• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Koeling truffels

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

abby

Belezen gebruiker
Hallo, ik heb vandaag truffels ontvangen via azarius, maar ik kan ze bij mij thuis niet bewaren in de koelkast. Ik wil ze zaterdag gaan gebruiken, en 3 dagen ongekoeld lijkt mij wat lang. Nou dacht ik eraan om ze buiten te bewaren, waar het vriest. Kan dat kwaad?
 

Nathaniel

Wijs gebruiker
Ik heb wel eens gezien bij iemand die zijn Paddo's in de vriezer had bewaard dat ze na het ontdooien helemaal pap waren, aan de kwaliteit was echter niks veranderd.
Deze Paddo's hadden een paar maanden in de vriezer gelegen, dus ik denk dat het wel goedkomt die paar dagen dat je ze buiten verstopt.
 

KoxBox

Badass junkie
Buiten leggen die handel!! Ik heb ze ook nog zo bewaard, 5 dagen was het langste dat ik ze zo bewaard had en er was niets mis mee! (Het waren wel paddenstoelen bij mij maar dat maakt niets uit denk ik.)
 

soldiermoney

Bewuste gebruiker
Ik heb een keer met mijn lompe (truffel)hoofd 4 dagen truffels bewaard in mijn laatje naast de verwarming. Ze stonken wel, maar er was niks mis mee. We tripten als een gek op 7,5 gram :rock:

Buiten of binnen bewaren, trippen doe je potver toch wel over 3 dagen :wink: Succes
 

PepTalk

Badass junkie
Emeritus Mod
Zolang ze niet warmer worden dan kamer temp. kun je ze ook gewoon binnen bewaren hoor.
3 dagen houden ze makkelijk uit,

Tripze :hearteyes:
 

paddofiel

Experimenterende gebruiker
Ik had laatst truffels die 10 dagen over datum waren. Maar ze stonken niet dus heb ik er gewoon thee van gezet en er was niks mis mee. Maar rauw had ik ze zeker niet gegeten
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan