1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Drugs in vliegtuig mee op EU-vlucht

Discussie in 'Drugs en de wet' gestart door losbanditas, 29 mei 2015.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. benniesmitters

  benniesmitters Bewuste gebruiker

  Een beetje drugs in je koffer moet geen probleem zijn. Ik heb zelf een keer gebeld naar de duane voor een grapje die ik op vakantie wou uithalen met viagra pillen. Heb gebeld of dat er misschien een kans was dat ik zou worden opgepakt omdat ik wat pillen in m'n koffer zou hebben. Die beste man zei me toen dat dat zeer onwaarsschijnlijk was omdat er nagenoeg geen controles meer worden uitgevoerd binnen europese vluchten (dit was vorig jaar zomer, misschien dat het nu allemaal net iets strenger is met die IS enzo maar dat weet ik niet). Risico loop je natuurlijk altijd, maar daar ben je zelf bij.
   
 2. MeejheM

  MeejheM Badass junkie

  wie rijd er in hemelsnaam via polen naar tsjechie?

  met het [dom modus]verdrag van sjengen :confused: [/dom modus] kun je meestal zo doorrijden, naar duitsland eigenlijk altijd, maar als ze je aanhouden in bepaalde deelstaten en ze reden hebben, of zin, kunnen ze je speeksel, zweet of het zweet van je stuur controleren. als je wegrijdt bij een feestje willen ze dat nog wel eens doen.

  in frankrijk vragen ze ooit of je cannabis bijhebt, afhankelijk van je kleur nummerplaat en de leeftijd en staat van je voertuig en inzittenden. belgie is geen probleem, luxemburg niet, italie niet. eigenlijk kun je met de auto redelijk veilig door europa crossen, alleen als je nederland of portugal verlaat moet je oppassen.

  naar tsjechie vlieg ik tegenwoordig, want dat is echt lang rijden(helemaal via polen), als er geen apparatuur mee moet.
   
 3. Bobsacamano

  Bobsacamano Badass junkie

  Wat word er in Portugal geproduceerd dan?
   
 4. ooscaar

  ooscaar Wijs gebruiker

  Ik Portugal zijn drugs (dacht ik) min of meer gelegaliseerd, dus vandaar!
   
 5. Bobsacamano

  Bobsacamano Badass junkie

  Ow serieus !! wow dan lopen ze in één keer voor op Nederland.
   
 6. kokosmakroon900

  kokosmakroon900 Bewuste gebruiker

  Klopt het is gelegaliseerd. Er is daar ook een heel erg vet festival genaamd: boom festival. Alles kan en alles mag, je kan op het terrein zelf je drugs laten testen.

  Spuiten en slikken heeft daar nog een aflevering over, echt een aanrader!
   
 7. Bobsacamano

  Bobsacamano Badass junkie

  Heb me meteen geabonneerd op de nieuwsbrief. Ziet er vet uit :)

   
 8. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

  Portugal heeft drugs niet gelegaliseerd, maar gedecriminaliseerd. Net zoals Nederland cannabis heeft gedecriminaliseerd. En hoewel Nederland ook voor overige drugs een redelijk soepel beleid heeft loopt Portugal wel voor op ons omdat de gebruikershoeveelheden daar wat hoger liggen.

  Boom festival wil ik echt nog een keer heen, helaas is het maar eens in de twee jaar.
   
 9. Missyy23

  Missyy23 Bewuste gebruiker


  Wow idd, Boom festival, even trip down memory lane toen ik dat zonet las :) Tijd in buitenland gewoond met grote (imo) psytrance scene, en toenmalige vriend en ik wilden ooit of naar Boom of naar Voov ( aka Vuuv, in Duitsland btw) Leuke van Vuuv was dat het èn dichtbij NL zat èn vetter nog dat voor Vuuv er een Full Moon Festival van 7 dagen was ( of erna, kan ook, don't remember, onderhand 8 jaar geleden :) )
  Boom was idd elke 2 jaar en Vuuv jaarlijks, maar werd nooit meer dan een " daar zou ik wel heen willen " :)
   
Laden...