Benzo afbouwschema

Discussie in 'Farmaceutische drugs' gestart door Loadedmarcsr, 26 dec 2016.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Loadedmarcsr

  Loadedmarcsr Newbie

  Beste mensen, voor degene die het moeilijk hebben met het afbouwen van benzo's. Hier een handig schema: http://www.benzo.org.uk/manual/bzsched.htm

  Ik raad jullie ook aan om de Ashton Manual in zijn geheel door te lezen, er staat handige info in.

  Ik ben zelf zovaak afgekickt van benzos dat ik weet wat er komen gaat maargoed, het afkicken is ff doorbijten maar komt zeker helemaal goed.

  Succes gewenst!
   
 2. Benzoboss

  Benzoboss Bewuste gebruiker

  Ik heb bij het afbouwen eigelijk nooit echt last gehad.
  Moet wel zeggen dat ik ong 50% van all mijn benzos heb verkocht.
   
 3. autysd

  autysd Bewuste gebruiker

  zelf doe ik 2x of 3x per week (die met de minste depressie en de meeste slaapbehoefte)melatonine als alternatief.

  -hierdoor heb al jaren de tolerantie kunnen tegenhouden en stijgt mijn benzo verbruik niet
  -het harde nadeel is dat ik eigenlijk iedere dag die benzo's nodig heb om mijn humeur enigzins op te schroeven; ik lijd onder meer aan chronische depressie en neem 20mg escitalopram dagelijks en levenslang om die te counteren.
   
 4. Koekeloeren

  Koekeloeren Newbie

  Ook ik ben aan het afkicken van de benzos, ik gebruikte voornamelijk oxza en tema hoge dosis, begon er al smorgens mee. Ik heb professionele hulp voor het afkicken van mijn benzo verslaving, en ik moet zeggen dit is zeker geen pretje. Ik krijg diazepam
  Voorgeschreven om af te bouwen. Maar heb regelmatig terugvallen alhoewel niet meer in hoge dosis,toch blijft het lastig. Ik heb tijdens het afbouwen ook gemerkt dat ik naar de alcohol greep, terwijl ik nooit alcohol dronk. Nu drink ik gelukkig niet meer. Maar vind het wel eng hoe snel je verslaafd raakt.
   
 5. hansje1963

  hansje1963 Experimenterende gebruiker

  Verleden met 18x Oxazepam 50 mg per dag, gat in maagwand, haast in een psychose beland, enorm angstig en super-overgevoelig voor geluiden.Eng middel en toch (jaren geleden) er doorheen gekomen met Nozinan, ook zo' n paardenmiddel maar het heeft mij er doorheen getrokken.Ik slik nu nog af en toe Diazepam 5mg voor rugpijn, Diazepam is ook een goed langwerkend middel om andere middelen zoals Oxazepam etc af te bouwen.Voor mij geen benzo-gesnoep meer, kan erg gevaarlijk zijn, ook icm alcohol.
   
Laden...

Deel Deze Pagina