een inrichting en afkickcentrum gedaan....echt opeens was ie weg. Heb m sindsdien nog maar 1x toevallig gezien, niemand weet precies waar ie is...
  Blijkbaar is ie er echt erg aan toe, hij kan nie zonder drugs, dus hij heeft nu medicijnen als vervangmiddel...hij hoort allemaal stemmen en voelt allemaal beestjes lopen enzo..

  ben er niet door gestopt...
   
 4. Drazzic

  Drazzic Bewuste gebruiker

  Hmmz... dies inderdaad erg verslaafd, en heeft afkickverschijnselen, wat gebruikte hij eigelijk? Ice/Meth, Hero? maar ben je nu niet anders over drugs gaan denken nu je weet dat hij er zo erg aan toe is?
   
 5. looyke

  looyke Experimenterende gebruiker

  Ik weet niet precies wat hij gerbuikte, want hij deed er altijd heel vaag over...Hij wilde mij er echt niet in betrekken, hij probeerde me er buiten te houden..
  Ik weet dat ie XTC, Speed, Coke en GHB gebruikte, maar het kan goed zijn dat ie veel meer gebruikte...
  Elke dag gebruikte ie drugs, de hele dag door, hij stond op met een joint en een pilletje bijv. Ik heb ook elke dag gebruikt, maar toch niet zo erg als hij. Maar als ik er wat van zei, zei ie dat er niets aan de hand was en dat t maar leek alsof ie drugs ophad enzo...
  Ik baal er echt van dat ik niet heb kunnen zorgen dat dit niet was gebeurd.

  Nee ik ben er eigenlijk niet echt anders over gaan denken...
  Ik ben erna eigenlijk alleen maar meer gaan gebruiken...
  Het dringt misschien niet zo hard tot me door...en ik denk stiekem ook wel: ik eindig niet zo als hij, ik weet wat ik doe!
  Maarjah wie weet overkomt t me wel...

  1 ding is zeker: Ik mis 'm!!!
   
 6. Drazzic

  Drazzic Bewuste gebruiker

  Maar iedere dag een pilletje? MDMA ga ik vanuit omdat je het in een andere topic ook al zei. Ik heb echt geen behoefte aan MDMA door de weeks alleen op feesten heb ik er wel zin in. Maar jah is erg kut maar als je iedere dag gebruikt gaat het toch een keer echt fout zodat je echt verslaafd gaat worden, geestelijk en lichaamelijk hier moet je wel mee uit kijken, want als je gebruikt merk je niet dat je verslaafd begint te worden en denk je ook dat je het niet word, maar als je eenmaal stopt ga je het pas echt merken.

  Ik weet niet of jij nog steeds iedere daag gebruikt maar dan vraag ik me eigelijk af wat je nu eigelijk dagelijks gebruikt, weed kan ik begrijpen, maar om iedere dag harddrugs tegebruiken zie ik me zelf niet voor aan, ik heb er ook geen behoefte aan. Wat gebruik je nu zoal?

  En over je weet wat je doet, natuurlijk weet je wat je doet, maar je moet je wel afvragen of je het kan beperken of stoppen nog wel mogelijk is, en ik denk dat de meeste mensen die verslaafd zijn ook eerst zeiden ik weet wat ik doe, maar ondertussen worden ze wel steeds meer verslaafd er aan, ik hoop dat je een beetje snapt wat ik bedoel.
   
 7. looyke

  looyke Experimenterende gebruiker

  Toen slikte ik idd ieder dag pillen, MDMa-pillen jah...
  Ik snap achteraf gezien ook niet wat ik er aan vond, maarja..
  Maar me vrienden en familie hebben me op een gegeven moment tot orde geroepen omdat t idd de verkeerde kant op ging, je raakt verslaafd jah. En idd, je hebt het zelf niet in de gaten, ofja je wil het niet zien zal ik t zo stellen...


  Dagelijks gebruik ik nu niet meer, ik heb t beperkt tot de weekenden..
  Maar wat ik gebruik, vanalles joh...
  Weed, stuff, xtc, speed, lsd (in pilletjes dan), coke, keta en ghb.... dat was t zo ongeveer wel, denk ik...Het ene gebruik ik wat meer dan het andere..
  Keta, coke en ghb gebruik ik t vaakste..
  Ook toen ik dagelijks gebruikte, gebruikte ik al die dingen.
  Maar ik pakte zeker iedere dag wat keta/coke/ghb, en al t andere was bijzaak, maar zolang ik dat maar gehad had...


  Ik snap je punt en daar heb je ook gelijk in...
  Maar ik weet ondertussen echt wat ik doe, ik ken me grenzen tegenwoordig...Ik heb me grenzen iets te vaak overschreden dat wel...maar ik heb er van geleerd!
  Ik weet wat ik wel en niet kan nu, en hoelang ik door kan gaan en wanneer ik moet stoppen
   
 8. Drazzic

  Drazzic Bewuste gebruiker

  Hmmz.. je familie weet dus waar je mee bezig bent? Maarja MDMA pillen, ik heb er door de weeks geen behoefte aan, alleen het sociale er van vind ik altijd wel mooi en soms wel handig, maar dat is de enige reden waarvoor ik het dan zou pakken, maar ik pak het alleen op party's. Maar als je er nu mee gestopt bent is het al goed! Ik zou het als ik jouw was gewoon alleen op party's gebruiken dan blijft het ook speciaal en dan blijft het ook zijn bewustzijnsveranderde werking en "spacende" werking behoude en dat vind ik nog steeds het mooiste van mdm :)

  Als je het beperkt kunt houden tot de weekenden is het echt goed, zelf ben ik laatste tijd ook stuk gaan minderen, eerst blowde ik nog ieder weekend maar vind het niet meer veel aan dus heb maar besloten om ff tijdelijk te stoppen tot na mijn examens. LSD, Keta en GHB heb ik zelf nog nooit gedaan, GHB wil ik nog wel een keer uitproberen maar dat komt nog wel, lijkt me op zich wel grappig, LSD heb ik een beetje vaak slechte verhalen over gehoord dus ik denk niet dat ik het voorlopig zal pakken, dan maar bij paddo's houden want natuurlijk ook erg leuk is :grin:
  Ketamine is ook niet echt een drugs wat mij trekt, komt ook omdat ik er zo niet aan kan komen, iig niet dat ik zo weet heb niet rond gevraagd en ken ook zo niemand die het gebruikt, wat voor effect geeft het eigelijk, uitgaansdrugs, of meer relaxt drugs voor bij je vrienden te chillen, is het merkbaar aan je als je het gebruikt hebt?

  Jah je grenzen leer je ook inderdaad kennen, en je leert door drugs ook een beetje hoe je er mee omgaat, of je het in de hand kan houden en wanneer je moet stoppen, gelukkig voor jouw ken je je grenzen ook en dat is echt een groot voordeel. Ook op de avond moet je beetje weten hoeveel je kan gebruiken, nadat ik "out" ben gegaan van pillen wat er nu precies in zat weet ik niet, waarschijnlijk speed of pma iig rotzooi, ben ik ook wat voorzichtiger geworden, ik pak liever wat minder en dat ik niet zo heel ver ga, of heel hard ga, dan dat ik het risico loop dat ik TE hard of te ver ga.. je kan beter te weinig dan te veel pakken, bij pakken doe ik wel maar daar kijk ik ook erg mee uit.
   
 9. looyke

  looyke Experimenterende gebruiker

  Jah, blowen dat heeft me ma altijd al geweten, daar heeft ze nooit problemen mee gehad...
  In de tijd dat ik veel pillen slikte heb ik t tegen me broer verteld, we hebben t samen weer tegen me moeder verteld...
  Maar de rest heb ik nooit zelf verteld, daar zijn ze zelf achter gekomen..

  Dat spacende en bewustzijnsveranderende zal ik denk ik niet meer gauw hebben...heb weleens een half jaar geen pillen aangeraakt en toen weer een keertje pillen geslikt, maar toen had ik nog niet...


  Op het moment gebruiken ook niet heel veel mensen Keta, hier is er ook heel moeilijk aan te komen, gewoon omdat er zo weinig vraag naar is...
  Als je Keta met een kleine hoeveelheid pakt, kan het op stap heel relaxt zijn...
  Maar al ga je 'fatsoenlijk' snuiven dan kun je beter ergens relaxen, want dan ga je echt zwaar trippen!! :mrgreen: Geweldig!!!

  Outgaan....kan er niks aan doen, maar dat vind ik echt vet haha... Ja ik weet het ik ben raar...
   
 10. needlefreak

  needlefreak Bewuste gebruiker

  ik heb al 4 vrienden verloren die drugs gebruikten. carl heeft zelfmoord gepleegd omdat hij hopeloos verslaafd was en geen uitweg meer zag en de andere (sabrina,michael en henk) zijn gestorven aan een overdosis. de laatste die gestorven is was michael, hij lag al een hele tijd dood naast ons in de zetel zonder dat we het wisten. we zaten met 5 heroïne te shotten en pas toen z'n vriendin binnenkwam en hem wou wakker schudden wisten we dat hij dood was. dat was de eerste keer dat ik er bij was toen een vriend van me stierf. de oorzaak ligt niet alleen in het gebruik van heroïne maar die gast gebruikte ook medicatie, veel alcohol en hij at bijna niet. dat is zijn dood geworden.

  ik heb al veel willen stoppen zonder succes en een paar keer dat het wel gelukt is (door opname in afkickcentrum of psychiatrie) maar ik herval steeds in m'n oude gewoontes. het is een gevecht voor het leven en ik weet niet of ik het ooit zal winnen...
   
 11. looyke

  looyke Experimenterende gebruiker

  He's back :)
  Wat ben ik blij dat ie terug is...Hij's van de drugs af. Slikt nog wel medicijnen tegen angstaanvallen, dat moet ie langzaam afbouwen..
  Maar t belangrijkste is dat me maatje weer terug is :)
   
 12. SpeedyDaantje

  SpeedyDaantje Newbie

  Toen ik een jaar of 14 was ben ik me oom verloren aan de drugs
  heb toen gezegt dat ik nooit zelf wat zou gaan gebruiken

  Ben paar jaar daarna begonnen met blowen en nu elk weekend op een feest wel pillen of speed
   
 13. Dzy

  Dzy Badass junkie

  Bump! Dit vind ik nou echt een mooi topic, alleen hoort hij niet echt bij XTC.

  Ik persoonlijk ken niemand die is overleden aan drugs, wel enige contacten die zijn verwaterd door drugs gebruik..
   
 14. Imke

  Imke Badass junkie

  Mijn beste vriend werd neergestoken door drugszaken.
  Mijn broer reed tegen een boom aan onder invloed van drugs, en leeft sindsdien als een plant, ik heb er geen contact meer mee.
  Een paar vrienden zijn verongelukt onder invloed van alcohol, allemaal op slag dood.
  En een vriendin had een jarenlange heroineverslaving die uiteindelijk haar dood werd.
   
 15. MetaalKonijn

  MetaalKonijn Badass junkie

  Damn, dat is best heftig.
   
 16. Imke

  Imke Badass junkie

  En toch ga ik ermee verder.
   
 17. Mr.jiho

  Mr.jiho Wijs gebruiker

  pfff needlefreak, saivy en de rest...
  heftige verhalen :openmouth:
  nog geen vrienden verloren aan drugs, maar wel vrienden van vrienden...1iemand...
  ook al kende ik die persoon niet echt goed, je verschiet er toch van, ineens komt het serieus dichtbij :(
   
 18. Lana

  Lana Wijs gebruiker

  Ik ben een aantal mensen verloren vanwege drugs.

  Een hele goeie vriend, 2 jaar geleden.. Overdosis. Ben er nog steeds kapot van. Is maar 34 jaar geworden. En was een beer van een vent. Maar helemaal naar de knoppen door drugs gebruik.
  Mis hem nog steeds verschrikkelijk.
  Ik ben een paar jaar heel dik met hem geweest, daarna kreeg ik een kind en zette mijn leven op de rails. En hij ging steeds verder kapot aan de dope. Er is niemand met wie ik zo´n speciale band had. Wij gingen voor elkaar en we hebben samen de gekste dingen uitgevreten. Hij 135 kilo, ikke 45 kilo. Hij tilde me in de begintijd met z´n pink op.
  Het is na mijn zwangerschap een beetje verwaterd, maar vaak troffen we elkaar nog. En altijd aan wederzijdse kennissen vragen hoe het met mij of met hem was. 2 weken voor zijn dood, zijn we nog samen wezen zuipen. Het zweet gutste in stralen uit zijn voorhoofd. We hebben veel geknuffeld en gepraat samen, daarna zetten we hem af en heeft hij heel lang staan zwaaien. Net of hij het al wist. Hij wou het ook op een gegeven moment.
  Dat is de laatste keer dat ik hem zag...
  2 weken later, dood gevonden in een caravan. Zijn begrafenis was prachtig gelukkig.

  Een paar jaar terug, een kennis, aan weer een overdosis. Ik overnachtte vaak in zijn huis als ik zelf ff geen onderdak had.

  En nog een kennis, overleden aan hepatitis, opgelopen door t spuiten. Ik kreeg altijd fruit als ik daar kwam gebruiken omdat ik te ongezond eruit zag volgens hem. En kijk nou..

  Eentje neergestoken vanwege geld en drugs. Dood.

  Heel gek om mensen te verliezen door hetzelfde wat je zelf ook doet/deed. Het doet heel zeer om langs plekken te komen waar je vaak samen was.
   
 19. zommes

  zommes Badass junkie

  Verplaatst naar Drugs.
   
 20. yellowmoon

  yellowmoon Bewuste gebruiker

  een kennis in bergen op zoom heeft een tijd geleden zelfmoord gepleegd ik dacht dat hij alleen blowde maar bleek ook hero te gebruiken en op een gegeven moment kon hij niet meer aan dat hij verslaafd is aan de shit en zag geen weg meer uit ik kende hem weinig maar hij was echt een goeie gozer jammer da hij die leven niet meer wou
   
 21. Lana

  Lana Wijs gebruiker

  Wie was dat? (evt pb, en je hoeft het niet te zeggen als je niet wil :wink: )
   
 22. 68899

  68899 Bewuste gebruiker


  Pffff , wat een verhalen. Maare denk je echt nooit , nu is het genoeg geweest !! Nu stop ik !
   
 23. Imke

  Imke Badass junkie

  Elke keer als de drugs uitgewerkt is. Maar ik hou ervan en ik blijf het nog wel een tijdje doen.
   
 24. 68899

  68899 Bewuste gebruiker

  Oke, dan hoop ik dat jij wel een beetje voorzichtig doet !! :wave:
   
 25. Imke

  Imke Badass junkie

  Ik heb ook een tijdje gehad dat ik het niet meer onder controle had, maar dat besef ik nu en nu doe ik het rustig aan en gebruik ik verantwoordelijk.
   
 26. Deranged

  Deranged Badass junkie

  Goedzo meisje.
   
 27. yellowmoon

  yellowmoon Bewuste gebruiker

  hij was een turkse jonge ik denk niet dat jij hem ken
   
 28. Jeller

  Jeller Badass junkie

  damn trietse verhalen :(
   
 29. matthijs

  matthijs Badass junkie

  Een van mijn beste vrienden zie ik nooit meer omdat hij veel te veel pep gebruikt en heel erg diep in dat wereldje zit. Hij verwaarloost zijn oude vrienden. Als hij nu terug zou willen komen zou ik hem direct weer accepteren.
  Echt heel erg, maar hij is gelukkig niet dood.
  Verder heb ik mijn tante nooit gekend omdat ze teveel drugs gebruikte en daarbij/daardoor annorexia kreeg. Daar is ze aan overleden. Geloof dat ze heel erg op mij leek. Meer dan iemand anders uit mijn familie. Zit er echt mee dat ik haar nooit zal leren kennen.
   
 30. azgaza

  azgaza Badass junkie

  Ik ben een kennis verloren aan heroine. Het was meer een kennis van ex, of eigenlijk een goede vriend van hem. De betreffende verslaafde zien aftakelen tot er niks meer over was was niet prettig; maar het betrefde hier alleen heroine en dat zou ik toch nooit gebruiken.
   
 31. Kim

  Kim Wijs gebruiker

  Een vriendin van een vriendin overleden aan een overdosis Heroine.
  Zaten de hele avond te gebruiken ook in combinatie met medicijnen
  Was waarschijnlijk zelfmoord omdat ze ook seropositief nooi helemaalz eker geweest.
  Dealer gast die ik ken neergeschoten om geldzaken. Verder (nog) niet meer eigenlijk.
   
 32. Lana

  Lana Wijs gebruiker

  Hihi de halve familie van m´n zoon is Turks, of ik geen Turken ken :P :P
  Maar dan zal k ´m inderdaad wel niet kennen anders had ik het wel geweten. :)
   
 33. TeQ

  TeQ Bewuste gebruiker

  Hoort bij door drugs niet alleen overdosering/ verkeerd spul?

  Vind dingen zoals rijden onder invloed, of gevolgen van je begeven in een verkeerd millieu toch al sneller je eigen verantwoordelijkheid.
   
 34. yellowmoon

  yellowmoon Bewuste gebruiker

  ja joch volgens mij ken ik jouw ook wel waarschijnlijk dan maar ga niet verder onderzoeken beter iedereen hier lekker anoniem :grin: en die kerel heette dogan geloof ik

  heb je nou niet op markizaat college gezeten als ik mag vragen :grin:
   
 35. caatje

  caatje Badass junkie

  Geen vriendin van me maar een kennis is overleden aan een OD. Een oom aan de drank is verongelukt, mn neef (alcohol en drug verslaafd) (zijn zoon) doodgestoken door een jaloers ex.
   
 36. Lana

  Lana Wijs gebruiker


  Nee ik heb niet op t Markiezaatcollege gezeten.
  Nou ben k wel benieuwd hor :P
  Maar beter anoniem idd, t is allemaal al erg zat :mrgreen:
   
 37. jasper

  jasper Wijs gebruiker

  heb ongeveer twee maanden geleden goede maat van me verlore door overdosering ghb in combo met alcohol

  heb nog eens goede maat van me verlore ongeveer 1 jaar gelede weer door de ghb

  ze ware nog maar amper 17-18 jaar :angry:
   
 38. Psykaholik

  Psykaholik Wijs gebruiker

  ikzelf heb nog niet iemand verloren door drugs.
  maar mijn broer had een goede kameraad die vond da hem goed bezig was kwa drugs want hij pakte alleen lsd.
  en hij had al 10tallen keer getript en nog nooit geen slechte ervaring gehad.
  tot op een dag had hij ook een trip genomen en was hij doorgeflipt en hij liep gelijk ne gek zijn voordeur uit de straat op en hij is onder een vrachtwagen ingelopen :confused: :confused: :confused:
  daaarom hebben ze hier ook zo een schrik dat mij ook zoiets zal overkomen.
   
 39. Lana

  Lana Wijs gebruiker

  Da´s nou juist waar ik ook bang voor ben met lsd, daarom durf ik dat niet.

  Jak echt balen verhaaltjes hier allemaal. Is zo gek dat je zelf ook zo bezig bent/bent geweest, maar alles wel overleeft.
   
 40. Lost one

  Lost one Newbie

  Vandaag weer iemand op men lijst door overdosis rest in peace meet u there
   
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...
Vergelijkbare Topics - Bekende verloren drugs
 1. Bartek23
  Reacties:
  12
  Weergaven:
  1.765
 2. nada1234
  Reacties:
  24
  Weergaven:
  9.036
 3. Eik
  Reacties:
  6
  Weergaven:
  855
 4. deepspace
  Reacties:
  20
  Weergaven:
  1.541
 5. Ganjaman181
  Reacties:
  8
  Weergaven:
  548