• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

drugstest met hoofdhaar

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

aaaqqqwww

Newbie
Hallo,

ik zal bij het begin beginnen...
rond april-mei waren mijn vrienden een jointje aan het rollen in mijn bijzijn onder de middag iets verder van school. Opeens kwam politie opdagen en fouilleerde ons allemaal, bij 3 van mijn 4 vrienden werd cannabis aangetroffen, bij mij en 1 van mijn vrienden echter niet. omdat 1 van de 3 schuldigen niet wou toegeven dat de weed in zijn brommer van hem was, zeiden de agenten dat we allemaal een brief zouden krijgen voor een verhoor. 2 vrienden kregen al snel een uitnodiging en legden hun verklaring af. ik en een andere vriend kregen een brief om een schriftelijke verklaring te schrijven en op te sturen. op die brief was er een optie mogelijk om toch een mondeling verhoor af te leggen. ik wist dat deze optie beter niet in de brief zou staan aangezien mijn moeder niet weet van mijn regelmatig cannabis en xtc gebruik. mijn moeder is dat ene soort persoon die koste wat kost mijn onschuld wilt bewijzen tegenover de politie en heeft mij laten schrijven op de brief dat ik een mondeling verhoor wens af te leggen met haar en mijn stiefvader erbij. Dat was nog niet zo erg dacht ik, aangezien er bij mij geen drugs werd aangetroffen op de dag van fouillage. Iets later komt mijn moeder naar mij en vraagt mij of ze bij op de brief mocht schrijven dat we graag zo een drugstest met onderzoek van een hoofdhaar willen afleggen. zo een test kan drugsgebruik tot 3 maanden terug onderzoeken( inclusief de mate en de tijd van gebruik). ik kon niet anders dan ja zeggen tegen mijn moeder.
ik heb gelezen dat je zelf zo een test kan bestellen maar niks over dat de politie dat gebruikt.
Mijn vraag is nu... weet iemand of de politie(in België) zo een test kan doen of echt alleen speeksel- of urinetest?
alvast bedankt om te antwoorden
grtjes
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan