• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Geniale quotes uit je eigen drugs momenten

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

Pandan

Wijs gebruiker
Emeritus Mod
"Beter poep als een scheet in je hand. Heb je tenminste nog wat meer als alleen wind. Kan je er mee gooien ook." Was tijdens truffelen.

Ook een keer tijdens het truffelen een maat van me, hij zat te kutten met een paraplu, schiet ie opeens open:"Oh shit! Hij ging open en ik dacht eventjes dat ik jou stem had!"(tegen mij)

Truffels gehaald bij de shamaan in Nijmegen, helemaal de weg kwijt komt een maat van me aan:"Het begon allemaal bij de shamaan."

Weer tijdens trufelen, maat van me krult zich op in een slaapzak, felgekleurd. Lag met een smile van hier tot tokio op z'n bek te schreeuwen dat ie net een cadeautje was.

Andere, flinke maat van me(130kg) tijdens(wat een verassing) het truffelen:"Ik ben zo licht, ik kan wel zweven, hou me vast voordat ik opstijg!"
 

messned

Newbie
Wat is Methoxetamine

Een ketamine space is precies wat ik nu ga uitleggen, als je er diep in zit zoals nu dan zie je de hele ruimte als een film.
Kort omschreven tussen haakjes ( je ziet de hele ruimte wel de dieptes zijn er maar als je alles op een rijtje zal leggen
verdwijnen de dieptes en tegelijketijd bestaan de dieptes nog dus je kijkt eigenlijk een film die door een pers word gehaald
maar tegelijke tijd realistisch is.

Je voelt in je lichaam een buzz eigenlijk hoor je hem ook de eeuwige zoem die je gewoon voelt, net het gevoel wat je krijgt als
je in je lift staat. Het geniaals aan Methoxetamine is dat alles er veel helderder door word je ziet alles veel realistischer.
Op een gegeven moment verklaar je je eigen Ein Stein en denk je dat je geniaal bent alles kan en elke gedachte is kleurig en mooi
elk moment in je leven zou zo moeten zijn.


Methoxetamine is een knetter inzicht in de wereld en het universum en alles daar omheen.
Je komt in een draaikolk terecht wat eigenlijk een zwart gat blijkt te zijn maar toch een feest was als je eruit komt.

Van methoxetamine voel je je een helicopter je hele lichaam kan je zo raar bewegen als je wilt.
Wat je hoor is nep en wat je ziet is echt wat je er zelf mee doet dat is het mooiste ervan.
Je probeert het te onthouden maar het lukt niet omdat je NMDA receptoren lekker niet meer connecten met elkaar.

Als je een nak neemt van de mxe moet je direct achter je pc gaan zitten dan word je een met je pc alles werkt zo lekker he
tis net of het een onderdeel van je eigen lichaam is.

Het punt is wel dat als je niet open minded bent je niets aan mxe hebt want ik ga sneller als de raketten van nasa maar dan zonder
brandstof en ik zit nog steeds in me stoel op de zelfde plek dus ja.

Op het moment ben ik in level 1001 en alles lijkt op water bubbels ik zie me laptop gewoon onderwater liggen en hij werkt nog steeds.
Geniaal spul van Acer gewoon werkend onderwater zonder dat ik stroom krijg ofzo.

Nou mooi ik haal gelukkig nog adem dus ik space em een paar uur verder .
Als ik er over nadenk zit ik nu gewoon me gedachten te typen ik heb ook een gevoel in me kop het is net of met laptop wegdraaid.
Hij blijft maar draaien ondertussen denk ik dat ik de draaimolen geworden ben maarja wat doe je eraan op zown vrijdag avond
Gewoon verder spacen want het maakt allemaal niets uit morgen zijn we weer nuchter en dansen de letters niet van me beeldscherm af
het is net of ze van binnen naar buiten getrokken worden die letters als ik om me heen kijk zit ik in een vissen kom en zeg ik blub
 
2C-B
We waren naar One Life aan het kijken in HD. (PS: vette documentaire om naar te kijken) :)
''HOLY SHIT DIE VOS VERANDERT IN EEN KANGAROO!''
 

WhiteWidow

Experimenterende gebruiker
Na een dag hevig MDMA gebruik ging ik een joint roken.
Een paar minuten na de joint keek ik iets van 5 minuten recht voor me uit zonder iets te zeggen terwijl m'n vrienden druk door praatten. Opeens zei ik "De zuidpool is net een groot ijsklontje." Iedereen kwam niet meer bij, waarschijnlijk omdat ik het zo serieus zei omdat ik er echt serieus over na aan het denken was :grin:
 

ZERO-

Badass junkie
Emeritus Mod
Vriend: 'Bladiebladoeblablabla'
Ik: 'Oh ja inderdaad.'
Vriend: 'Je hebt geen idee wat ik net zei hè?'
Ik: 'Nee sorry.'
 

mandragora

Badass junkie
Emeritus Mod
Lachgas wiet:

Daarnet nog, er zeker van zijn dat iemand een tuinstoel gepikt heeft.
Had de stoel niet gezien waar ik opzat :rolleyes:
 

Budface

Newbie
Ik wilde een keer bloerserieus het kaartspelletje toepen uitleggen.
Bij de uitleg dat je kleur moest bekennen:
M: Wat zijn die kleuren dan, rood zwart?
Ik: Nee bijvoorbeeld, ruiten, aas, boer,klaas.

Geen idee waarom dat eruit kwam maar elke keer bij het toepen kan ik er wel om lachen
 

Frank123

Wijs gebruiker
Vandaag leende een klasgenoot een briefje van 20,- uit zodat de ander een lijntje kon opsnuiven, toen hij dit teruggaf kwam er heel droof van een 3e persoon; hehe... drugsgeld..
 
XTC op een festival en was al een tijdje aan het rondwandelen (wandel enorm veel rond onder invloed)
kreeg plots een smsje waar ik was,
en voor een of andere reden stuurde ik: 'Ik ben nu op cursus'

Kwam terug naar de camping en iedereen zat te lachen en vroeg wat ik bedoelde
dan ik: Huuh wat cursus? :grin:

was op het moment zelf echt geniaal :)
 

fullwitte

Newbie
ik en mijn maat, beide 3 nachten wakker op speed, beestige kwaliteit, niet getest maar ja we voelde het wel hard. Bij alles wat gebeurde, het minste eerst, bv blaadje van boom , riepen we "woppa" naar elkaar. Als je erbij was verstond je waarom het zo nice was
 

Daniel-slang

Experimenterende gebruiker
Ik heb 3 vage dingen gezegd onder invloed van drugs (naja mijn top 3 dan heb wel meer vage dingen gezegd :grin: )

1: bij een vriend van me ik begin waus te worden pak de zak pillen gooi hem leeg op tafel (alle pillen vliegen door de kamer) omdat het dan makkelijker is voor iedereen om bij te nemen.

2: diezelfde avond stoot ik een glas water om en het water begint van de tafel af te druipen op mijn voeten en mijn broek en zeg ik in een keer hardop verrek het regent onder de tafel (heb ik nog lang gehoord en soms nu nog wel eens)

3: bij mijn truffel trip toen ik in de ambulance naar het politiebureau werd gebracht, vroeg het ambulance personeel wat voor drugs ik op had, ik vragen wat er bestaan en vervolgens alles opnoemen wat ik kan bedenken en met volle overtuigen zeggen dat ik het allemaal heb gebruikt.
 

25tolife

Badass junkie
Tripreporter
Iemand belt die ik totaal niet verwachte toen ik een LSD trip zat gesprek via telefoon ging zo ongeveer:

Hij: He hoe is het ermee? Waar ben je, zin om wat te doen?
Ik: Ben verdwaald naar morgen, morgen drankje doen?

Komen nog leukere maar ben die even kwijt..
 

ZERO-

Badass junkie
Emeritus Mod
Geen geniale quote, maar wel een geniaal moment. Vriendinnetje en ik aan de mdma op Sziget, we zaten op het strandje bij de deephouse stage en lagen op tuinstoelkussens met z'n tweetjes naast elkaar en ogen dicht. Toen vroeg ik: 'Wil je bij mij komen liggen?' Dus ik mijn arm om haar schouders en wij liggen en het was echt het beste idee OOIT en HET LAG ZO LEKKER. Net alsof ik haar vriendje was hihi.
 

Missyy23

Bewuste gebruiker
Ha, grappig, ik wou ook net een 'niet geniale quote' maar iets anders 'geniaals' plaatsen :wink: Ik vond mezelf op dat moment echt zo fucking grappig en geniaal grappig bedacht, zat gewoon avondje met vrienden, met sos en bier, zat aardig in mn ouwehoer-kick en bedacht toen : " Je hebt toch van die pakjes sap dat Wiki heet, nou, als je daar nou gaten in prikt, en dat upload op youtube met als titel "Wiki-leaks " hahaha, dus dat :grin:
 

Smikkel

Experimenterende gebruiker
Op afgelopen Qontinent, zaterdagavond tijdens de after gingen we een paar jointjes roken.
Leuk, lekker het dierenspel doen. Een maat van me was aan de beurt en hij had de letter "N" , na lang denken gooide hij het eruit " Nectarine! "
 

Missyy23

Bewuste gebruiker
Smikkel zei:
Op afgelopen Qontinent, zaterdagavond tijdens de after gingen we een paar jointjes roken.
Leuk, lekker het dierenspel doen. Een maat van me was aan de beurt en hij had de letter "N" , na lang denken gooide hij het eruit " Nectarine! "
:tearsofjoy: Funny !
 
Op een Lsa trip heb ik dit een keer opgeschreven:

Vocabulair is ook maar tijdelijk
Verbeterend naar het tijdelijke
Snap ik waarom
 

Drokz

Experimenterende gebruiker
Avondje xtc bij een klasgenoot thuis, staan op het punt om een rondje te gaan lopen buiten maar we hadden geen drinken meegenomen en we stonden voor op straat.
Ik: "Ik heb eigenlijk best nog wel dorst, heb je water?"
Klasgenoot: "Ja wacht maar ik haal binnen wel even een fles."
Ik: "Met water?"

:grin:
 

Bobsacamano

Badass junkie
Helemaal geen quote maar was op valhalla afgelopen weekend. Toen mijn pilletje dropte raakte ik aan de praat mijn een dude met een tanktop en opgeschoren haar (50% van de jongens loopt er zo bij) Was mega blij met hem en ons gesprek we namen afscheid ik met mijn vriendinnetje verder en iedere 10 minuten was ik hem weer vergeten kwam een andere dude met zelfde beschrijving tegen en weer zo blij hem te zien. Zij mij overigens ook vaak blij me te zien haha toch leuk als een heel festival aan de pillen zit.
 

Helenas

Bewuste gebruiker
Aan de 2cb : 'Doe je ogen dicht, moet je kijken!'
'Wat voor dingen zie je normaal dan anders' (ik bedoelde anders dan normaal maar dit kon ook haha)
 

PrimaMan

Newbie
"KIJK DIE GIGANTISCHE RUPSEN OP DIE WITTE BOOM".
"Bevroren kip is geen diepvries groente"
en tot slot "beter een berggeit dan geen berggeit"
 

CvanLent2

Newbie
In no particular order :tongueout:

1. OEEAAAAAAA
Mijn eerste snuif pep. Veel te veel genomen, en het was nog sterke ook, 2 nachten niet geslapen :flushed:

2. "Mam regent het?" "Ja, hoezo?" "Oh mooi, dan heb ik geen muizen op mn kamer."
X op een feest, toen nog pep toen ik thuis kwam. Ik zag wel iets zwarts op mijn tv-kastje, wat later een sok bleek te zijn, dus ik gelijk helemaal panisch om die "muis" xd. Alleen toen bedacht ik het me dat het waarschijnlijk regen was, alleen de regen kon ik niet zien dus dat was ook weer niet zo :P Uiteindelijk bleek het toch regen te zijn en moeders weet nu dat ik x doe :flushed:

3. "Mijn benen zijn net geile kipfilets"
Weer X, dit keer thuis. Ik vond het helemaal geweldig om met mensen te appen (sommige wederzijds, anderen totaal niet :P). Toen kwam ik dus op het idee dat mijn benen zacht aanvoelden en als je er heel zachtjes in kneep voelde de textuur net als kipfilet, ook waren mijn benen net zo zacht terwijl ik 1,5 kilo beenhaar heb :mrgreen:

Verder niet heel veel meegemaakt, ik geniet meestal alleen :hearteyes: Zo fijn, dat je met helemaal niemand rekening hoeft te houden en gewoon echt kunt doen waar je zelf zin in hebt :hearteyes:
 

🐺PsyTekz

Badass junkie
Tripreporter
Rikketikkerikketiktiktikrekketekketekretteketetten

Dit op een snelheid van jewelste uitspreken op pillen, gaat vloeiend.
De dag erna struikel je al op de tweede "tik"
 

Bobsacamano

Badass junkie
op 2C-E:

1: Waarom is dat busje plat.

2: Ooh chill lekker thee dankje (uit het niks liepen gewoon over straat)
 

🐺PsyTekz

Badass junkie
Tripreporter
mijn vriendin na xtc roepend vanuit bed: "Doe je het raam op slot en kantel je deur even? Het is hier snikheet onder de kussens" :confused: :tearsofjoy:
 

Psychedelibee

Badass junkie
Oppersjamaan
Emeritus Mod
Tripreporter
bobsacamano zei:
2: Ooh chill lekker thee dankje (uit het niks liepen gewoon over straat)
Hahaha lol. Was er eerder in de trip nog wel thee gegeven dan?

Eerste paddo trip: Die mensen buiten he, die zijn onwetend!
 

keessssss

Newbie
Met vrienden waren we flink stoned ( wiet ) en èèn vriend staat onverwachts op en gaat op het andere uiteinde van de bank zitten. Ik vroeg hem wat doe je nu? Hij gaf als antwoord, hier heb ik meer licht, zo droog :grin: Toen ging hij naar het toilet en stapte met een hele grote hoge pas over de drempel want hij vond m zo hoog.
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan