• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Welke drugs gebruik jij op dit moment?

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

*.exe2.0

Bewuste gebruiker
Half bakje zwarte filterkoffie

Om 09:00u md truffels mexicana

EDIT: het was ietsje vroeger. Dosis: 0.81 gr
 
Laatst bewerkt:

Spyro

Bewuste gebruiker
Welk gevoel geeft het ?
Ik gebruik het nu voor de tweede keer. Slaap er súper lekker op. Ideaal voor mij, ben echt een lichte slaper die amper uren maakt in de nacht. Kan hier een hele nacht mee doorslapen, ook echt diepe slaap en 100% uitgerust wakker worden. Gisteren 4 gram gebruikt. Vanaf 4 gram zou je een lichtelijk GHB gevoel kunnen krijgen.

Ik krijg er een heel chil, zelfverzekerd en intens vrolijk humeur van. Ik stond gisteren met m’n perfecte been uit bed en heb super veel lol gehad alleen al met het opstaan. Dat is voor mij zeldzaam... (Opstart problemen.) Ga nu iets meer nemen om te kijken of ik er een intenser gevoel uit kan halen. Zit nu op 4 gram en ga zo nog 500 of 1000 bijnemen. Ligt eraan hoe ik me voel straks. Inwerktijd is tussen de 2-4 uur.
 

Spyro

Bewuste gebruiker
@Spyro klinkt interessant !
Zeker weten! Is wel een middeltje om voorzichtig mee te zijn. Niet langer dan 3 dagen gebruiken en daarna een break inlassen, anders zit je vast aan afkickverschijnselen die heftiger dan die van GHB schijnen te zijn. Ik denk dat ik na vandaag ook niet meer neem, en anders héél minimaal en dan gaan ze morgen de kast weer in.
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan