1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 2. Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

  Ontzet Notitie

Tripreport: XTC in combinatie met XTCy Herbal XTC

Discussie in 'Trip reports' gestart door MelissaChanelNo1, 8 jan 2019.

Tags:
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
 1. MelissaChanelNo1

  MelissaChanelNo1 Experimenterende gebruiker Tripreporter

  Hey DF Leden!



  Na een lange tijd weg te zijn geweest, plaats ik weer een nieuw tripreport over XTC in combinatie met XTCy (Herbal XTC).t




  In Amsterdam in een Smartshop, heb ik XTCy gekocht. Volgens vele mensen werkt deze Herbal XTC niet echt. Ik heb van een vriendin gehoord, dat zij dit had gekocht en samen in combinatie met de echte XTC heeft gebruikt en dat het een waanzinnig intens lekker gevoel geeft en dat je er nog langer op door kan gaan. Hmmm.. ik was erg benieuwd, maar daarnaast deed het me ook niet veel, omdat XTC mij een ontzettend goed gevoel geeft, al heb ik XTC nog maar 1 keer eerder gedaan. Ik had van te voren met mijn vriend afgesproken, dat we met oud en nieuw, lekker gezellig samen zouden zijn en dat we een pilletje gingen slikken. Ik had er enorm veel zin in maar toch heb je altijd dat nare gevoel bij je dat je niet weet wat er kan gaan gebeuren. Ik heb mijn vriend verteld over de ervaring van mijn vriendin, die zijn met XTCy in combi met XTC had. Mijn vriend zei dat hij wel eens Herbal XTC had gehad maar er niks van voelde. Hooguit een beetje energie, maar meer niet. Mijn vriend zei: We kunnen het voor de aardigheid wel eens proberen. Ik zei: Is dat niet gevaarlijk dan? Waarop mijn vriend zei: ''Nee joh!'' Er zitten alleen maar natuurlijke producten in en bij je vriendin, ging het ook goed. Omdat ik hem vertrouw, zei ik: ''Goed.. we proberen het.''


  31 December (Oud en Nieuw)


  22:00: We hadden besloten een XTCy capsule te nemen. We gingen netflixen samen.

  23:00: Van de XTCy, voelde we compleet niks. Maar je moest er ook 2 nemen om een goed effect te krijgen, maar dat deden we niet, omdat we ook de gewone XTC nog gingen nemen.

  23:25: Op dit tijdstip namen we beiden een halfje van de gele Nintendo pil. (230mg) we besloten om samen een stuk te gaan wandelen in Amsterdam Centrum. Ik was best een beetje zenuwachtig, wat voor effect dit zou hebben.

  23:50: Het halfje sloeg goed in bij mij en kreeg allemaal lekkere tintelingen in mijn armen en benen. Daarnaast had ik bakken met energie en voelde ik me enorm euforisch. Het was zo'n warm en fijn gevoel, dat met geen pen te omschrijven is! Wat voel ik me enorm blij zeg! Mijn voelde zich ook wel lekker maar zei, dat hij er nog niet veel van voelde en besloot nog een halfje te nemen. Ik vond dat al behoorlijk snel, om naar 25 minuten al bij te nemen, omdat het effect wel tot anderhalf uur kan duren maar goed, hij was eigenwijs en deed het toch, terwijl ik zei dat hij daar gewoon even mee moest wachten.

  00:20: Ik voelde me nog super goed en voelde me nog steeds intens gelukkig, maar mijn vriend, was enorm misselijk en moest overgeven. Alles kwam er uit.. ''Ik zei je toch, dat je moet wachten met bijnemen'' zei ik. Mijn vriend zei, dat hij zich na het overgeven goed voelt, maar voelt niet veel van de XTC, zegt hij. ''Dat is raar.. je hebt al veel genomen! zei ik.

  01:30: Mijn vriend voelde zich ook lekker en we besloten een joint samen te roken.
  Ik nam 3 hijsjes en voelde me na enkele seconde super lekker. Het voelde alsof ik zweefde en ik voelde me door en door happy! :). Mijn vriend ging ook lekker en besloten samen naar huis te gaan en daar harde muziek op te zetten. Ik besloot nog een halfje bij te nemen en mijn vriend ook.


  1:55: Het halfje sloeg behoorlijk lekker in maar werd wel een klein beetje misselijk, wat al weer snel weg ging. Mijn vriend voelde zich ook super. Bij hem was het halfje al eerder ingeslagen, als bij mij.

  2:35: We hadden een enorm stuk gelopen en waren gewoon een dik uur onder weg.. maar we voelden ons nog ontzettend chill. We gingen even zitten en daarna gelijk mijn spotify playlist afgespeeld op de surroundset.

  4:00: Mijn vriend en ik hadden heel veel gedanst, gek gedaan en hard gelachen om de kleinste dingen :P. We hadden beide nog steeds veel energie en besloten om weer naar buiten te gaan om samen een wandeling te doen wat enorm gezellig was. Hele leuke maar vooral onnozele gesprekken gehad waar we niet uit kwamen.. We wisten niet meer, wie wat nou heeft gezegt.. Ik moet er nog steeds om lachen hahaha.

  6:45: Kwamen we thuis en gingen we ons bed in. Mijn vriend viel na enkele minuten al in slaap maar ik had er veel moeite mee. Ik werd steeds wakker en heb niet echt super geslapen.

  10:00: Stapte ik uit bed. Ik werd geïrriteerd, omdat ik maar niet normaal kon slapen. Mijn vriend sliep nog steeds als een blok door. Ik voelde me verder best oke maar niet helemaal op mijn best. Vorige keer had ik na die tijd een Methadon pilletje van 5mg gehad, van mijn vriend. Ik wist waar het lag, dus besloot een tabletje van 5mg te nemen.

  11:30: Kreeg ik veel energie van dat pilletje en had ik zin om die dag van alles te ondernemen, maar mijn vriend sliep nog. Ik besloot hem wakker te maken en kwam uit bed. Samen lekker gedoucht en naar de Albert Heijn gelopen om wat eten te halen, al had ik niet echt honger.



  SLOT: Ik heb echt een enorme top ervaring gehad en mijn vriend ook. Echt.. wauw, wat een avond! Dit was mijn 2e keer en ik moet zeggen, dat het nog lekkerder dan de eerste keer voelde.



  Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn Tripreport ^^.


  Xx,

  Melissa.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 jan 2019
  Spongebob vindt dit leuk.
 2. Spongebob

  Spongebob Newbie

  Erg mooi report! Zeer herkenbaar hoe jij je voelde. Met x op kraam ik altijd onzin uit :lolol:. En dan wil ik verder en dan heb ik zoiets van: wat wou ik nou zeggen en waar heb ik het in godsnaam over :rolleyes:. Moet tegenwoordig altijd 1x overgeven bij het inslaan van de x :kots:
   
  MelissaChanelNo1 vindt dit leuk.
 3. MelissaChanelNo1

  MelissaChanelNo1 Experimenterende gebruiker Tripreporter

  Thankss! @Spongebob Heb je dan niet gewoon te veel genomen als je misselijk bent en kotst?
   
 4. Prison

  Prison Bewuste gebruiker

  345 mg mdma is wel aardig wat te veel. Als je 80 kg weegt dan is 160 mg al meer dan genoeg.
   
  Roze Olifant en Fenrir vinden dit leuk.
 5. MelissaChanelNo1

  MelissaChanelNo1 Experimenterende gebruiker Tripreporter

  Ik heb maar 1 pil intotaal gehad. Mijn vriend 3 halfjes.
   
 6. Prison

  Prison Bewuste gebruiker

  3 halfjes van een pil van 230 mg is om en nabij 345 mg. Er van uitgaande dat je vriend ongeveer 80 kg is dat veel te veel. Just sayin’, wees voorzichtig. Dat kotsen gebeurt ook niet zomaar natuurlijk.
   
  MelissaChanelNo1 vindt dit leuk.
 7. stomme eend

  stomme eend Bewuste gebruiker

  Ik vind 25 minuten na inname al bijnemen omdat je niks voelt, veel meer getuigen van weinig respectvol en wijs omgaan met drugs dan die te hoge uiteindelijke hoeveelheid eigenlijk. En zeggen dat een combi niet gevaarlijk is omdat er alleen maar natuurlijke producten in zitten en het bij iemand anders ook goed ging, toont ook niet heel veel wijsheid... het is geen speelgoed he.

  Ik krijg zo'n beetje het idee dat je vriendje het idee heeft dat ie heel goed bezig is op het gebied van drugs. Ik zou zelf na bovenstaande missers op zoek gaan naar een andere gids op dit gebied waar je wél gewoon op kunt vertrouwen.
   
  Laatst bewerkt: 10 jan 2019
 8. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

  Ik wil geen partypooper zijn, maar omdat iets natuurlijk is wil helaas nog niet zeggen dat het onschuldig is of zomaar met XTC gecombineerd kan worden. Dat het bij een ander goed ging zegt daarbij ook niet zoveel, ieder persoon is anders en wat bij de een goed gaat kan bij een ander fout gaan. Zelfs als het bij jezelf in het verleden goed is gegaan is dat nog geen garantie voor een goede afloop in de toekomst, resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

  Alle herbal XTC merken hebben meestal weer net een andere samenstelling en het is daarom essentieel om de ingredienten te checken om te zien of die potentieel gevaarlijk kunnen zijn in combinatie met XTC. Daarbij loont het sowieso wel om even de ingredienten van Herbal XTC te checken, aangezien de meeste niet veel spannenders als caffeine bevatten en daarom al niet echt interessant zijn. Ik heb de ingredienten van XTCY even opgezocht op de website van Azarius:

  Ingredienten XTCY
  Guarana extract --> Caffeine, niet direct heel gevaarlijk in combinatie met XTC maar verhoogd wel de aanslag op je hart en bloedvaten. Verder zal de XTC qua stimulatie sowieso de caffeine zwaar overheersen.

  Maca extract --> Ik heb deze even op moeten opzoeken, maar vind het volgende:
  Een monoamine oxidase inhibitor (MAOI) is levensgevaarlijk in combinatie met XTC, het kan het serotonine syndroom veroorzaken wat tot vervelende complicaties kan leiden en zelfs dodelijk kan zijn. Dit zou dus direct een red flag moeten zijn en genoeg reden om deze herbal XTC niet met XTC te combineren. Gelukkig is het bij jullie goed gegaan en hebben jullie er waarschijnlijk goed aangedaan om maar 1 herbal XTC capsule te nemen.

  L-Tyrosine --> Precursor voor dopamine, niet direct heel gevaarlijk in combinatie met XTC waarschijnlijk maar verhoogd wel de aanslag op je hart en bloedvaten.

  Chromium --> Voedingssupplement, weinig spannends in ieder geval.

  Niacine --> Vitamine, weinig spannends in ieder geval.

  Taurine --> Bekend van de energy drankjes, nog steeds niet bekend of dit spul uberhaupt wel iets noemenswaardigs doet eigenlijk.

  Methyltheobromine --> Nog meer caffeine.

  Gelukkig is alles goed gegaan bij jullie, maar lees je altijd in als je iets van drugs gaat combineren hoe onschuldig het misschien ook lijkt. Een middel wat XTC zou moeten nabootsen maar opzichzelf niet heel bijzonder is qua effect lijkt me echt het combineren met XTC niet waard voor de potentiele risico's die het oplevert. Het is pas je 2e keer XTC, houd het lekker puur nu het effect nog magisch is.
   
  acht.zes, Roze Olifant, Sannetje en 4 anderen vinden dit leuk.
 9. stomme eend

  stomme eend Bewuste gebruiker

  Vooral dit ook. Waarom nog een herbal erbij nemen terwijl xtc al geen kattenpis is, én gewoon al heel tof.
   
  Sannetje vindt dit leuk.
 10. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Sowieso die herbal varianten bij de smartshop beter mijden. Ik hoor vaak over misselijkheid, diaree of dat het niks doet.
  Heb eens zo een happy-cap genomen.. Zo ziek als een hond geweest.
   
  Sannetje vindt dit leuk.
 11. GoldenGrow

  GoldenGrow Belezen gebruiker

  Tof report! Mooi verwoord
   
  MelissaChanelNo1 vindt dit leuk.
 12. MelissaChanelNo1

  MelissaChanelNo1 Experimenterende gebruiker Tripreporter

  Ik weet het, zeg het zo vaak tegen mijn vriend.. maar is ontzettend eigenwijs.
   
 13. Sally Tessio

  Sally Tessio Bewuste gebruiker Tripreporter

  @MelissaChanelNo1 Minder naar vriendlief luisteren, er staan niet voor het eerst een aantal zeer bedenkelijke uitspraken omtrent drugsgebruik van hem in één van je reports.
  Afgezien daarvan en de onvoorzichtigheid in het gebruik en doseringen is het een leuk report. (:
   
 14. MelissaChanelNo1

  MelissaChanelNo1 Experimenterende gebruiker Tripreporter


  Nouja, ik heb me prima aan de doseringen gehouden. Hij daarintegen zeker niet, maar dat beaam ik ook. En dat herbal xtc erbij zorgde zeker wel voor een leukere trip en heb niks gemerkt van een versnelde hartslag of wat dan ook. Vind het nog al raar dat er niet gek gedaan word als men hier ghb, xtc en speed samen gebruikt maar wel als er xtc en 1 herbal xtc pilletje word genomen.. maar goed 4 mensen hebben dit gedaan en bij alle 4 is het goed gegaan dus zo super gevaarlijk zou het ook wel weer niet zijn. In mijn vorige trip report gaf ik aan dat ik methadon na mijn xtc trip heb gehad (de dag erna) en maar een kleine hoeveelheid.. en dat ging ook gewoon prima en voelde me super. Mensen kunnen van alles lopen roepen maar iedereen reageert anders op combinatie gebruik, dus voor iedereen zal dit anders uitpakken en kan iemand hier helemaal verkeerd op reageren en de ander juist weer goed. Ik raad het ook zeker niet aan, dat anderen dit moeten gaan doen.

  Xx,

  Melissa.
   
 15. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Heb je Psychedelibee zijn post wel gelezen? Er zit een MAO remmer in dat XTCY, waardoor het niet veilig is te combineren met MDMA. Dat het goed ging zegt niet dat het ongevaarlijk was. Dit is gewoon gokken met je gezondheid en zelfs met je leven.

  Er wordt hier vaak genoeg wat gezegd van onverstandige combinaties trouwens. Sommige combinaties zijn echter voornamelijk zeer ongezond, maar niet direct (levens)gevaarlijk, zoals de combinatie van MDMA en een MAO remmer.

  Wat anderen ook al zeiden. Enkel omdat iets legaal is te krijgen (in de smartshop bijvoorbeeld) maakt het nog niet ongevaarlijk. In tegendeel juist soms. Omdat bepaalde stoffen nieuw zijn bijvoorbeeld, is de werking ervan nog onduidelijk. Combineer dat met bestaande drugs en het risico dat je neemt is veel groter dan een van die middelen afzonderlijk nemen.

  Dat iedereen anders reageert op combinatie gebruik is trouwens op geen manier een argument om te combineren. Natuurlijk kan het goed gaan bij jullie die keer, maar je speelt elke keer weer met je leven. En waarom? Omdat MDMA niet lekker genoeg is?
   
  Roze Olifant, Atwa, Avīci en 2 anderen vinden dit leuk.
 16. MelissaChanelNo1

  MelissaChanelNo1 Experimenterende gebruiker Tripreporter


  Er zit helemaal geen MAO remmer in.. dat is dikke bullshit. Nogmaals iedereen reageert er anders op en ik beweer ook niet dat het veilig is maar bij ons ging het goed. Ik heb nooit gezegt dat ik deze combinatie aanraad aan anderen en dat het veilig is. Ik heb verder ook geen zin hier (weer) over te discusseren.
   
  Laatst bewerkt: 14 apr 2019
 17. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Vervelend hè, wanneer mensen je erop wijzen dat je potentieel levensgevaarlijk bezig bent.

  Psychedelibee weet een stuk meer van dit soort dingen af dan mij en daarom neem ik zijn post serieus. Ik wou je er enkel nog een keer op wijzen in het geval je dat stuk niet had gelezen. Maar doe vooral wat je zelf wilt.
   
  Roze Olifant, De Dunne, Atwa en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 18. MelissaChanelNo1

  MelissaChanelNo1 Experimenterende gebruiker Tripreporter

  Tja, het is zo levensgevaarlijk dat wij alle 4 nog leven en geen nadelige effecten er van hebben ervaren en ik weet dat dat voor iedereen anders is, dat iedereen verschillend reageert op drugs/combinaties en even over MAO remmers, dat zit helemaal niet in xtcy. Maca extract is absoluut geen MAO remmer.. dit heb ik ook nagevraagd bij de natuurwinkel bij iemand die zeer veel verstand heeft van natuurlijke poeders/kruiden etc. Het is me nou wel eens duidelijk dat dit een (levens)gevaarlijke combi is... terwijl ik het zelf zeker niet zo ervaren heb.. heb er ook maar 1 genomen terwijl je er 2 moet nemen om iets te voelen.. dat ene xtcy pilletje is een zeer lage dosis van al die ingrediënten. Die vriendin die mij vertelde over deze combi doet dit elke keer als ze xtc gebruikt en dat doet ze om de 3 maanden en heeft nooit nadelige effecten gehad. Ik zou het ook niet weer doen omdat het niet zoveel toevoegt. Ik vind het ook fijn dat mensen hier voor waarschuwen maar ik hoef dat niet 10x aan te horen.
   
 19. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Om Eik zijn metafoor maar weer eens te gebruiken:

  Een drukke weg heelhuids oversteken en dan roepen "zie je wel, het was helemaal niet gevaarlijk!"

  Het gaat mij er ook niet om dat het nu goed is gegaan bij jullie, maar om te waarschuwen om dit beter niet weer te doen. En niet alleen voor jou, maar ook voor andere mensen die dit lezen, die hierdoor op ideeën gebracht worden en dit willen proberen.

  Ik wil je verder ook niet irriteren hoor. Ik zag enkel dat Psychedelibee die informatie had gepost en hier nog niet echt op was ingegaan. We zijn hier op DF toch van het adviseren van verantwoord gebruik. Het moet inderdaad ook niet tientallen keren herhaald worden, maar je lijkt het allemaal ook niet echt serieus te nemen terwijl er zo te zien dus wel degelijk gevaar kan zijn dit te combineren.
   
  Avīci, Syl en Roze Olifant vinden dit leuk.
 20. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  ‘Mijn opa rookte iedere dag 20 sigaren en werd 100, dus roken is helemaal niet slecht voor je!’

  Just sayin’. :relieved:

  Respect voor je geduld @Mindless, maar sommige mensen willen het gewoon niet horen.
   
  Mindless, Mezelf, Avīci en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 21. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Overigens is volgens mij niet direct duidelijk of maca extract wel echt een MAO inhibitor is, zie bijvoorbeeld dit artikel:

  https://www.hindawi.com/journals/bmri/2018/4810394/

  Maar ik ga me daar verder niet inhoudelijk over uitspreken, te weinig kennis van. Duidelijk is dat het verstandig is om dit soort dingen van tevoren goed uit te zoeken, en niet zomaar middelen te gaan combineren. Dat het bij vier anderen goed ging is een onbetrouwbaar uitgangspunt.
   
 22. Sally Tessio

  Sally Tessio Bewuste gebruiker Tripreporter

  Niemand heeft zin om de betweter of de bezorgde ouder uit te hangen, Melissa, geloof me nou maar. Iedereen die op je heeft gereageerd doet dit niet om door te laten schemeren hoeveel meer kennis ze hebben dan een ander, of om te pronken dat ze zoveel verstandiger en ethischer bezig zijn dan jou en de rest. We hebben genoten van je report en willen gewoon een kritische noot plaatsen waar dat logisch lijkt.

  Zoals Psychedelibee al aangaf, kan er iets in de samenstelling van de herbal XTC zitten waardoor de combinatie met XTC schijnbaar heel gevaarlijk kan zijn. Ik wist dat ook helemaal niet en dat is ook de reden dat ik nooit middelen combineer voordat ik eerst op dit forum of bij een gespecialiseerde organisatie uitvoerig navraag heb gedaan. Vandaar dat ik spreek van onvoorzichtigheid, dat is alles.
  Dat er van gevaar geen sprake leek zou dus evengoed kunnen zijn omdat de samenstelling van de herbal XTC ditmaal gunstig was. Dat is fijn, maar betekent dat je overgeleverd was aan het toeval en dat is gewoon niet iets wat je wilt doen als het op het combineren van harddrugs aankomt. Je ervaring zegt dus niet zoveel over het gevaar van de combinatie en de veiligheid die het garandeert voor een mogelijke volgende keer. Dat je toch steeds benadrukt dat er niks gebeurd is en dat die waarschuwingen over het gevaar van het gebruik dus overdreven lijken is niet altijd hoe oorzaak-gevolg verbanden werken. Als ik een foute beslissing maak aan een pokertafel in het casino, maar de dealer trekt op dat moment toch de juiste kaart voor mijn hand, dan zou het ook niet kloppen als ik daarna mijn vrienden ervan probeer te overtuigen wat een goede move dat was en van de ervaring meeneem dat ik de volgende keer hetzelfde kan doen. Dat zou een hoop geld gaan kosten. Dit wordt ook wel results-oriented thinking of confirmation bias (bevestigingbias) genoemd.

  De reden dat ik een opmerking over de dosering op die avond maakte is dat je zelf aangaf dat enkel de doseringen van je vriend over de grens gaan. De richtlijn die alle gespecialiseerde organisaties aangeven ligt echter onder de 230mg die jij aangaf. Als je een kilootje of zestig bent - ik roep maar wat, don't feel offended :upsidedown: - dan zou de richtlijn op maximaal 90mg voor je liggen. Vind ik 230mg het einde van de wereld? Nee. Is het verstandig? Nee, dat ook weer niet. Je mag daarmee doen wat je wilt, zolang je maar niet in de foutieve veronderstelling bent dat 230mg een dosering is die als gepast wordt gezien.

  Afgezien hiervan, leuk report en fijn dat je er zo van hebt kunnen genieten.

  Xx,
  Sally
   
  Mindless en verwondering vinden dit leuk.
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Laden...
Vergelijkbare Topics - Tripreport XTC combinatie
 1. Veer
  Reacties:
  5
  Weergaven:
  1.361
 2. Generaal_Grafsteen
  Reacties:
  15
  Weergaven:
  5.817
 3. MelissaChanelNo1
  Reacties:
  33
  Weergaven:
  5.227
 4. Druksding
  Reacties:
  5
  Weergaven:
  1.315
 5. Kleine J
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  805