• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

welke drugs gebruik jij soms op school???

welke drugs gebruik jij weleens op school ???

 • alcohol

  Stemmen: 24 21,4%
 • wiet/hasj

  Stemmen: 79 70,5%
 • poppers

  Stemmen: 2 1,8%
 • XTC

  Stemmen: 8 7,1%
 • speed

  Stemmen: 26 23,2%
 • coke

  Stemmen: 5 4,5%
 • LSD

  Stemmen: 4 3,6%
 • paddo's

  Stemmen: 1 0,9%
 • GHB

  Stemmen: 2 1,8%
 • andere...

  Stemmen: 14 12,5%

 • Totaal aantal stemmers
  112
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

psych-out

Bewuste gebruiker
eens kijke wat er allemaal tussen de schoolpoorten word gebruikt. het mag ook zijn als je bv 's middags thuis gaat eten je moet wel onder invloed in school zitten...
zelf rookte ik vaak wiet/hasj :stoned: ,poppers,speed :xtc:
voor de rest niks :sunglasses:
 

tomz0r

Badass junkie
In de derde klas van de middelbare elke maandag in de eerste pauze een jointje in het park gerookt. En ook een paar keer speed gedaan in de vierde/vijfde.

Stom pubertje wat ik toen was. :stoned:
 

cropp

Badass junkie
mag ik er maar 2 aankruisen??

ik blow niet meer zo heel veel onder school tijd en af en toe komt er een potje poppers voorbij,
heel af en toe wat blikjes bier in de pause en een keer een pilletje
 

Flameon

Badass junkie
op het hbo wel eens in de tussenuren naar het terras gegaan en alcohol genuttigd met de halve klas. Wat fout, maar wat gezellig erna :P Blowen werd ook wel eens gedaan
 

Wile-E-Peyote

Badass junkie
Tripreporter
horeca opleiding, dat was maandag het tweede uur, vlak voor de eerste pauze. Wijnproeverij... :grin: (wisten wij veel waar die emmertjes voor waren) op de woensdag en vrijdag, laatste uur computerkunde, daarvoor gym en pauze. dus ging er wel eens een jonko in.

Dan kwam je op zaterdag de leeraar maatschappijleer/tekenen/kunst tegen in de koffieshop. Dan met de halve klas in discussie over de zin van het leven.

Oh en in de pauze op de mavo een keertje coke snuiven in het brommerhok
 

buzzrider

Wijs gebruiker
Toen ik nog in het middelbaar zat:

- Wiet
- Poppers
- Alcohol

Nu ik op de universiteit zit:

NIKS MEER !
 

Funky Monkey

Badass junkie
De meest voorkomende drugs die je op school zou kunnen gebruiken staan er niet tussen... slecht hoor :beer:

Nicotine en Caffaine! :mrgreen: Vroeger heb ik op de HBO dan ook wel geblowed, en nu heb ik geen diploma. Of dat nou door de wiet, of door het gebrek aan inzet voor vakken die ik niet leuk vond lag weet ik niet :rolleyes:
 

J0rrit

Badass junkie
Wat ik gebruikt heb op het vwo tijdens school en dus ook gewoon op school genuttigd:

nicotine
caffeine
alcohol
wiet
speed
coke
xtc
poppers
ghb

Nu op de Uni niks meer idd, toen was ik ook 17 ofzo dus net in puberteit, nu ben ik 20 en zie ik daar het nut helemaal niet meer van in
 

Moes-4

Experimenterende gebruiker
- Wiet, heel veel vroeger in de 3de, toen ik nog een vervelend pubertje was :grin:
- Een enkele x coke
 

Vrouwtje_Amsterdam

Bewuste gebruiker
J0rrit zei:
Wat ik gebruikt heb op het vwo tijdens school en dus ook gewoon op school genuttigd:

nicotine
caffeine
alcohol
wiet
speed
coke
xtc
poppers
ghb

Nu op de Uni niks meer idd, toen was ik ook 17 ofzo dus net in puberteit, nu ben ik 20 en zie ik daar het nut helemaal niet meer van in
:openmouth: :openmouth: :openmouth: :openmouth: :openmouth:

Ik ben pas op m'n 21ste drugs gaan gebruiken....
 

De Sjeik

Bewuste gebruiker
Ik blow alleen altijd veel op school, het is gewoon een gewoonte geworden om in de pauze een jointje te roken..Voor de rest heb ik nooit iets op school gebruikt behalve Concerta dan, want dat vind ik gewoon te ver gaan. Te veel risico ook.

Niet dat een lijntje Keta in de klas me niet leuk lijkt :P
 

Pikachu

Wijs gebruiker
Ik ben op m'n 18e begonnen, verder heb ik nooit drugs gedaan op school behalve cafeïne. Vind het zowieso nogal dom om dat te doen... Een jointje gaat misschien nog wel als je het niet vaker dan één keer per half jaar doet ofzo maar iets anders is echt zo onverstandig.
 

Serenity

Badass junkie
Tijdje op school aan de speed gezeten, lekker wat nuttigs doen met 10 keer zoveel power. Maar je gaat wel hard naar de klote dan, helaas.
 

PaRa[NL]

Bewuste gebruiker
2 jaar terug regelmatig speed.. nu is het nog maar 1 keer gebeurt in 2 jaar.
Wel regelmatig wiet roken op school
 

Gemini

Badass junkie
Ik heb in het verleden drugs op school gebruikt.
Verscheen dikwijls 's ochtends stronken op school, heb ook xtc gebruikt in lessen. Sowieso was het vrij bijzonder als ik eens een dag nuchter op school aankwam, eigenlijk was het al bijzonder als ik überhaupt kwam. Goede oude tijd..
 

Twilight

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Ik heb nooit drugs op school gebruikt en zal dat ook nooit doen.
Snap niet wat daar leuk aan kan zijn.
 

kotssmurf

Belezen gebruiker
Vroeger tijdens middelbare school was stoned naar school gaan eerder regel dan uitzondering.
Achteraf beken kan ik me niet inbeelden wat er nou zo leuk aan was, maar toenertijd kon ik me geen ochtend/pauze/middag zonder joint inbeelden. Gelukkig ben ik nu van dat heel-de-dag-door blowen af.

Ook heb ik een keer (per ongeluk) een pilletje genomen in de les. Pech dat we toen 2 uur naar de programmacode van een java-applicatie moesten kijken :tongueout: Ik ben na anderhalf uur naar huis gegaan.

Ook 1 keertje spacecake gegeten op de bus naar school, en ook hier (op aanraden van de leerkracht) naar huis vertrokken na anderhalf uur. :tongueout:
 

Oom Klaas

Badass junkie
Nicotine en caffeine.

Vroeger in m'n verslaafde en heftig depresieve tijd continu jointjes gerookt in de pauzes en tijdens lessen waar ik niet was...Als al op school kwam was ik stoned, als ik niet kwam was ik alsnog stoned. Klote tijd was dat zeg, zo zielig ergens op een pleintje of speeltuintje een jointje draaien en snel roken of onder afdakje schuilend voor de regen staan te blowen...als ik diezelfde lui nu nog zie waar ik toen mee blowde lach ik ze zo hard uit, blij dat ik niet meer zo zielig ben :)
 

TrippyShit

Badass junkie
Wel is een jointje gerookt. Maar op mijn school waren ze echt heel erg streng op drugs enzo.
Had al wat gezeur toen dus maar 2x gedaan. Toen ik later naar een andere school ging om examenjaar te doen rookte ik in het begin wel eens een jointje met een vriend van me. De rest was er niet zo van. Een deed een keer mee en werd ziek :P Later werd ik betrapt omdat ik naar wiet rook. Voor de rest hadden ze nooit wat door, hoe hard we ook lachte. Later helemaal met elke dag gestopt! Nog steeds blij om, elke dag blowen is niet besteed aan mij. Wordt er nog luier van, ga niet meer naar school, niet werken, gooi mn dag en nacht ritme om en uiteindelijk wordt ik dan beetje depressief :P Ach, tijden komen en gaan he.

Best lang verhaal geworden eigenlijk :P


Edit: Wou nog even bij zetten. Waarom gebruiken mensen mdma op school? Dat is zo verschrikkelijk zonde van je serotonine. Das echt een weggegooide keer vind ik..
 

Petrovic

Badass junkie
Emeritus Mod
Tripreporter
Lijm: op de basisschool kwamen we erachter dat lijm een fijn gevoel geeft, dus dat deden we dan ook met handvaardigheidscircuit :P .

Poppers: een klasgenoot kwam tijdens een hoorcollege pathologie met poppers aanzetten. Was opzich wel lachen toen.

pep: Als ik weer eens ziekelijk slecht gepland heb en daardoor super veel moet doen in een korte tijd :rolleyes: .

Alcolhol: We hebben een kroegje in onze school, en daar drinken we wel eens wat :beer:
 

Rikkamwan

Newbie
In de toetsweek wel is speed gebruikt onder schooltijd. Onnodige inname van m'n ritalin. Samen met Sjeik blowen onder schooltijd. Éen keer per ongeluk een oxazepam 50 mg aangezien voor een ritalin. En volgens mij zelfs een keer ether :tongueout:
 

Spor

Wijs gebruiker
Ach jee, zo'n topic :P

Nou ik doe al zo'n 8 jaar dagelijks blowen tijdens school, dat sowiso...

Verder heb ik wel eens, of wel vaker:

Xtc :P lol in de brugklas
Speed / ritalin - met presentaties of belangrijke lessen / gesprekken waar ik helder voor moet zijn
Coke - Ja in mijn periode dat ik verslaafd was over al he, dus ook op school...
Ketamine - Geen aanrader maar toen ik het net kon krijgen heb ik er 3 weken op geleefd, dus ook op school

En ik wil toch nog stiekem een keertje een milde LSD trip doen tijdens een schooldag :P
 

underworld

Wijs gebruiker
heb op school op genoeg middelen rondgelopen, zowieso altijd wiet/hasj
alcohol ook af en toe, paddos, lsd, xtc, ketamine

me eerste xtc pil had ik op school geslikt wist van god niet wat het met je deed, ben de klas uitgeschopt omdat ik te hyperactief was en toen maar door de gangen lopen stuiteren haha
met keta op school lopen is ook lachen
 

Delirium

Badass junkie
Op de VWO wel een paar keer stoned geweest.
Op de HAVO een enkele keer onder invloed van speed en coke.
Nu niks meer.
 

Miss Kittin

Badass junkie
Emeritus Mod
Tripreporter
Heb in mijn tienerjaren heel veel geblowed op school, met z'n allen stiekem alcohol drinken vlak voor de gymles is ook wel een aantal keer voorgekomen. Heb 1x xtc gebruikt op school, maar toen ben ik halverwege naar huis gegaan, omdat ik toch best wel wappie werd en als de dood was dat ze er achter zouden komen.

Toen ik op het HBO zat heb ik ook wel speed gesnoven op school, tijdens mijn pepverslaving... Niemand die daar ooit iets van gemerkt heeft overigens. :rolleyes:
 

Immo

Badass junkie
Ik gebruik regelmatig speed op school. Het kan je op sommige momenten net die motivatie geven om voor een 7 te gaan in plaats van een 6. :)
 

lucifer in the sky

Bewuste gebruiker
ik neem tijdens het school wel wat dingen :grin:
- nicotine
- weed
- hash
- speed
- xtc
- alcohol
- coke

het school is nu eenmaal zo saai dat als je die dingen neemt het vele sneller voorruit gaat.
 
N

Nietingebruik

Gast
Blowen heel vaak.
Heb ook vaker gehad dat ik met vrienden thuis Zat de hele nacht te blowen en te zuipen.
Dat we nog eventjes een dikke joint gedraaid en gerookt hebben.
En dat iedereen naar huis ging dan of bij mij bleven pitten.
Dus nog even een dikke joint roken en dan gaan Slapen.
En opeens gaat de wekker dat we allemaal zo Denken het is 7 uur we moeten vandaag naar School Shit.
Dus zulke dagen hadden we fucking veel Gesmoked meer dan 10 grammetjes ofzo:mrgreen::rock::stoned:
Nog alcohol er bij
Dus gingen we met ze 3e helemaal naar de Klote naar school.
1 zat op mij school
Dus we kwamen zo aan met onze ogen Helemaal rood fucking klein.
Sprak de directeur me nog aan.
Dat ik onder invloed van wiet of hasj op school Was.
Dus ik was zo fucking dronken en stoned.
Ik zei ja zeker hoor ik heb deze nacht niet Eens geslapen heb met paar vrienden Vanaf 12 Uur S’nachts tot 7 uur S’ochtends Geblowt en Gedronken we waren vergeten dat we school Hadden.
Had hij me ma gebelt Maar ik woonde al op Erg Vroeg op Me zelf Al rond me 18 en half
Dus ze zei zo van hij woont al op ze eigen.
Dus hoe kan ik hem checken.
Wat hij doet is zijn verantwoordelijk En niet Mijn probleem meer dus kom me er niet mee Lastig vallen.
Haha hilarisch:lolol:
Verder heb ik die School niet afgemaakt.
Moest nog 1 jaartje alleen de 5de klas.
Maar ben eind de 4de klas 1 of 2 weken voor De zomervakantie gezegt dat het hem niet Meer gaat worden dus vanaf toen ben ik Gestopt met school en gaan werken
Dus geen diploma but who Cares?
 

De Dunne

DF-koning
Maar ben eind de 4de klas 1 of 2 weken voor De zomervakantie gezegt dat het hem niet Meer gaat worden dus vanaf toen ben ik Gestopt met school en gaan werken
Dus geen diploma but who Cares?
Hihi misschien dat je zelf over een aantal jaar denkt: OMG had ik maar ge-cared over mijn diploma. Maar ik dacht dat je zonder diploma of lager dan HAVO tot je 23e leerplichtig bent? Geen idee hoor ik heb geen kids en ben zelf al stokoud hahahaha.
 
N

Nietingebruik

Gast
Hihi misschien dat je zelf over een aantal jaar denkt: OMG had ik maar ge-cared over mijn diploma. Maar ik dacht dat je zonder diploma of lager dan HAVO tot je 23e leerplichtig bent? Geen idee hoor ik heb geen kids en ben zelf al stokoud hahahaha.
Tot je 21ste geloof ik dus nog een jaartje Leeeplichtig.
Maar ik moet 1 x in de maand ergens na toe met mensen praten hoe het gaat met me etc.
Dat zorgt ervoor dat leerplicht niet achter me Reet aan komt
 

Johnny Snow

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Mijn hogeschoolstudie, twee universitaire studies, mijn doctoraat en post-graduaat heb ik allemaal met hoogste onderscheiding afgemaakt terwijl ik dagelijks twee tot drie gram Coke door mijn neus joeg, en toen was de straatcoke nog beter dan die nu is, gewoon ieder uur, tussen colleges of tijdens de vijf minuten pauze na het eerste uur van een college telkens naar het wc met een sniffkit uit de smartshop om gauw een lijntje in elk neusgat te jagen, of in de grote aula's gewoon aan je klaptafeltje zitten, kappen en snuiven - ik zat bij een groep meiskes altijd die dat bad boy gehalte van mij wel aantrekkelijk vonden, dus ik zat netjes ingesloten tussen normaal gezien de enigen die het konden zien en er niets van zouden gaan melden - daarna gewoon oortjes in de laptop en toen the marshal matters ep opgezet, drug ballad van Eminem terwijl de prof te veraf stond om te zien dat je bekken aan het trekken was en ketten van hier tot ginder had, haha - heerlijke tijd! :)

But gotta show respect to few, cause xtc got me standing next to you, sick as fuck spelling guts on you, shit i think I'm in love with you, but you're on it too, so you tell me you love me too, wake up in the morning like what the fuck we do? I gotta go bitch, cause if I get caught cheating then I'm stuck with you (...) But these drugs are probably gonna catch up sooner or later but fuck it I'm on one so let's enjoy let the X destroy my spinal chord until it's not a straight line no more! (...)
If I could take it all back now I wouldn't, I would have done MORE SHIT THAT PEOPLE SAID THAT I SHOULDN'T! (...)
* Eminem - Drug Ballad. His Love Song, and an amazing one! :)
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan