• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Wat luister je nu?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Avīci

Bewuste gebruiker
Van morgen ijlt mijn tuinman, wit van schrik,
Mijn woning in: "Heer, Heer, één ogenblik!

Ginds, in de rooshof, snoeide ik loot na loot,
Toen keek ik achter mij. Daar stond de Dood.

Ik schrok, en haastte mij langs de andere kant,
Maar zag nog juist de dreiging van zijn hand.

Meester, uw paard, en laat mij spoorslags gaan,
Voor de avond nog bereik ik Ispahaan!" -

Van middag (lang reeds was hij heengespoed)
Heb ik in 't cederpark de Dood ontmoet.

"Waarom," zo vraag ik, want hij wacht en zwijgt,
"Hebt gij van morgen vroeg mijn knecht gedreigd?"

Glimlachend antwoordt hij: "Geen dreiging was 't,
Waarvoor uw tuinman vlood. Ik was verrast,

Toen 'k 's morgens hier nog stil aan 't werk zag staan,
Die 'k 's avonds halen moest in Ispahaan."

P.N. van Eyck

De weg die je neemt om je lot te vermijden, is de weg waarop je je lot ontmoet.

--

Een waarde vriend.
 

Mezelf

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Thanks to @Mindless

Nog nooit van tipper gehoord maar deze lijkt mij ook zeer goede trip muziek te maken. Ik ontdek de laatste tijd zoveel nieuwe muziek dat ik gauw maar weer eens een tripje moet gaan plannen :yum:
 

Mindless

Badass junkie
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Ja bijzonder hè!

Als je dit leuk vindt, heb je nog heel wat muziek van hem om te verkennen. :grin:

Een van mijn favorieten van hem:

 

Mindless

Badass junkie
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Even het nieuwe Tipper album aan het luisteren nu.


Super origineel en extreme productiekwaliteit zoals altijd. Ik ga dit zo hard zetten op m'n Focal Aria's 926's (ja ja brag brag :tonguewink: ) bij mijn volgende ALD-52 trip...
 

LoveSexDreams

Belezen gebruiker
Dit is een van mn favoriete nummers van het nieuwe Beast Coast album dat vandaag is uitgekomen:


Beast Coast is een samenwerking tussen drie rap groepen, Flatbush Zombies, The Underachievers en Pro Era. Op de album cover staat heel toepasselijk een sheet lsd wat ik erg leuk vind.
 

Ringo

Experimenterende gebruiker


Veel respect voor deze dame. Komend uit meerdere zware verslavingen en psychose, als therapie heeft ze zichzelf 10 instrumenten aangeleerd. Niet geheel zonder succes. Laat haar een inspiratie zijn voor een ieder die vecht tegen wat dan ook. Hoe donker het ook lijkt te worden om je heen, vergeet dan niet dat er zonder licht ook geen donker is en vice versa. Er is een weg voor jou om te vinden en geef nooit op! :blackheart:
 
Laatst bewerkt:
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan