I need my Benzo's NOW !!!

Discussie in 'Farmaceutische drugs' gestart door lysergine25, 22 aug 2007.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Medic

  Medic Donateur Donateur

  De NHG heeft laatst huisartsen opgeroepen om chronisch gebruik van benzodiazepines te verminderen door minder voor te schrijven en chronisch gebruik vast te stellen en dit af te bouwen.
  Laatst is dan ergens dit jaar als ik het goed heb.

  Om de zoveel jaar wordt er weer eens extra gewaarschuwd voor benzo's en het chronische gebruik ervan.
   
 2. Jixx

  Jixx Bewuste gebruiker

  Door mijn wietverslaving weet ik dat ik moet uitkijken met alle andere drugs. Natuurlijk heb ik met verschillende soorten drugs geexperimenteerd. Maar mijn cannabisverslaving was in feite al 1 teveel. Daardoor was ik stukken voorzichtiger met sommige andere drugs. De eerste keer dat ik een benzo pakte was van mijn zus, omdat ik naar de tandarts moest. Mijn zus zei dat het angst deed afnemen. Dus ik vroeg: kun je er verslaafd aan raken als je het 1 keer gebruikt? En volgens mijn zus kon dat niet. Dus ik ingenomen, en een half uur later zat ik op de fiets naar de tandarts. Ik merkte dus dat het angstremmend was en een prettige euforie gaf. Daarna ging ik zo heel af en toe eens eentje pakken als mijn zus een extreme paniekaanval had, om mezelf rustig te houden. En af en toe ook voor recreatief gebruik. Verders wilde ik er zoveel mogelijk vanaf blijven. Nu gebruik ik ze helaas al wel een tijdje chronisch i.v.m. bepaalde klachten. Ik wil er wel mee stoppen, maar ik vraag me eigen af welk medicijn mijn klachten dan wel kan aanpakken? Als ik die klachten niet zou hebben zou ik er a-la-minute mee af durven te bouwen. Ik ben niet eens zo heel bang voor de onthoudingsklachten of ontwenningsverschijnselen. Mij gaat het gewoon puur om het feit dat als ik die dingen niet inneem zodra ik de klachten voel opkomen, ik zware paniekaanvallen krijg. Ik kan op sommige dagen nog steeds onder de voorgeschreven dosis blijven. Als mijn klachten minder zijn, kan ik ze makkelijker links laten liggen. Helaas worden de dagen dat ik meer nodig heb i.p.v. minder steeds vaker. Buitenom ik gewoon slaperig en kalm wordt van alprazolam , doet het niks leuks op recreatief gebied. Geen euforie in tegenstelling tot lorazepam die mij wel euforie gaf. En ergens ben ik hier wel blij om, want dit houdt het voor mij makkelijker om te stoppen, als de klachten zouden afnemen.
   
 3. MeejheM

  MeejheM Badass junkie

  vraag je arts je eerlijke gebruik om te rekenen naar diazepam. spreek ook af hoe je af gaat bouwen, en gebruik liever even zo min mogelijk andere middelen, niks zou ideaal zijn.

  diazepam werkt erg lang, waardoor elke week een stukje afbouwen goed te doen is. het laatste beetje is het moeilijkst, ik weet het niet zeker, maar ik denk dat het laatste beetje opgeven vooral psychisch moeilijk is. dat zal voor de meesten bestaan uit 1 a 2 maal daags een half 5mg tabletje.

  stop alsjeblieft zo snel mogelijk, je zal jezelf eeuwig dankbaar zijn.
   
 4. tammy

  tammy Newbie

  Wie koop ze wel eens online?en wat zijn jullie ervaringen daarrond. Kom op vele dingen uit maar die zijn dan weer erg duur .
   
 5. Tijdloos

  Tijdloos DF Staff Medewerker Moderator

  Is ook duur daarom gewoon naar je arts gaan. Ik krijg ze al jaren gratis van diazepam temazepam tot flunitrazepam :wink:
   
 6. MeejheM

  MeejheM Badass junkie

  Code B2?

  Dan ben je ook zo'n geval... :wink:
   
 7. brabant91

  brabant91 Newbie

  Beste mensen

  Als reactie en zelfverslaafd te zijn, eenmaal verslaafd altijd verslaafd betekend nog niet dat je voor altijd gebruikt.

  Ik ben op 15 jarige leeftijd begonnen met experimenteren en verslaafd geraakt. Na tal van opnames waar ik zelf niet achter stond, is het me dit jaar gelukt sinds 5 april clean te zijn. Laatste 2 weken ga ik echter achteruit , 2 keer cocaïne gebruikt en 2 dagen veel geblowd. Ik baal enorm en het voelt alsof ik terug bij af ben, maar dat is nu juist de kunst om positief te blijven denken en alle hulp weer extra te omarmen! Maar ik merk dat ook dit achteruit gaat. Ga niet meer naar me afspraken en vermijd alle hulp. Echter voor mij de kunst weer te klimmen en juist te denken aan al die dagen dat het me is gelukt niet te gebruiken! Hoe was het toen om te stoppen? Ik lag 2 weken doodziek op bed , depressief agressief nergens zin in!! Elke dag wou ik gaan halen en dacht ik eraan!! Ik zocht mijn oplossing in medicatie maar dat was niet de oplossing. Ik had al vrij veel. 2 jaar lang 30 Mg diazepam, van de verslavingsarts!!! Ik kocht ze ook nog eens bij op straat! Niemand had nog hoop, ik zou zo niet oud worden! de dag dat ik ermee ben gestopt is er iets heel ergs gebeurd, ik sloeg mijn ambulante behandelaar en ook bijna de verslavingsarts arts, ik ben daar toen zo erg van geschrokken , dat dat de drempel was! later zag ik in dat dat moment het tij had gekeerd. Ik kreeg niet meer medicatie voor de detox ik moest het zelf echt willen en doen. ik dacht dat ik na die succesvolle afkick nooit meer zou terugvallen, maar ik weet nu wat het is, al mijn opnames kreeg ik weer een detox, lekker altijd die valium!! Maar na de detox vertrok ik altijd snel van behandeling! Toen na de ggz en zij zouden mij eraf helpen, ik was nog jong 21. Ik loop er nog steeds! Pas geleden moest ik opgenomen worden, crisis! Ik was dan wel van drugs af ( ik slikte zoveel benzos en al zolang valium 50 Mg per dag temazepam tot wel 80 Mg per dag/nacht zolpidem en ga maat door. Ik merkte dat ik gek begon te worden angstig, zweten, alles deed pijn, ik dacht dood te gaan! Dit was d oorzaak van te lang en teveel benzos ! juist waarvoor het word voorgeschreven werd uiteindelijk zo erg , dat ik dood wou! De detox was omgezet in 75 Mg diazepam en ben afgebouwd tot 0. Iedereen verwachte het ergste, ook ik, bleek ik geen ontwenning te krijgen, althans niet zoals verwacht. Ik ben naar huis gegaan en ben nu naar een paar weken al teruggevallen in drugs, dat wat mij nog dempte heb ik niet meer. Nu merk ik weer hoe moeilijk verslaving is, ik kan weer vol aan de bak! Dus ook Benzo zijn drugs kijk ermee uit!!! Ze hadden me verteld dat ik er aan verslaafd was, dus ik zeg joh? Wie schreef ze al die tijd voor?? De verslavingsarts!!! Voor dat zij ze voorschreef kreeg ik ze alleen bij detox, kijk uit want dit middel is ook zo verslavend!!!!!
   
 8. autysd

  autysd Bewuste gebruiker

  weet wel dat, met name nu in Belgie, nieuwe psychishe patienten bijna nooit voor langer dan een paar weken benzo's krijgen; slaappillen: een paar pillen, niet een paar doosjes...
  de deontologie daar is dat, indien echt nodig, AD's zo snel mogelijk moeten gaan meespelen om de verslavende benzo's uit de recepten te kunnen schrappen (net zoals de benzo's de barbituraten/opiaten moesten vervangen)
  alleen ouderen worden nog ontzien, maar hun dosis gaat wel flink omlaag (kosten van botbreuken)
   
 9. Gezeik , ik neem Benzo's om spontaan te worden , om empathischer te worden , om de creativiteit ivm het oplossen van problemen te verbeteren, ik word er gefocuserder van , diepzinniger , euforischer , vrijer in me hoofd en ook spraakzamer. Ik ben allesbehalve in een zogenaamde "schemertoestand" ik ben juist actiever mèt benzo's op dan zonder.
  Ook iets plannen en daadwerkelijk uitvoeren gaat zovelen malen beter "onder invloed" van Benzo's. In een werkomgeving functioneren gaat
  Ik neem momenteel Valium 10 mg in afwisseling met Bromazepam 12mg , Alprazolam 0,5 mg of 1mg (Xanax) , Temesta instant 1mg en soms ook Tranxène 50 mg (maar die laatste is alweer effe geleden)

  Al die medische zogenaamde juiste bollocks ivm "benzogebruik is verslavend" en het "mag nooit langer dan een bepaalde periode toegediend worden" is misschien wel waar maar tabak , caffëine enz enz. is ook verslavend dus zo ken je bezig blijven.
  Als je zoals ik enkel gemotiveerder bent en beter functioneert onder de benzo's.
  Voor de meerderheid zijn benzo's misschien wel verslavende en verdovende slaapmedicatie. Of medicatie om weg te vluchten in een of andere "roes of vluchtwereld" , voor mij totààl niet.
  En als het verslavend is : mensen met schizofrenie en/of chronische psychoses zullen hoogstwaarschijnlijk ook de rest van hun leven medicatie voor deze aandoeningen moeten nemen.
  Beter dit nemen dan mezelf crimineel of kapot drinken.<

  Het is en blijft medicatie voor een reden.
   
  Laatst bewerkt: 3 jul 2017
 10. Jade Jordan

  Jade Jordan Newbie

  Iedereen die geïnteresseerd is in benzo's...ik heb een kast vol. Contact me.
   
 11. Acidfreakx

  Acidfreakx Belezen gebruiker

  Veel succes transformated, ikzelf nam ook al lange tijd lexotan 12mg (bromazepam) en tranxene 50mg maar ik ben ondertussen gestopt en heb er geen last van gehad persoonlijk maar ik heb mensen daar echt zwaar ziek van geweten dus ik hoop voor jou dat het mee zal vallen. Benzo's zorgen zeer snel voor gewenning, deze zouden maximaal 3-4 weken mogen voorgeschreven worden maar uit ervaring weet ik dat er veel te omslachtig mee word omgesprongen door dokters en apothekers. Maar laat ons niet vergeten dat ze dit ook doen met anti-depressiva's en neuroleptica (antipsychoticum zoals seroquel en etumine).
   
  Laatst bewerkt: 26 jul 2017
 12. Acidfreakx

  Acidfreakx Belezen gebruiker

  makker dit is echt niet de plaats om dit te doen, ik zal dit melden aangezien je geen enkel respect toont door posts als deze te plaatsen. Er zijn al genoeg mensen met een benzo verslaving zonder jou :(
   
  hansje1963 vindt dit leuk.
 13. Acidfreakx

  Acidfreakx Belezen gebruiker

  Omdat de farmaceutische industrie schandalige winsten maken en lobbyen om dokters zo veel mogelijk medicatie te laten voorschrijven, vergeet immers niet dat het een industrie als een ander is en aangezien we in een kapitalistische consumptiemaatschappij leven zal er niet snel verandering in komen want er zijn ook zogezegde medicaties op de markt gekomen om van de opiaten af te geraken terwijl zo goed als alle substitutiemiddelen erger of op zijn minst even erg zijn als de drug die de verslaafde nam! Bovendien is de afkick ervan vaak nog erger dan wat je al nam
   
 14. lotske1984-

  lotske1984- Wijs gebruiker

  Ja zeker wete..afzien hoor afkick en ontwenning amaai..
   
 15. qwerty88

  qwerty88 Newbie

  Hallo, ik ben nieuw hier en weet niet of dit in deze topic hoort, het mag verwijderd worden door beheerders als dit niet juist is....
  Sinds een paar maanden krijg ik hartkloppingen op zondagochtend wetende dat ik maandag weer moet werken, ik word nerveus en snel geïrriteerd, ik krijg natte handpalmen met de gedachte aan de maandag, dit verpest compleet mijn vrije dag. Ik kreeg een paar weken terug van mijn buurvrouw een diazepam om te relaxen, en omg! Ik kon van mijn zondag genieten zonder het gevoel van stress tot het punt dat ik bijna wou overgeven! Ik heb toen via internet wat diazepam besteld maar wat ik kreeg dat werkte gewoon niet! Ik nam een halve in zoals ik van mijn buurvrouw kreeg maar dat werkte niet! Heb toen nog een hele tablet daarna genomen en nog steeds niks! Volgens mij ben ik opgelicht? Heb er MODKNIP* ben hiervoor naar mijn dokter geweest en die adviseerde yoga en meditatie en juiste voeding.... :worried: Echter heb ik daar geen ene F*ck aan....MODKNP
  Met vriendelijke Groet, SK
   
 16. De Dunne

  De Dunne Badass junkie Tripreporter

  https://drugsforum.nl/help/terms

  Lees de regls eens. Je mag hier niet vragen om drugs of verkooppunten.
  Hoe weet je dat je geen f*ck hebt aan yoga, meditatie en de juiste voeding? Heb je het al een periode geprobeerd? Het werkt namelijk wel. En op den duur ook nog beter dan drugs. Je hebt een goede dokter. :wink:
  Ik zou maar stoppen met die pillen. Je klinkt al erg als een verslaafde. Zoek ander werk.
   
  Laatst bewerkt: 4 okt 2017
  Tijdloos vindt dit leuk.
 17. Tijdloos

  Tijdloos DF Staff Medewerker Moderator

  Helemaal mee eens met het bericht van 'De Dunne'
  Zou eerlijk gezegd goed nadenken waar en wanneer en hoeveel je het gebruikt. Om zo de bron goed te kunnen bestrijden.

  Veel sterkte en lees de regels (regel 1) nog even door. Volgende keer is het een van. Geen informatie over wat wel en niet mag staan in een bericht.

  Sterkte en zou eerlijk naar de dokter gaan om de bron te bestrijden. Als je het toch neemt neem echt zo min en weinig mogelijk.
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 18. hansje1963

  hansje1963 Experimenterende gebruiker

  Lang medicatie geslikt, tegen angst, hernia's , slapeloosheid, hulpje bij het afkicken van opiaten.
  Het meest frappante vond ik wel dat ik Diazepam 10 mg kreeg van de huisarts (3x daags 10 mg) voor rugpijn/hernia, 1 jaar geslikt icm fysiotherapie, toen alles wat beter ging en ik weer redelijk goed kon lopen/bewegen ook gestopt met Diazepam, geen probleem!
  2 jaar later in een erg moeilijke tijd beland , stress, slecht slapen en kreeg weer 3x daags 10 mg Diazepam voorgeschreven. Na een paar maanden ging het al weer beter en dacht weer op dezelfde manier te stoppen als destijds voor mijn rugproblemen. Dat ging dus NIET door, het leek of de Diazepam een hele andere werking had gekregen en met name toen ik dus stopte, ik was er ziek, lamlendig etc van, een hele andere "afkick" als met de rugpijn. Zo zie je wat een middel kan doen in je hersenen, ik vond dat destijds vreemd en had dat ook overlegd met mijn huisarts, deze zei dat zoiets idd kon......vreemd goedje, onze hersenen, ( en benzo's ook).
   
Laden...

Deel Deze Pagina