• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Zeer goedkope concentraat salvia.....

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

abby

Belezen gebruiker
hallo,

Ik wil salvia gaan proberen en ik heb daarvoor een (te) goedkope sites voor gevonden.
http://www.phytoextractum.com/index.php ... x&cPath=13
http://www.entheogeen.com/Webwinkel-Pro ... ia-x5.html
http://www.sjamaan.com/nl/0100a0.html

Vooral de eerste is zeer goedkoop (ondanks dat je het moet laten verschepen). Bij azarius betaal je al gouw 14 euro voor 5x concentraat terwijl je bij die bovenste site iets van 36 euro betaalt voor 10 gram (+invoer op 54 euro). Is dit dan wel van dezelfde kwalitiet? en is het betrouwbaar?
En weten jullie meschien nog andere betrouwbare site waar je goedkoop extracten kan kopen?
 

Twilight

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Weet je zeker dat je gelijk 10 gram wilt hebben als je nog geen ervaring hebt met Salvia?
Dat is namelijk echt veel!

Koop gewoon een half grammetje bij een smartshop, dan maar relatief gezien iets meer uitgeven. Zo meteen vind je er niks aan en zit je met 9,5 gram. :)
 

Twilight

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Alsnog kan je dan beter naar de smartshop gaan.
Een 10x extract halen voor 1 gram is ook niet ontzettend duur ofzo.
 

Roseta Stoned

Belezen gebruiker
10 gram is inderdaad wel erg veel. Zeker omdat de meeste mensen Salvia niet leuk vinden. Kan me niet voorstellen dat iemand vaak terugverlangt naar zo'n dysforische/dissociatieve (maar totaal anders dan NMDA antagonisten) trip. Wil het nog wel een keer echt goed doen om echt een full-blown trip te krijgen. Eigenlijk meer uit intresse naar het effect van een kappa opioide agonist op volle kracht.
 

abby

Belezen gebruiker
Het is niet allemaal voor mijzelf... ik vraag me gewoon af of het concentraat even goed is (of bijna even goed) als die van bijvoorbeeld azarius. Want zoals ik al zei is het niet allemaal voor mij.
 

gNuxx

Wijs gebruiker
Salvia is kutspul man :grin: Ik ga er alleen maar scheef van lopen en begin verschrikkelijk te zweten, ook krimpt de wereld ineens.
 

Twilight

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Ik vind het tot nu toe nog niet echt kutspul, maar het blijkt wel dat de meningen behoorlijk uiteenlopen over dit middel.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan