1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Favoriete RC

Discussie in 'Research Chemicals' gestart door jam, 9 jan 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. jam

  jam Bewuste gebruiker

  Dag iedereen


  We leven in een tijd waarin we via het internet bijna een oneindig aanbod aan nieuwe middelen, nl. de RC's ter onzer beschikking hebben.
  Dit zorgt natuurlijk voor veel nieuwsgierigheid, maar nog belangrijker voor een zeer grote keuzemogelijkheid.
  Zelf zoek ik steeds zeer veel op en lees zeer veel over al deze verschillende middelen en ik heb ondertussen ook met enkele van hen geëxperimenteerd.
  Maar omdat ik net als veel anderen hier graag af en toe iets nieuws probeer wou ik jullie vragen om te delen wat jullie favoriete RC's zijn, waarom je deze zo goed vindt en in welke context je ze het liefst gebruikt.
  Dit om in de toekomst de keuze soms wat te vergemakkelijken, of om gewoon ervaringen te lezen over verschillende middelen.
  Dus lijst maar op, zelf vond ik 2C-C heel leuk, voor een korte, aangename en ontspannen psychedelische trip, 2C-D vond ik ook leuk maar minder intens, en ik bleef er ook vrij helder van, maar ook dit kan in een bepaalde setting wel heel leuk zijn. Etizolam is ook tof om af en toe een avondj goed te chillen en heel diep te slapen, maar veel verder lopen mijn ervaringen met RC's nog niet.
  Dus hoor ik het ook graag van jullie :)
   
 2. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

  Mijn favorieten:
  • 3-FA, lijkt enorm op speed maar een stukje euforischer. Dit zou mijn voorkeur boven speed hebben als het niet zo schaars (en dus duur) zou zijn en als het niet zo ontiegelijk zou branden in je neus.
  • Ethylfenidaat, lijkt op Ritalin maar dan zonder de vervelende bijwerkingen en aanzienlijk meer euforisch. Fijne stimulant voor als je ook nog een keer wilt slapen, aangezien het niet extreem lang duurt. Enige nadeel is dat het snuiven hiervan echt heel erg slecht voor je neus is.
  • Mephedrone, ik weet niet of deze er nog helemaal bij hoort aangezien het al een paar jaar illegaal is. Maar dit vind ik zelf een van de leukste en euforische stimulanten. Dit is een van de weinige RC's die echt een uniek effect heeft en niet duidelijk op een bekende drug lijkt.
  • 6-APB, ik vind het eigenlijk maar een slap aftreksel van MDMA. Maar de lange werkingsduur en de enorme hoeveelheid energie die ik er van krijg maken dat ik dit voor festivals vaak wel geschikt vind.
  • Methylone, lijkt op MDMA maar iets minder intens en aanzienlijk meer stimulerend. Helaas is de werkingsduur wat kort anders zou ik deze soms misschien ook wel op feestjes gebruiken ipv MDMA.
  • ALD-52, lijkt enorm op LSD dus mocht je daar niet aan kunnen komen dan is dit een prima alternatief. Overigens vind ik dat meteen ook wel weer het jammere, het heeft niet echt een eigen uniek karakter zoals psychedelica dat vaak wel hebben. Aangezien ik ook gewoon aan LSD kan komen is deze voor mij persoonlijk wat minder interessant.
  • AL-LAD, ik heb dit pas 1 keer geprobeerd en de dosis was te laag. Maar wil deze zeker nog eens in een hogere dosering een kans geven aangezien ik denk dat het wel potentie heeft om bij mijn favorieten te horen. Het lijkt een beetje op LSD maar dan wel met een duidelijk eigen karakter en is ook wat vriendelijker van aard.
  • Methoxetamine, lijkt een beetje op ketamine maar heeft wel echt een eigen karakter en duurt ongeveer 3 keer zo lang. Ik vind zelf ketamine iets prettiger, maar dit is zeker een interessant alternatief.
  • Flubromazepam, de fijnste en voor mij meest recreatieve benzo die ik geprobeerd heb. Nadeel aan dit middel is dat het zo lang duurt dat je al snel een dag of anderhalf ervoor moet uittrekken.
  Ik heb daarnaast nog tientallen andere RC's gebruikt, dus mocht je meer over een andere specifieke RC willen weten dan kan ik je daar wellicht ook bij helpen.
   
  Fenrir en Auraz vinden dit leuk.
 3. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  ik sta nog op nul maar niet voor lang meer. dus ik zal hier graag meelezen.

  zelf kan ik dus niet aan echte LSD komen, dus daarom zijn die RC alternatieven voor mij zo interessant.
   
 4. jam

  jam Bewuste gebruiker

  Alvast bedankt voor de reactie, ritalin heb ik nog nooit geprobeerd, maar misschien dat ethylfenidaat dan wel interessant kan zijn. Vond je 3-MMC gelijkaardig aan mephedrone, deze heb ik ook al geprobeerd en vond ik best leuk, maar ik kan het tegen weinig anders vergelijken natuurlijk.
  Methylone kwam ik in het verleden wel eens tegen op websites maar ik heb het nooit gekocht omdat ik van MDMA nogal een kater had (slechts 1x gepobeerd). Is de kater van methylone vergelijkbaar?
   
 5. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

  3-MMC is best een leuk middel inderdaad, maar eigenlijk best wel een slap aftreksel van mephedrone. Mephedrone heeft veel meer serotonine affiniteit dan 3-MMC, dat maakt mephedrone aanzienlijk meer euforisch en uniek. 3-MMC is echt een klassieke stimulant, waarbij mephedrone een licht roze randje heeft naast het gebruikelijke stimulerende effect.

  Ja vergelijkbaar wel, maar vond persoonlijk de kater van methylone wel iets milder. Het grootste nadeel en gevaar aan methylone is de korte werkingsduur, hierdoor wordt de drang om bij te blijven nemen en te gaan bingen aanzienlijk groter dan bij MDMA.
   
 6. Mijn favoriete RC's zijn:

  - 3-meo-pcp - Deze stof is echt geniaal, met lage doseringen kan je een beetje spacen met een euforisch gevoel, terwij je nog tussen mensen kan zijn en je kan normaal doen. In hoge doseringen jij kan heel lang lekker spacen en de volgende dag ben je helemaal gereset, jij hebt bijna goddelijke motivatie voor alles,met een beetje brain zaps maar niets is gratis :tongueout: echt een van mijn favorieten.
  - 2-oxo-pce - Ik heb dat helaas een keer besteld, 250mg(met deze hoeveelheid kan je paar dagen mee). Het lijkt heel erg op MXE, dezelfde serotonin euforia, dezelfde headspace. In dosering van 30-40mg gooit het je in de hole, heel euforisch hole. Volgende dag ben je ook gereset, maar op een andere manier dan 3-meo-pcp.
  - MXE - dat spreekt voor zich, het best dissociative ooit, helaas alleen een keer geprobeerd.
  - Mephedrone - als ik aan oppeppende drugs nog deed, was het mijn favoriet stimulant. Ideale kruising tussen coke en MDMA. Veel beter dan coke(ik snap niet hoezo mensen kunnen zoveel geld voor die rotzooi geven :grin:)
  - 2C-E - Het beste RC psychodelica die heb ik ooit geprobeerd, ongeveer 10 uur spacen als je het snuift, maar heel erg pijnelijk voor je neus. Lekker kleurig en mindfuckend :tongueout:
   
 7. chipmunk

  chipmunk Belezen gebruiker

  Ik heb enkel nog maar 4-FMP geprobeerd, wat ik geweldig vind. Verder wil ik 2CB-FLY proberen en 6-APB voor op een festival wat lang doorgaat en ik toch wat waziger wil zijn.
   
 8. jam

  jam Bewuste gebruiker

  Hoe doseer jij 3-meo-pcp, want dit lijkt me niet zo evident te zijn?
  Oplossen in een vloeistof?
  Bij de 2-oxo-pce zeg je dat je het helaas besteld hebt, maar je lijkt het toch best een leuke stof te vinden of niet?
   
 9. 3-meo-pcp dosering schat ik op oog, het nest werkt het in doseringen 20-50mg maar moet je opletten met zo'n hoge dosering. Het hangt van batch wat je hebt af, want bij 1 batch had ik hole bij ~30mg, bij een andere bij ~50mg. Begin altijd met ~10mg.
  Voor 2-oxo-pce bedoelde ik dat ik vind jammer dat ik heb dat alleen maar 1 keer geprobeerd, ik zou dit nog willen proberen.
   
 10. De enigste research chemical die ik heb geprobeerd is 6-APB. Het is van alle drugs die ik heb geprobeerd, en dat zijn er niet zo veel, veruit de fijnste. Binnenkort gebruik ik 3-MMC voor het eerst. Wie weet verandert mijn mening dan, maar dat lijkt me niet sterk.
   
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...