GHB en sex..

Discussie in 'GHB' gestart door inExtase, 16 feb 2012.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. straatmadelief

  straatmadelief Belezen gebruiker

  Toch lijkt mij dit niet uitgesloten. Ik denk dat GHB je best zó geil kan maken dat je dingen doet die je nuchter niet zou willen. Doordat ik onder invloed was van verschillende middelen en heel opgewonden heb ik ook dingen gedaan die nuchter nooit zou doen.
  Ik zeg niet dat de kans groot is, en al helemaal niet als je er bang voor bent want dan zul je daar wel voor waken. Maar ik denk wel dat het zou kunnen gebeuren.
   
 2. lunaticz0r

  lunaticz0r Newbie

  Ik ben het eens dat GHB je dingen laat doen die je soms misschien niEt zo snel zou doen, ''the gates are ope'n'' is de regel bij mij thuis altijd zodra G getikt is.

  ghb+sex is wel echt geweldig trouwens, uren doorgaan en je meisje helemaal opgeilen is altijd leuk maar met ghb toch nog extra vuriger! helemaal als jullie beide genomen hebben :openmouth: :hearteyes:
   
 3. ZERO-

  ZERO- Badass junkie

  Er is volgens mij ook nog wel een verschil tussen 'dingen die je niet WIL doen' en 'dingen die je nuchter niet zou doen'. Zijn genoeg dingen die ik nuchter namelijk ook gewoon minder goed durf, maar onder invloed minder eng vind om te doen. Dat is best logisch toch juist?
   
 4. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie

  Dat klopt zeker, maar onder invloed van GHB wordt die grens tussen niet willen en niet durven steeds kleiner. Hoe meer je neemt hoe minder het uitmaakt en uiteindelijk zal je onder invloed van G toch wel makkelijker dingen doen die je normaal niet zou willen.
   
 5. ZERO-

  ZERO- Badass junkie

  Brrrr. Als je naderhand zoiets hebt van 'nou oké gebeurd' dan oké, maar als je naderhand zoiets hebt van 'shit dat had ik echt niet willen doen', dat zou ik me echt naar voelen ö
  Seks met GHB op lijkt me wel leuk (denk ik?) maar ik zou dat dan alleen echt doen met vast vriendje/vriendinnetje.
   
 6. Curious_Ana

  Curious_Ana Newbie

  Hallo iedereen. Korte voorstel, mijn naam is Ana. Ik ben 26 jaar en heel erg nieuw met drugs (1x speed & 3 xtc). Ik heb een vriend die daar veel meer ervaren in is. Ben een tijdje een stille lezer geweest maar heb nu eigenlijk een vraag die ik nergens terug kan vinden over GHB en sex. Ik lees hier dat vrijwel 9 op de 10 personen er erg geil van wordt en dan graag sex heeft. Ik heb nog nooit GHB geprobeerd en kan me totaal geen gevoel erbij voorstellen. Ik vroeg me af: is het zo dat als je GHB op hebt je dan zo geil bent dat je écht perse sex WIL hebben met iemand die je maar een beetje aardig/ aantrekkelijk vindt? Ga je dan 'eerder' vreemd binnen in een vaste relatie, of ben je niet zo ver heen dat je die remming nog wel hebt? Kan GHB ook prima zonder dat er sex hoeft te zijn? Dat zijn voor mij wat verwarrende vraagstukken. Ik hoop dat iemand kan helpen. Groetjes!
   
 7. leveldesigner

  leveldesigner Specialist Verdovend Medewerker Subforum Specialist

  Welkom op onze forums Curious_Ana en blij dat je na een lange tijd een "stille lezer" te zijn geweest hebt besloten nu actief deel te nemen aan een discussie of door een vraag te stellen. Altijd goed om input of vragen van anderen te horen.

  Over je vraag of alle remmingen weggenomen worden door GHB, denk dat dat, zoals met alle drugs en reacties daarop van persoon tot persoon verschilt. En dan op twee gebieden. De eerste is dat iedereen verschillend reageert op drugs. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld speed (coke in mindere mate voor zover ik weet) en opgewonden worden. Sommige mensen, worden extreem opgewonden van speed, zo erg dat ze letterlijk voor minstens een halve dag of nacht aan niets anders kunnen denken. EN de sex die daaruit kan voort komen kan dan ook heel gemakkelijk veel en veel verder gaan als dat men normaal geneigd is te doen. Heb zelf maar een stuk of 10 keer speed in mijn leven gebruikt en iedere keer was de sexuele opwinding dermate erg dat het me echt begon tegen te staan, nam echt belachelijke vormen aan, voor mij dan. Maar, zo zijn er vele andere mensen die dit totaal niet ervaren wanneer ze speed gebruiken.

  ZO is het ook met GHB denk ik, alhoewel GHB sex wel veel prettiger maakt omdat GHB je veel gevoeliger maakt. En dat op het tweede front, nu is het zo dat iedereen een andere grens kent qua sex. Dus zal de ene persoon veel makkelijker over zijn of haar grensen gaan, omdat die veel "lager" liggen dan bij een ander bijvoorbeeld.

  Maar, ook in dit geval geld wat in alle andere drugs gevallen telt;
  experimenteer altijd enkel met drugs (en sex) in een veilige setting.
  Dus is er niets mid mee om het eens met je vriend samen te proberen.
  Mocht je t niet met je vriend samen kunnen of willen doen dan is het niet
  zo dat je zomaar iemand anders zult bespringen hoor, die je maar een
  beetje aardig vindt. Zeker niet wanneer je de dosis redelijk houdt van de
  GHB. Maar zelfs bij grote inname acht ik die kans zeer klein. Zelf ervaar
  ik trouwens niet geilheid bij het gebruik van GHB of GBL, heb ook nooit
  sex bedreven tijden gebruik ervan. Maar weet wel uit ervaring dat zelf
  bevrediging een bijzonder opwindende ervaring was, dus zal sex zeker
  helemaal het einde zijn dan.

  Moet wel zeggen dat dit me ook weer zorgen baart want er zijn veel mensen
  die sex zonder GHB helemaal niet meer leuk en opwindend vinden, dat is
  dus de andere kant van de medaille.

  gelukkig nieuw jaar nog allemaal,
   
 8. Bobsacamano

  Bobsacamano Badass junkie

  Hallo Curious_Ana,

  Fijn dat je hier nu actief bent geworden. Ook fijn dat je nieuw bent met drugs op jou leeftijd. Ik ben zelf begonnen toen ik 27 was en voor mijn gevoel is dat beter voor je dan op je 16e omdat je het dan ook net allemaal wat beter in perspectief kan plaatsen.

  GHB is een beetje een aparte drug en kan het ook niet echt vergelijken met iets wat ik ook maar verder gedaan heb. Ergens lijkt het het meest op alcohol zonder de wiebeligheid het lijkt wat helderder. Meestal heb ik GHB gebruikt samen met mijn vriendin dit leidde altijd tot lang en veel seks. Van GHB word je erg gevoelig en warm een simpele aanraking op je arm of schouder kan al heel erg fijn zijn. Doe dit dus samen met je geliefde dan is het intens genieten.

  Ik geloof ook wel dat het je grenzen verlegt en je word er ook echt wel geil van. Maar daarbij moet ik zeggen dat ik het ook een aantal keer in sociale omgeving heb gebruikt. Met wat vrienden en een keer met gewoon een vriendin en toen had ik echt niet de behoefte om seksueel actief te zijn. Maar was ik gewoon lekker los en kletserig.

  Persoonlijk denk ik niet dat je er eerder vreemd door gaat maar wel als je die intentie ergens toch al had. Maar das ook een beetje met flink dronken zijn denk ik.

  Maar het is echt niet zo dat je zodra je GHB neemt je jezelf meteen aanbied aan de eerste beste voorbijganger.

   
 9. followthesun

  followthesun Newbie

  Nuchter of met g,
  het is allebei heel leuk.

  Zolang je maar niet alleen seks hebt wanneer je g op hebt, want dat zorgt voor verwarring en gedoe als je tenminste een vaste relatie hebt.

  Ik heb ook een gerelateerde vraag, want ik heb de laatste jaren sowieso amper zin in seks en vind dat erg klote. Heb door de g droogte dat al een poosje niet gedaan, dus daar ligt het sowieso niet aan.
  Had een relatie en die dacht dat ik me niet meer tot diegene aangetrokken voelde op die manier, maar ben nu al een tijd single en voel me nog steeds een non.
  Als ik eenmaal bezig ben dan is het leuk, maar heb niet zoals vroeger de drang als iemand (hopelijk) snapt wat ik bedoel.

  Is er misschien nog iemand met dit probleem, want ik zou graag een torenhoog libido willen, dan is het leven zo veel leuker :grin: als puber had ik namelijk alles behalve dit probleem hahaha...
   
 10. Bobsacamano

  Bobsacamano Badass junkie

  Wellicht is het stress gerelateerd? Bij mij schommelt het ook met enorme stress heb ik er ook net even wat minder zin in. Maar deze vraag heeft eigenlijk niks met de G te maken toch?

   
 11. jessevande

  jessevande Newbie

  Wauw, niet gedacht dat ik hier ooit iets zou posten. Als je mijn posting hebt gelezen dan snap je die opmerking wel.

  Ik ben Jesse, 42 jaar en heb nog nooit iets gebruikt. Zelfs nog nooit iets gerookt of gedronken met alcohol, kun je nagaan. Altijd een braaf (burgerlijk?) meisje geweest dus. :wink: Hoe kom ik dan hier verzeild en waarom vraag je je misschien af? Recent zaten mijn man en ik "spuiten en slikken" te kijken waar het ging over, jawel, ghb. De presentatrice had dat namelijk genomen als probeersel, mijn man zei direct, lijkt me gaaf als jij dat " dronken" gevoel ook eens zou ervaren en ook dat superrelaxte gevoel.

  Hij zou alles proberen volgens mij maar ik besloot ook Google maar eens te laten werken voor me. Zodoende kwam ik op dit forum terecht, leuke bijkomstigheid is dat ik lees dat je er geil / ongeremd van kunt worden en dat lijkt mij (is ons) geen verkeerde bijwerking. Echter, ben ik bang dat het voor mij te heftig zou kunnen zijn, of ligt dat aan de dosering? En hoe weer je nu dat geen troep hebt ? Zou het ook mijn whiplash kunnen versterken? (Zit daar namelijk niet op te wachten)

  Klinkt vreemd misschien maar zou inderdaad best iets willen proberen om wat "ongeremder" te zijn, mijn mannetje werd al wild bij het lezen van een posting dat vrouwen " opeens" zouden kunnen gaan squirten, moest hem bijna tegenhouden om niet direct de straat op te gaan om ergens GHB te gaan zoeken :smile: :smile:

  Zijn er eigenlijk ook nog andere (veilige) alternatieven?

  Alvast reuze bedankt voor het lezen van deze posting en jullie adviezen

  X

  Jessevande
   
 12. Bobsacamano

  Bobsacamano Badass junkie

  Als ik jou was zou ik niet van een nooit drinkend persoon naar een harddrug als GHB gaan. Je bent nog nooit dronken geweest of uberhaubt aangeschoten en dan is het wel een enorme stap. Je zal je waarschijnlijk heel vreemd voelen en niet op je gemak.

  GHB kan een heel erg fijn lichaamsgevoel afgeven en er voor zorgen als je dit samen met je partner doet ontzettend opgewonden word. Iedere aanraking voelt geweldig dus ja het is fijn om dit soms met je partner te doen.

  Maar er kleven heel veel risico's vast aan GHB het is niet voor niks een illegale harddrug. Een verschil van ml kan er voor zorgen dat je out gaat en uren later pas weer bij komt. In het minst erge geval word je kots misselijk en hang je een tijdje boven het toilet. Hier heeft mijn vriendin zelfs nu soms nog last van als we het doen.

  Ga anders eerst een keer samen met je man lekker een paar wijntjes drinken als je lekker aangeschoten bent ben je ook een heel stuk losser.

  Ik zeg niet dat je geen GHB mag doen, je bent oud en wijs genoeg om dit te bepalen maar pas gewoon heel goed op. Lees goed in hoe je GHB moet gebruiken hoe je het moet toedienen en wat je absoluut niet moet doen zodat je niet out gaat ziek word of erger.

   
 13. steelpan90

  steelpan90 Experimenterende gebruiker

  haha dat squirten klopt wel idd. samen met mijn vriendin G gedaan en ze spoot mee de hele kamer vol. de eerste keer sex met G was echt rete geil, maar ik zou het iedereen afraden. tegenwoordig is de seks maar half lauw en zoeken we het allebei niet meer zonder te doen. we zijn al wel 2 jaar samen, misschien heeft het daar ook mee te maken (na een lange tijd samen word de seks sws minder)
   
 14. Bobsacamano

  Bobsacamano Badass junkie

  haha twee jaar is niet lang man :P pfff nog zoveel te leren jij :wink:

  Seks met GHB is stomweg de shit het is eigenlijk asociaal lekker. Daarom gebruiken wij 1 keer per half jaar ofzo een avondje G zodat de seks verder ook nog super blijft. Als ik alleen maar seks zou hebben op GHB dan had ik gewoon seks ook niet chill meer gevonden.
   
 15. Amsterdamned

  Amsterdamned Newbie


  Oh dat lijkt me ook super om eens te proberen.
  Ik heb 4FA wel geprobeerd maar niet in combi met G.
  Nog tips ?
   
 16. Amsterdamned

  Amsterdamned Newbie

  Lijkt me echt cool om GHB te proberen.
  Maar hoe weet je nou wat de concentratie GHB is als je er aan kunt komen ?
  3 ml van een sterk goedje werkt toch anders dan 3 ml (bijv) van een minder sterke ?
   
 17. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie

  Dat klopt, maar je kunt het niet meer laten testen helaas. Voorzichtig uitproberen is helaas de enige optie!
   
Laden...

Deel Deze Pagina