1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Bang om in Amsterdam heroïne te kopen

Discussie in 'Opiaten' gestart door Lias, 20 sep 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. hansje1963

  hansje1963 Belezen gebruiker

  Je kunt om zakjes vragen die je ontlasting wat zachter maakt, je arts weet wel welke, (ben even de naam er van kwijt), door methadon kan je aardig verstopt raken ondanks vezels en water drinken, zat je van de heroïne nooit of minder verstopt? Ik heb het ook gehad en werd snachts misselijk van wakker, erg naar en ziekmakend! Movicolon heten die zakjes btw, schiet me te binnen, succes!
   
 2. hansje1963

  hansje1963 Belezen gebruiker

  Lias,
  Hoe is het nu met je?
   
 3. Ikbeneenfiets

  Ikbeneenfiets Belezen gebruiker

  Ik hoop dat hij okee is, maak me een beetje ongerust... Er is zeker niemand die hem kent in het echt en even kan checken?
   
 4. Lias

  Lias Experimenterende gebruiker

  Bijna een jaar.
  Ik ben nogal dwangmatige in sommige dingen, zo ook het steeds op tijd kopen, zorgen dat ik alles in huis heb, naalden ect.
  Ik spoot mezelf niet plat, net genoeg om me content te voelen.
  Altijd een noodvooraad voor het geval dat de post te laat verzonden en of bezorgd zou worden.
  Hierdoor zo lang vol gehouden.
   
 5. Lias

  Lias Experimenterende gebruiker

  Thanks voor de tip!
   
 6. Lias

  Lias Experimenterende gebruiker

  Ik heb de stomme fout gemaakt om een lekker biertje te drinken samen met methadon 50mg.
  Niet bij nagedacht :expressionless:

  Ik haal nu 2x per week methadon op, niet meer elke dag omdat ik nu een onderhouds dosering heb.
  Ik had dus meerde pillen.
  Ik werd s'nachts wakker op de bank met 2 lege biertjes en 3 lege zakjes methadon.

  Ik heb dit niet met opzet gedaan.
  Geen o.d poging of expres te veel gebruiken vanwege trek ofzo.
  Bier+methadon= black out roes.

  Verminderd je heroïne tolerantie waneer je alleen methadon gebruikt?
  Ik heb heroïne gekocht en dus ook gebruikt, ik merkte niet echt een verschil qua tolerantie.
  Misschien dat dat pas na enkele weken verminderd?
  Zijn er daarom ook veel overdosisen?

  Bedankt voor jullie advies en zorgen!
  Mijn excuses voor de eventuele zorgen die u mischien had.:)
   
  Ikbeneenfiets vindt dit leuk.
 7. hansje1963

  hansje1963 Belezen gebruiker

  Fijn dat het weer goed gaat! Als je niet zo lang methadon gebruikt en je drinkt er alcohol bij dan kan dat idd flink aan komen met als gevolg je dingen doet waar je s'morgens achter komt, maar lees ik het nu goed, gebruik je nog steeds heroïne? Als je echt wilt stoppen raad ik je dat sterk af, naast de methadon heroïne gebruiken zorgt ervoor dat je een dubbele verslaving aan het opbouwen bent! Op de lange duur moet je de methadon gaan verhogen omdat die dosering dan niet meer afdoende is! Als je echt van plan bent om te stoppen zou ik als Ik jou was niet bijgebruiken, dan redt je het niet! Succes Lias.
   
  Lias vindt dit leuk.
 8. Lias

  Lias Experimenterende gebruiker

  Hey, omdat ik mijn methadon opgesnoept had moest ik heroïne kopen.
  Ik krijg 2x per week nieuwe pillen.
   
 9. hansje1963

  hansje1963 Belezen gebruiker

  Als je geen kans hebt gezien je arts in te lichten over hetgeen gebeurt en deze dus ook geen nieuwe methadon aan je voor kon schrijven snap ik je keuze wel.
  Methadon heeft een lange werking maar geen 2 dagen, ik dacht even dat je naast de methadon ook heroïne had gebruikt, zoals je nu wellicht weet zorgt de methadon er voor dat je niet ziek wordt en de Buzz dus uit blijft, dat is erg moeilijk want het is uiteraard om de kick te doen en die krijg je met methadon niet....
  Ikzelf heb daar ook jaren lang mee lopen worstelen en toch steeds weer bijgebruikt waardoor ik steeds de dosering op moest hogen, bijgebruiken naast de methadon dus en voor ik het in de gaten had stond ik op 160mg methadon.., misschien kan je, als een soort van stok achter de deur, vrijwillige urinecontrole's laten afnemen, dat werkte bij mij in ieder geval, ik ben 13 jaar bezig geweest om helemaal clean te worden, ik had ook een verslaafde partner en dat werkte dus niet, relatie beëindigd en met Subutex de methadon eraf gekregen en met kleine stapjes de Subutex weer afgebouwd, nu geheel abstinent sinds 1989 dus een lange geschiedenis achter de rug, ik zal iedere dag moeten waken en scherp blijven om dit te behouden, ik voel me erg goed en ben blij het gevecht aan gegaan te hebben! Ik heb nooit geshot, dat scheelt dan ook wel weer volgens mij maar het is en blijft een gevecht, ga het aan en zet door, je krijgt er zoveel voor terug! De trek wordt na verloop van tijd houdbaar maar je zult een geheel andere levensstijl moeten gaan volgen om verveling etc voor te zijn want dat is ook een enorme valkuil! Succes met je verdere behandeling en geef niet op! Groetjes.
   
  Lias en Ikbeneenfiets vinden dit leuk.
 10. Lias

  Lias Experimenterende gebruiker

  Ik heb het niet beide gebruikt nee.
  Bedankt voor je advies!
  Ik ben eerlijk geweest over de terugval van vorige week tegenover de arts, en zal dat nu ook doen. Ik lieg niet. Ik vraag om hulp, het is letterlijk tijdverspilling om te liegen.
  Dan moet je ook geen hulp vragen anders blijf je bezig. Ik ben geen heilig boontje hoor, maar gelukkig besef ik dit wel.:innocent:
   
  hansje1963 vindt dit leuk.
 11. Lias

  Lias Experimenterende gebruiker

  Als je meta verslaafd bent, ben je dan ook niet verslaafd aan hero?
  Je bent toch verslaafd aan de morfine?
  Waarom is het afkicken van meta zwaarder en langer? Kun je dan niet van meta terug naar hero om daar van af te kicken? Als je van meta terug naar hero gaat, wordt je dan wel of niet ziek? En van welke kick je dan af, de meta terwijl je hero gebruikt en vanwege de morfine dat in beide zit daardoor niet of wel ziek bent, tijdens gebruik.

  Ik zit hier nu een uur over na te denken.
  (Vannacht niet geslapen -slaapgebrek- )
   
  hansje1963 vindt dit leuk.
 12. hansje1963

  hansje1963 Belezen gebruiker

  Ik weet niet aan wie je deze vraag stelt maar antwoord toch maar, ik ben langdurig verslaafd geweest aan heroïne /methadon, ook polygebruik maar de laatste 12 jaar aan hero/meet, ik ken mensen die idd de heroïne af hebben gebouwd en op een kleine hoeveelheid gestopt zijn maar dat is ook moeilijk, met name als de onderliggende problemen (nog) spelen. Zo heb ik ook problemen ervaren in het huis waar ik woon, dat triggerde mij ook tot gebruik, later alles veranderd, geschilderd, en binnen wordt niet meer gerookt (tabak). Maar er kunnen veel zaken zijn die jou kunnen triggeren... Methadon is na lang gebruik idd moeilijk af te bouwen omdat de halfwaardetijd veel langer is dan die van heroïne en de afkick dus ook zwaarder. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan Subutex omdat je daar helderder bij blijft en niet zo afgestompt, (zie mijn topics) maar goed, je kunt dus van de methadon terug naar de heroïne en daar mee afbouwen, persoonlijk denk ik niet dat dat een goed plan is, je moet dan wel héél sterk in je schoenen staan!! Je begeeft je dan ook in het illegale circuit wat ook problemen met zich mee kan gaan brengen, als je echt wilt stoppen, maak een goed plan van aanpak samen met je behandelaar, hou je er aan en dan is abstinentie mogelijk, clean worden is vrij simpelaar maar clean blijven is een ander verhaal! Groetjes!
   
  Lias vindt dit leuk.
 13. Lias

  Lias Experimenterende gebruiker

  Het was een hypothetische vraag.
  Lijkt me niet slim idd om te wisselen vanwege de roes van heroïne.
  Ik snapte niet waarom de afkick verschillend is bij heroïne en methadon, nu wel!
  Dank je wel!
   
  hansje1963 vindt dit leuk.
 14. hansje1963

  hansje1963 Belezen gebruiker

  Oké, dat hoor je overigens niet vaak dat iemand die zaken niet kent maar zo zie je maar..... Kijk je ook op andere topics? Ik heb hier ook erg veel kennis opgedaan van het eea en ook steun ervaren van mede lotgenoten.! Gaat het verder goed met je en is de 50mg afdoende?? Als je 2+ per dag hebt gebruikt vind ik 50mg niet hoog, eea heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat je nooit methadon hebt gebruikt dus dat kan een aardige pré zijn!
   
 15. Lias

  Lias Experimenterende gebruiker

  Hey, de methadon is verhoogd naar 60mg.
  Ik ga vragen of ik naar een afkickkliniek kan.
  Het valt me zwaarder dan gedacht en ik wil er gewoon vanaf. Thuis proberen gaat heel lang duren, met nu al 2x een terugval. Ik vindt het wel eng om te " wonen" in een instelling.
  De afkick vindt ik niet eng.
  Ik had het graag cold turcky thuis gedaan, maar godver wat is dat zwaar zeg.

  Ik kwam op internet tegen dat je binnen een paar uur kunt afkicken met of zonder narcose. Wat is de meerwaarde van narcose? Want het schijnt geen pijn te doen, waarom dan narcose? Is een kans op terugval niet groter omdat je juist de hel van afkicken niet heb moeten doorstaan?

  https://www.nrc.nl/nieuws/2004/07/17/een-einde-aan-de-hunkering-7694520-a919962
   
 16. hansje1963

  hansje1963 Belezen gebruiker

  Hoi,
  Onder narcose heeft voor mij geen meerwaarde gehad, heb ook in 2004 en 2005 de "snelle detox" gedaan, ook een hel! Ik persoonlijk heb het meeste baad gehad bij rustig aan afbouwen en de tijd nemen, een opname en een tijd in een kliniek verblijven heeft mij wel gebracht tot volledige abstinentie, leuk is anders, zo'n kliniek kan confronterend werken en met een "foute " club met spelletjes en streken is de lol er ook zo af, tijdens mijn laatste van 6 behandelingen had ik het getroffen qua bewoners en kon ik m'n behandeling goed afronden maar daarna toch weer een paar keer terug gevallen, kortom, het kan een vermoeiende lange strijd zijn maar al val je 10x gewoon op blijven krabbelen en verder gaan, dan kom je, als t goed is er ook! Maar er zijn ook personen die het in 1x redden maar die zijn dun bezaaid eerlijk gezegd, je zult hard moeten knokken maar eenmaal clean voelt wel erg lekker! Fijn weekend en oja, terug vallen horen er nu eenmaal bij, verder gaan en blijven doorzetten!
   
  Lias vindt dit leuk.
 17. Lias

  Lias Experimenterende gebruiker

  Bedankt voor je bemoedigden woorden!

  Jij bent onder narcose geweest tijdens een afkick?
  Hoe was dat?
  Echt met een buis in je longen?
  Voor hoe lang?
  Waarom had het voor jou geen meer waarde?

  Ik probeer heel hard niet mijn vooroordelen te hebben, maar kan het niet helpen dat ik denk,
  " lekker makkelijk ".
  Slapend door je afkick heen.
  Easy peasy.
  Natuurlijk zijn er zat redenen waarom je dit zou willen of misschien zelfs moeten..

  Ikzelf zou er te makkelijk misbruik van maken en geheid terug vallen.
   
  Laatst bewerkt: 28 okt 2019
 18. hansje1963

  hansje1963 Belezen gebruiker

  Hoi Lias,
  Ik heb hem niet onder narcose gedaan, een paar kennissen van me wel en die zijn terug gevallen omdat ze daarna naar huis gingen, geen nabehandeling dus, ik weet niet of die behandeling nog aangeboden wordt, de laatste keer dat ik een behandeling heb overwogen was met Iboga maar deze toch niet ondergaan, mede omdat ik een nare ervaring met LSD heb gehad dus geen trip meer voor mij! Heb er wel positieve feedback over gelezen maar zoals eerder aangegeven, ik koos er voor het op de langzame manier te gaan doen,,met succes tot nu toe, maar het blijft uitkijken!!
   
  Lias vindt dit leuk.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...
Vergelijkbare Topics - Bang Amsterdam heroïne
 1. Stombezig
  Reacties:
  9
  Weergaven:
  1.504
 2. Anoniem1997
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  1.425
 3. md020
  Reacties:
  14
  Weergaven:
  1.727
 4. Philosophico
  Reacties:
  6
  Weergaven:
  2.512
 5. delilahh
  Reacties:
  6
  Weergaven:
  2.966