zuurstof vermindent kwaliteit dope drastisch !!

Discussie in 'Opiaten' gestart door leveldesigner, 21 nov 2013.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. leveldesigner

  leveldesigner Specialist Verdovend Medewerker Subforum Specialist

  Ik heb hier 2 jaar geleden ofzo al eens een topic over gemaakt maar het lijkt me goed om dit toch weer eens onder de aandacht te brengen omdat haast niemand dit weet, of door heeft hoe drastisch de kwaliteit zakt.

  Al decennia lang zakt de kwaliteit van dope naar gelang het bloot staat aan de buitenlucht, alleen was het lang geleden haast niet merkbaar. Omdat de kwaliteit minstens 4 keer zo hoog was maar waarschijnlijk ook omdat men toen de heroine anders bereidde vermoed ik.

  Wat is nu het geval, de laatste 10 jaar zeker zakt de kwaliteit echt waanzinnig wanneer je er lucht bij laat komen. het is zelfs zo extreem dat ik hier durf te beweren dat het met zeker 30% of meer zakt in 24 uur na even met lucht in aanraking te zijn geweest. Ik zelf merkte dit altijd heel erg. Ik was gewend om een balletje te openen en deze dan op te delen in meerdere kleine balletjes. De dope kwam dus slechts voor enkele minuten in aanraking met de lucht. Toch was dit dan voldoende om de kwaliteit drastisch te laten zakken over de uren erna. Wanneer ik dan een deel de volgende ochtend nam dan merkte ik duidelijk dat ik meer nodig had om beter te worden.

  Weinige geloven me, zelfs mensen die al 30 jaar ofzo gebruiken verklaren me (vriendelijk, maar toch) voor gek. Ik zou me dat enkel inbeelden. Toch durf ik mijn leven hierom te verwedden, en dat doe ik niet snel, maar zo zeker ben ik dus van mijn zaak.

  mijn raad; maak je een balletje open en ben je van plan om deze niet in 1 keer geheel te gebruiken, maar een deel voor de volgende dag/ochtend te bewaren. Verpak dat deel dan direct in een stukje plastic en wikkel het strak dicht in een stukje folie (of maak er een echt balletje van). Want laat je dat deel dope voor s ochtends gewoon bij de rest zitten, en open je dit pakje steeds weer om een nieuwe chinees/snuif of spuit te nemen. Dan zal de dope die s ochtends over blijft nog maar amper wat doen.

  Misschien herken je dit anders wel, je dealer versnijdt zijn dope niet en toch vermindert te kwaliteit over de weken erna. Dit komt dan bijna zeker omdat de dealer niet in 1 keer zijn gehele voorraad verpakt in balletjes, maar steeds een deel ervan doet. Dus, steeds gaat die zak weer open, en komt er weer lucht bij.

  Brokjes dope hebben hier iets minder last van, maar nog altijd weet de zuurstof vrij diep door te dringen in de dope. Bij poeder dope is het helemaal een ramp, de zuurstof kan dan vrij overal in trekken.

  Doe wat je wilt met deze info, maar als je kwaliteit je lief is dan zou ik hier naar handelen.
  Test het anders gewoon eens uit. Neem 2 dezelfde hoeveelheden dope, en gebruik beiden als eerste dope van de dag. Dus eerste dag het eerste deel, leg het tweede deel weg en gebruik dit de volgende ochtend. Onthoud goed hoeveel je beter werd van het eerste deel, beste is net genoeg te nemen zodat je net beter bent. Ik durf te wedden dat je de volgende ochtend dan niet geheel beter wordt van het tweede deel. Moet je wel zorgen dat er evenveel uren zitten in de nacht ervoor, om te test eerlijk te maken.

  Dit wilde ik enkel even kwijt, hopenlijk geloof je me, of doe je de test.
  Vind t nog altijd raar dat maar zo weinig mensen dit beseffen, en dat terwijl t toch om de kwaliteit van je dope gaat!!

  succes,
   
 2. rudolf

  rudolf Bewuste gebruiker

  Kan ik hieruit opmaken dat je er toch nog mee te maken hebt?

  Dacht dat je er helemaal af was?
  Als dat niet zo is , vind ik het erg jammer.Ik was juist blij voor je dat je er af was.

  Je zei dat je niks meer met het drugswereldje te maken wilde hebben en daarom ook geen contact meer met mij.

  Echter denk ik dat het niet zo is en dat je gewoon geen contact meer wilde.
  Je reageert ook niet op mails en dergelijke als ik ze stuur uit interesse hoe het met je is.


  Vandaar sta ik er erg raar van te kijken dat ik toch posts van je zie hier terwijl je er niks mee te maken hebt.
   
 3. leveldesigner

  leveldesigner Specialist Verdovend Medewerker Subforum Specialist

  Af en toe vind ik het nog wel eens leuk om hier admin te zijn,
  maar contact met gebruikers wil ik inderdaad niet meer hebben zoals ik al
  vaker in het verleden heb verteld. Over drugs typen vind ik niet erg, maar
  contact hebben met gebruikers is me te link.

  Ik ben nog steeds clean, en dat zal ook niet meer veranderen. Gebruiken staat nu zo ver van me vandaan. Toch zal ik dit soort topics blijven plaatsen, gewoon om mijn kennis over heroine te blijven delen. Want ookal gebruik ik niet meer, weet zeker dat dit zuurstof verhaal nog altijd op gaat.
   
  Acidfreakx vindt dit leuk.
 4. rudolf

  rudolf Bewuste gebruiker

  Leg mij eens uit wat het verschil is met hier over drugs praten of antwoorden op een mail?

  Ik praat er niet eens over en toch antwoord je niet.
  Snap niet eens waar ik me druk om maak.


  Je merkt wel dat het me nog hoog zit.
  Ik dacht echt een vriend in je te zien , maar dat heb ik je al eens verteld.

  Je zei tegen mij dat je niks met het drugswereldje te maken wilde hebben enzo omdat die trigger te groot is.
  Dat is hier net zo.

  Nogmaals ik hoop echt dat je geheel clean bent.Als je mij destijds niet geholpen had was het voor mij heel anders afgelopen.

  Maar goed vind het jammer dat je contact weigert te hebben met iemand die dag en nacht klaar stond voor je en je echt als vriend zag.

  Ik zal het er ook maar bij laten zo
   
 5. willemv

  willemv Wijs gebruiker

  Er zit een groot verschil tussen persoonlijk contact hebben met iemand waarvan je weet dat die gebruikt dan erover te praten. Voor mij is dat precies hetzelfde kan zoveel over drugs ouwehoeren maar zodra ik weer met mensen omga of contact hebt die gebruiken wordt het te persoonlijk. Dat staat veel dichterbij dan anoniem op een internet forum op reacties in te gaan.

  Heb hier de laatste tijd wel wat over nagedacht en laat je gebruikers toe in je leven dan is het ook heel makkelijk om het gebruik weer toe te laten. Pas als je zelf niets gebruikt of stabiel bent voor een langere tijd zonder bij gebruik kan je dit pas inzien. Je wilt niet weten hoeveel ellende iemand krijgt door een gebruiker in zijn leven te laten. Gaat het met jezelf goed dan zit je ineens met de dezelfde problemen van iemand anders. Dat lost niets op en maakt het voor degene die clean is heel moeilijk.

  Dit is mijn mening hierover zeg het omdat ik er persoonlijk nog steeds mee te maken heb. Hoe lullig het voor een ander is je moet altijd als het op gebruik en het stoppen ermee aankomt eerst aan jezelf denken en je eigen gezondheid. Is contact verbreken met gebruikers een manier dat het je makkelijker maakt dan moet je dat doen. Heb zelf het contact met mijn toentertijd beste maat moeten verbreken om deze reden. Had ik dat niet gedaan dan was er waarschijnlijk helemaal niets verandert in mijn leven.

  Het is niet mijn bedoeling om voor anderen te spreken dit is mijn persoonlijke ervaring.
   
  Acidfreakx vindt dit leuk.
 6. leveldesigner

  leveldesigner Specialist Verdovend Medewerker Subforum Specialist

  Bedankt WillemV, je ziet Rudolf, dat dit dus niet zomaar iets is wat ik zeg. Willem zegt precies hetzelfde als wat ik je nu al enkele keren heb proberen duidelijk te maken. Het is niets persoonlijks. Je zult dit zelf wel meemaken wanneer je zelf helemaal clean bent, ik hoop dat je dan niet de fout maakt die ik wel eens eerder maakte, en dus toch gebruikers toeliet. Want dat gaat maar een tijd lang goed. Afijn, ik heb je dit al enkele malen uitgelegt maar jij blijft t persoonlijk opvatten. Het heeft dus, hoe rot dit misschien ook klinkt, helemaal niets met jou te maken. Gewoon iedereen die gebruikt, zelfs al is het maar methadon, daarmee kan ik geen contact hebben. Zelfs mensen die zelf pas clean zijn kan ik niet om me heen hebben, het gevaar is gewoon te groot.

  Als mod hier op het forum "werken" is weer heel wat anders, dit is veel onpersoonlijker. Ik lees hier en daar wat en reageer af en toe, dat is alles. Is niets persoonlijks bij, en dus niet gevaarlijk voor me. Dus laat dit alsjeblieft nu los, want ik weet dat het je hoog zit. Maar, nogmaals, het heeft niets met jou te maken. Vraag de volgende keer maar eens wanneer je een hulp verlener ziet, wat hij van deze zaak denkt. En ik weet 100% zeker dat hij dit als 1 van de eerste punten zal noemen wil iemand slagen in clean blijven. Dat het niet leuk is snap ik als geen ander. Heb je toen uitvoerig verteld over toen ik net hoocked raakte en 2 van mijn toenmalige vrienden ermee stopten en clean werden. Ik baalde daar als een stekker van, maar ik snapte het wel. En ik gebruikte toen ook nog maar net. Snap dus ook eigenlijk niet goed waarom jij zo'n moeite hebt met dit te snappen, echt. Ik heb je het al zo vaak nu uitgelegt, en tevens legt Willem je het nu zelf vanuit zijn eigen situatie ook zo uit. En dat terwijl Willem en ik hier geen contact ofzo over hebben gehad. Helaas werken verslavingen en clean worden nu eenmaal zo. Zie het als een alcoholist die clean is, die kan, zeker de eerste jaren ook niet in een bar gaan zitten met een colaatje. Misschien een slecht voorbeeld, maar misschien maakt dat het wat duidelijker anders. Ik weet echt niet hoe ik je het nog duidelijker moet vertellen. Alles wat ik erover kan zeggen heb ik verschillende malen gezegt, ik val nu enkel nog in herhaling. Vind het ook erg vervelend dat je maar blijft zeggen dat je zoveel voor me hebt gedaan. Alsof er een prijskaartje aan vriendschap hangt, en alsof ik nu verplicht ben om je te blijven zien daarom. Daarbij komt, toen je die dingen deed heb ik je ook steeds gevraagt dat niet te doen, omdat dat enkel verplichtingen zou opleveren. Maar dat zou niet zo zijn verzekerde je me. Toch moet ik me nu steeds tegenover deze beschuldiging van jou verdedigen, alsof ik je iets verschuldigt ben. Helaas voorzag ik al deze problemen al....

  Ik hoop dat het goed met je gaat en je hersteld van alles, en we kunnen gerust op elkaars kommentaren hier op het forum reageren, dat is geen punt. Maar verder persoonlijk contact zit er gewoon niet meer in. Het is zoals Willem al zei;
  "Hoe lullig het voor een ander is je moet altijd als het op gebruik en het stoppen ermee aankomt eerst aan jezelf denken en je eigen gezondheid."

  HELE PRETTIGE DAGEN TOEGEWENST AAN IEDEREEN, HOOP DAT HET NIEUWE JAAR
  ONS ALLEMAAL BRENGT WAT WE HOPEN DAT HET ONS ZAL BIEDEN!
  :wave:
   
 7. leveldesigner

  leveldesigner Specialist Verdovend Medewerker Subforum Specialist

  Sjonge, alweer 4 jaar geleden dat ik deze topic aanmaakte!
  Dacht, ik haal 'm weer eens naar boven zodat mensen het kunnen lezen.
  Want ik neem aan dat nog altijd heel veel gebruikers van heroïne niets
  weten van dat de dope dus belachelijk veel zwakker wordt wanneer het
  in aanraking komt met zuurstof!
   
 8. Jmths

  Jmths Bewuste gebruiker

  Ding met diacetylmorfine / heroïne is ook dat de tolerantie hiervoor gigantisch hard stijgt. Waar ik slechts 20mg nodig had (met al enige opiaattolerantie present) voor fatsoenlijk effect en niet veel meer moest hebben in verband met misselijkheid had een kennis van dezelfde batch op hetzelfde moment al snel zo'n 100mg nodig om een beetje hetzelfde effect te ervaren. Op een gegeven moment knalde hij er zelfs even bijna 2 gram doorheen op 1 avond tijd. :')

  Het basismateriaal voor het maken van diacetylmorfine / heroïne wordt gewonnen en verrijkt uit plantextract (opium) en de geur en textuur doet ook aardig denken aan plantmateriaal. Ik kan me om deze reden best voorstellen dat het in ieder geval tot bepaalde hoogte gevoelig kan wezen voor potentieverlies. Niet dat het vaak lang mee gaat, maar toch.. :tongueout:
   
 9. leveldesigner

  leveldesigner Specialist Verdovend Medewerker Subforum Specialist

  Ik ben een hele leek op het gebied van heroine maken maar het werd toch altijd al van planten gemaakt, de papaver plant.
  Dus wat is dan nu het verschil als ik vragen mag? Schijnt ook dat de sterkte de laatste 2 decennia niet meer is als 30% max puur. In 1980 kwam je 98% pure heroine tegen, 1/10 gram was genoeg om letterlijk in zwijm te vallen, kwijlend en al. Maar zelfs al zou je, zoals die vriend van je 2 gram nemen op een avond dan nog heb je dat effect niet. Lijkt dus wel of de heroine van de laatste 20 jaar gewoon heel anders is als die van vroeger.
   
 10. Acidfreakx

  Acidfreakx Belezen gebruiker

  Je hebt volledig gelijk level, ik bewaar altijd alles in frigo of diepvries en iederreen vond da raar :P
   
 11. Acidfreakx

  Acidfreakx Belezen gebruiker

  Ik kende vroeger een goeie kerel, ene die 1.5 donkerbruine brok meegaf voor 30 en een beetje mix. Dit is ondertussen al meer dan een jaar geleden maar idd ik heb dezelfde indruk
   
 12. Jmths

  Jmths Bewuste gebruiker

  Yush, dus eerst halen ze het 'melk' uit de bollen van de papaver somniverum (klaproosjes), dan zuiveren ze dit papavermelk zodat ze enkel zuivere opium over houden. De overgehouden opium mengen ze vervolgens met ik dacht zo'n 2 andere chemische stoffen, hierdoor behoud je de opium basisstructuur alleen wordt deze aanzienlijk moeilijker af te breken in het lichaam. Ik kan me voorstellen dat ze de opium door hier aan te knutselen ook kunnen potentieren / sterker kunnen maken qua effect.

  Mijn psycholoog zei eveneens dat heroïne de laatste jaren vrijwel altijd sterk versneden is. Van de heroïne die ik vorig jaar gebruikte had ik aan 20mg genoeg voor een aanzienlijk effect, ik vermoed dus dat deze relatief zuiver was.

  Kan me ook voorstellen dat ze geen of weinig moeite doen om de opium uit het papavermelk te zuiveren en simpelweg mengen met wat chemicaliën waardoor je dus minder zuivere heroïne overhoud.

  Beetje uit mijn hoofd en speculatief dit hoor maar zal wel aardig kloppen.
   
 13. leveldesigner

  leveldesigner Specialist Verdovend Medewerker Subforum Specialist

  Klinkt heel aannemelijk. De echte heroine uit 1980 vorige eeuw. Die maakte dat je heel stoned werd, maar ook kreeg je echt zin om gewoon iets te gaan doen. Dus echt een soort geestelijke high zeg maar. Dat is allemaal al lang weg, de heroine van de laatste 15+ maakt enkel dat je duf wordt, als een slaappil zeg maar. Maar die echte heroine high is weg.
  Hoorde 2 jaar geleden eens een dealer zeggen dat men vroeger de opium bewerkte met (ongebluste?)kalk, maar dat men dat met amoniak heeft vervangen. En dat daarom de werking zo anders / slapper is. Zou misschien aansluiten bij wat jij zegt over dat ze geen moeite meer doen om de papavermelk juist te zuiveren. En tevens dat hierdoor het zo vatbaar is voor zuurstof, want dat was het vroeger dus veeeeeeeel minder, (was wel gevoelig maar lang niet zo erg).
  En natuurlijk zoals je ook zegt is het veel zwaarder versneden. Maar dat is slechts een kleine reden van waarom heroine zo anders en zwakker is.
   
 14. Drugslover43

  Drugslover43 Belezen gebruiker

  Slechte heroïne van tegenwoordig, zal wel de reden zijn dat in de USA, grote groepen gebruikers zijn overgestapt op Oxycodon.
  Geld die zuurstofkwaliteit trouwens alleen voor heroïne, of ook voor andere soorten drugs?
   
 15. leveldesigner

  leveldesigner Specialist Verdovend Medewerker Subforum Specialist

  Het is juist andersom, in de USA worden veel mensen verslaafd aan oxycodon omdat ze het voor geschreven krijgen door een arts, als pijnstiller. Wanneer de arts dan niet veel later stopt met voorschrijven komt men in de problemen daar men dan al verslaafd eraan is. De meeste mensen redden het met afbouwen en nemen nooit weer. Een gedeeltje lukt dit niet en gaat op straat oxycodon kopen. Omdat dit veel duurder is dan heroine vervallen velen dan in heroine. Het is dus net andersom. Tevens geeft heroine een grotere kick en roes dan oxycodon.

  Of het ook voor andere drugs geld weet ik niet, waarschijnlijk wel. Sommige stoffen zijn nu eenmaal erg vluchtig en verdampen dus snel, of de werking wordt snel minder.
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - zuurstof vermindent kwaliteit
 1. it1985
  Reacties:
  2
  Weergaven:
  575
 2. leveldesigner
  Reacties:
  16
  Weergaven:
  2.415
 3. leveldesigner
  Reacties:
  2
  Weergaven:
  531
 4. Acetyllysergic
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  581
 5. 4 fmp
  Reacties:
  39
  Weergaven:
  8.804

Deel Deze Pagina