Koeling truffels

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

abby

Belezen gebruiker
Hallo, ik heb vandaag truffels ontvangen via azarius, maar ik kan ze bij mij thuis niet bewaren in de koelkast. Ik wil ze zaterdag gaan gebruiken, en 3 dagen ongekoeld lijkt mij wat lang. Nou dacht ik eraan om ze buiten te bewaren, waar het vriest. Kan dat kwaad?
 

Nathaniel

Wijs gebruiker
Ik heb wel eens gezien bij iemand die zijn Paddo's in de vriezer had bewaard dat ze na het ontdooien helemaal pap waren, aan de kwaliteit was echter niks veranderd.
Deze Paddo's hadden een paar maanden in de vriezer gelegen, dus ik denk dat het wel goedkomt die paar dagen dat je ze buiten verstopt.
 

KoxBox

Badass junkie
Buiten leggen die handel!! Ik heb ze ook nog zo bewaard, 5 dagen was het langste dat ik ze zo bewaard had en er was niets mis mee! (Het waren wel paddenstoelen bij mij maar dat maakt niets uit denk ik.)
 

soldiermoney

Bewuste gebruiker
Ik heb een keer met mijn lompe (truffel)hoofd 4 dagen truffels bewaard in mijn laatje naast de verwarming. Ze stonken wel, maar er was niks mis mee. We tripten als een gek op 7,5 gram :rock:

Buiten of binnen bewaren, trippen doe je potver toch wel over 3 dagen :wink: Succes
 

PepTalk

Badass junkie
Emeritus Mod
Zolang ze niet warmer worden dan kamer temp. kun je ze ook gewoon binnen bewaren hoor.
3 dagen houden ze makkelijk uit,

Tripze :hearteyes:
 

paddofiel

Experimenterende gebruiker
Ik had laatst truffels die 10 dagen over datum waren. Maar ze stonken niet dus heb ik er gewoon thee van gezet en er was niks mis mee. Maar rauw had ik ze zeker niet gegeten
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan