• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Zoek een middel waardoor ik minder hard zuip anders dan blowen

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

eelco74

Newbie
hoi ik heb hardnekkige bier verslaving vanwege autisme. Stomme is dat ik de Kater dag later het fijnste vind want dan is het lekker rustig in me hoofd.
Helaas kwam ik pas na 10 jaar bier drinken erachter dat ik autisme heb en daarom verslavings gevoelig schijnbaar
maar is niet helemaal waar want om van me bier verslaving af te komen heb ik al wiet, paddos,s, coke , mdma poeder en kristallen, en xtc geprobeed maar de zgnd hard drugs
vond ik niet lekker behalve dat ik van mdma kristallen erg geil werd. Vond het altijd zonde van me geld in verhouding met hoeveel biertjes je ervoor kan halen hehe.

Alleen bepaalde soorten wiet/hash leken mijn bierverslaving goed af te remmen en dronk ik niet oneindig door met name met haze.
maar de coffeeshops zijn al tijdje dicht en ben eigenlijk nieuwsgierig wat de ervaringen zijn van andere alchohol verslaafden om de boel een beetje af te remmen zeg maar.

Wanneer ik teveel bier drink heb ik last van grensoverschrijdend gedrag. bij wiet en bier niet maar zoek liefste iets anders dan wiet.

groet
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
zoek een middel waardoor ik minder hard zuip anders dan blowen
Zelfdiscipline.

hoi ik heb hardnekkige bier verslaving vanwege autisme.
alcoholverslaving en autisme staan geheel los van elkaar.

om van me bier verslaving af te komen heb ik al wiet, paddos,s, coke , mdma poeder en kristallen, en xtc geprobeed maar de zgnd hard drugs
Als je van je verslaving af wil komen zal je een tijdje NIETS moeten gebruiken, want nu wil je alleen het ene voor het andere inruilen en kom je niet van je verslaving af.

Je hebt echt een verkeerd idee van plan van aanpak. Je zal je niet moeten richten op andere middelen om van je verslaving af te komen, maar een beroep moeten doen op je zelfdiscipline.
 
Laatst bewerkt:

*.exe2.0

Bewuste gebruiker
Je hebt een verslaving omdat je middelen te vaak en teveel gebruikt.

En je hebt autisme.

Reden te meer om beter voor jezelf te gaan zorgen.

En dat doe je niet door andere middelen te gaan misbruiken.

Imho.
 
 • Like
Waarderingen: ATGC

eelco74

Newbie
ja ik stop nu helemaal en hopenlijk krijg ik dan over maand of wat medicatie van psychiater voor mijn autisme om de scherpe randjes eraf te halen.
en dat structuur gezond eten nachtrust wat makkelijker wordt. dat ik me beter kan concentreren daarop. bedankt dat jullie het zo vol in me gezicht smeten hehe.

groet
 

ATGC

Belezen gebruiker
@eelco74 Ik vind net zoals de andere mensen in dit topic dat zoeken naar drugs om je alcoholverslaving te "fixen" niet de juiste weg is.

Je moet die alcoholverslaving gewoon aanpakken of deze nu iets te maken heeft met autisme of niet. Zomaar met alcohol stoppen is gevaarlijk dus ga naar je huisarts en laat je naar een verslavingskliniek doorverwijzen. En zie medicijnen als hulpmiddelen en niet als totaaloplossing. Er is ook geen medicijn tegen autisme, alleen middelen die de symptomen kunnen verminderen.

---

Overigens ben ik persoonlijk van mening dat elke geestelijke aandoening mensen naar zelfmedicatie en verslaving kan leiden. Dat is ook niet zo vreemd want het gebruik een geestveranderende stof kan voor een persoon die lijdt een "oplossing" lijken.
 

MacLeod

Admin
Forumleiding
Beheerder
ja ik stop nu helemaal en hopenlijk krijg ik dan over maand of wat medicatie van psychiater voor mijn autisme om de scherpe randjes eraf te halen.
en dat structuur gezond eten nachtrust wat makkelijker wordt. dat ik me beter kan concentreren daarop. bedankt dat jullie het zo vol in me gezicht smeten hehe.

groet
Goed dat je hulp heb gezocht en hebt. De enige die je fatsoenlijk advies over eventuele medicatie dan wel andere oplossingen kunnen bieden, is je behandelaar. Die is op de hoogte van je volledige casus. Wees dus ook vooral eerlijk en open tegen hem of haar. Medische adviezen via onbekenden op een online forum zijn wellicht goedbedoeld, maar door het ontbreken van inzicht in jouw exacte situatie en medische kennis (zeer waarschijnlijk), kunnen adviezen anders dan "zoek professionele hulp" gevaarlijk zijn.
 

benzzzy

Badass junkie
Maak dit bespreekbaar met je huisarts en vraag naar een doorverwijzing naar een psychiater of bespreek dit met je psychiater eventueel.

Als je drugs gaat gebruiken om minder last te hebben van je psychische conditie dan kan medicatie of therapie een heel goed idee zijn.
En dit zal een psychiater uiteraard beter weten 😉.

Maar als het persee moet dan zou ik in iedergeval overstappen naar wiet ipv alcohol.
Alcohol is zwaar toxisch en lichamelijk verslavend.

Als je persee wil gebruiken kies dan op zijn minst voor iets als kratom of en wiet.
 

eelco74

Newbie
coffeeshops zijn hier in 2010 gesloten en in wijde omgeving :( kratom nooit van gehoord ff googlen hehe.
probeer het eerst wel via psychiater en wiet alleen in uiterste geval want het is nou lastig om aan haze te komen en wil liefste ook stoppen met roken.
ik rook alleen wanneer ik drink maar toch. iig bedankt voor jullie advies
 

benzzzy

Badass junkie
Als je kratom haalt dan raad ik je aan dit niet van een smartshop te halen maar van een online shop die gespecialiseerd is in kratom en goede reviews heefd.

Er gaat behoorlijk wat rot kratom rond voornamelijk in smartshops...
 

eelco74

Newbie
ik zoek geen euforisch gevoel, ben van mening verandert zoek geen middel meer voor bij het zuipen, wil helemaal stoppen maar wel Elvanse proberen voor iets meer concentratie. in de gevangenis deed dexamfetamine en structuur wonderen met me viel 10 kg af in half jaar tijd mja rookte en dronk er niet, kon wel maar niet te zuipen in de bajes hehe.

Buiten de bajes wilden ze het niet geven omdat ik dronk en vrachtwagen chauffeur was
ik werk niet meer maar als notoire bier drinker verwacht ik dat ze pas de verbeterde versie van dex geven als ik kan aantonen dat ik niet meer drink dus urineproef ofzo, paar maanden stoppen lukt me altijd wel. als ik het niet krijg kan ik altijd wel weer bier kopen en voor zekersheid jointje drbij.

vroeger kwam ik nogweleens in de problemen met justitie maar dat hebben ze afgeleerd en ik ben wat wijzer geworden in me taal gebruik hehe
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan