• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

De Celestijnse Belofte

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Oehoeboeroe

Bewuste gebruiker
Jaren geleden (1994) heb ik een boek gelezen met de naam: "De Celestijnse Belofte".
Een pracht van een roman over spiritualiteit. Misschien is het iets voor de mensen die dit stukje van het forum bezoeken.
Het boek was een gigantische hit en niet alleen in Nederland en Amerika.
De volgende tekst heb ik geleend van Bol.com, als dat tenminste mag:

Een eeuwenoud manuscript, verborgen in het Peruaanse oerwoud, biedt degene die er voor openstaat inzicht in het wezen van de evolutie. Het hele heelal bestaat uit energie. Materie is alleen maar energie die op een bepaald niveau vibreert. Door evolutie is de mens ontstaan, die verder uiteindelijk evolueert tot een 'verhoogd trillingsniveau dat uiteindelijk een hemel opent, die nu al voor ons ligt maar die we nog niet kunnen zien'. Een Amerikaan wordt op het spoor gezet van het Manuscript en begint in Peru een speurtocht naar de waarheid.
Redactie

"De Celestijnse belofte biedt hoop op meer geluk en een betere wereld.'
Cosmopolitan

"Een stap voor stap gids naar innerlijke schoonheid, liefde, en acceptatie. De Celestijnse belofte is een van de beste boeken die ik ooit gelezen heb.
Ik zal deze briljante roman altijd aan iedereen blijven aanraden.'
Goodreads

"Mozes meets Indiana Jones in dit razendsnelle newageavontuur dat uitgroeide tot een fenomenaal kassasucces.'
Publisher's Weekly

Tip van Bad Karma: het boek is uiteraard verfilmd en staat in zijn geheel op YouTube maar is van zo een erbarmelijke kwaliteit dat het niet eens een B-film genoemd kan worden in mijn ogen. Lees het boek, en laat de film voor wat hij is. Lees de recensies op bol.com maar eens.
Prettige kerstdagen allemaal.

 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan