1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Verkoopwebsites - De waarheid en onzin

Discussie in 'Drugs' gestart door שמש, 13 jan 2019.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Als ik jou was zou ik gewoon eens een aankoop proberen te doen, wellicht dat het geld er dus wel opstaat, maar dat dit simpelweg niet te zien is op je wallet omdat deze niet gesynchroniseerd is.

  Dit maakt toch niets uit? Dit is het mooie van een decentrale bank; het is een open netwerk. Je kan daarbij je bitcoin-adres ten allen tijden wijzigen. En daarbij is het totaal oninteressant voor mensen om te volgen waar Zwijgrecht zijn crypto's naartoe stuurt.
   
 2. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker


  Haal t zi
  oke even voor de duidelijkheid ;
  Dit is een bevestigingsmail van Bitonic, aan de persoon waar we het over hebben natuurlijk dan :)
  Deze ontvangen na betaald te hebben en zijn Market adress (die je te zien krijgt als je een deposit wil doen op de site zelf) opgegeven als adres waar ze heen gestuurd worden.

  En ze mogen deze transactie best herleiden, er zijn tenslotte alleen maar bitcoins gekocht. Heb de tekst eerder een beetje aangepast want wil niet zomaar met een beetje ctrl+c ctrl+v werk op google te vinden zijn.

  Er zijn aankopen gedaan na bewuste transactie, veel zelfs. En ook veel geld weer op gestort en alles werkte gewoon prima
   
 3. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  You have a punding incomjing depositas of ฿**************. The confirmeetion takes 20 minutos (2 confirmeetions) in average.

  Depositvcf (Uncoinnfirmed)
  ฿***************

  Depositvc
  ฿
  *****************
  Balancexc
  ฿****************************
  (Spelling is bewust veranderd)

  Dit zie ik dus al 2 weken
   
 4. שמש

  שמש Wijs gebruiker

  Mss is het dan wat Avici zei, dat je vriend's wallet nog niet sync was ten tijde van deze transactie.
  https://coinguides.org/wallet-not-syncing-fix/
   
 5. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  maar hoe komt dat geld dan terug? Als ik het ontvangstadres opzoek op blockchain explorer of andere sites staat hij overal nog als unspent. En het adres was dus wel kloppend (niet gescamd of fout ingetoetst) Want hij staat op mijn account op de market als Incoming Transaction (Pending)

  Dingen kopen zonder saldo lukt niet, kan wel gewoon geld eropzetten, afhalen of dingen kopen op het moment dat ik weer stort.
   
 6. שמש

  שמש Wijs gebruiker

 7. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Kan niet want het is gestuurd naar de marketplace wallet toch
   
 8. PsychedelicMagic

  PsychedelicMagic Bewuste gebruiker

  Mijn ervaringen ermee zijn wisselend. Het kan ten eerste zo drie werkdagen duren voordat het op de mat ligt (afhankelijk van waarvandaan het pakket wordt verstuurd) en ik heb weleens meegemaakt dat van dezelfde verkoper, de kwaliteit echt uitstekend was. En dan bij de vijfde bestelling krijg je ineens rotzooi:imp:Of heb ook weleens meegemaakt dat ik bij de zoveelste bestelling ineens niks kreeg, omdat de site uit de lucht is gehaald.... Maar er gaat daar kwalitatief goed spul in omloop en dat is echt positief.
   
 9. שמש

  שמש Wijs gebruiker

  Binnen NL duurt het meestal een dag, soms iets langer. Vanuit Engeland duurt het soms twee weken... Daarom koop ik alleen buiten NL wanneer het strikt nodig is :wink:
  Heb het ook wel eens gehad. Kan gebeuren. Maar ik wil dan toch gewoon 100% vervanging. Lijkt me fair.
  Was dat recent? Of bij die sites die in 2017 zijn opgerold?
   
 10. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Blijft een gedoe allemaal, niet aan mij besteedt. Ik ga wel gewoon fysiek naar den dealer zolang ik daarmee perfecte kwaliteit in huis kan blijven halen voor een hele mooie prijs!

  Mocht dat nou op de een of andere manier wegvallen kan ik het alsnog eens gaan proberen via het internet.
   
  Tim hofman vindt dit leuk.
 11. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Ok.
   
 12. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  @Avīci
  Jij ook geen idee wat het kan zijn? Ik had even hoop gister :P
   
 13. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Welke e-wallet heb je?
   
 14. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Litebit, blockchain, maar dat staat buiten de situatie toch?
   
 15. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Je hebt het naar een bepaald btc-adres toegestuurd die is gekoppeld aan een wallet, right? Aangezien je transactie 1700+ bevestigd is, moet het er technisch gezien gewoon opstaan. Heb je de btc's toegestuurd naar je blockchain of litebit wallet?
   
  Laatst bewerkt: 15 jan 2019
 16. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Ik heb de bitcoins direct naar het adres van de marketplace gestuurd, die je te zien krijgt als je een deposit wil doen


  vandaar dat ik dus op mijn account op market zie dat er een incoming transaction is
   
 17. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Ok, dan is vraag 2 of deze marketplace te vertrouwen is. Wellicht hebben ze je gescamd voor een aantal euro. Ik heb het bij een niet nader te noemen 'marketplace' ook een keer meegemaakt.

  Nogmaals, technisch gezien is alles gegaan zoals het zou moeten, dus het is uitermate vreemd dat het geld er niet opstaat.
   
 18. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Nouja omdat het wel als incoming staat aangegeven denk ik niet dat ik gescamd ben. Ook daarna is er voor een stuk meer geld in omgegaan en nooit meer problemen gehad.
  Gaat niet eens om heel veel geld maar is gewoon zwaar frustrerend, kan er niet tegen haha
   
 19. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Stuur me ff een PB, welke marketplace gebruik je?
   
 20. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Dit kan je uitlezen op je account? Probeer eens gewoon een aankoop te doen. Wellicht staat het geld er dus wel op maar zie je dit niet wegens een technische fout op hun eigen site.
   
  Laatst bewerkt: 15 jan 2019

 21. Interessant artikel! Heb het helemaal doorgelezen, dankjewel voor het posten.
   
  Tim hofman en שמש vinden dit leuk.
 22. Tim hofman

  Tim hofman Newbie  Maat vergeet die post niet te verwijdere !!
   
  Zwijgrecht vindt dit leuk.
 23. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Goeie thanks:handpointup::handfist:
   
 24. Babette La Bête

  Babette La Bête Experimenterende gebruiker

  Dat zal dan wel bij die in 2017 opgerolde sites zijn. Bij de huidige grootste site waar hierboven aan wordt gerefereerd is de site bij mijn weten nog nooit uit de lucht gehaald. Het is wel zeer regelmatig zeer moeilijk te bereiken. Maar daarvoor hebben ze een hele waslijst aan alternatieve webadressen. Één van die adressen doet het altijd wel, of desnoods kom je later terug. Ik heb zo mijn vermoedens dat opsporingsdiensten die site bombarderen met bezoekjes zodat het onbereikbaar wordt.
   
 25. Neo-Shulginist

  Neo-Shulginist Bewuste gebruiker

  Dit is in de basis wel waar.

  Je moet je vooral afvragen: wie wil me te pakken krijgen en hoeveel moeite gaan ze daarvoor doen?

  De politie gaat niet jouw computer kraken en alle geldstromen via bitcoin achterhalen als je twee keer een gram coke op het darkweb heb gekocht.

  Maar als je stelselmatig handelt via het darkweb dan moet je toch wel wat meer oppassen. Het probleem met bitcoin is dat die transacties juist per definitie openbaar zijn (want het hele netwerk moet de transactie bevestigen voordat die geldig is). Opsporingsdiensten kunnen achterhalen van welke bitcoinportemonnee geld stroomt naar welk darkwebaccount, zelfs als er gebruik wordt gemaakt van scramblingdiensten. Dat kunnen ze bijvoorbeeld door te kijken naar welke bedragen binnen een bepaalde tijdsvak worden overgeschreven en bijgeschreven. Je kan je voorstellen dat er niet zo ontzettend veel transacties zijn met precies het bedrag dat jij overmaakt. Als je dan zulk soort data op een grote hoop gooit dan kun je dus dwarsverbanden gaan leggen.

  Daarna moet nog wel een darkwebaccount gekoppeld worden aan een daadwerkelijke identiteit. Dat kan met een techniek die fingerprinting heet; waarmee informatie over het apparaat verzameld wordt. Dan moet dat apparaat ook nog aan een echte identiteit gekoppeld worden.

  Het is allemaal best wel lastig, maar niet onmogelijk. Het punt is vooral dat de recherche niet zoveel moeite gaat steken om je te pakken als je af en toe wat drugs besteld. Maar dat betekent niet dat je het ze zo moeilijk mogelijk moet maken.

  Dus gebruik altijd: een virtuele pc, een VPN, PGP, eigenlijk het liefst een computer die je nergens anders voor gebruikt dan het darkweb en nooit op een locatie waar je vaak bent. Log op die computer ook nooit in op Facebook of Twitter of Google ofzo want die websites / apps installeren best wel hardnekkige trackers. Bovendien zijn Amerikaanse bedrijven verplicht dit soort informatie te geven aan de opsporingsdiensten. En reken maar dat de Amerikaanse DEA en NSA nauw samenwerken met de Nederlandse opsporingsdiensten om dit soort informatie uit te wisselen.

  Dit soort recherchewerk leidt zelden tot arrestaties: hoogstens een paar keer per jaar. En er zijn honderden / duizenden verkopers actief op het darkweb vanuit NL.
   
  Babette La Bête en Zwijgrecht vinden dit leuk.
 26. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Je kan ervan vinden wat je wilt maar diep respect voor de VOC mentaliteit van deze jongeman:
  https://www.ad.nl/binnenland/digitale-drugsbaas-22-uit-woerden-riskeert-40-jaar-cel~a58a1a86/

  Digitale drugsbaas (22) uit Woerden riskeert 40 jaar cel

  De 22-jarige Maikel S. uit Woerden is ontmaskerd als een van de grootste online drugssmokkelaars ooit. Vanuit een huurwoning zou de wizzkid dvd-hoesjes met drugs hebben verstuurd en zo in korte tijd tientallen miljoenen hebben verdiend.

  Door: Raymond Boere 26-04-14, 08:05 Laatste update: 05-02-16, 20:44 Bron: AD/Groene Hart  In Woerden kunnen ze er met hun verstand nog altijd niet bij. 'We zijn er kapot van en begrijpen er helemaal niets van,' zegt zijn opa op wiens adres S. een computerbedrijf heeft geregistreerd. S. woonde hier jarenlang en kwam nog vaak over de vloer. 'Maar ik heb er nooit iets van gemerkt.'

  Digitale drugsbaas
  Dat S. in korte tijd uitgroeit tot een digitale drugsbaas hebben maar weinig mensen zien aankomen. 'Hij had de hersens om iets van zijn leven te maken en het ver te schoppen,' zeggen goede bekenden van hem. 'Maar hij koos de verkeerde richting.'

  Goede bekenden weten niet anders dan dat S. lange tijd arts wilde worden. Hij doorloopt het atheneum op het Kalsbeek College in Woerden zonder problemen, maar start uiteindelijk niet met een studie geneeskunde. Hij kiest voor een opleiding ict. Volgens bekenden ook niet onlogisch omdat ze S. kennen als iemand die sinds zijn vroege jeugd altijd achter de computer zit.

  Op zijn zeventiende heeft hij al zijn eerste bedrijfje. Daarmee knutselt hij voor vrienden en bekenden websites in elkaar. Van het geld koopt hij zijn eerste motor: een Yamaha YZF-R6. 'Mijn eerste grote liefde,' zegt hij hier zelf over op een netwerksite voor motorliefhebbers. Later biedt hij zichzelf aan om apps voor anderen te bouwen en gaat hij aan de slag bij diverse grote bedrijven.

  Een raadsel
  Hoe S. toch zo diep in de drugshandel verzeild kon raken, is voor velen een raadsel, al is voor buurtbewoners duidelijk dat hij geen lieverdje is. Geregeld zien ze de politie in de straat. In 2012 wordt hij gepakt met drugs, blijkt uit rechtbankdocumenten. Hij wordt daarvoor veroordeeld, maar buren merken nooit iets van zijn lucratieve handel. Al hadden ze wel al langere tijd het gevoel dat er iets niet klopte.

  Ze zien hem de afgelopen jaren met de ene snelle bolide na de andere door de buurt rijden. 'Hij had er op een gegeven moment wel vijf,' zegt een buurvrouw die zich geregeld kwaad maakte over zijn asociale rijgedrag. 'Hij reed zo ongelooflijk hard door de straat, dat ik mijn hart vast hield als mijn kleinkinderen daar speelden. Ik heb er ook weleens wat van gezegd.'
  Hij had de hersens om iets van zijn leven te maken, maar hij koos de verkeerde richting

  Bekenden van Maikel S.
  In de buurt hadden ze al een tijd het gevoel dat er iets niet klopte. 'Hij had wel heel veel dure auto's,' zeggen buurtbewoners. Want een 22-jarige die rondrijdt in de duurste modellen Audi, BMW en Mercedes, dat is vreemd. En ook zijn opa zegt er helemaal niets van te begrijpen.

  Cornelis Jan S., roepnaam Maikel, doet niet alleen de wenkbrauwen fronsen van buren in Woerden. Op een trip naar Miami afgelopen zomer laat S. een exclusieve Lamborghini klaarzetten op de luchthaven. Hij gaat emigreren naar Amerika, zo laat hij zijn naasten en bekenden in Woerden kort daarvoor weten.

  Gehuurde Lamborghini
  Maar Amerikaanse rechercheurs hebben dan al lang een vermoeden wat hij daadwerkelijk komt doen: een handlanger aan deze kant van de oceaan ontmoeten. Ze vangen hem op en S. verlaat het vliegveld niet in zijn gehuurde Lamborghini, maar op de achterbank van een politieauto.

  Het is het sluitstuk van een undercoveroperatie die dan al 18 maanden aan de gang is. Al die tijd houden rechercheurs 'SuperTrips' in de gaten op de dubieuze online marktplaats Silk Road. Onder deze naam zou Maikel S. grote hoeveelheden drugs te koop aanbieden. Tenminste honderd pakketjes vol XTC, LSD en cocaïne weten de rechercheurs te onderscheppen, maar justitie verdenkt hem van tenminste 10.000 transacties sinds januari 2011.

  Dvd-hoesjes
  Het gaat om een half miljoen XTC-pillen, 100 kilo MDMA en 4 kilo cocaïne die S. in lege dvd-hoesjes zou hebben verpakt en verstuurd. Daarmee zou hij volgens de Amerikaanse justitie 385.000 bitcoins hebben verdiend; volgens de huidige koers ongeveer 173 miljoen dollar, al fluctueert die koers sterk.

  S. hangt een gevangenisstraf van maximaal 40 jaar boven het hoofd en wordt in Amerikaanse media afgeschilderd als een van de grootste online drugssmokkelaars ooit.
   
 27. Babette La Bête

  Babette La Bête Experimenterende gebruiker

  Ik neem aan dat je daarmee de torbrowser bedoelt.
  Dat wordt al getackeld door de torbrowser volgens mij?
   
 28. Babette La Bête

  Babette La Bête Experimenterende gebruiker

  Klopt helemaal. Dit geweldige NL wat is groot geworden door de good ol' VOC mentaliteit waar onze president Mark Kutte ons zo graag aan herinnert, is geplaveid met het bloed van honderdduizenden opiumdoden: https://isgeschiedenis.nl/nieuws/opiumhandel-van-de-voc

  Opiumhandel van de VOC
  Vanaf het midden van de zeventiende eeuw tot 1950 heeft Nederland veel geld verdiend aan de opiumhandel, met Indonesië als centrum. Dat geld verdween in de zakken van de Vereenigde Oostindische Compagnie, van een kleine groep notabelen en van een aantal leden van het Huis van Oranje.

  Verslaafd aan opium
  [​IMG]De winsten waren fabelachtig: Hans Derks berekent in zijn boek Verslaafd aan opium dat in die periode meer dan tachtig miljard, omgerekend in huidige euro’s, aan de handel verdiend is. Hoe dat in zijn werk ging, hoe de belangenverstrengeling in elkaar stak en wat de gevolgen waren voor de Indonesische economie en de bevolking, staat te lezen in dit boek. Het is de geschiedenis van een ‘roofstaat aan de Noordzee’ (Multatuli) die niet terugdeinsde voor slavernij, uitbuiting en drugsdealerpraktijken.
   
 29. Neo-Shulginist

  Neo-Shulginist Bewuste gebruiker

  Nee. De (tor)browser is een computerprogramma waarmee je het (verborgen) internet kunt bekijken. Die Tor-browser verbergt het originele IP-adres van de internetter. Maar er worden alsnog data afgegeven over het apparaat waarop die Tor-browser staat geïnstalleerd, bijvoorbeeld welke taal je gebruikt, of het windows of mac is en welke versie van het besturingssysteem en welke update. Met zulke data kan een identiteit opgesteld worden. Die opsporingsmethode wordt dus 'fingerprinting' genoemd.

  Een virtuele pc is een denkbeeldige computer die jouw computer bestuurt. Dus je installeert bijvoorbeeld een linux-besturingssysteem terwijl je met windows aan het computeren bent. Daardoor lijkt het net alsof je een heel andere computer gebruikt dan je daadwerkelijk gebruikt. Dat is dus een extra beveiliglaag over je Tor-browser heen.

  Je wil niet inloggen op Facebook of Twitter of Google via zo'n (virtueel) apparaat, omdat die diensten dan gelijk heel de fingerprint opslaan en dan heeft dus heel die beveiligingslaag van een virtuele pc eigenlijk al geen zin meer. Zo snel kan het gaan.
   
  Babette La Bête vindt dit leuk.
 30. Neo-Shulginist

  Neo-Shulginist Bewuste gebruiker

  Babette La Bête vindt dit leuk.
 31. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Eerst merk je terecht op dat je je mag afvragen wat de consument te vrezen heeft van de autoriteiten en vervolgens geef je ze een heel go-go-gadget-pakket mee.

  Een VPN wordt 9 van de 10x verkeerd gebruikt. PGP wordt vaak gekraakt.

  Schijnveiligheid.
   
 32. Babette La Bête

  Babette La Bête Experimenterende gebruiker

  Interessante info. Maar als koper op die site maak ik me vooralsnog geen enkele zorg (opsporing van kopers heeft geen prioriteit bij opsporingsdiensten). Laten ze eerst maar proberen die verkopers te pakken en tot noch toe lukt dat ze niet heel erg goed, uitgaande van het onderzoek van de TU Delft wat in de tweede post hierboven vermeld staat. Als verkoper kan je natuurlijk niet genoeg maatregelen nemen, en ik neem graag van je aan dat een virtuele computer tot één van de standaard maatregelen behoort om je anonimiteit te waarborgen, als verkoper zijnde.
   
  Avīci vindt dit leuk.
 33. Neo-Shulginist

  Neo-Shulginist Bewuste gebruiker

  Haha, nouja, toegegeven. Als je een Amerikaanse VPN hebt dan weet je zeker dat de Amerikaanse veiligheidsdiensten met alles meekijken

  Maar dat PGP vaak gekraakt wordt daar ben ik het echt niet mee eens.
  (In ieder geval niet dat we dat officieel weten, maar dat is een andere discussie =P)

  De politie maakt er nogal een ding van dat ze een server hebben gekraakt van een man die voorversleutelde 'PGP-telefoons' verkocht. Dat waren Blackberry's die encryptieberichten via een server in Canada stuurden. Criminelen dachten dat, omdat de berichten met PGP versleuteld waren, ze alles altijd konden zeggen. Tientallen kopstukken uit de onderwereld hebben jarenlang diezelfde telefoons en diezelfde server met dezelfde beveiliging gebruikt om liquidaties enzo te bestellen. Toen vond de Canadese politie die server. En ja, dan gaan ze wel even moeite doen om die server te kraken want dat is het wel waard.

  Hier heb je het weer: wie zit er achter je aan en hoeveel moeite gaan ze doen om je te pakken.

  Encryptie met PGP is een kwestie van enorme getallen. Er is een kraakmethode die 'brute force' heet. Dan gaat een computer zeg maar alle mogelijke wachtwoorden raden. Wil je zoiets met PGP-encryptie doen, dan ben je (afhankelijk van de sterke van het wachtwoord) met snelle computers (tientallen) jaren bezig met rekenen. Je zou er een supercomputer op los kunnen laten, maar dat kost enorm veel geld. En de vraag is dus of ze dat willen uitgeven om jou te kunnen pakken.

  Weer even terug naar die PGP-telefoons. De recherche heeft niet de PGP-encryptie zelf gekraakt. Maar ze hadden toegang hadden tot de servers en in sommige gevallen tot de telefoons zelf. Op die manier konden ze fysiek de wachtwoorden voor de PGP-encryptie achterhalen. En ja, dan kunnen de opsporingsdiensten gewoon de berichten lezen, net zoals de eigenaar van de PGP-telefoon berichten las.

  (lees ook dit stuk in NRC over hoe de politie PGP-telefoons heeft gekraakt die gebruikt werden door de mocromaffia: https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/06/een-puzzel-met-36-miljoen-stukjes-10953264-a1561913)

  Even samenvattend zijn er bij die werkwijze dus een aantal grove fouten gemaakt:
  1. Iedereen maakte gebruik van hetzelfde systeem en dezelfde servers
  2 De centrale server werd ontdekt, opgerold en in beslag genomen
  3 Het wachtwoord was makkelijk te raden

  Volledige anonimiteit is onmogelijk. Maar je kunt wel zoveel mogelijk beveiligingen gebruiken bij al je handelingen. Zo kan je het op zijn minst extreem moeilijk maken om je te vinden / te achterhalen wat je doet. Als je je dan niet bezighoudt met grootschalige cocaïnehandel of met liquidaties ofzo, dan gaat de politie echt niet zo'n rechercheteam op jou zetten om je te pakken (of je moet heel veel pech hebben en onschuldig zijn, maar toch verdacht worden).
   
  Babette La Bête vindt dit leuk.
 34. Babette La Bête

  Babette La Bête Experimenterende gebruiker

  Het is waar dat een vpn vaak verkeerd gebruikt wordt. Maar 'schijnveiligheid' is wat te kort door de bocht. Anders werden er wel aan de lopende band verkopers opgepakt. Feit is, dat wanneer je met vuur speelt (verkopen op het web) je wel verdomt voorzichtig moet zijn. Het zijn dan ook vooral de sukkels die gepakt worden en die in de krant komen. Van de succesverhalen hoor je nooit iets natuurlijk...
   
  Neo-Shulginist vindt dit leuk.
 35. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Al gebruik je een vpn uit Zwitserland (gunstige privacywetgeving), dan moet je deze ook nog op de juiste manier weten te gebruiken. Dit doet bijna niemand, dus dan ga je alsnog voor de bijl bij grootschalige criminele activiteiten. Een Amerikaanse vpn is bij voorbaat kansloos inderdaad.

  De techniek zit vernuftig in elkaar, hoewel de servers zo nu en dan inderdaad gekraakt worden. En mocht daar een bericht van jou tussenzitten; reken maar dat de autoriteiten op dat moment gaan jagen. Dus waarom zou je het jezelf onnodig lastig willen maken? Degene die het onopvallendst willen zijn vallen vaak het eerst op. Je kan jezelf beter quasi-naïef opstellen i.p.v. de wizkid uit proberen te hangen. Je gaat het toch wel afleggen...

  Precies. Daarom snap ik deze stortvloed aan informatie niet. Nu gaan mensen aan de hand van jouw posts allemaal vpn-abonnementen afsluiten of een pgp-telefoon aanschaffen. Hou het gewoon real en maak die mensen hier niet onnodig paranoid...

  * Ik zou wel je webcam afplakken met tape. :tonguewink:
   
 36. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  We hebben het niet over de verkopers volgens mij.
   
 37. Babette La Bête

  Babette La Bête Experimenterende gebruiker

  Hoe meer info hoe beter wat mij betreft...

  Zo'n virtuele computer via Tails is trouwens helemaal niet zo'n slecht idee. Heb zelf ook wel privacy-fouten gemaakt tijdens surfen op het darkweb. Denk dat je een aantal van die fouten kan voorkomen via Tails.

  Zelfs al ben je als koper -op dit moment!- geen prioriteit voor oom agent, dit kan zo veranderen binnen nu en ... jaar. Gezien de Big Brother affiniteiten van onze NL gezagsdragers is dit niet per se nog heel lang Science Fiction... Vroeger konden ze zich niet voorstellen dat er ooit auto's konden bestaan. En over een x aantal jaar kunnen ze mogelijk alles over jou te weten komen via de digitale sporen die jij momenteel achterlaat. En je, als koper zijnde, met terugwerkende kracht veroordelen, door veranderende politieke opvattingen. Ik zou er ieg totaal niet vreemd van op kijken.
   
  Laatst bewerkt: 28 feb 2019
  Avīci vindt dit leuk.
 38. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Een alu-hoedje is bij nader inzien ook geen slecht idee. Beter voorkomen dan genezen.

  [​IMG]
   
  Babette La Bête vindt dit leuk.
 39. Neo-Shulginist

  Neo-Shulginist Bewuste gebruiker

  Nouja, vorig jaar zomer hadden enkele tieners die geen PGP gebruikten wel ineens politie op de stoep staan omdat Hansa Market en Alphabay in handen was van de politie toen zij drugs bestelden zonder PGP. Ik vind dat geen onnodige beveiliging en het is ook niet heel lastig om onder de knie te krijgen.

  Bovendien was volgens mij de vraag van deze post of mensen terecht of onterecht bang waren voor identificering op het darkweb. Dus ik dacht dat het wel handig en interessant zou zijn om even wat dingen op te noemen die de politie kan doen om je te ontmaskeren en wat jij kunt doen om je daartegen te beveiligen. Dat was niet als bangmakerij bedoelt.

  Ik ben wel heel benieuwd wat die veelgemaakte fouten met VPN's dan zijn.
   
 40. Neo-Shulginist

  Neo-Shulginist Bewuste gebruiker

  Mijn voorkeur zou juist uitgaan naar software en diensten van Russische makelij. De Russen vinden het alleen maar leuk als een groot deel van de Europese bevolking verslaafd raakt aan drugs. En als de Nederlandse overheid een officieel informatieverzoek gaat indienen bij de Russen, dan krijgen ze gelijk allerlei verzoekjes van de Russen terug ('geef mij eens wat info over jullie documenten van MH-17', bijv) waar ze niet zo'n zin in hebben dus dat is eigenlijk wel een goede deal.
   
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...