• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Wat luister je nu? (hardere stijlen)

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src=""></iframe>

i call him without doubt the best psytrance artist / deejay of the entire scene... and i really know that this is a risky opinion but for me he is el padré de la Suomi-trance.

wow ben zo lijp dat ik engels typ =p
 

Undercover Buster

Bewuste gebruiker
Ik ben zelf weer aan het draaien nu.

Doe het nog maar sinds de jaren 90 toen we nog met vinyl moesten (leren) draaien dus ben een noob snap je.

Ik draai dus voornamelijk : early hardcore uiteraard, mijn roots! Maar ook Techno, Hard Bass, Hard House, Jumpstyle vind ik ook leuk, Future House maar ook mainstream EDM ofwel op zijn Hollands tegenwoordig simpelweg genoemd House of Dance!

En dan is de onvermijdelijke vraag altijd : laat eens wat horen!
Meh .... misschien dat ik een keer mijn soundcloud account deel of een linkje van Mixcloud deel.
(Edit : want mijn DJ naam is vrij prive en dan weet iedereen meteen wie ik ben, gen zin in)
Ik draai alleen nog voor mijn plezier niet voor de eer en zeker niet voor de Fame of voor het geld.
Dus ik zal erover nadenken mocht de vraag komen lol. Foto’s van mijn gear kan ik altijd delen voor de ongelovigen onder ons en die kunnen gegoogeld worden zijn geen Google pics lmao of korte live opnamens ben ik ook nooit moeilijk in om te delen.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan