• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

wij zijn aangehouden onderweg naar time warp

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
hey,
iemand ervaring met een aanhouding in duitsland?
we gingen net het laaatste tankstation voor de afrit tanken .
stoppen tuurlijk recht naast 2 agenten.
vragen onze pas en direct of we in bezit waren van drugs,met er bij zeggend van als je iets hebt kan je het beter nu geven dan dat ze het zelf vinden.
geven het af worden gefouilleerd .
eens binnen in het tankstation alles gewogen en genoteerd
voor mij was dat 4xtc en 1.2g bruto amf.
kregen dit op een groen en 1 persoon op een geel papier.
zeiden dat we geen boeten moesten batelen,maar wel een brief krijgen naar je adres.
weet iemand mss wat dit inhoud? :confused:
 

25tolife

Badass junkie
Tripreporter
Is het niet een brief dat je afstand doet van je spullen die ze toen hebben meegenomen?
Zou me niet al te grote zorgen maken de hoeveelheid valt (voor ons) best mee. Geen deal hoeveelheden , zou de brief afwachten wat overigens een tijdje kan duren voor je het hebt.

In het ergste geval een advocaat in handen nemen al lijkt me dat bespottelijk voor die kleine hoeveelheid.

Probeer je niet druk te maken wil ik je meegeven.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan