• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Ergste withdrawal

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

blue eyes

Belezen gebruiker
de combinatie van de ontwenning van speed en benzo's samen.

Achteraf gezien had ik veel beter eerst de speed ontwenning gedaan en nog een klein beetje de benzo's laten doorlopen.

Maar doordat de twee verslavingen hand in hand gingen bij mij... om de sufheid te bestrijden nam ik s'morgens pep en om dan weer neer te gaan nam ik benzo's.Dus moest ik in mijn geval beiden wel te samen kicken.

Maar helaas, heb mezelf de hel laten zien zo.:dizzy:

De ontwensymptomen van beiden drugssoorten versterkten elkaar precies in het kwadraat.
Het angstige en de typische schuldgevoelens van de speedontwenning ( en die soms ook al in hevige speedkaters aanwezig zijn ) werden enorm opgeblazen door de benzo's.

Had bijna elk symptoom van de benzo withdrawal die hier opgetekend staat.
https://en.wikipedia.org/wiki/Benzodiazepine_withdrawal_syndrome

nu bijna twee jaar later heb ik geen zucht meer naar speed maar zeker wel soms naar benzo's.
Heb eigenlijk nooit nuchter zucht gehad naar speed enkel door de benzodiazepines kreeg ik trek daarin.
Denk dat opiaten en benzodiazepines van de verschrikkelijkste ontwenningen zijn die een mens kan doorspartelen.
 

Jmths

Badass junkie
Tripreporter
Beetje subjectief wellicht maar ik waag een poging voor makkelijk vermaak.

GHB (persoonlijk niet veel ervaring mee) > Baclofen > Phenibut > Flubromazolam > Clonazolam > Flunitrazolam > Benzodiazepines algemeen > Alcohol > Heroïne / Fentanyl (analogen) / Opioiden > Psychedelica > Dissociatieven.

Waar de laatste twee dan vooral gerelateerd zijn aan fysieke en/of mentale uitputting.
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
@Lias
Nee, ik had mn problemen weer onder controle gekregen dus niet meer nodig. Ik ben er wel een paar dagen flink chagrijnig van geweest, dat dan weer wel.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan