• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

g

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Perenijsje

Badass junkie
Haha jezus je hebt ook geen geduld he binnen een half uur dat al posten 🤣
Ik heb haar via justme83 leren kennen, die zette het wel eens op als we samen aan de speed zaten. Maar ben zelf geen groot fan ofzo.
 

Ganggang💯

Badass junkie
Ja oke sommige sets zijn minder ma het genre zelf is wel goed en zijn meestal vrouwen mja ik verhuis over korte tijd hangt van dingen af verhuis ik sowieso naar Eindhoven , en nee niet voor de drugs dat heb ik hier ook.
Wat heeft verhuizen met Charlotte de Witte haar generic techno te maken?
 

BraboF

Bewuste gebruiker
Ben eigenlijk van de hardstyle/hardcore.
Echter kan ik Bonzai/Cherrymoon super waarderen en pak ook regelmatig zulke feesten mee.

Doordat ik Charlotte weleens The First Rebirth en Universal Nation hoorde draaien in haar sets ben ik haar vaker gaan luisteren. Toch wel zeer lekker ook!
 

transformated

Badass junkie
Heb haar set eens gezien maar voor mij mocht een een tempo rapper.
Ben natuurlijk gewend van vroegen alleen naar jump up feestjes te gaan.
Maar anders vind ik haar wel nog chill!
 

CrazyOnSpeed

Belezen gebruiker
Ik schat een stel benzo's, gecombineerd met een stimulant en slaaptekort.
Toch niet hoor , wijsneus daarstraks ja oke die kerel zei het is straffer de speed maar ja zo straf had ik hem
niet verwacht. Dank je om iets te zeggen ook al was kut op het moment maar ik begrijp het nu , heb ook die post nagelezen.
 

CrazyOnSpeed

Belezen gebruiker
Nice! Ik ga ook op de vrijdag!! Wordt een nachtje genieten:)
Ik wou dat ik dat kon echt , maar mijn leven laat dat niet toe aangezien ze men pa nog maar 3maand ofzo geven en daar probeer ik.
Maar ik ga al gesprekken enzo...Ik wou echt dat ik gvd nooit zo ver was gegaan. Maar tis zo beetje gedeelte van mijn verhaal maar das nie vr nu. Slaapwel
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan