• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Suggesties drugsfilms

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
R

Revolutionair

Gast
What the fock did i just watch! 🤯
Ik heb me een film gezien terwijl ik keta op had..
Dit is echt een aanrader wat een tippie movie is dit.

MOTHER

20200229_220509.jpg

 
Laatst bewerkt door een moderator:

transformated

Badass junkie
Aan te raden dus? In 3d wellicht nog gaver ?
Zeker een aanrader!
In 3D heb ik hem nog niet gezien als ik trip maar ik denk dat je sowieso zal meegetrokken worden in die wereld. Hopelijk komt Avatar 2 in 2021 uit in de cinema want dan ga ik wel een tripmiddel gebruiken.
Ik heb hem wel aan me 12 jaar in 3D gezien met me pa toen hij net uit was en we vinden dat nog altijd de beste 3D film tot nu toe. We praten er nog vaak over hoe goed de film was. Het was een magische ervaring zou je kunnen zeggen :)
 

Rays

Belezen gebruiker
Wat ik een enorm gave film vond is The Fountain (2006), heeft op momenten wel wat weg van een LSD trip.
 

Rays

Belezen gebruiker
Gisteren weer eens van mijn favoriete films gezien, Enter the Void. Geweldige tripfilm! Voor degene die 'm nog niet hebben gezien is het zeker een aanrader.

 

KingLoading

Experimenterende gebruiker
Ik heb een geweldige film gevonden, is een beetje ingewikkeld om te volgen door vele plot twists maar met een jointje is dit een goeie film lm te kijken.

De film heet contratiempo en staat gewoon op netflix.
 

Aniet_Speed

Wijs gebruiker
Ik wil echt een keer die film zien, Fear and loathing in Las Vegas, ik hoor er altijd over maar ik heb m nog nooit gezien..☹. Hij scheen vroeger op Netflix/Videoland te staan maar daar staat ie niet (meer) op...

Iemand enig idee of deze ergens gratis te zien is? Of downloaden🤭

Ik zag hem bij Pathé thuis staan maar als je hem wilt kopen is het gelijk 8 euro, dus ben benieuwd of iemand een tip heeft voor een gratis versie..? Ik heb al Netflix, Videoland en Disney +, geen zin om dan weer te betalen voor 1 losse film..🥴

Bij voorbaat is mijn dank groot..☺
 

Jmths

Badass junkie
Tripreporter
Pink Floyd – The Wall 1982 musical film directed by Alan Parker :grimacing:

En wat meer aanvullingen op het topic omdat ik ze nog niet genoemd had zien worden waarin drugs voorkomt.
Pulp Fiction
Scarface
Wolf of Wallstreet
The Godfather
Ik heb al Netflix, Videoland en Disney +, geen zin om dan weer te betalen voor 1 losse film..🥴
µTorrent
 

TripJess

Belezen gebruiker
Iemand deze gezien


Laatst gekeken. Vette film ik houd wel van psychologische (horror) films.

Alleen nu is er een scène in die film de één na laatste room waarbij de hele kamer al trippy is ingericht maar door de 'drugs' die ze binnenkrijgen en het beeld wat je daarbij krijgt, jij zelf ook een trip lijkt te hebben.
Ik persoonlijk word er een beetje benauwd van en was blij dat de scène niet al te lang duurde. Ik vraag me af met wat voor soort tripmiddel deze te vergelijken is. Of dat het een beetje bullshit is 🙃

Kan me voorstellen dat er zogou niet iemand is die deze film heeft gezien of de scène niet zo goed meer weet dus zal ik even noteren waar deze precies te vinden is, zodat je enkel die scène kunt zien 🥴

De film escape room is te zien op Netflix en de scène waarover ik het heb is te zien wanneer er nog 23 min en 22 s over is (omdat Netflix de resterende tijd laat zien en niet hoelang je al aan het kijken bent, althans op mijn scherm)

Ben benieuwd 🤭 GroetJessss ✌
 

Bijlagen

Rays

Belezen gebruiker
Het heeft naar mijn idee wel iets weg van LSD. Maar het is wel wat overdreven hoe het in de film is verwerkt. :)
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan