• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Info I need my Benzo's NOW !!!

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Medic

Belezen gebruiker
Tijdloos zei:
Volgens een bevriende arts is de regel 1 maand, met eventueel herhaal recepten die je dan ook pas na 1 maand kan ophalen. Niet elke apotheek/arts handelt zo maar strikt is het wel de (nieuwe inmiddels al wat ouder eigenlijk) regel bij artsen/apotheken.
De NHG heeft laatst huisartsen opgeroepen om chronisch gebruik van benzodiazepines te verminderen door minder voor te schrijven en chronisch gebruik vast te stellen en dit af te bouwen.
Laatst is dan ergens dit jaar als ik het goed heb.

Om de zoveel jaar wordt er weer eens extra gewaarschuwd voor benzo's en het chronische gebruik ervan.
 

Jixx

Bewuste gebruiker
Door mijn wietverslaving weet ik dat ik moet uitkijken met alle andere drugs. Natuurlijk heb ik met verschillende soorten drugs geexperimenteerd. Maar mijn cannabisverslaving was in feite al 1 teveel. Daardoor was ik stukken voorzichtiger met sommige andere drugs. De eerste keer dat ik een benzo pakte was van mijn zus, omdat ik naar de tandarts moest. Mijn zus zei dat het angst deed afnemen. Dus ik vroeg: kun je er verslaafd aan raken als je het 1 keer gebruikt? En volgens mijn zus kon dat niet. Dus ik ingenomen, en een half uur later zat ik op de fiets naar de tandarts. Ik merkte dus dat het angstremmend was en een prettige euforie gaf. Daarna ging ik zo heel af en toe eens eentje pakken als mijn zus een extreme paniekaanval had, om mezelf rustig te houden. En af en toe ook voor recreatief gebruik. Verders wilde ik er zoveel mogelijk vanaf blijven. Nu gebruik ik ze helaas al wel een tijdje chronisch i.v.m. bepaalde klachten. Ik wil er wel mee stoppen, maar ik vraag me eigen af welk medicijn mijn klachten dan wel kan aanpakken? Als ik die klachten niet zou hebben zou ik er a-la-minute mee af durven te bouwen. Ik ben niet eens zo heel bang voor de onthoudingsklachten of ontwenningsverschijnselen. Mij gaat het gewoon puur om het feit dat als ik die dingen niet inneem zodra ik de klachten voel opkomen, ik zware paniekaanvallen krijg. Ik kan op sommige dagen nog steeds onder de voorgeschreven dosis blijven. Als mijn klachten minder zijn, kan ik ze makkelijker links laten liggen. Helaas worden de dagen dat ik meer nodig heb i.p.v. minder steeds vaker. Buitenom ik gewoon slaperig en kalm wordt van alprazolam , doet het niks leuks op recreatief gebied. Geen euforie in tegenstelling tot lorazepam die mij wel euforie gaf. En ergens ben ik hier wel blij om, want dit houdt het voor mij makkelijker om te stoppen, als de klachten zouden afnemen.
 

MeejheM

Badass junkie
vraag je arts je eerlijke gebruik om te rekenen naar diazepam. spreek ook af hoe je af gaat bouwen, en gebruik liever even zo min mogelijk andere middelen, niks zou ideaal zijn.

diazepam werkt erg lang, waardoor elke week een stukje afbouwen goed te doen is. het laatste beetje is het moeilijkst, ik weet het niet zeker, maar ik denk dat het laatste beetje opgeven vooral psychisch moeilijk is. dat zal voor de meesten bestaan uit 1 a 2 maal daags een half 5mg tabletje.

stop alsjeblieft zo snel mogelijk, je zal jezelf eeuwig dankbaar zijn.
 

tammy

Newbie
Wie koop ze wel eens online?en wat zijn jullie ervaringen daarrond. Kom op vele dingen uit maar die zijn dan weer erg duur .
 

25tolife

Badass junkie
Tripreporter
tammy zei:
Wie koop ze wel eens online?en wat zijn jullie ervaringen daarrond. Kom op vele dingen uit maar die zijn dan weer erg duur .
Is ook duur daarom gewoon naar je arts gaan. Ik krijg ze al jaren gratis van diazepam temazepam tot flunitrazepam :wink:
 

MeejheM

Badass junkie
Tijdloos zei:
tammy zei:
Wie koop ze wel eens online?en wat zijn jullie ervaringen daarrond. Kom op vele dingen uit maar die zijn dan weer erg duur .
Is ook duur daarom gewoon naar je arts gaan. Ik krijg ze al jaren gratis van diazepam temazepam tot flunitrazepam :wink:
Code B2?

Dan ben je ook zo'n geval... :wink:
 

brabant91

Newbie
Beste mensen

Als reactie en zelfverslaafd te zijn, eenmaal verslaafd altijd verslaafd betekend nog niet dat je voor altijd gebruikt.

Ik ben op 15 jarige leeftijd begonnen met experimenteren en verslaafd geraakt. Na tal van opnames waar ik zelf niet achter stond, is het me dit jaar gelukt sinds 5 april clean te zijn. Laatste 2 weken ga ik echter achteruit , 2 keer cocaïne gebruikt en 2 dagen veel geblowd. Ik baal enorm en het voelt alsof ik terug bij af ben, maar dat is nu juist de kunst om positief te blijven denken en alle hulp weer extra te omarmen! Maar ik merk dat ook dit achteruit gaat. Ga niet meer naar me afspraken en vermijd alle hulp. Echter voor mij de kunst weer te klimmen en juist te denken aan al die dagen dat het me is gelukt niet te gebruiken! Hoe was het toen om te stoppen? Ik lag 2 weken doodziek op bed , depressief agressief nergens zin in!! Elke dag wou ik gaan halen en dacht ik eraan!! Ik zocht mijn oplossing in medicatie maar dat was niet de oplossing. Ik had al vrij veel. 2 jaar lang 30 Mg diazepam, van de verslavingsarts!!! Ik kocht ze ook nog eens bij op straat! Niemand had nog hoop, ik zou zo niet oud worden! de dag dat ik ermee ben gestopt is er iets heel ergs gebeurd, ik sloeg mijn ambulante behandelaar en ook bijna de verslavingsarts arts, ik ben daar toen zo erg van geschrokken , dat dat de drempel was! later zag ik in dat dat moment het tij had gekeerd. Ik kreeg niet meer medicatie voor de detox ik moest het zelf echt willen en doen. ik dacht dat ik na die succesvolle afkick nooit meer zou terugvallen, maar ik weet nu wat het is, al mijn opnames kreeg ik weer een detox, lekker altijd die valium!! Maar na de detox vertrok ik altijd snel van behandeling! Toen na de ggz en zij zouden mij eraf helpen, ik was nog jong 21. Ik loop er nog steeds! Pas geleden moest ik opgenomen worden, crisis! Ik was dan wel van drugs af ( ik slikte zoveel benzos en al zolang valium 50 Mg per dag temazepam tot wel 80 Mg per dag/nacht zolpidem en ga maat door. Ik merkte dat ik gek begon te worden angstig, zweten, alles deed pijn, ik dacht dood te gaan! Dit was d oorzaak van te lang en teveel benzos ! juist waarvoor het word voorgeschreven werd uiteindelijk zo erg , dat ik dood wou! De detox was omgezet in 75 Mg diazepam en ben afgebouwd tot 0. Iedereen verwachte het ergste, ook ik, bleek ik geen ontwenning te krijgen, althans niet zoals verwacht. Ik ben naar huis gegaan en ben nu naar een paar weken al teruggevallen in drugs, dat wat mij nog dempte heb ik niet meer. Nu merk ik weer hoe moeilijk verslaving is, ik kan weer vol aan de bak! Dus ook Benzo zijn drugs kijk ermee uit!!! Ze hadden me verteld dat ik er aan verslaafd was, dus ik zeg joh? Wie schreef ze al die tijd voor?? De verslavingsarts!!! Voor dat zij ze voorschreef kreeg ik ze alleen bij detox, kijk uit want dit middel is ook zo verslavend!!!!!
 

autysd

Bewuste gebruiker
weet wel dat, met name nu in Belgie, nieuwe psychishe patienten bijna nooit voor langer dan een paar weken benzo's krijgen; slaappillen: een paar pillen, niet een paar doosjes...
de deontologie daar is dat, indien echt nodig, AD's zo snel mogelijk moeten gaan meespelen om de verslavende benzo's uit de recepten te kunnen schrappen (net zoals de benzo's de barbituraten/opiaten moesten vervangen)
alleen ouderen worden nog ontzien, maar hun dosis gaat wel flink omlaag (kosten van botbreuken)
 
‘Tijdens gebruik van benzo’s ga je in een schemertoestand door het leven. De klachten die na het stoppen van de benzo’s naar boven komen, moeten via een andere weg opgelost worden’, aldus Koos Smit. Als je benzodiazepinen gebruikt, steek je dus tijdelijk je kop in het zand
Gezeik , ik neem Benzo's om spontaan te worden , om empathischer te worden , om de creativiteit ivm het oplossen van problemen te verbeteren, ik word er gefocuserder van , diepzinniger , euforischer , vrijer in me hoofd en ook spraakzamer. Ik ben allesbehalve in een zogenaamde "schemertoestand" ik ben juist actiever mèt benzo's op dan zonder.
Ook iets plannen en daadwerkelijk uitvoeren gaat zovelen malen beter "onder invloed" van Benzo's. In een werkomgeving functioneren gaat
Ik neem momenteel Valium 10 mg in afwisseling met Bromazepam 12mg , Alprazolam 0,5 mg of 1mg (Xanax) , Temesta instant 1mg en soms ook Tranxène 50 mg (maar die laatste is alweer effe geleden)

Al die medische zogenaamde juiste bollocks ivm "benzogebruik is verslavend" en het "mag nooit langer dan een bepaalde periode toegediend worden" is misschien wel waar maar tabak , caffëine enz enz. is ook verslavend dus zo ken je bezig blijven.
Als je zoals ik enkel gemotiveerder bent en beter functioneert onder de benzo's.
Voor de meerderheid zijn benzo's misschien wel verslavende en verdovende slaapmedicatie. Of medicatie om weg te vluchten in een of andere "roes of vluchtwereld" , voor mij totààl niet.
En als het verslavend is : mensen met schizofrenie en/of chronische psychoses zullen hoogstwaarschijnlijk ook de rest van hun leven medicatie voor deze aandoeningen moeten nemen.
Beter dit nemen dan mezelf crimineel of kapot drinken.<

Het is en blijft medicatie voor een reden.
 
Laatst bewerkt:

Acidfreakx

Belezen gebruiker
Veel succes transformated, ikzelf nam ook al lange tijd lexotan 12mg (bromazepam) en tranxene 50mg maar ik ben ondertussen gestopt en heb er geen last van gehad persoonlijk maar ik heb mensen daar echt zwaar ziek van geweten dus ik hoop voor jou dat het mee zal vallen. Benzo's zorgen zeer snel voor gewenning, deze zouden maximaal 3-4 weken mogen voorgeschreven worden maar uit ervaring weet ik dat er veel te omslachtig mee word omgesprongen door dokters en apothekers. Maar laat ons niet vergeten dat ze dit ook doen met anti-depressiva's en neuroleptica (antipsychoticum zoals seroquel en etumine).
 
Laatst bewerkt:

Acidfreakx

Belezen gebruiker
Gezeik , ik neem Benzo's om spontaan te worden , om empathischer te worden , om de creativiteit ivm het oplossen van problemen te verbeteren, ik word er gefocuserder van , diepzinniger , euforischer , vrijer in me hoofd en ook spraakzamer. Ik ben allesbehalve in een zogenaamde "schemertoestand" ik ben juist actiever mèt benzo's op dan zonder.
Ook iets plannen en daadwerkelijk uitvoeren gaat zovelen malen beter "onder invloed" van Benzo's. In een werkomgeving functioneren gaat
Ik neem momenteel Valium 10 mg in afwisseling met Bromazepam 12mg , Alprazolam 0,5 mg of 1mg (Xanax) , Temesta instant 1mg en soms ook Tranxène 50 mg (maar die laatste is alweer effe geleden)

Al die medische zogenaamde juiste bollocks ivm "benzogebruik is verslavend" en het "mag nooit langer dan een bepaalde periode toegediend worden" is misschien wel waar maar tabak , caffëine enz enz. is ook verslavend dus zo ken je bezig blijven.
Als je zoals ik enkel gemotiveerder bent en beter functioneert onder de benzo's.
Voor de meerderheid zijn benzo's misschien wel verslavende en verdovende slaapmedicatie. Of medicatie om weg te vluchten in een of andere "roes of vluchtwereld" , voor mij totààl niet.
En als het verslavend is : mensen met schizofrenie en/of chronische psychoses zullen hoogstwaarschijnlijk ook de rest van hun leven medicatie voor deze aandoeningen moeten nemen.
Beter dit nemen dan mezelf crimineel of kapot drinken.<

Het is en blijft medicatie voor een reden.
Omdat de farmaceutische industrie schandalige winsten maken en lobbyen om dokters zo veel mogelijk medicatie te laten voorschrijven, vergeet immers niet dat het een industrie als een ander is en aangezien we in een kapitalistische consumptiemaatschappij leven zal er niet snel verandering in komen want er zijn ook zogezegde medicaties op de markt gekomen om van de opiaten af te geraken terwijl zo goed als alle substitutiemiddelen erger of op zijn minst even erg zijn als de drug die de verslaafde nam! Bovendien is de afkick ervan vaak nog erger dan wat je al nam
 

qwerty88

Newbie
Hallo, ik ben nieuw hier en weet niet of dit in deze topic hoort, het mag verwijderd worden door beheerders als dit niet juist is....
Sinds een paar maanden krijg ik hartkloppingen op zondagochtend wetende dat ik maandag weer moet werken, ik word nerveus en snel geïrriteerd, ik krijg natte handpalmen met de gedachte aan de maandag, dit verpest compleet mijn vrije dag. Ik kreeg een paar weken terug van mijn buurvrouw een diazepam om te relaxen, en omg! Ik kon van mijn zondag genieten zonder het gevoel van stress tot het punt dat ik bijna wou overgeven! Ik heb toen via internet wat diazepam besteld maar wat ik kreeg dat werkte gewoon niet! Ik nam een halve in zoals ik van mijn buurvrouw kreeg maar dat werkte niet! Heb toen nog een hele tablet daarna genomen en nog steeds niks! Volgens mij ben ik opgelicht? Heb er MODKNIP* ben hiervoor naar mijn dokter geweest en die adviseerde yoga en meditatie en juiste voeding.... :worried: Echter heb ik daar geen ene F*ck aan....MODKNP
Met vriendelijke Groet, SK
 

De Dunne

DF-koning
Hallo, ik ben nieuw hier en weet niet of dit in deze topic hoort, het mag verwijderd worden door beheerders als dit niet juist is....
Sinds een paar maanden krijg ik hartkloppingen op zondagochtend wetende dat ik maandag weer moet werken, ik word nerveus en snel geïrriteerd, ik krijg natte handpalmen met de gedachte aan de maandag, dit verpest compleet mijn vrije dag. Ik kreeg een paar weken terug van mijn buurvrouw een diazepam om te relaxen, en omg! Ik kon van mijn zondag genieten zonder het gevoel van stress tot het punt dat ik bijna wou overgeven! Ik heb toen via internet wat diazepam besteld maar wat ik kreeg dat werkte gewoon niet! Ik nam een halve in zoals ik van mijn buurvrouw kreeg maar dat werkte niet! Heb toen nog een hele tablet daarna genomen en nog steeds niks! Volgens mij ben ik opgelicht? Heb er gvd wel 50 euro voor betaald! Ik ben hiervoor naar mijn dokter geweest en die adviseerde yoga en meditatie en juiste voeding.... :worried: Echter heb ik daar geen ene F*ck aan.... is er iemand die mij wel een site of Dokter kan adviseren waarbij ik NIET opgelicht word? Met vriendelijke Groet, SK Graag suggesties via privebericht. Dank u wel
https://drugsforum.nl/help/terms

Lees de regls eens. Je mag hier niet vragen om drugs of verkooppunten.
Hoe weet je dat je geen f*ck hebt aan yoga, meditatie en de juiste voeding? Heb je het al een periode geprobeerd? Het werkt namelijk wel. En op den duur ook nog beter dan drugs. Je hebt een goede dokter. :wink:
Ik zou maar stoppen met die pillen. Je klinkt al erg als een verslaafde. Zoek ander werk.
 
Laatst bewerkt:

25tolife

Badass junkie
Tripreporter
Helemaal mee eens met het bericht van 'De Dunne'
Zou eerlijk gezegd goed nadenken waar en wanneer en hoeveel je het gebruikt. Om zo de bron goed te kunnen bestrijden.

Veel sterkte en lees de regels (regel 1) nog even door. Volgende keer is het een van. Geen informatie over wat wel en niet mag staan in een bericht.

Sterkte en zou eerlijk naar de dokter gaan om de bron te bestrijden. Als je het toch neemt neem echt zo min en weinig mogelijk.
 

hansje1963

Belezen gebruiker
Lang medicatie geslikt, tegen angst, hernia's , slapeloosheid, hulpje bij het afkicken van opiaten.
Het meest frappante vond ik wel dat ik Diazepam 10 mg kreeg van de huisarts (3x daags 10 mg) voor rugpijn/hernia, 1 jaar geslikt icm fysiotherapie, toen alles wat beter ging en ik weer redelijk goed kon lopen/bewegen ook gestopt met Diazepam, geen probleem!
2 jaar later in een erg moeilijke tijd beland , stress, slecht slapen en kreeg weer 3x daags 10 mg Diazepam voorgeschreven. Na een paar maanden ging het al weer beter en dacht weer op dezelfde manier te stoppen als destijds voor mijn rugproblemen. Dat ging dus NIET door, het leek of de Diazepam een hele andere werking had gekregen en met name toen ik dus stopte, ik was er ziek, lamlendig etc van, een hele andere "afkick" als met de rugpijn. Zo zie je wat een middel kan doen in je hersenen, ik vond dat destijds vreemd en had dat ook overlegd met mijn huisarts, deze zei dat zoiets idd kon......vreemd goedje, onze hersenen, ( en benzo's ook).
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
Ik voel een ban aankomen.

Ben voor de grap even wezen kijken, en kwam meteen in een live chat. Mijn vraag of dit wel legaal was werd niet echt beantwoord.
 

joetsie

Experimenterende gebruiker
Mij bevalt lorazepam het best.Oxazepam doet niks bij mij.Diazepam ook niet en krijg daar nachtmerries van.DE lorazepam krijg ik van de arts voor paniek,en een A.D.ik geef toe het is verslavend.Drinken blowen enz doe ik niet.Voor slapen krijg ik sinds kort van de arts zoplicon die erg goed werkt.En ja vrouwen slikken meer benzo mannen pijnstillers
 

inner_search

Badass junkie
Nu het topic toch nog eens van onder het stof komt.

Ik mis @lysergine25 😥😭
:(
Topkerel! Enige die ik meermaals heb ontmoet irl van hier op de forum.
Hoop dat alles goed gaat in zen koppie en hij niet weg zit ofzo..
Met zen satelliettelefoon 😂

Ik vergelijk zeer hard @8️⃣6️⃣ met hem , alleen ben jij nog een tikkeltje verantwoordelijker :grin:

@De Dunne zal hem ook best nog wel kennen.
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
Nu het topic toch nog eens van onder het stof komt.

Ik mis @lysergine25 😥😭
:(
Topkerel! Enige die ik meermaals heb ontmoet irl van hier op de forum.
Hoop dat alles goed gaat in zen koppie en hij niet weg zit ofzo..
Met zen satelliettelefoon 😂

Ik vergelijk zeer hard @8️⃣6️⃣ met hem , alleen ben jij nog een tikkeltje verantwoordelijker :grin:

@De Dunne zal hem ook best nog wel kennen.
Ik heb het openingsbericht uit 2007 gelezen en er is nog helemaal geen kut veranderd...

@lysergine25 heb ik niet gekend, hoewel ik reeds in 2010 een account heb aangemaakt ben ik pas een paar jaar echt actief hier.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan