1. Hey Bezoeker! Wil jij kans maken op €100 shoptegoed in de webwinkel van Azarius? Lees in dit topic hoe je met een foto mee kunt met de actie! Deze actie loopt tot en met 30 april, doe vandaag nog mee!
  Ontzet Notitie

Joint binnenstebuiten draaien

Discussie in 'De coffeeshop' gestart door Tijdloos, 11 mrt 2011.

 1. willemv

  willemv Wijs gebruiker

  Ik nog wel dat is alweer even geleden maar ik herinner het me nog wel. Cannabis gerelateerde korsakof?
   
 2. Klimrek

  Klimrek Experimenterende gebruiker

  En, is die test er ooit nog van gekomen?

  (3 jaar later inmiddels) :stoned:
   
 3. burnout

  burnout Newbie

  elke keer als ik iemand met veel stijl de rest van de vloei zie wegbranden en het dan in een keer ook aansteekt dan ben ik toch wel een beetje jaloers. misschien voor mij ook wel eens tijd om inside out te leren draaien.
   
 4. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie

  Niets om jaloers op te zijn, betekent meestal gewoon dat je teveel geblowd hebt en er daarom handig mee bent. Ik ben er ook niet persé trots op dat ik zo goed binnenstebuiten kan draaien :wink:
   
 5. MeejheM

  MeejheM Badass junkie

  Het zou wat bleek middel in het vloeipapier schelen. Anders denk ik dat er geen voordeel is.

  Tabak lijkt me schadelijker dan papier.
   
 6. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie

  Qua schade maakt het een verwaarloosbaar verschil inderdaad, maar qua smaak scheelt het wel. Als je de helft minder papier rookt proef je toch wel verschil in de joint hoor!
   
 7. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Precies qua smaak merk je wel verschil. En bovendien kun je met binnenstebuiten de joint wat strakker draaien.

  En zoals Smartie ook al zei, goed kunnen draaien is eigenlijk altijd een teken dat je teveel hebt geblowd. Dat is niet iets om trots op te zijn in ieder geval.
   
 8. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie

  Ja? Draai jij strakker binnenstebuiten? Ik niet hoor, maar dat komt denk ik vooral omdat m'n vloeitjes vaak te warm worden en de plakrand daarom krom gaat staan. Dat maakt het truukje een stuk ingewikkelder :grin:
   
 9. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Ja en ik zie hetzelfde bij al mijn vrienden die binnenstebuiten draaien. Ik heb trouwens ook vaak genoeg dat de plakrand krom gaat staan, maar heb daar met draaien eigenlijk nooit last van.
   
 10. oortjes

  oortjes Bewuste gebruiker

  volgende week heb ik het rijk voor mij alleen want mijn ouders zijn op vakantie, dan gaan we leren binnenstebuiten draaien.
   
 11. Hasjkikkert

  Hasjkikkert Newbie

  Gwn binnenste buiten, normaal is scherper. Maar als mij een jointje aangeboden wordt die normaal is gedraaid rook ik m ook met liefde op.
   
 12. Tijdloos

  Tijdloos DF Staff Medewerker Moderator

  Zelfde hier , vroeger was er in onze vrienden groep iemand die binnenstebuiten draaide met alleen de plakrand bij de tip.In principe zonder plakrand dus. Vooral met hasj joints was dat zoveel lekkerder (veel minder scherp van smaak op die manier). Hij had wel bier nodig om het te laten plakken lol.
  Heb dat nooit meer iemand zien doen en zelf lukt dat me niet, handige knaap was dat :tongueclosed:

  Die draaide ook zo een tulp e.d joints/kunstwerken ;de langste joint die ik gerookt heb was 1 meter met rolvloei maar je rookte jezelf weer nuchter op den duur rare ervaring (zat 5-6gram hasj in we waren met zen 4-5en aan het poolen toen.
   
  Hasjkikkert vindt dit leuk.
 13. Hasjkikkert

  Hasjkikkert Newbie

  Ik draai altijd binnenste buiten maar mn joint trekt er een beetje scheef van (niet bij hijsen maar hij staat een beetje krom), weet iemand wat ik hier aan kan doen?
   
 14. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Dan draai je hem net wat te strak dicht, is een beetje een kwestie van oefenen. Maar als die verder goed rookt is het niet echt erg natuurlijk.
   
  Hasjkikkert vindt dit leuk.
 15. Hasjkikkert

  Hasjkikkert Newbie

  Oh top, dankjewel! Ja hij rookt wel goed, maar ik ben er toch altijd trots op als ik een mooie joint heb gedraaid dus wil k mn draaikunsten toch perfectioneren:smile:
   
  SkittlesAndMe vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina