• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

 • Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Live Schema/raport 3MMC + weed en

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Zeelanddude

Wijs gebruiker
Tripreporter
Of dit is placebo effect maar ik merk wel degelijk verschil in mindset als met amnesia. 22;55+100mg Indica. Ben benieuwd zit nu op 12,13,14,15
 

Perenijsje

Badass junkie
Ben wel benieuwd of je nog getekend hebt of niet? Wel eerlijk van je dat je alles hier gepost hebt hoor! Verder hebben we he het er al privé over gehad, dus ga dat niet nog een keer herhalen hier. Slaap lekker voor zo!
 

Zeelanddude

Wijs gebruiker
Tripreporter
Ben wel benieuwd of je nog getekend hebt of niet?
16:30
Nog niet, maar denk dat als ik onder invloed van alleen Indica weed ben, daar wel van gaat komen.
Kan nog wel eventjes duren maar de voorbereidingen zijn er iig :P
De komende 4 dagen ofzo zit ik in een 'dip' van de 3mmc
 
Laatst bewerkt:

Zeelanddude

Wijs gebruiker
Tripreporter
13:30 Ben nu vanaf weer wakker en met de 'dag' begonnen :P
17:00 Kater valt op dit moment nog mee, maar misschien werkt de etizolam nog door. Aftereffects ervan kunnen nog 20 uur doorwerken dusja. Cravings al wel licht aanwezig maar heb nu niks meer in huis. Eerste actie vanmorgen/vanmiddag :upsidedown: was alles wegspoelen.
 

Zeelanddude

Wijs gebruiker
Tripreporter
20:07 ondertussen vanalles gegeten, buikje vol :grimacing: begin echt slaap te krijgen nu, logisch. nog een klein uurtje chillen :wink:
 

inner_search

Badass junkie
20:10 50 mg Amnesia weed

Ben er blij om, weer wat vast ritme in mn leven :)
True that... ben wel bijgeslapen nu en voel me goed, maar nu met de 2 puntjes bloedsuiker 😂 zal het weer 1 a 2 worden eer ik slaap.. maarja.
Thuis badkamer verbouwen en w8 op woensdag, dan word men pvc geleverd.
Kan er iet om , alles is dicht.
 

Zeelanddude

Wijs gebruiker
Tripreporter
22:17 :flushed: :persevere: 1x40 mg Amnesia. Morgen besef ik dat deze overkill is geweest.
 
Laatst bewerkt:

Zeelanddude

Wijs gebruiker
Tripreporter
:redflower: :redflower:
hoe nauwkeurig heb jij het de laatste tijd bij gehouden?

:redflower: Goodnight.💤 💤
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan