hallo,
Ik wil salvia gaan proberen en ik heb daarvoor een (te) goedkope sites voor gevonden.
http://www.phytoextractum.com/index.php ... x&cPath=13
http://www.entheogeen.com/Webwinkel-Pro ... ia-x5.html
http://www.sjamaan.com/nl/0100a0.html
Vooral de eerste is zeer goedkoop (ondanks dat je het moet laten verschepen). Bij azarius betaal je al gouw 14 euro voor 5x concentraat terwijl je bij die bovenste site iets van 36 euro betaalt voor 10 gram (+invoer op 54 euro). Is dit dan wel van dezelfde kwalitiet? en is het betrouwbaar?
En weten jullie meschien nog andere betrouwbare site waar je goedkoop extracten kan kopen?
Ik wil salvia gaan proberen en ik heb daarvoor een (te) goedkope sites voor gevonden.
http://www.phytoextractum.com/index.php ... x&cPath=13
http://www.entheogeen.com/Webwinkel-Pro ... ia-x5.html
http://www.sjamaan.com/nl/0100a0.html
Vooral de eerste is zeer goedkoop (ondanks dat je het moet laten verschepen). Bij azarius betaal je al gouw 14 euro voor 5x concentraat terwijl je bij die bovenste site iets van 36 euro betaalt voor 10 gram (+invoer op 54 euro). Is dit dan wel van dezelfde kwalitiet? en is het betrouwbaar?
En weten jullie meschien nog andere betrouwbare site waar je goedkoop extracten kan kopen?