1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Welke drugs gebruik jij op dit moment?

Discussie in 'Drugs' gestart door Bal0n, 15 mrt 2006.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

 2. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Wijs gebruiker

  Ja dat klopt inderdaad en nog waar ook. Het is niet dat ik een hekel aan mannen heb. Mannen zijn leuk. Ik vind het alleen niet leuk om man te zijn. Vandaar wat incidenten met naalden enz (alleen bij mezelf natuurlijk). Gelukkig is het allemaal goed gekomen voor me. Mannen en vrouwen zijn gelijkwaardig. Feminisme betekent niet dat mannen monsters zijn en vrouwen godinnen. Mannen en vrouwen kunnen heel goed samen gaan .
   
  wonderalice vindt dit leuk.
 3. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Ja moet toch wel zeggen respect, je moet wel de ballen hebben om zoiets te doen
   
  Freeway en Amfitamientje Power vinden dit leuk.
 4. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Hasta Luego Señorita, ik ga slapen. de ballen:handok::peace:

  PSPS
   
  Roze Olifant en Amfitamientje Power vinden dit leuk.
 5. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Wijs gebruiker

  Het is een kwestie van het accepteren als...... het is.

  Er zijn wel ballen voor nodig om ze weg te laten halen. Dat is logisch. Anders was het ook niet nodig geweest. “Geen ballen hebben” is de overtreffende trap van “ballen hebben.”
   
  KropSla, Casaan, wonderalice en 2 anderen vinden dit leuk.
 6. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Wie de bal prikt kan hem terugverwachten
   
 7. Twirley Bird

  Twirley Bird Bewuste gebruiker

  metizolam , slaap lekker
   
 8. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Wijs gebruiker

  Slaap je nu nog niet?.?.?. Het houdt je wakker hè?
   
 9. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Niks mis mee om even voor de vrouwen op te komen, zeker niet nu Nederland massaal gestemd heeft op gluiperd Baudet die de fenomenale wijze woorden sprak dat vrouwen over het algemeen minder vaak ‘excelleren’, minder ambitie hebben en ‘nee is ja’. Huilen! (Sorry, nogal off-topic, de pijn zit diep. xD) Je hebt wel gelijk. Die opmerking van Zwijgrecht was overduidelijk goed bedoeld. Maar vind dat jij ook terecht opmerkt dat dat soort uitdrukkingen anno 2019 eigenlijk niet meer zouden mogen bestaan.

  Hoe gaat het nu met je? 600-800 mg je neus in zou mij ook niet zomaar overkomen en ik snap dus ook echt niet hoe je het binnengehouden hebt :’D Maar het lijkt me ook geen pretje op het bijwerkingenfront! Ik zou zo scheel als een Noord-Afrikaanse steppebaviaan zijn. :grimacing:
   
  wonderalice vindt dit leuk.
 10. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Die was wel een beetje flauw hoor Zwijgrecht. Ik vind dat Amfitamientje hier vannacht toch zinnige dingen gezegd heeft voor iemand die per ongeluk een enorme bak speed binnen gesnoven heeft!
   
  wonderalice vindt dit leuk.
 11. PsyTekZ

  PsyTekZ Badass junkie Tripreporter

  Jointje purple kush in de zon. Genieten.
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 12. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Speed bommetje, capsule, klein formaat.
  Misschien, of eigenlijk waarschijnlijk bijna zeker, straks een jointje er bij.
   
 13. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Dat vind ik ook lekker. Wandelen en dan ergens ff lekker zitten met een jointje. Helaas hoef je dat hier in de omgeving niet te doen. Of je moet écht midden in een weiland of natuurgebiedje gaan zitten. Wiet, andere drugs etc is hier een soort van “vreselijk”! erg want oooooh DRUGS! Maar ze zuipen hier als een malle! Zuipketen vol minderjarigen aan het bier. Maar DRUGS??! Ooooh!!
  Hahaha
   
 14. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Wat is purple kush voor effect? Bij een kush denk ik aan een Indica. Wat betekent dat purple dan?
  Jij was dacht ik, net als ik, toch meer van de mix soorten en de sativa?

  Ik heb weer een mix soortje in huis gehaald. Of laten halen eigenlijk hahahaha.
   
 15. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Heb ik ook eens gehad! Had een dikke lijn gelegd met de bedoeling het in TWEEËN op te snuiven, elk neusgat de helft met even tijd ertussen. Na het lijn leggen was het alweer aan elkaar geplakt en die hele lijn vloog zo HOP mijn keelgat en longen in... Gatver zeg!

  Kut is dat soort speed he? Ik heb het ook. Te fijne poeder en een soort van kleverig. Terwijl het goed gewassen en gedroogs is en 73%. Nu het al wat langer ligt, (sinds juni 2018 ) lijkt het alleen maar kleveriger te worden.. Het effect is goed en heel fijn van zulke schone zuivere speed maar het snuiven is DRAMA!
  Ik bom ook alleen maar met dit.
   
  Laatst bewerkt: 22 mrt 2019
 16. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Sowieso ben ik niet weg van snuiven. In het begin vond ik het een soort extra “demensie” aan speed geven. Een soort van ja, toch wel “cool” of een soort stoer. Naja dat ook weer niet maar het gaf wel een extra kick zeg maar.
  Maar de smaak, de geur (die je na dagen nog steeds zelf in je neus en adem ruikt..) en ook de neus irritatie na het snuiven bevallen me echt steeds slechter. Sinds ik aan bommetjes begonnen ben bom ik veel liever.
  Zou ik wat grovere minder poederachtige speed hebben zou snuiven misschien nog wel regelmatig aan de orde zijn. “Bijsnuiven” doe ik soms wel nog eens. Dus na bommetjes een klein pick-me-up lijntje. Dat werkt sneller en tis makkelijker.
   
 17. PsyTekZ

  PsyTekZ Badass junkie Tripreporter

  Een heel relaxed effect. Ik heb een rustige namiddag op de planning dus zeer toepasselijk. Ik ben sativa of mix liefhebber daar heb je het juist maar een goeie indica kan ik ook wel waarderen en purple kush is dat zeker en vast. Bij deze is de paarse kleur minder aanwezig dan de vorige soort die ik een tijdje geleden had maar de smaak is evenwaardig kruidig.

  Zo zag de vorige er uit;
  20190104_125127.jpg
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 18. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Wat houd dat “paarse” dan precies in? Je hebt het ook bij haze soorten. Wat betekend dat paars, en wat voor effect geeft dat dan speciaal? Als het en bij Indica en bij Sativa bestaat.

  Als ik een Indica rook moet het idd wel echt een goede zijn en rook ik er die avond vaak ook een mix of een sativa jointje bij. Enkel indica is niet iets wat ik vaak doe of van houd.
   
 19. PsyTekZ

  PsyTekZ Badass junkie Tripreporter

  Check vorige post met foto. En purple vind ik vooral een kruidige unieke smaak toevoegen. Het effect moet je zoeken in de mixstrain.
   
 20. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Aah de foto zag ik eerst niet!
  Dus het is vooral smaak en geur dat paars? Ik heb eens purple haze op en de smaak/aroma was idd fijn!
  Meestal rook ik mix soortjes en af en toe haze. Haze is mij soms te sterk qua effect dus draai er sowieso altijd kleine jointjes van. Terwijl met de mix soorten ik wel een dikke joint kan hebben en vaak neem.
   
  PsyTekZ vindt dit leuk.
 21. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  DDC748B6-CC62-4C9E-B020-9CB15E9C054A.jpeg CA0E9B51-6723-4E3F-B751-EC5B620ACAFD.jpeg @PsyTekZ , deze wiet heb ik nu: mix wietje van het huis.
   
  Mezelf en PsyTekZ vinden dit leuk.
 22. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @De Dunne
  Wat is die rechtse voor wiet? Ziet er wel heel donkergroen uit en lijkt ook nog slecht geknipt, ik zie wat bladwerk.
  Linkse heeft linksonder ook nog wat blad.

  edit;
  zelfde zakje zie ik nu, maar anders belicht.
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 23. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Zelfde zakje alleen omgdraaid. En de ene met flits en andere zonder. Er zit idd af en toe een tikkie blad gruis bij-in en heel soms ook een takje.
  Het is ook de huiswiet van de shop. Ze kweken hem zelf en verschilt wel eens qua kwaliteit. Prijs passen ze dan ook aan. Nu 1,6 gram voor de prijs die normaal 1 gram wiet gemiddeld kost.
  Ondanks dat het soms wat “rommel” bevat is de smaak, effect en geur altijd goed! Zeker voor die prijs.
   
  Laatst bewerkt: 22 mrt 2019
 24. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

 25. PsyTekZ

  PsyTekZ Badass junkie Tripreporter

  Ziet er wel ok uit en voor die prijzen is dat al zeker niet mis. Als er nog leuk effect aan hebt wat heb je meer nodig dan...

  Dit is de purplekush die ik nu heb. Zoals je ziet is het paars minder aanwezig op de toppen maar naar mijn gevoel is de smaak wel sterker. Blijft merkwaardig die purple soortjes.
  20190321_141956.jpg
   
  De Dunne en Mezelf vinden dit leuk.
 26. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Voor een normaal, niet te speciaal gekweekt wietje is hun huiswiet idd goed! Soms neem ik wel eens iets anders erbij hoor. Maar ik ben de huiswiet gewend en is voor mij sterk genoeg. Ik draai uit een gram ongeveer 3 tot 5 jointjes. Ligt er aan hoe stoned ik wil worden of hoeveel trek en rooktijd ik heb.
  Ook is het geen grote shop met een niet al te uitgebreide menukaart. Het is ook niet in een stad of bekend dorp of iets.
  De specialere wietsoorten zijn ook meteen duurder. Voor die super zilver haze bv betaalde ik voor een gram 1,5 keer zoveel als voor een gram huiswiet. Voor af en toe een speciaaltje erbij doe ik wel maar niet vaak. Wel jammer dat doe Orange Bud niet meer verkrijgbaar is, die was wel heel lekeer en apart leuk!
   
  PsyTekZ vindt dit leuk.
 27. Mezelf

  Mezelf Wijs gebruiker

  @De Dunne en @PsyTekZ ... Krijg wel trek zo van die lekkere wietjes JamJam. Maar ik mag morgen pas weer.
  Heb wel voor morgen een speciaal wietje gehaald. Mexican Haze... Ik rookte normaal eigenlijk altijd indica maar daar wordt ik nu zo ontzettend loom van nu ik 1x in de week blow. Daarom dacht ik om maar eens een Sativa wietje te halen. Erg compact want wat je op de foto's ziet is 1 hele gr. Ik ben benieuwd hoe deze gaat vallen morgen :yum:
   

  Bijgevoegde bestanden:

  PsyTekZ en De Dunne vinden dit leuk.
 28. Mezelf

  Mezelf Wijs gebruiker

  O ontopic: Welke drug ik nu gebruik is een bacardi cola voor de verandering :)
   
 29. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Testrunnetje 3ho-pcp genomen.
   
 30. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Geeft toch niet zoveel als de bladeren onder de kristallen zitten. :) Staat wel minder netjes.
   
 31. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Een mixsoortje van Indica en Sativa is mijn favo. Met een dichtere hang naar de kant van Sativa. Pure Indica maakt mij alleen fysiek sloom en stonig, ik mis dan echt de headbuzz en het echt actieve stoned zijn.
   
  Mezelf vindt dit leuk.
 32. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Eventuele takjes haal ik er wel uit, de kleine stukjes blad nooit. Gaat gewoon in de grinder samen met de wiet. Proef en merk je niks van.
   
  Mezelf vindt dit leuk.
 33. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Ja takjes haal ik er ook uit. Schijn je hoofdpijn van te kunnen krijgen. Weet niet of dat waar is, maar heb ze er liever uit. Bladeren zitten vaak onder de kristallen dus die gaan mooi mee. :)
   
  De Dunne en Mezelf vinden dit leuk.
 34. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Voor de prijs die ik voor de huiswiet betaal mag ik niet klagen als er een enkel takje in zit. Wel ben ik ene keer terug gegaan. Had een gram gekocht en er zat in het zakje echt een halve boomstam! Het was een mooie hele top maar in het midden een hele dikke stronk hout. Stronkje bewaard en de keer er na mee genomen naar de shop. Netjes korting gekregen op mijn volgende aankoop.
  Zijn nette eerlijke gasten die nieuwe eigenaren. De shop is een tijd geleden overgekocht door twee Marokkaanse broers en hun neef dacht ik. Mooi opgeknapt van binnen, zithoekje gemaakt, koelkast met blikjes fris, meer keuzes aan wiet, ook aan hasj (vorige eigenaar had maar 1 soort hasj), in het weekend een uitsmijter voor de deur. Keurig en heel professioneel. En aardige gasten ook die een praatje maken en gewoon eens een geintje maken en geintjes kunnen hebben. Echt een vooruitgang!
  Hahaha de halve buurt daar was er wel erg bang voor eerst: oeiiiii MAROKKANEN en wiet in de straat! Een deel van de inwoners daar is nogal eeeh, hoe zeg ik dat netjes? Tikkeltje racistisch en vooral “wat de boer niet kent...” types. Gelukkig bewijzen deze mannen het tegendeel! Nooit meer gezeik voor de deur.
   
 35. Mezelf

  Mezelf Wijs gebruiker

  Zojuist m'n derde Baco :yum: begin hem stiekem al te voelen. Sssssst :mouthzip:
   
 36. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Tja toen is het balletje gaan rollen,
  Houdt me wakker? Het is letterlijk mn allerergste nachtmerrie mogelijk
   
 37. Techneut

  Techneut Belezen gebruiker

  Late reactie, maar wat is lang? Wel eens 6-12 maanden ja of bedoel je nog langer
   
 38. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Die 3HO-PCP is niet echt mijn ding.

  Niet al te hoge dosering geprobeerd om 20.00 en heb nog wat bijgedoseerd om 23.00, beetje mechanische bodyload met een soort kratom achtig gevoel. Ik ben moe maar slapen zit er niet in en ik heb allerlei rare smaakjes in mijn mond.
   
  MDMAZING vindt dit leuk.
 39. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  2 nakken pep
   
  Bas vindt dit leuk.
 40. Pompen

  Pompen Bewuste gebruiker

  3 mg etizolam
   
  Bas vindt dit leuk.
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...