1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Welke drugs gebruik jij op dit moment?

Discussie in 'Drugs' gestart door Bal0n, 15 mrt 2006.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Dan wil ik nog ergens op terugkomen. Vannacht plaatste ik in mijn enthousiasme dit:
  Ik realiseer me nu mede na reacties van o.a @Roze Olifant en anderen dat dit een nogal verkeerd signaal afgeeft, dus zie ik mij genoodzaakt om de juiste context er bij te plaatsen.

  Zaterdag dus de grote DF meet, het was eerg gezellig en maar liefst 16 verschillende mensen zijn komen opdagen wat me een record lijkt!

  Maar goed. Ik heb dus van heel veel stoffen een beetje op, en heb een fantastische trip gehad, en een geweldige dag (en trouwens ook de dag er na mocht er wezen) gehad.

  Het begon eigenlijk al bij het opstaan, paar spraytjes genomen van mijn pep spray van 3,33mg/spray (1) iets wat ik wel eens vaker doe en vond dat een goed begin van de dag.
  Op locatie van de meet heb een speciaalbiertje (2) gedronken en een jointje (3) gerookt.
  Uiteindelijk kwam de mescalinechocolade (4) tot mij, ik had geen enkel idee van de dosering. We zouden het delen met drieen maar door omstandigheden hebben we het met 2 man gedeeld.
  De opkomst van mescaline duurt nogal lang (2,5-3 uur) dus heb ik van iemand 25mg ketamine (5) genomen om de tussentijd wat te doden, en ook nog een spraytje 25i-NBOMe (6) genomen. Ik was toen dus nog vrij nuchter.
  De opkomst van de mescaline verliep vrij rustig, ik weet dat je daar heel misselijk van wordt, dat viel dus nogal mee en 3 uur na de inname van de mescaline zat ik dus in een heel lichte trip.
  Ik had hier al een beetje rekening mee gehouden, dus haalde ik plan B tevoorschijn, en heb 20mg Methyllalescaline (7) afgewogen en die per capsule in mijn mik gegooid, en later heb ik nog eens 15mg Methallylescaline (een mescaline-analoog) afgewogen, maar in een capsule laten glijden ging toen niet meer zo goed dus die heb ik zo van de wegschaal afgelikt lol.
  En daarmee kwam ik dus in een hele mooie Mescaline trip, zeer aangename bodyload, mooie veelal wat subtiele visuals met op de piek een wat cartoonesk uitziend gebeuren terwijl ik lekker praterig en sociaal was. Ik heb een fantastische tijd gehad.
  Toen kwamen de lachgasbalonnen! (8 en als ik iets heel erg fantastisch vind dan is het om in een psychedelische trip aan het lachgas te gaan! Ik heb genoten van de special effects op audiotief en visueel gebied en die vet rare dingen die je dan krijgt en waar ik zo van hou!
  Toen de piek er eenmaal opzat nam ik (zoals ik inmiddels gewend ben in de staart van de trip) een disso, en wel 15mg 3MeO-PCP (9) wat de dingen weer lekker deed opleven! Ook de effecten van het lachgas veranderde er mee, spectaculair was het!
  Het was een heel leuke trip, maar doordat het nogal druk was (16 mensen) en ik ADD heb was ik inmiddels overprikkeld geraakt (iets wat ik trouwens geen enkel probleem vind) en toen @Aphex twin zei dat die ook wel overprikkeld was en naar huis wilde, heb ik daar mee ingestemd, heb ik iedereen een knuffel gegeven en zijn we met een paar mensen richting de auto van Aphex gelopen (die had me opgehaald die ochtend) die bij het station stond.
  Maar Aphex was moe en overprikkeld en vond het dus niet veilig om nog te rijden, dus hebben we de trein genomen samen met @Portobello naar mijn woonplaats.
  Die laatste wou ook nog wel even chillen bij mij, dus hebben we (aphex, porto en ik) de taxi genomen naar mijn apartement, waar ik het een goed idee vond om nog 10mg 5Meo-DMT (10) te snuiven waar ik weer wat van ging trippen lol maar dus geen andere wereld gezien want het was freebase en die werkt nasaal dus nauwelijks.
  Ik had nog wat coke liggen die ik na lang zoeken gelukkig toch nog gevonden kreeg en waar ik na de piek van de 5MeO nog een restje van naar binnen had gewerkt (11)
  Uiteindelijk waren we alledrie toch wel moe en hebben we alledrie wat Flualprazolam (12) waarna de dames en ik op mijn bankstel (best groot gelukkig dus dat ging wel) in slaap zijn gevallen.

  Lekker uitgeslapen en toen we wakker waren heb ik de reacties gelezen na mijn nachtelijke post en realiseerde ik me dat het toch wel een slecht signaal afgeeft om snachts even enthousiast te melden dat ik zo veel verschiollende stoffen had gebruikt. Normaal leg ik een flinke basis (LSD meestal maar kan ook andere stof zijn) die ik vaak combineer met een 25 Bnome en dan standaard in de staart een disso, maar de basis was redelijk smal (de mescaline uit de chocoladereep bleek toch wel een lage dosering) en dan ben ik die milde trip wat gaan opleuken tot ik een echte trip had, waarvan ik echt genoten heb. Ik heb me de gehele dag geweldig gevoeld, was erg praterig en sociaal en ben nooit ook maar een beetje bad gegaan of zo, het was perfect.

  En dan plaats je midden in de nacht dus zo'n enthousiast bericht en realiseer ik me later dat dit toch wel een verkeerd signaal afgeeft zonder de context er bij te zetten, de doseringen waren vrijwel allemaal laag, ik weet precies wat ik doe want ik heb me de laatste jaren echt suf gelezen en weet precies welke stoffen je wel en niet met elkaar kan combineren, dus bij deze mijn uitleg.

  Combineren kan leuk zijn, maar ook levensgevaarlijk als je niet weet wat je doet, dus mocht je ooit ook maar een combi willen proberen, lees je dan eerst goed in of het wel samen gaat, naast dat het al verstandig is om zo veel mogelijk info in te winnen van stoffen die je gebruikt of wellicht ooit gaat gebruiken.

  En denk absoluut niet van 'he, ik ga ook maar een berg verschillende drugs er in gooien want dat kan hij ook', want dat zou zo maar heel fout kunnen aflopen.


  Ik hoop dat ik een en ander bij deze juist heb rechtgezet,

  8.6
   
  Laatst bewerkt: 4 aug 2019
  F.E.A.R., mod4fun, Buu en 6 anderen vinden dit leuk.
 2. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @Roze Olifant
  Wij doen absoluut geen random dingen, die Flualprazolam was een mooie afsluiting, we lagen in no time lekker (en veilig) te ronken op de bank, nooit is er enige sprake van gevaar geweest.

  Zoals ik al zei lees ik me zowat suf over drugs en weet ik precies wat ik doe, en als ik twijfel zoek ik het nog eens extra op.

  Ik hoop dat als je mijn stukkie uitleg gelezen hebt dat je je oordel dan nog verandert, want wij doen echt niet zo maar iets, en ook zal ik een ander niet zo maar iets geven als ik niet zeker weet dat het kan en veilig is!
   
  Mindless, StimsalaBanne en Roze Olifant vinden dit leuk.
 3. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Thanks voor de uitleg en relativering! Ik wilde ook niet zozeer de moraalridder of heilige Maagd Maria uithangen, zo voelt het achteraf misschien wel enigszins (zelf voer ik ook wel eens onhandige of politiek niet geheel correcte dingen uit zoals wij hier bijna allemaal denk ik), en zo wil ik over het algemeen ook niet echt overkomen. Dus excuses als dit toch een beetje is gebeurd, haha.

  Mijn zorg ligt bij dit soort zaken vooral bij de naïeve lezer. Ik ken de cijfers niet en heb eigenlijk geen flauw idee hoeveel ‘lurkers’ we op dit forum hebben, waaronder bijvoorbeeld jonge en/of onervaren mensen die sporadisch eens rond komen struinen zonder ooit echt van zich te laten horen. Misschien valt dat ook wel heel erg mee, hoor. Mensen die dit forum bezoeken doen dit tenslotte juist veelal om zich te informeren. Maar er zou inderdaad maar net iemand zijn die wat minder kritisch/helder van geest is en denkt ‘joh, yolo, wat hij doet lijkt me ook wel wat’. Dan nog is dat natuurlijk eigen verantwoordelijkheid, maar als forum denk ik dat we - en zeker de prominenter aanwezige leden - dus toch beter wat aan de voorzichtige kant zijn met het ongenuanceerd delen van extreem drugsgebruik waaronder het combineren van verschillende stoffen.

  Ik zeg niet dat het niet gedeeld mag worden hè, absoluut niet. Ik ben groot voorstander van een open sfeer op het forum, ook als het gaat om de wat extremere acties, maar een waarschuwing zoals je nu erbij hebt geplaatst is dan inderdaad wel handig. Als iemand die disclaimer nalaat/vergeet en even ‘luchtig’ komt vermelden een apotheek aan verschillende drugs te hebben binnengewerkt, bij wijze van, dan is het dus ook wel logisch (en alleen maar mooi van dit forum, eigenlijk) dat anderen zich dan genoodzaakt voelen om die kritische noot er toch even bij te plaatsen. Dit gebeurde eerder bijvoorbeeld ook (terecht) bij @StimsalaBanne die spontaan en euforisch meedeelde aan de MDMA/speed IV te zitten. Het is een gezamenlijke inspanning om a) soms even wat goedbedoelde bezorgdheid naar elkaar te uiten als iemands gebruik op de een of andere manier opvalt en b) harm reduction in het kader van wat we openbaar, toegankelijk voor jan en alleman, op internet plaatsen.

  Daarnaast ben ik ook gewoon altijd een beetje verwonderd als ik dit soort (i.m.o.) vreemde en ‘over the top’ combinaties voorbij zie komen, lol, ik zou compleet naar de klote zijn.

  Zo zie ik het, staat verder ook totaal los van mijn modfunctie trouwens. Ik ben in ieder geval blij te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! :) Zestien leden is een mooie opkomst, gezellige bende dan.
   
  NiandraLades, Mindless, AphexTwin en 2 anderen vinden dit leuk.
 4. Psilocyloner

  Psilocyloner Belezen gebruiker

  Was een goeie tip toch? :tearsofjoy:

  Overigens, het zal de gemiddelde lezer allicht doen verbazen, maar ik kan getuigen dat @acht.zes gedurende alle tijd - met exclusie van de lachgasmomentjes dan :sweatsmile: - volledig aanspreekbaar is geweest. In ieder geval tot en met nummertje 9. Wat daarna allemaal nog is gebeurd ben ik niet bij geweest, lol.

  Ik ben net terug van mijn eigen vervolgavontuur na deze meet: het bos ingetrokken voor 145 mg DPT nasaal, na eerder vanavond 70 mg te hebben gedaan. Goh... ...naja, eerst maar eens eieren bakken!
   
  Laatst bewerkt: 5 aug 2019
 5. AphexTwin

  AphexTwin Bewuste gebruiker

  Met foute figurEN? :wink:
  @Roze Olifant Deze DJ draait geen Vengaboys. :tongueout:.

  OT: échte koffie! BLIJ! ❤️
   
  Roze Olifant en Jmths vinden dit leuk.
 6. AphexTwin

  AphexTwin Bewuste gebruiker

  Nou, bij nummertje 10 ging ie toch plat hoor. Leverde ook beelden op om te koesteren ghegheghe.

  Nice! Lijkt me ook een spannende setting. Ik wil binnenkort ook eens in een bos trippen by night, dus ben zeer benieuwd naar jouw ervaring! :)
   
 7. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Klinkt eerder als plat gaan in het bos, eitje zal wel lekker gesmaakt hebben. :')
   
 8. Mezelf

  Mezelf Bewuste gebruiker

  Even in een pannetje met kokend water en dan komt het wel los. Kleine tip :)
   
  Buu vindt dit leuk.
 9. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Hmm, interessant. :grinning:

  Altijd al benieuwd naar mescaline geweest... Je noemt het ook een mescaline trip, is het dan zo gelijk aan elkaar?
   
 10. Psilocyloner

  Psilocyloner Belezen gebruiker

  Met paddo's/truffels doe ik eigenlijk niet anders. Dat is echt mijn way to go. Het zal ongetwijfeld persoonlijke voorkeur zijn, maar voor mij voegt het echt ontzettend veel toe: meer lichamelijk gewaarzijn, contact met de natuur, voeling met het plantenrijk... het haalt mij uit mijn hoofd, wat voor mij en met de problematiek waar ik mee worstel immens heilzaam is... en dan gewoon die overall sereniteit, haast niet te beschrijven. Een nachtelijk bos als setting faciliteert het ook optimaal om dieper te kunnen gaan. Je hebt immers nauwelijks afleidingen en het doet je goed aarden. Tijdens een trip afgelopen voorjaar heb ik eens een paar uur met m'n blote voeten in een grasveld om me heen staan staren, helemaal in de energiestromen die ik door mijn lichaam voelde en het natuurschoon om me heen waar ik naadloos mee verbonden was. Helemaal niks willen, niks moeten, niks denken, niks doen... gewoon staan en om me heen staren. Een paar uur lang. Dat was nog'ns leven...

  Ik heb al een kort rapportje geplaatst vannacht.

  Haha, ik was er wel even bij gaan liggen ja. Gebakken eitje met tomaat, kaas, sla en kruiden was een weldaad. Dadelijk een goed bord macaroni in tomatenroomsaus, met courgette, paprika en champignons... :yum:
   
  Albedo en NiandraLades vinden dit leuk.
 11. Justme83

  Justme83 Experimenterende gebruiker

  ac516e4db33fd6e898e7e74699bc1139.jpg
   
  Roze Olifant vindt dit leuk.
 12. Twirley Bird

  Twirley Bird Bewuste gebruiker

  30mg oxycodone voor pijn rond 22.00
  In een tijdsbestek van 2-3 uur in de avond. Eerst oxycodon had nogal pijn om 22.00 de langwerkerkende. Om 0.00 de flualprazolam 3mg met 40 mg en dan diazepam en sliep daarna heerlijk.

  Edit:
  Oxycodon 20mg , met klein beetje flualprazolam rond de 800mcg-1mg.
   
 13. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Een joint om tot rust te komen

  @Twirley Bird
  3mg Flualprazolam lol. Ik lig al te pitten na 500ug, maar je zal wel benzo-tolerantie hebben vermoed ik zo...
   
 14. AphexTwin

  AphexTwin Bewuste gebruiker

  Ik gebruik enkel amfetamine op lage doseringen. En da's nog 'verergert' sinds ik een spray gebruik. Dan hebben we het over dosissen v. 3 à 6mg. Zelfs op deze 'microdoseringen' voel ik duidelijk verschil tss. dex en speed. Dex werkt duidelijk meer op het centraal zenuwstelsel, zoals je zegt. Van 10-15mg speed word ik fysiek erg wakker en energiek, terwijl 7,5-9mg dex me mentaal wakker schudt. Ondertussen heb ik nog zo'n leuke mentale opkikker ontdekt in de vorm v. Propylfenidaat, da's een methylfenidaat analoog. Grappig dat ik geen fan ben v. methylfenidaat op zich, maar wel van een paar van z'n analogen (ethylfenidaat, 4F-MPH, Propylfenidaat).
  Vanavond 500mg dex ophalen bij de apotheek en dan kan ik daar ook een spray van maken, zodat ik nog beter kan finetunen / minimaler kan doseren. Want al gebruik ik het voor m'n ADD, ik vind m'n voorgeschreven dosis v. 20-25mg/dag té hoog, ik merk dat vooral aan de soms aanwezige hyperfocus. En als de dokter niet wil luisteren, los ik het wel op m'n eigen manier op, hihi.

  Het effect van coke kán op speed lijken, maar da's naar mijn ervaring afhankelijk vd. soort cocaïne. Ik geloof best dat Ecuador cocaïne in effect z'n gelijkenissen kent met racemische (mix v. links- en rechtsdraaiende) amfetamine, terwijl je dat bij Peru cocaïne nooit zal zeggen hoor.

  Edit: in België krijg ik pure dex als poeder in capsules. Van de tabletten dex (met bindmiddel) in Nederland is het natuurlijk minder evident om een spray te maken.
   
  Laatst bewerkt: 6 aug 2019
 15. Karentje

  Karentje Experimenterende gebruiker

  na jullie ervaringen met CBD olie gelezen te hebben, het ook besteld. 1 capsule genomen.
   
 16. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Ik zat vanochtend een beetje in mijn mond te spelen met mijn dagelijkse pilletje 300mg wellbutrin vertraagde afgifte (mijn ADD medicatie)

  En toen beet ik die per ongeluk kapot...

  Ben er behoorlijk aan het stuiteren van geweest, weet ik dat ook weer Lol!
   
 17. JanDeBrandweerman

  JanDeBrandweerman Experimenterende gebruiker

  8-methyl-N-vanillyl-6-nonenamide, krijg je een heerlijk gevoel van in je mond.
   
  acht.zes vindt dit leuk.
 18. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @JanDeBrandweerman
  Ik heb 8-Pb6-vdw in huis. Wellicht gerelateerd aan het spul dat jij nu noemt lol
   
  JanDeBrandweerman vindt dit leuk.
 19. JanDeBrandweerman

  JanDeBrandweerman Experimenterende gebruiker

  Klinkt als iets chemisch dat ze op synthetische wiet spuiten dat een gat in je hersenen achterlaat.
   
  acht.zes vindt dit leuk.
 20. verwondering

  verwondering Bewuste gebruiker Top Tripreporter

  Ja, hier ook een liefhebber! :)

  Vanmorgen heb ik nog twee ons gember en een paar chilipepers in de blender gegooid. Een weinig water erbij, en je hebt drie porties extra hete gembershot. Eerst een dubbele espresso en vervolgens die gembershot, dan ben je wel klaarwakker. :wink:

  Nu: De Parel Van Delft van brouwerij De Koperen Kat. Best een lekkere saison.

  En vanavond komt een nieuwe voorraad poppers binnen. Die moeten toch ook even uitgetest worden vrees ik... :)
   
  StimsalaBanne vindt dit leuk.
 21. Purplext

  Purplext Belezen gebruiker

  Ohja? Ik heb ook een hele tijd bupropion geslikt en meerdere keren gekauwd, werd er niks actiever van. Ik had de 150 mg tabletten, zal dus wel een hoop schelen :upsidedown:
   
 22. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Ik heb 2 druppels thc olie onder mn tong gelegd en toen een lange vloei volgedrapeerd met Rosin (samengeperste thc) en daarmee een joint gedraaid

  Met n paar biertjes en beetje overgebleven pep op n bordje na het maken van een nieuwe pepspray want ik had de oude pep neusspray zaterdag weggegeven lol

  Behoorlijk wappie dus.

  Morgen om 9 uur werken lol
   
 23. Rivalrie

  Rivalrie Belezen gebruiker

  Gebruik je poppers los van sex ?
   
 24. Waanzinpriester

  Waanzinpriester Experimenterende gebruiker

  Koffie op dit moment :)
   

  Bijgevoegde bestanden:

 25. Buu

  Buu Belezen gebruiker

  Poppers op festivals zijn geniaal.
   
 26. Mezelf

  Mezelf Bewuste gebruiker

  Koffie op dat tijdstip is zeker waanzin.

  O ik net een paar Heinekens en nu wat coke 100mg met stickie en een whisky. Zo lekker pitten.
   
 27. Twirley Bird

  Twirley Bird Bewuste gebruiker

  Heb inderdaad nogal een tolerantie. Maar kan met 40mg diazepam ook prima slapen ipv flualprazolam. Viel eergisteren in slaap zonder iets te nemen (op 30mg oxycodon na) was na een trip die blijkbaar erg vermoeiend was. die Trip duurde ook zon 20 uur lol
   
  acht.zes vindt dit leuk.
 28. verwondering

  verwondering Bewuste gebruiker Top Tripreporter

  Nee. Weleens geprobeerd, maar dan vind ik er niets aan. Ik gebruik het enkel af en toe bij het rukken. Niet te vaak en niet te veel, want gezond is het niet. Ik maak er ook zeker geen gewoonte van.

  Maar het klaarkomen op poppers is wel een dingetje. :wink:
   
  Roze Olifant en Albedo vinden dit leuk.
 29. Perenijsje

  Perenijsje Bewuste gebruiker

  Heb het lang uitgesteld deze week maar nu toch echt klaar met m'n luie zelf en amfetamine spray genomen. Hup hup hup gas op die lollie en actie nu.
  Moet hier ook geen gewoonte van maken hoor.
   
 30. Rivalrie

  Rivalrie Belezen gebruiker

  Met speed kom ik meestal niet verder dan porno kijken, sex chatten en mastruberen . Niet heel productief dus
   
 31. Perenijsje

  Perenijsje Bewuste gebruiker

  Haha nou ik was aan de afwas begonnen en had alles afgewassen maar toen ik bezig was belde m'n vriendin terug die vandaag jarig is en eerder niet opnam. Dus toen alles afgewassen in droogrek stond heb ik haar teruggebeld en hebben we 3 kwartier zitten lullen en ik had dus wel echt een praatkick. Maar nu is die afwas uit zichzelf wel droog denk ik lol:sweatsmile:

  Maar nu door jouw post ben ik ook weer geil (ja dat gaat snel bij mij) dus zo schiet het nog niet op met alles wat ik nou van plan was om te doen in huis. En bedankt he :sweatsmile:
   
  StimsalaBanne en Albedo vinden dit leuk.
 32. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  ik heb ook isotretonione gebruikt. kut acne xD
   
  Buu vindt dit leuk.
 33. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Wat voor trip was dat dan? 20 uur klinkt aardig uitputtend :wink:
   
 34. AphexTwin

  AphexTwin Bewuste gebruiker

  Had je DOC genomen? Of eerder blijven bijdoseren / verlengen?

  OT: ff de watten uit m’n hoofd ge-spray’t met 6,6mg amfetamine.
   
  Perenijsje vindt dit leuk.
 35. Perenijsje

  Perenijsje Bewuste gebruiker

  Nationale spraydag vandaag. Ik had wel iets meer. Maar ik ben toch nog productief geweest want ook opgeruimd en m'n rommella opnieuw ingericht en in bakjes gedaan zodat alles overzichtelijk is. En wat ik verder gedaan heb na Rivalrie's post mogen jullie zelf bedenken :tonguewink:
   
  Laatst bewerkt: 8 aug 2019
  Rivalrie vindt dit leuk.
 36. Iskra

  Iskra Bewuste gebruiker

  Mediteren! Dat is wat je godverdomme had moeten doen, overbesext draakje.
   
  Mezelf, Fenrir, NiandraLades en 3 anderen vinden dit leuk.
 37. AphexTwin

  AphexTwin Bewuste gebruiker

  Damn right! :grin:
   
  Mezelf, Perenijsje en Iskra vinden dit leuk.
 38. Perenijsje

  Perenijsje Bewuste gebruiker

  Lol ja met pep op mediteren dat wordt echt wat :tearsofjoy:
  Doe als ik niet kan slapen wel es de bodyscan maar dat is met mijn hoofd ook niet altijd even handig :sweatsmile:
   
  Roze Olifant vindt dit leuk.
 39. AphexTwin

  AphexTwin Bewuste gebruiker

  De bodyscan is mindfulness. :tongueout:
  Lukt bij mij nochtans prima. Zelfs met mijn drukke hoofd.
   
  Perenijsje vindt dit leuk.
 40. Rivalrie

  Rivalrie Belezen gebruiker

  Ik wilde net speed nemen. Ik dacht laat ik het eerst eens wassen met aceton.... van 4 gram bleef 1 vingertopje over... Maar in de prullenbak gegooid
   
  acht.zes vindt dit leuk.
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...
Vergelijkbare Topics - Welke drugs gebruik
 1. Waanzinpriester
  Reacties:
  6
  Weergaven:
  873
 2. randomd00d
  Reacties:
  69
  Weergaven:
  12.119
 3. Pammer
  Reacties:
  332
  Weergaven:
  31.340
 4. dollegekske
  Reacties:
  78
  Weergaven:
  6.101
 5. psych-out
  Reacties:
  66
  Weergaven:
  6.848