• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Wat luister je nu?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

blue eyes

Belezen gebruiker
die mix doet me denken aan vaporwave , Vaporwave is een subcultuur en muziekstijl binnen de elektronische muziek die in het begin van de jaren 2010 is ontstaan op het internet. De stijl grijpt terug op de vergeten, "banale" muziek van de jaren 80 en 90, zoals liftmuziek, reclamemuziek, loungemuziek, obscure pop- en R&B-muziek, smooth jazz en MIDI
ook vind je er leuke sfeervolle memepages over, zoals de inmiddels jammergenoeg opgedoekte internet by night pages enz

 

Amfitamientje Power

Wijs gebruiker

Tsja. Ik heb geen idee meer hoelang ik al wakker ben (sinds zaterdagochtend?) . Dit luister ik dan...... lekker bonken of zal ik zeggen bonkers?

In elk geval is het niet vruchteloos geweest (al die tijd wakker). Ik heb twee websites gelanceerd die de lusten van bepaalde mensen kunnen bevredigen. €7.50 per geplaatste advertentie. Elke paar minuten bingo. Ik doe niets behalve vangen.

Nu even geestelijk evalueren en gas terugnemen. Morgen uiterlijk om 20:00 gaan slapen.
 

Misfit

Belezen gebruiker

Pracht nummer. Vandaag weer wat LP's uit mijn collectie opgezet waaronder Atom Heart Mother van Pink Floyd en nu Jar of Flies van Alice in Chains. Blijft een fantastische EP met vooral wat meer melodische en akoestische nummers dan je van ze gewend ben als je Facelift en Dirt gewend bent.
 

blue eyes

Belezen gebruiker


bergen pep verzet die avond op dat feest, en nadien vaak tijdens bergen pep opnieuw deze set beluisterd. Fantastische set !
 
R

Revolutionair

Gast
Luister trouwens alles wat mensen posten op een super dikke stereoset. Anders is het moeilijk om een oordeel te vellen.
Telefoon geluid is zo storend vind ik...
 

Ralou

Bewuste gebruiker
Tripreporter
*Ik was op zoek naar nieuwe ideeën, hier volop inspiratie opgedaan* - dank aan allen met hun prachtige inbreng:kissingsmiling::grin:
 
Suduaya, Franse Psy-chill producer/dj.

- Patience
- Snow and Stars

Deze twee vallen bij mij het meest in de smaak. Verder zijn zijn setjes op soundcloud ook heerlijk voor bijvoorbeeld een wandeling tijdens een trip!
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan