• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Wat luister je nu? (hardere stijlen)

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
R

Revolutionair

Gast
@Bas jesus he wat een mix..
Lijkt er een beetje op alsof je iemand een droog broodje door zijn strot wilt duwen terwijl die aan de mdma is...
 

Vaag

Newbie
Dit had ik meerdere malen in de SilverDome in Zoetermeer. Betonnen trappen met metalen strips op de randen wat er dus voor zorgt dat je direct op je bek gaat. Leuk om snel naar beneden te gaan, maar t geeft wel een flinke opdonder. :P

Dat had ik op reverze 2019 in het sportpaleis en ik moet toegeven ik was inderdaad snel beneden
 

BraboF

Belezen gebruiker

Morgen is het zo ver. RESONATE!
De groene Heinekens liggen klaar, wordt een aardig dagje klappen:grin:
 
 • Like
Waarderingen: Bas

Bas

Wijs gebruiker
:musicalnotes: ''Ooooh, je bedoelt verdovende middelen? Hé, zeg het dan meteen joh, zeg het dan meteen, wat heb je nodig?' ':musicalnotes:

 

Ikbeneenfiets

Belezen gebruiker
Wat betreft hardcore heb ik altijd heel erg van industrial gehouden. Prpsct is mijn favoriete label en hield ook heel erg van hun feestjes altijd. Nu lekker deze aan t blasten!
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan