1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Stress VOOR xtc

Discussie in 'MDMA (XTC)' gestart door Pillzbomber, 7 jun 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Pillzbomber

  Pillzbomber Newbie

  hallo,

  Dit weekend is het weer zover, xtc time op een festival

  Ik heb altijd zo een stress/naar gevoel in mijn maag dagen voor ik weet dat ik ga gebruiken.
  De dag zelf is dit heel fel. Meestal drink ik een paar biertjes op het terrein en begin ik en heb het altijd zo naar mijn zin.

  Iemand die dit gevoel herkent? Soms is het wel echt vervelend en hoe kan dit?
   
 2. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Ik herken dit wel uit mijn begintijd in de jaren 90.

  Het is heel simpel, er zit toch een bepaald risico aan gebruik van XTC en dat gaat al dan niet bewust toch wel in je hoofd zitten met stress als gevolg.
   
 3. Pollewop

  Pollewop Bewuste gebruiker

  Stress?? Onbewust denk ik ja. Krijg vaak de zenuwen een uurtje voordat we gaan beginnen, 4x een grote boodschap in een half uur is dan normaal. Daarna ben ik zen.. gezonde spanning
   
  Bas en Krullen vinden dit leuk.
 4. BraboF

  BraboF Experimenterende gebruiker

  Hier idem. Zaterdag naar Harmony of Hardcore gegaan, die ochtend weer gezond gespannen en inderdaad ook een aantal keer naar de WC voor een grote boodschap. Vrijwel elke zaterdag een festival meepakken, en vrijwel ook altijd die gezonde spanning (gaat naar mijn idee nooit weg)
  Eenmaal onderweg alleen gruwelijk veel zin om weer een dagje te genieten
   
 5. Krullen

  Krullen Belezen gebruiker

  Die spanning heb ik vooral als ik aan de x ga op een feestje, al had ik zaterdag zo veel zin in het feest dat ik een soort van spanning had. En ging geen eens aan de x
   
 6. XTStino

  XTStino Newbie

  Ik herken het ook, net na het innemen wanneer je moet wachten tot het inkickt.

  Ik draai altijd meteen een joint nadat ik mijn XTC pil of MDMA heb ingenomen, haalt de stress bij mij meestal wel weg.:stoned:
   
 7. Zonnetje

  Zonnetje Experimenterende gebruiker

  Haha gezonde spanning zo noemen wij dat bij mij in de vriendengroep ook :tonguewink:
   
 8. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Oh dat vooraf moeten schijten.., Heel herkenbaar! Niet altijd gelukkig maar heb der wel last van af en toe.
   
 9. GoldenGrow

  GoldenGrow Bewuste gebruiker

  ja ik ervaar (na 8 keer xtc) nogsteeds stress de dag van gebruik. Zodra de pil is ingeslikt is dit weg.

  zou je eerder zorgen maken als je geen stress/zenuwen zou hebben
   
 10. KropSla

  KropSla DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Ja hier ook altijd hoor, hoewel niet zo heftig al jij omschrijft. Ik heb altijd vooraf al kriebels in mijn buik, spierspanning, en moet dat altijd maar een beetje 'wegzuchten'. Soms zelfs als ik aan XTCmomentjes denk heb ik het al, haha.
   
 11. ZERO-

  ZERO- Badass junkie Emeritus Mod

  Ja, ik herken het ook, ik ben na weet ik het hoeveel jaar drugs gebruiken nog steeds vrijwel altijd zenuwachtig. Anyway, wat ik me op dat soort momenten probeer te denken: ook met spanning kun je dingen doen! Je hoeft het dus niet helemaal weg te maken of te negeren. Als je accepteert dat je nu eenmaal ook regelmatig spanning ervaart bij dit soort dingen is het nog maar de helft zo vervelend.
   
 12. LoveSexDreams

  LoveSexDreams Experimenterende gebruiker

  Ik heb nog geen ervaring met xtc, maar met trip middelen gaat dit ook wel op voor mij. Bij mij komt het alleen pas op het aller laatste moment. De hele dag en de dagen ervoor, als ik het dan al weet, is het prima en heb ik er juist veel zin. Maar wanneer het moment daar is om het naar binnen te werken vind ik het ineens heel spannend, net als tijdens de come up. De come up vind ik altijd heel speciaal en het spannendste deel, je weet dat het heftig gaat worden en je hebt het ingenomen dus er is geen weg meer terug. Zo meteen barst de wereld open en ben je je hele dag tot op dat moment vergeten maar nu nog niet, nu ben je nog nuchter en zit je af te wachten tot het inslaat. Dit is het laatste moment dat je normaal bent en helder kan nadenken voordat je die wonderbaarlijke wereld in duikt. Een bijzonder moment vind ik dat altijd.
   
 13. Pollewop

  Pollewop Bewuste gebruiker

  Je bent letterlijk en figuurlijk aan “de dunne” :tearsofjoy:

   
  De Dunne vindt dit leuk.
 14. Chillax

  Chillax Belezen gebruiker

  Ik heb het ook en denk dat het een natuurlijk iets is. Drugs zorgt er voor dat je een super (eigenlijk onnatuurlijk) leuke tijd hebt. Dit is zo leuk, dat het ook wat spannend is.

  Vergelijk het met vroeger toen je kind was... Toen had je waarschijnlijk hetzelfde gevoel met je verjaardag. Daar kijk je dan zo naar uit dat je het allemaal wat spannend gaat vinden.

  Daarom moet je het ook niet te vaak en te kort achter elkaar gaan doen, anders wordt het net als met de zoveelste verjaardag, saai :laughing:
   
 15. ketakoekjes

  ketakoekjes Bewuste gebruiker

  Bedoel je daarmee dat, stel, je doet MDMA een keer per jaar, dat het na enkele jaren minder leuk gaat worden? Om eerlijk te zijn zijn mijn verjaardagen best saai ook al is het maar een keer per jaar, vind dat mensen er veel te enthousiast over doen.
   
 16. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @ketakoekjes
  Als je te vaak MDMA doet dan zal dat je serotoninehuishouding negatief beinvloeden en dan werkt de MDMA op den duur niet of nauwelijks meer.

  Verjaardagen zijn inderdaad overrated, verplicht gedoe terwijl je voor iedereen de ballen onder je gat vandaan loopt. Ik doe al 13 jaar niks meer met mijn verjaardag, en dat bevalt me heel goed.
   
  ketakoekjes vindt dit leuk.
 17. ketakoekjes

  ketakoekjes Bewuste gebruiker

  Nou ik zei een keer per jaar MDMA, maar ik snap het al. Mijn vader begon ook al vanaf mijn 12de te zeggen dat hij niks wilt doen voor mijn verjaardag omdat je op je verjaardag weer een jaar van je leven kwijt bent. Dat vond ik destijds heel jammer, maar ben er aan gewend. Vind het wel vervelend als er nog 3 mensen die je amper kent je nog opbellen op je verjaardag om je te feliciteren, dat is toch niet nodig? Misschien moet ik ze volgende keer inderdaad maar vertellen dat ik er al heel lang mee gestopt ben.
   
  acht.zes vindt dit leuk.
 18. Chillax

  Chillax Belezen gebruiker

  @ketakoekjes wat @acht.zes zegt kan inderdaad, dat je serotonine niveau dan te laag is of je receptoren aan gort zijn. Maar waar ik meer op doelde is dat het net zoals met alles in het leven, alle eerste keren leuker zijn de die daarna. Hoe vaker je iets doet, hoe minder bijzonder het wordt. De eerste keer vliegen is ook spannend maar na 100 keer is het net als in de bus zitten.

  Drugs is echter zo onnatuurlijk leuk, dat ik me kan voorstellen dat die gezonde nerveusheid die je dus ook kunt hebben voor een eerste keer vliegen, verjaardag, zoenen met iemand etc. kunt voelen, iedere keer weer juist omdat het zo onnatuurlijk veel teweeg brengt in je brein, zeker als je het met mate (minimaal 3 maanden pauze) blijft doen. Je hebt dan iedere keer een (bijna) "eerste keer" waardoor je nerveus en gespannen kan zijn.
   
 19. ketakoekjes

  ketakoekjes Bewuste gebruiker

  Dus jongens, als jullie niet ongelukkig willen leven, zorg voor veel afwisseling in het leven! Een van de redenen dat onze voorouders waarschijnlijk de gelukkigste mensen ooit waren, die moesten niet elke dag met 7 uur opstaan om weer hetzelfde werk te gaan doen.[/user]
   
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...
Vergelijkbare Topics - Stress xtc
 1. Gregogy
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  1.226
 2. GroenalsGanja
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  966
 3. Capsule
  Reacties:
  5
  Weergaven:
  1.993
 4. joriisvw
  Reacties:
  10
  Weergaven:
  7.155
 5. schijvenbikker
  Reacties:
  3
  Weergaven:
  730