• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

 • Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Weekendje Cocaïne en Ketamine...

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Larocca1971

Belezen gebruiker
Tripreporter
Weekendje Cocaïne en Ketamine...

Setting: Vrouw, 47 jaar, 1.90m, 78kg, vrijdag 26.10.2018 tot zondag 28.10.2018, dosis ketamine: hoog tot zeer hoog. 300-350 mg, nasaal. Cocaïne: naargelang de behoefte, nasaal. Op het ganse weekend gaat het over 2g Cocaïne en 2g ketamine - S-isomer variant.

Na maanden echt niks van drugs, was de drang vrij hoog. Nog eens nood aan een escape from reality. Ik voelde me goed. Weekendje alleen thuis, geen kids, mijn man zou pas zondag laat thuis komen.

Vrijdag door de dag regelmatig lijntje cocaïne. Eerst wat opruimen. Alles is leuker op Coke. Lang en uitgebreid bad genomen met de Coke ernaast. Scrub en dan volledig onthaard. Huid voelt dan super aan. Dan broodje gegeten en vroeg de zetel in. Paar films gekozen. Verzameling lijntjes Coke lag klaar op mijn gsm. Echt genieten. Na drie klassiekers (Divergent/Insurgent/Allegiant) was het over middernacht, genoeg C gehad ook, tijd om naar boven te gaan.

Deze tijd van het jaar is zalig. De twee ramen op slaapkamer stonden op kantel. Kamer was lekker fris. Ik had proper lakens gelegd overdag. Ik ga op bed liggen en neem de Ketamine. Leg een 8-tal lijntjes op mijn gsm. Muziek stond klaar op mijn gsm en oortjes staken in. Op korte tijd met wat tussenpoos neem ik de ketamine en ga liggen. Na 4 voelde ik al iets komen, tegen dat alles op is, begin ik het steviger te voelen. De muziek is herkenbaar. Gebruik altijd de zelfde set. De ketamine slaat nu goed in. Ik lig languit in het midden van het bed. Donsdeken over mij. Mijn armen liggen van mijn lichaam weg, op het donsdeken, mijn vingers gespreid. Alles voelt lekker koel aan. Doordat ik mij die dag volledig onthaard heb, voelen dekens zeer intens aan op je huid. Ben gek op dit gevoel. Alles is dan zeer intensief.

Gebruik steeds dezelfde muziek. Geeft me een leidraad. Voor de liefhebbers...


Nu is de ketamine volop aan het werken. Ik dwaal verder en verder af. De visuals worden sterker en sterker. De cocon rondom mij begint te sluiten. Het lijkt alsof je bewustzijn vrij in je lichaam kan bewegen. Ik verlies ook alle oriëntatie in de kamer. De werelden en beelden in de trip zijn nu een rollercoaster. Je ziet dimensies, geluid, gevoel, vreugde, emoties die overgaan in werelden en landschappen. Het lijkt of de ganse stroom een kneedbaar kluwen is van materie waaruit alles bestaat, ontstaat, wordt vormgegeven. Daarbij heb je dan nog de complexe gedachtegang die voor mij toch typisch is voor ketamine. Je verliest je er niet in, je komt er altijd wel op een verhelderende manier uit.

Ik reis mee. Ik zie beelden uit mijn jeugd. Landschappen zie je fotografisch. Soms zie je alles in rood, alles in groen, maar wel super gedetailleerd, in alle schakeringen. De werelden wisselen elkaar ook af in snel tempo. Winterlandschappen, steden, universum, ruimtes, heelal, alles passeert de revue. De druk van mijn handen lijkt ook beelden te creëren en vorm te geven. Nu lijkt mijn ganse lichaam gesloten te zijn. Ik open mijn ogen. Ik kan rondkijken, maar het is net of je vanuit een cocon kijkt. Er is geen relatie tussen de ogen en wat je ziet en je eigen lichaam. De ogen open of gesloten, doet geen afbreuk aan de trip. Ook al kijk je eens, in je onderbewustzijn voel je de trip voortrazen.

Aan de hand van de muziek weet ik dat ik op de top van de trip moet zitten. Als een auto voorbijrijdt, doet dat geen afbreuk aan de trip, soms schijnt een autolicht de kamer binnen. Het voelt als onwerkelijk aan. Ik voel me zeer gelukkig. Alles lijkt ook logsich. Alles heeft een rede. Het is goed. Zeer complexe gedachtegangen leiden tot oplossingen voor situaties of problemen lijken ook niet te bestaan. Je ziet alles en weet alles. Tijdens de trip kijk je soms letterlijk tegen je eigen binnenste en eigen leven aan. Het lijkt alsof dat je opzoekingen kan doen in je eigen leven en je eigen verleden.

Emoties zijn zalig. Soms lach je haast. Soms voel je je verdrietig, maar niet op een bezwarende manier. Wel een bevrijdende. Ketamine heeft het allemaal en geeft het allemaal.

Omdat het lang geleden is, kom ik niet toe aan relaxatie oefeningen of andere denkoefeningen die ik soms kan toepassen. Heb ook mijn positie op bed niet kunnen wijzigen. Volgende keer aan denken, geeft toch een extra dimensie aan de trip. Ketamine is voor mij ook niet echt een drug om achterover te zakken en niks te doen. Ik wil experimenteren met gedachten en denk patronen, temperatuur, locatie, aanvoelen van en sensitiviteit huid, bewustzijn verplaatsen naar buiten het lichaam,...

Ik voel dat de druk van mijn handen in het donsdeken iets minder wordt. Het helse ritme van de trip is ook aan het voorbij gaan. Alles wordt wat zachter. De visuals nemen wat af. Ik weet dat het nu verder gaat afzwakken en draai me op mijn zijde en ga in foetus houding liggen. De oortjes laat ik in maar zet de muziek iets stiller. Voel me en ben ook moe. Ik voel me erg geborgen en gelukkig. Na een tijdje val ik in slaap. Ik word ’s morgens wakker als het al licht is, een brede smile op mijn gezicht. Ketamine kan zo’n een verademing zijn.

Zaterdag neem ik een bad, ga wat wandelen in de bossen hier. Dan paar broodjes met beleg. Dan zelfde procedé als vrijdag. Overdag en ’s avonds Coke. Alleen, zaterdag trip ik tweemaal. 1x rond middernacht, andere trip rond 4 uur. Ik slaap niet boven, maar val in slaap op de zetel.

Ik word pas tegen de middag wakker. Bad, iets eten, wat wandelen. Sla de rest van de Coke erdoor de uren voor mijn man thuis komt. Rond 22.00 is hij thuis. Hij moest nog enkele zaken voor werk afmelden, maar ik ga al naar boven.

Wil de laatste ketamine nemen. Maar daar gaat het fout. Alles is klaar, maar ik moest mijn laptop nog weg zetten en oortjes insteken en muziek klaarzetten. Ik had echter al twee lijntjes genomen. Door de Coke vermoed ik had ik kleine wonde in mijn neus. Ik voel de ketamine haast direct in kicken. Ik neem direct twee lijntjes bij. En dan ga ik de mist in. Ik weet alleen dat ik mijn laptop heb proberen weg te zetten en oortjes in te steken. Dat is achteraf gebleken niet gelukt.

Het eerste dat ik terug besef van realiteit is dat mijn man met een handdoek naast mij op bed zit en hoor ik hem vragen of ik drugs genomen heb. Moest hij niet vragen, zakje met rest ketamine lag in bed met buisje erbij.

Ik herinner me van de trip zelf alleen het einde. Ik lag aan de radiator op mijn oude kamer. Ik zag allemaal beelden van vroeger, aftellend, terug naar het begin. Ik had alleen het besef dat alles bestond uit een kneedbare materie. Daaruit kwam alles voort. Mijn leven, mijn gedachten. Dan was de dood daar. Geen probleem deze keer. Alles begint gewoon weer opnieuw. Dan krijg ik voor het eerst echt besef wat er gaande is. Ik heb overal pijn. Mijn man droogt me af. Ik vraag waar ik ben en wat er gebeurd is. Scherm telefoon is gebarsten. Bed ligt vol korrels ketamine. Na een tijdje kom ik beter en beter tot bewustzijn en kan ik praten met mijn man. Eerst bekennen natuurlijk. Dan vertelt hij. Hij hoorde plots veel kabaal. Is naar boven gekomen. Ik lag op de grond te spartelen en had de radiator vast. Hij heeft me moeten loswrikken en op bed slepen. Dan wachten en praten en me nat maken tot ik bij zinnen kwam. Mijn enkels, ellebogen knieën, …. Alles ziet blauw en doet nu nog pijn. Spastische ritmische bewegingen op een stenen vloer doen nadien wreed pijn. Geloof me.

Dit is de vierde keer op 4 jaar dat ik de mist inga met ketamine. Zeer onaangenaam. Voorzichtigheid met hogere dosering is echt wel aangeraden. Best ook niet alleen. Ketamine is super als het goed gaat. Als het slecht gaat, niet leuk. Dat is zacht uitgedrukt. Maar het zal me niet weerhouden het opnieuw te doen. De inzichten en de trip met ketamine zijn zeer verhelderend en zaligmakend voor mij. Het is een ontsnappen uit de realiteit door bezig te zijn met die realiteit maar op een andere manier. Je krijgt wel meer ervaring in de trip met ketamine na verloop van tijd en herhalen. De muziek helpt en geeft een leidraad, zonder die muziek was ik echter verloren. Ketamine blijft toch iets waar je zeer voorzichtig moet mee zijn vind ik. Los van dit alles. Ik gebruik liever drugs in de winter. Weet niet waarom. Misschien omdat de nacht langer is en je beter controle kan uitoefenen met temperatuur qua afkoelen en zo. Nog eens over nadenken.

Ondanks de afknapper op het einde, toch een voldaan gevoel. Ik weet vrij goed wat er misgelopen is, die ervaring neem ik mee voor het geval dit nog eens gebeurd. Vooral het sterven was minder beangstigend dan de keren ervoor. Het kwam nu meer als een wedergeboorte over en ik panikeerde niet. Ik weet dat ik gewoon blijven liggen ben tot er iets van leven was in mij of rond mij, er meer bewustzijn was. Misschien zoals het einde van K-Pax...

Xx
 

Anunnaki

Bewuste gebruiker
Vergeef me maar ik wil eerst een vraag stellen aangezien ik nu de tijd en eerlijk gezegd motivatie niet heb om het te lezen haha sorry.

Maar is Ketamine niet een narcosemiddel? Is het wel veilig om dit samen met Cocaïne te doen? lijkt mij dat het elkaar juist tegenwerkt, nou kan dit naar gevoel heel anders voelen maar ik doel meer op het lichamelijke, daarbij heb ik dan ook geen ervaring met Ketamine en ben ook niet plan om het binnenkort te proberen aangezien het niet als een zeer veilig middel overkomt :lolol:

Als ik er zo overheen kijk heb je redelijk wat moeite in dit trip report gestoken dus ik kom zeker later vanavond even terug een kijkje nemen..
 

Iskra

Bewuste gebruiker
Je hebt mij opzicht best nieuwschierig gemaakt naar ketamine, tenminste je eerste trip. Klonk heel mooi en mooi beschreven ook.K-pax ❤
 
Laatst bewerkt:

Rebell

Wijs gebruiker
Je hebt wel een hele aparte manier van Keta gebruik.
Ik ken het wel ik heb andere in deze groep ook gehoord dat ze juist voor die K-hole gaan en veel nemen alleen.

Wij doen het juist in een bepaalde setting samen of met een vrienden groep.
Maar proberen juist niet te veel te nemen zodat iedereen juist gezellig word.

Ik gebruik coke bij de keta als ik het gevoel heb dat ik te veel heb gesnoven en het wil afremmen.
Maar niet de hele tijd door elkaar.
Maar heb wel een pakje erbij vaak achter de hand.

En wij gebruiken het samen met coke en alcohol als er een avond is dat iedereen de hele avond aan de coke en drank is.
Iedereen wil maar meer coke en eigelijk voel je er toch niet beter door.
Zo een bepaalde sfeer waar ik niet zo fan van ben.
Dan kan een pakje keta de boel weer leven in blazen maar dan moeten die andere 2 (coke en drank) op een heel laag pitje.

Maar ik vond het interessant om te lezen.
Gewoon een paar dikke lijnen erin terwijl je op bed ligt in je eentje.
Die coke zal ik dan helemaal niet gebruiken die houd het alleen maar tegen.
Gebruik het dan pas wanneer het je allemaal teveel word, dan haalt het je weer terug.
Maar dan moet je niet al de hele dag aan de coke zijn geweest want dan werkt het weer niet zo.
 

Larocca1971

Belezen gebruiker
Tripreporter
Hallo, werkt best na coke hoor. Als je een tweede trip wil doen is coke tussendoor wel handig om vlugger om bij positieven te komen. ik heb geen verschil in werking met of zonder coke vooraf. Neus effe spoelen en klaar. Ik gebruik Ketamine alleen voor de trip en liefst plat op bed, muziek erbij. Kan echt heftig zijn. Zijn de mooiste trips voor mij.
Drink nooit alcohol in combinatie met drugs. Is bij mij zeer onvoorspelbaar. Soms teveel drank dan of teveel drugs, vlug blackouts. Ben dag erop een halve dag vergeten dan. Geen aanrader voor mij dus.
Ik heb ook nooit Ketamine gebruikt wegens de negativiteit die er rond hing, tot vier jaar geleden. Is nu mijn favoriet als het op diepe trips aankomt. Kan wel mislopen. Maar de trip wint het. Die is machtig. Zeer intens.
 

Rebell

Wijs gebruiker
ik heb geen verschil in werking met of zonder coke vooraf.
Dat is er natuurlijk wel zo dat het invloed heeft dat is een feit en geen speculatie.

Neus effe spoelen en klaar.
Zo werkt het natuurlijk niet drugs word opgenomen in je bloedbaan en dan kan je spoelen wat je wilt maar dan zit het er natuurlijk al in.

Drink nooit alcohol in combinatie met drugs.
Ketamine en alcohol was ook geen aanrader.
Het was gewoon een uitleg hoe wij het gebruiken in tegenstelling hoe jij het gebruikt.

De tip met coke was een goed bedoelde tip.
Coke dempt de Keta en dan heb je veel meer nodig om de trip te ervaren die zocht vandaar dat ik het zei.
 

Eik

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Tripreporter
@Larocca1971

Beetje late reactie hier. Interessant verhaal weer hoor! Ik heb zelf nog helemaal geen ervaring met Ketamine. Wat is het nu precies aan Ketamine dat dit je nieuwe favourite drug is geworden? Het klinkt mij alsof het een soort van "afstandelijke trip" is ofzo. Alsof je LSD hebt genomen maar je niet persoonlijk betrokken voelt bij wat er gebeurt. Maar goed ik weet niet echt waar ik het over heb want ik heb het nog nooit gedaan... Ben gewoon nieuwsgierig naar wat jou zo lovend over Ketamine maakt...
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Boeiend report! Maar het klinkt ook wel alsof je een hele heftige reactie op ketamine hebt, ook al gaat het ook wel om een hoge dosis. Je bent in een soort volledige staat van verwarring opgestaan en gevallen begrijp ik? Dat heb ik niet eerder gelezen. Toch inderdaad de volgende keer maar zorgen dat er iemand bij je is, hoor, met deze doseringen! Veiligheid boven alles.

@Larocca1971

Beetje late reactie hier. Interessant verhaal weer hoor! Ik heb zelf nog helemaal geen ervaring met Ketamine. Wat is het nu precies aan Ketamine dat dit je nieuwe favourite drug is geworden? Het klinkt mij alsof het een soort van "afstandelijke trip" is ofzo. Alsof je LSD hebt genomen maar je niet persoonlijk betrokken voelt bij wat er gebeurt. Maar goed ik weet niet echt waar ik het over heb want ik heb het nog nooit gedaan... Ben gewoon nieuwsgierig naar wat jou zo lovend over Ketamine maakt...
Ik twijfel een beetje of ik me in de beschrijving 'afstandelijke trip' kan vinden. Vind dat iets te kil klinken voor de ervaring die ik met keta heb. Op sub-K-hole dosis vond ik de trippy roes heel erg warm en dromerig. Ik zweefde door het universum. Je hebt het gevoel dat je je lichaam (deels) verlaat. Mja, dat zou je dus wel op een bepaalde manier als afstandelijk kunnen interpreteren, want de connectie met je gevoelens vervaagt, maar het geeft ook wel een interessant eigen perspectief. Het heeft iets buitenaards, maar weer op een heel andere manier dan bijvoorbeeld DMT.

De K-hole heb ik trouwens wel als kil/mechanisch ervaren maar dat is ook echt wel een ervaring opzich. Totaal andere gedaante/verschijningsvorm van dezelfde drug. Keta is eigenlijk een (minimaal) 3-voor-de-prijs-van-1-knaller. :wink:

Vind het effect van ketamine zodanig verschillend van zoiets als LSD dat het eigenlijk appels met peren vergelijken is. Het is gewoon een andere vorm/manier van trippen. Zoals je een psychedelica-wereld hebt heb je ook een keta-wereld (of een dissociatieven-wereld).
 

Larocca1971

Belezen gebruiker
Tripreporter
@Larocca1971

Beetje late reactie hier. Interessant verhaal weer hoor! Ik heb zelf nog helemaal geen ervaring met Ketamine. Wat is het nu precies aan Ketamine dat dit je nieuwe favourite drug is geworden? Het klinkt mij alsof het een soort van "afstandelijke trip" is ofzo. Alsof je LSD hebt genomen maar je niet persoonlijk betrokken voelt bij wat er gebeurt. Maar goed ik weet niet echt waar ik het over heb want ik heb het nog nooit gedaan... Ben gewoon nieuwsgierig naar wat jou zo lovend over Ketamine maakt...
Hey, sorry voor late reactie. Wel goed wat u schrijft. Ja, als je het zo bekijkt, dat is het ergens ook wel. LSD is warmer, de K is kouder of afstandelijker, echt heftig, gaat zeer snel, er zijn geen rustpauzes, bij mij duurt heftigste stuk max 40 min. In die tijd is het echt niet te stoppen. Moeilijk te sturen. Ik gebruik altijd dezelfde muziek. Ik heb eens andere muziek gebruikt, ben de draad kwijtgeraakt, mijn man heeft werk gehad me bij mijn zinnen te krijgen. De muziek die ik gebruik is echt een leidraad, ik heb door de vele ervaringen ook een vaag besef van tijd door waar ik zit in de muziek. Bij de K is het dikwijls ook van buitenaf kijken. Soms terug gaan in de tijd. Je ziet levensecht dingen en fases van vroeger, ik herinner me dan soms zaken die ik niet meer wist. Bij een goede trip en met wat oefenen kan je ook uit je lichaam gaan, je ziet jezelf liggen op bed. Soms splits je jezelf op. Je ervaart de trip, een ander deel is de kamer aan het afkijken. Soms kan je je ogen openen zonder abreuk te doen aan de trip. Je kijkt dan precies van diep uit je hoofd en kan het verlaten. Bij Ketamine heb ik ook niet de drang blijven te gebruiken. Het is nu weer geleden van november denk ik. Denk pas in februari na de verhuis opnieuw te gebruiken. De ervaringen kunnen zeer heftig zijn.
 

Larocca1971

Belezen gebruiker
Tripreporter
Boeiend report! Maar het klinkt ook wel alsof je een hele heftige reactie op ketamine hebt, ook al gaat het ook wel om een hoge dosis. Je bent in een soort volledige staat van verwarring opgestaan en gevallen begrijp ik? Dat heb ik niet eerder gelezen. Toch inderdaad de volgende keer maar zorgen dat er iemand bij je is, hoor, met deze doseringen! Veiligheid boven alles.Ik twijfel een beetje of ik me in de beschrijving 'afstandelijke trip' kan vinden. Vind dat iets te kil klinken voor de ervaring die ik met keta heb. Op sub-K-hole dosis vond ik de trippy roes heel erg warm en dromerig. Ik zweefde door het universum. Je hebt het gevoel dat je je lichaam (deels) verlaat. Mja, dat zou je dus wel op een bepaalde manier als afstandelijk kunnen interpreteren, want de connectie met je gevoelens vervaagt, maar het geeft ook wel een interessant eigen perspectief. Het heeft iets buitenaards, maar weer op een heel andere manier dan bijvoorbeeld DMT.

De K-hole heb ik trouwens wel als kil/mechanisch ervaren maar dat is ook echt wel een ervaring opzich. Totaal andere gedaante/verschijningsvorm van dezelfde drug. Keta is eigenlijk een (minimaal) 3-voor-de-prijs-van-1-knaller. :wink:

Vind het effect van ketamine zodanig verschillend van zoiets als LSD dat het eigenlijk appels met peren vergelijken is. Het is gewoon een andere vorm/manier van trippen. Zoals je een psychedelica-wereld hebt heb je ook een keta-wereld (of een dissociatieven-wereld).
Hey, ja, weet dat ik daar risico neem. Maar anders voel ik me geremd bij Ketamine. Ik ben inderdaad opgestaan of uit bed gevallen en geëindigd me vastklampend aan de radiator. De radiator op de slaapkamer brandt nooit, een geluk. Voor mezelf lag ik op een kamer uit mijn jeugd aan de radiator. Ik zag mijn bureau en oud bed, de schoorsteen die erdooor liep. ik ben ook gestorven toen, maar vond ik niet erg. Want iets dat terugkomt in die trips, we bestaan niet, het is een kluwen van materie, alles herhaalt zich, ik weet dat het opnieuw begint, ook het leven. Klinkt gek, maar zo ging het eraan toe. En ja, denk dat de K ervaring sterk afhankelijk is van de dosis. In lage dosis vind ik er persoonlijk niet veel aan of mijn ding niet. Ik moet toegeven, ik ben iemand van extremen, mijn ganse leven al. In hogere dosis vond ik het van bij de eerste keer de max.

Ketamine en LSD zijn volledig anders. Beide is trippen, maar moeilijk te vergelijken. Voor mezelf vind ik K dan beter te vergelijken met 2C-T-2 of 2C-T-7. Die zitten tussen LSD en Ketamine meer. Zeer uitgesproken visuals en reis.

Het is die afstandelijk die ik ook bedoel. Bij K kan je jezelf beter bekijken van buitenaf. Bij LSD heb ik meer verwondering en denkpatronen waar ik oplossingen voor zoek. Bij K is alles duidelijk en de problemen zijn opgelost en je ziet gewoon de oplossing zonder het te ervaren als een probleem of denkoefening. Je lichaam wordt ook maar een omhulsel, je voelt het soms meedrijven in de muziek, maar je entiteit is losgekoppeld van dat lichaam. Daarmee kan je gaan exploreren.
 

Larocca1971

Belezen gebruiker
Tripreporter
Dat is er natuurlijk wel zo dat het invloed heeft dat is een feit en geen speculatie.Zo werkt het natuurlijk niet drugs word opgenomen in je bloedbaan en dan kan je spoelen wat je wilt maar dan zit het er natuurlijk al in.Ketamine en alcohol was ook geen aanrader.
Het was gewoon een uitleg hoe wij het gebruiken in tegenstelling hoe jij het gebruikt.

De tip met coke was een goed bedoelde tip.
Coke dempt de Keta en dan heb je veel meer nodig om de trip te ervaren die zocht vandaar dat ik het zei.
Met de neus spoelen tussendoor bedoel ik de rotzooi van de ketamine die achterblijft na gebruik. Voor een tweede trip haal ik dat eruit. Ik interpreteerde uw post als positief hoor. En er zal wel een effect zijn, maar een trip met of zonder coke vooraf lijkt me hetzelfde te zijn bij mij.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Similar threads

Bovenaan